Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Én meg a tegnapi késpartit köszönöm. Rég röhögtem ennyit! <#vigyor><#eljen><#taps>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Robogo
Danee nem GBS tubifex hanem GBC tubifex.<#papakacsint>
Igaz a mi klánunk mindig csak külföldi serveren nyomja,de mi ott nyomjuk keményen a kempet,de ha magyar servere megyünk akkor ott általába nem szoktunk kempelni mi csak külföldi serveren kempelünk...
De igaz keveset vagyunk magyar serveren mert soha nem férünk fel oda ahol játszanak,mert általába 7-10-en szoktunk egyszere nyomulni meg nincs is ott nagyon kedvünk játszani.:)

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Danee
ja bazzeg, foglalni se volt idõd... majdnem ki is kaptunk miattad....

Danee
Én GBS tubifex-et fotóztam le vagy 10x multkor amikor helivel a fõbázison kempeltek

badsec
Te azt milyen "jutalomnak"(?) tartod, hogy megszületek a nem foglalható bázisunkon és 2 mp múlva már fejbe is lõtt egy sniper?!Persze úgy, hogy a bázison kívül van még más pontunk is. Jutalom a faszt, ez köcsögség!

Horda Maki!:D

Zs0lt1
<#bee1>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1

joebacsi
zsóti már egy jó ideje ég a pokol tüzében az ördögök közt, szal ez nemújdonság :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
azóta zsolt1 sokat változott, sokat fejlõdött, magasabb szintre lépett a belsõ harmónia kialakításában, közelebb került a fényhez, ami persze a környezetváltásnak is köszönhetõ...csak az a gáz, hogy annak ellenére, hogy képességeit a szent cél érdekében kamatoztassa, mostanában inkább megy a farka után, minthogy eltolná a képét gyakokra

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vsly
hiába keresed a kiskaput,akkor is beégtél<#hehe><#hehe><#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

joebacsi
hogy szakadna beléd az ütvefúró, amiért tft nativ felbontáson tudsz játszani :)

menSZESZ
Amikor a BC kötelezõ.

Zs0lt1
ez nem hülye ideologia, kb összvissz párszor lehetett ilyen, mikor ugye sokadszorra nem érvényesült a nyomi 1-es szabályotok, és felbaszták az agyamat.
egyébként saját magad lámaságát bizonyítottad azzal, h egy kb egy éve készült képet mutogatsz itt, ami nem is ebben a játékban készült :P

vsly
Neked volt ez a hülye ideológiád!Pont itt bizonyosodhatott volna be a számodra,hogy BCzni a publik népet láma dolog.De akkor hajtogasd csak a faxságodat<#hehe>
Vizet prédikálsz aszt bort iszol?<#hehe>

Zs0lt1
nem hinném ;-)

Zs0lt1
nemtom kettõnk közül ki picsogott többet a bc miatt :P

menSZESZ
Na mik vannak itt V-sly tarsolyába. Csak nem nekem írtad Zsolti??? <#mf2>

W4r3Z
Wehehhe, király<#hehe>

Minden ellenállás hasztalan!

vsly
Akkor mér picsogsz?:

(ésmégazaláírásomistalálóide)<#hehe><#hehe><#hehe>

Yan
A muttercsónakra minek raktak légvédelmet? És alulra ladikokat?

&#165; xfire: kistekila

Zs0lt1
a bc a jobbik csapat jutalma :P
nagyjából 3 dolgot lehet tenni ellene:
- összefogni, csapatjákékot játszani és kitörni
- picsogni
- megnyomni az alt+f4-et.

mohus
má uncsi...

beszorultatok és ennyi..sztem kéne tolni a BF2be egy fehér zászlós megoldást a commander kezébe...fel lehetne adni a meccset...és amelyik csapat feladja, annak nem jár egy kanyi pont se...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Cobra.
I-esen is ez ment, ott is klánosok nem bírták megállni ,hogy ne menjenek be tankkal az ellen bázisára, meg ne lövöldözzenek a TV rakétával látóhatárról kívülrõl.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Drachomir
Cso! koszonom jatek elmenyt a hun ranked 3on! Isteni latni amin uberfasza klantagok izombol nyomjak a basecampet!!! Nem irok nevet mert meg ram fognatok h kis kezdo p.. vagyok.. azert egyszer majd valaki a sok BC-s kozul irja mar le h ez mi a f.. ra jo???!!!<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Robogo
THX!<#papakacsint><#taps>

badsec
Néha nem hazudtóltátok meg a neveteket!<#hehe>Tényleg nagyon jók voltatok, bár a billentyûzetem ennek nem mindig örült!<#email><#falbav>

Horda Maki!:D

Robogo
Álapodjunk meg abba,hogy mindkettõ klán jó volt.És mégegyszer bocs,hogy kempeltem a repcsivel.:D
Na basszus akkor majd elküldöm a képeket!<#papakacsint>

Running
Mi köszönjük a lehetõséget GBC.:) Ti voltatok jók.:)

Nem kaptam képet.:)

Robogo
GBC vs horda gyakwar 1370-726

Thx a gyakot jók voltatok.GG all!

Ja és Running a képeket leadtuk már a warról??<#nemtudom>

W4r3Z
Jah, de csak 64-esen, nehogy túl könnyû legyen.<#vigyor1>

uHs Gerzson
LOL :Ð

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pyotr
hasonló de mégse a Ghost Recon:)
az egyik kedvenc single játékom a mai napig!

&#9608;&#9608;

francois
<#hehe>
Én jobb szeretem a single játékokat

Me0w
Hat nalunk van konyha-kozeli-konfliktus, elegge single player mert mosogatni kell, avagy kene, es ha a felesegem rajon hogy megint Bf2-zok helyette akkor van a konflikt :D Egesz jo egyebkent, van online modja is :D

Together we'll fly someday...

SigS
Karkandon is meg lehet szerezni? <#idiota>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

francois
Hy nem tudtok egy BF2-höz hasonló single player játékot ugyanebben a témában (közel-keleti konfliktus)?

vsly
<#nyes>

W4r3Z
Jah, mennyire igaz.Múltkor egyik gyûjtögetõ klántársnak mondtam poénból hogyha körbeszalad a mapon akkor kap egy good condition ribbont is.Hát basszus ha nem állítjuk le idõben még mindig ott rohangálna clean sweep-en.Agyam eldobom egyesek mit szenvednek egy 10X5 pixeles színes bizbaszért.<#idiota>

schrank
pontba megverhettelek volna téged is akartam volna <#kuss> de láthattad még foglalni sem volt idõm portyáztam az áldozatok után <#ravasz1> már 2 hete kerestem azt a ticket/player servert ahol van esély 40 killre és bejött <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
késparti helyszine a CoR szerver. Ip: cor.tx.hu

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Az SG MEGINT MEGHALT, cor.tx.hu a szerver ip erre gyertek!!!!!!!!!!

mesor
SG server dobott egy hátast vagy mi?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Danee
schrank, a végeredményt miért nem rakod be? :) jól leirtottuk õket, nem? :D

mesor
Engem is!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Most mi van?

haggyá békén....

Ledobott a szerver :D

Danee
emlékszem, azért ott is voltak bugok :)
CTF-es berlinen az amcsi zászlónál bementél c4-essel a falba... bug :)
el se lehetett ugy vinni a zászlót!

schrank
különben is <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
ELINDULT A SZERVER GO MINDENKI FEL!!!!!!!!!!!

Running
Behalt az SG szerver, ha nem indul újra, akkor valszeg rdha szerverre megyünk....