Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
ezért tettem ezt a smile-t: <#awink>

<#law>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

BurnBaby
nyau, miért kell rögtön belekötni, mert csíterez, mert nem tudta? :) ráadásul egy német szerveren... ,)

www.battlefield.hu

Crem
superman bug!:P

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Ez nem csit. Bf42-ben volt ollyan, ha páncélököllel magad alá löttél ugorva, akkor átlehetett repülni a fél pályát. Oszt valamillik pecsel javították.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Jaja

Me0w
Jah, de a kkor mi a fasznak kell csiterezni, mert nem tudta? Ez olyan mintha valakit lecsiterezel, mert mart vart rad a sarkon, mikozben meg voltal jelolve a terkepen. Most akkor kinek van igaza?

Together we'll fly someday...

koschwarz
nekem már az is paranormális, hogy schrank a "magyar transzportkirály"<#hehe><#hehe><#hehe><#awink>

koschwarz
meg kell kérdezni, hogy csinálta<#confused><#hehe>

koschwarz
most mér kell megint kötözködnöd...nem tutta<#ejnye1><#schmoll2><#awink>

én ebben a játékban az ilyesmiken lassan már meg sem lepõdök. úgyis annyi paranormális jelenség van benne<#alien2>

Me0w
Nembaj, megint akadt egy olyan tarsunk, aki ha nem ert valamit azonnal csitert kiabal es csodalkozik hogy kirakjak ot a szerverrol. Asszem egesz jo bizonyitvanyt allitottal ki magadrol most...

Together we'll fly someday...

csak az a furcsa, hogy ez ranked, és ott erõsen meg van kötve a kezük a beállításokat illetõen, és pár száz rankeden megfordultam már, mégsem találkoztam ilyesmivel.

FCH kari
pedig van tényleg egy német szerveren,ott igen elöszeretettel használják a C4-et mert saját magukat nem robbantjál fel

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Pharolas
Kérlek, az nem cheat. Az a frendly fire kikapcsolásának az egyik legmurisabb mellékhatása. Az ilyen szervereken a legjobb karkandozni, mert olyan háztetõkre tudod elröpíteni magad, amirõl amúgy álmodni se mersz :))

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Na ja, csak ezek nem egymást, hanem saját magukat robbantgatták, ilyen szerverbeállításról meg nem tok.

Crokin
Ha nincs bekapcsolva team damage a serveren, akkor simán meg lehet csinálni.

Repatarurgyán

Tegnap rankeden azárt repültem, mert mertem szólni, hogy csíterek vannak karkandon a tetõn, ugynis az lett gyanus, hogy emberkék ejtõernyõvel!!! ereszkednek le a Hotelnél a háztetõre!! <#nyes> Aztán mondom megfigyelem õket, felmentem a dombra és azt látom, hogy srác ledob C4, rááll majd eltekeri és felrepül a francba majd ejtõernyõvel szépen átszáll a másik háztetõre, ja és ezt még 2 társa dettó. Erre jeleztem nemtetszésemet, majd a következõ pillanatban repültem a szerverrõl! (nyilván az admin volt az egyik <#mf3>) Csak csendben mondom, hogy ez egy német ranked volt, szal ennyit a phunkbusterrõl!

koschwarz
mivan?<#conf><#confused><#idiota>

Running
<#lama> - kék?

DummyBoy
Hmmm :) Errõl eszembe jutott egy régi találós kérdés :)

Milyen színû a <#lama> szeme? :)

Bezzeg a pihentek azonnal tudták a választ, míg az ún: "szellemi elit" elgondolkodott rajta :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

FCH kari
néhány külföldi szerveren az ilyenekért azonnal kirugnak,meg ha csunyákat irogat az ember

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Running
Na jó akkor megúsztad...<#papakacsint>

Robogo
Izé rádobáltam a repcsire c4-et és azt akartam csinálni,hogy belétek megyek és kiúgrok és befoglalok egy pontot,de sajna nem tudtam kiúgrani.:(
Elöbb hökövivel akartam kiszedni a BH-t csak azt a izét kidobtad...

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
Nem adok, de hogy adok, az én bénaságom miatt nem osztogatok egyeseket. Sokat tanultunk a dalian mapból. A taktika is kezd kialakulni rá.
Mikor usa-val voltunk, direkt mentél bele a Bh-ba az elején a vadászgéppel, vagy véletlen volt?

