Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
De azért kabbe<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
road <- Ut
to kill, kill(s) <- olni, oles(ek)
while <- amig, addig
in <- ban, ben
Transport <- szallito, szallitojarmu
Namost akkor kis tehetseggel kihozhatjuk, hogy 5 embert kell elutnod a verdaval 😊 Mondom en, hogy ha csak 3 orat bfeznel naponta es a maradek 3 orat angoltanulasra forditanad mar sokkal elobbre jarnal <#bee1>#bee1>
Together we'll fly someday...
IAR: 5 road kills while in Transport
2. az AT-nek volt 3 stingerje ami vagy 3 kisheli vagy 1 nagy heli vagy 3 F14 vagy egy kisheli meg egy iraqi kisheli stb. volt lelõhetõ vele
3. arra már nem emlékszem milyen repülõkön gyakoroltál mert mire közelrõl láttam már csak egy füstölgõ kormos alumínium darabbá vált bármi is volt <#mf2>#mf2>
4. és még sorolhatnám <#schmoll2>#schmoll2><#vigyor3>#vigyor3>
<#papakacsint>#papakacsint>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
most ha lelõnek úgy, hogy nemsok közöd van hozzá, azmég nembiztos, hogy csít 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Together we'll fly someday...
persze én nem tudtam úgyhogy relex szerüen bepattantam az elsõ APCbe aztán nekiestem a tömegnek😊)
ez egy kétperces játék volt mert kick-eltek meg bannoltak is rögtön😄
██
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végérõl és az a csapat gyõz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel mennek mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkõzésrõl ha sokan jönnek.
Másik meg ez nem pontvadászat, plecsnihajhászás hanem színtiszta fun, tét nélkül.
Várjuk a többi klán tagjait is: Jcsr, ex...remélem mindenki képviseltetni fogja magát.
Az egész nem lesz több mint 1 óra vagyis. 19:00-20:00-ig, szóval ennyi igazán belefér mindenkinek az idejébe.
Ha még1x beírok ezzel kapcsolatban akkor kimoderálom magam jó?<#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
#57181:
#57193:
Schrank nem megsértõdni! Csak vicc!
és nem veszem észre a különbséget,ugyan olyan jól beletudom élni magam a játékba
www.czekoart.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Na persze én mindig is minimalista voltam. Az XP-met is... csináljak screenshotot? Hátérkép nincs, az ilyen csillivilli, gépzabáló szarságokat install után egybõl kapcsolom kifelé (mint pl a lejjebb látható XPsztájl lekerekített, elõtûnõ ablakok/startmenü, stb).
Egyébként a full low grafikához nem kell 512Mb RAMnál több. Én simán játszottam úgy is minden gond nélkül, csak a sok futó folyamatot le kell tiltani/ki kell lõni játék elõtt. Amikor BFet indítok, akkor 118Mb-t használ a win, megy egy tûzfal, a win kritikus folyamatai, azt csõ. Igaz, hogy azt már én is elboriltnak tartom, hogy az explorert (a tálca, az asztal, meg a start menü, tehát a win felülete, nem az IE) is kilõttem, és taskmanagerrel indítottam a BF-et. Illete BFLAN óta már taskmanagerezni sem kell, mert az ott kapott nagyonfrankó M$ billenytyûzetet tuti módon át lehet állítgatni, szal My Docs-gomb: wincommander, My Pics: TS, My Music: BF2.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Itt egy elméletileg fullos lista ...
Érdekes ez a mine-okra vonatkozó Friendly fire ... ha ténylegesen mûködik, de jó lenne látni ezt a hazai szervereken ...
Igaz, velem is elõfordul, hogy véletlen beleszaladok a mine-okba, de a múltkor az volt a csúcs hogy mögöttem a fullos humwee, dobálom az aknákat mint atom, erre a barom ledudál, majd durr bele az aknákba ... még jó hogy asszem nem volt punish ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"