Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Huncupos dolgokat átteszem egy másik oldalra a héten...
itt lesz: http://bf2huncup.cjb.hu
Akinek kell admin jog az oldalra az jelentkezzen nálam....
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Szal elég veszélyes lett már.
Viszont ide a rozsdás bökõt,hogy azt nem javították rajta,hogy ne kanyarodjon rá másik célra(ami közelebb van).
Nem lenne baj így sem az iglával,ha a pittyegés valóban a cél befogását és nem pedig a rakéta aktivizálódását jelentené<#falbav>#falbav>.
A c4 felvehetösége tényleg jó 5let,de inkább azt mondanám rá,hogy evidens lett volna már így kijönnie a játéknak.Hiszen már a BFVben is fel lehetett venni a kezdetektõl fogva.De most áldjuk inkább az EA/Dice páros nevét,hogy milyen rendesek,hogy így foglalkoznak velünk.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
de mekkora egy lúzer ez a AIFnitro91 (szerintem õ volt az a chat-bõl ítélve)
örökban mindenhová neki<#violent>#violent><#gun>#gun><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
"HTS clantag vagyok, és nem ProThor-t akarom védeni, de van annyi eszem, hogy tudjam: a készítõk nem úgy csinálták meg a játékot, hogy lehessen cheat-elni, ott a punkbuster is, ezért aztán NEM IS LEHET."
A poén az, hogy elötte pont a BF2-es adminoknak szóló részt olvastam a punkbuster anti cheat-es fórumában, és ott ezt a képet találtam.

Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
az AA-t majd meglátjuk a gyakorlatban, mert a videóban egy lebegõ helit lõttek csak ki.
Azért még én is optimista vagyok.
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Amúgy neked is Morgen!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
Hogynéz már ki ez a minigun <#vomit>#vomit>
Ha vki kénytelen így játszani mert nincs elég vasa az oké de nem hiszem el hogy a beleélés EZT is feledteti <#idiota>#idiota>

Minden jog fenntartva!