Robogo
Mind1 add nyugodtan meg az 1-est.<#sir>
Különben két oldalon kibaszottul ment a game.:)
Amikor helivel voltam akkor 20 ölésem és 2 halálom volt és amikor repcsivel voltam akkor 29 ölésem és 3-om halálom volt.<#eljen><#taps>

Running
Én az új sniper pusira leszek kíváncsi...ha szar beverek egy fejet.

koschwarz
remélem jó fegyver lesz ez az új AT unlock, P90-es, most néztem a videót róla. kiváncsi vagyok, hogy távolra milyen pontos lesz.

Hát az új patch-ben valóban lesz egy-két finomság, remélem úgy is lesz ahogy írják! <#whatever>

Running
Tegnap azért bekaróztál majdnem a gyakon, mert annyiféleképpen öltél meg, hogy már számolni is untam.

Robogo
Sok sikert a mai NT meccshez!
Sajna én végül visszamondtam az NT-s tagságot,mert nem lett volna idõm erre,mert sok a CB-s meg egyéb warunk meg ugye itt a HUNkup!:(

Aki többet szeretne tudni a következõ 1.2-es Battlefield 2 patch-ról és szeretné látni mindezt megnézheti egy videón keresztül 1.2Alpha videó letölthetõ a következõ linkrõl:
http://www.bf2.se/page.php?id=541
itt még sok hasznos infót találhatsz.

Ui.: Szerintem nagyon jó ötletek vannak benne. Az írják két hét még tutira kell nekik de utána már várható a megjelenés. Gondolom a Tuning csomaggal érkezik.

Robogo
Én tõled csak 5-öst kaptam eddig.<#mf1>

koschwarz
hátha elõtte a holland srácok elpippantanak egy spanglit...<#hehe><#guluszem1><#taps>

koschwarz
<#law><#nemtudom><#lama><#nevetes1>

erdos
Köcce a csapat nevében, nemtom mi lesz a vége de nehezen fogjuk adni a bõrünket..<#violent><#boxer><#gun>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Vártunk tegnap koschwarz...msn-en elérsz mindig ha nem tudsz valamit. Találd fel magad legközelebb. Cor szerverén toltuk le a dolgokat, mert SG kapcsolat elszállt.
Most ez egy 1-es, de legközelebb javíthacc.<#nevetes1>

koschwarz
hûha!!!<#csodalk><#idiota>

Running
Ja tényleg meccsetek van, Wolfguy mondta tegnap csak elfelejtettem. Drukkolok nektek...

erdos
Neõrjíts meg basszus, csaknem tagja vagy a holland bf2 válogatottnak? <#nyes>
(ma este NT meccs)

Running
Fejezd be az italozást, este remegni fog a kezed és puskavégre kaplak.<#vigyor>

erdos
<#lama>z enyém <#lama>z enyém sötétkéééék, mégse vagyok a babámnak elég szééép...<#pias><#vigyor>

<#hehe>

koschwarz
<#lama>vagyok? <#taps>

Zs0lt1
;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

schrank
hát igen vannak dolgok amiket még az irodában sem ismernek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ja lehet<#nezze><#nezze>

koschwarz
lehet állítani a térkép átlátszóságát is? nekem mintha nem lenne ennyire átláccó...

Hatt
Keresd meg, lõdd le. 2-3 halálból megtalálod. A sniper jutalma 1 kés a hátába.

Elastic An-usZ Boys

Running
1. Külön Köszönet COR-Murry-nek és COR-Zollynak hogy kisegítették a késpartyt szerverrel és a GBC elleni gyakunkat is. Mindezt önzetlenül, és szó nélkül tették.
2. Köszönet Joebácsinak aki aktívan szopott a saját szerverükkel hogy segíteni tudjon.
3. Köszönet azoknak akik eljöttek késelni, kivéve néhány lámát akik a Black Hawk minigunja mögül írtották a népet, legalább 1 percig, mert utána mind repült a faszba a szerverrõl.
4. Szerintem a nehézségek ellenére elég jó lett a késparty, ezért jövõhét kedden megismételjük a dolgot.
5. Remélem sikerül majd valami videót összeütni a késelésrõl, mert van róla 3giga avim.

koschwarz
én is szétröhögtem magam a múltkori masturos késpartin, szerintem nagyon nagy fun

tegnap meg nem tuttam felmenni az SG szerverre, most már látom, hogy gond volt.

TS Zolly
Na ha most nem szóltál volna wazze! <#mf2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy