Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan lehet leszedni a warface minimodot??
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

DummyBoy
Hopp ... de mielõtt a BF2 és a valósághûség elõjönne, még valamit mondok ... képzeld el ahogy egy jobb képességû kolléga mondjuk csak simán hozzávág valakihez egy ekkora lõszert ... még akkor is elfekszik ... még lõni se kell <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Hmmm ... igaz, az sokkal realisztikusabb, hogy 50 méterrõl nem lehet valakit 1 lövéssel megfektetni ..

Fõlen nem egy .50-es Anti MATERIAL fegyóval, ami ugye nem hogy a kopter üvegét átlövi, de a valóságban még a 20mm-es páncélzatot is ...

M90 és M95 a world.guns.ru-n

Pont most bújom a Sniper dolgokat, mert igen mozgatja a fantáziám ... úgyhogy a szerzõ utólagos engedelmével idéznék:
"Egy 12.7x99mm-es (.50 BMG) AP lõszer 500 méterrõl 20mm-es páncélátütõ képességel rendelkezik"

Lehet hogy nem 2-3 métert (Ezt csak úgy írtam ... :) ) repül, de észrevehetõleg elvágódik a kolléga, nem pedig tobábbfut ...

Tegyük fel a valóságban ezzel 50 méterrõl eltalálnak valakit ... nos ... ha utánna a delikvens továbbfut akkor a sznájper valószínûleg odamegy és még le is szopja ...

dronkZero
"Sokkal valósághûbb a dolog (M95-bõl pl ha eltalálok valkit akkor kb. 2-3 méteres hátast dob,"

Hát az valami qrvára realisztikus...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

badsec
Én azt javaslom, próbálj ki valami régebbi drivert. Én az Omega 2.6.25a (OmegaDrivers) használom, ami az Catalyst 5.4nek felel meg. Ez nem mai driver, de nekem ezzel probléma mentes minden. Az újabb ATI driverek inkább az X-es kártyákhoz készülnek.

Horda Maki!:D

DaveMoto

Eladó egy Logitech Freedom 2.4 es joy nagyon szép gyári állapot alig volt használva dobozzal ha valakit érdekel akkor hívjon a 06 30 685 89 69-es számon 15:00 után köszi !
ár: 7000Ft

Info : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2221,CONTENTID=5032

....::::MRT 4 EVER::::.....

Beers
A neted jó?
Esetleg másik szervert is próbálj ki!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

rtomo
megvan a legújabb ati driver, ( csak a driver catalyst controll nélkül )
5.13-as ez.

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

DummyBoy
Valamint ehhez még hozzátenném, hogy esetleg töltsetek le hozzá Single Player Coop modot ... Van belõlle több, nekem most fent van Coop V4, WCC Coop, valamint Modern Warfare minimod ...

Az elsõnél tudtok valamivel nagyobb pályákon is játszani mint a 16 playeresek (Ált. 32-eseken ... néhol alternatív helyekre rakott spawnpointokkal ...) A második tesztelés alatt (gyk fogalmam sincs milyen ... még nem próbáltam ...) a harmadik pedig egész király, módosított fegyó karakterisztokák, módosított minden :) Sokkal valósághûbb a dolog (M95-bõl pl ha eltalálok valkit akkor kb. 2-3 méteres hátast dob, nem pedig fut tovább ...) Több Zoom, lecserélt fegyverek, stb ...

Aki nem nagy hanem pici LAN-okra jár annak érdemes megnézni õket ... mi haverokkal elég sokszor játszottunk rajtuk ...

rtomo
aaa 5.1x
de nem olyan régi, max 1 hónapos :-/

badsec
Szerintem valami más a baj, nem a hardware a kevés neki. Én is 1giga rammal játszom, Radeon8500 kártyával. 1024ben minden lowra állítva és egyszer sem laggol. De volt nálam egy Raedon9600XT és azzal 1024ben minden mediumon, no aa/af és semmi akadás nem volt. Szerintem a vga drivert kellene cserélni. Most melyik van fent?

Horda Maki!:D

rtomo
1 giga DDR400hz-es? kevés? a francos nénikéjüket :-/
arra nemgondolnak, h a játékot nemcsak a nasa gépein lehessen rendesen futtatni? :D
na mind1, 1024x-esbe próbálnám 75HZ-es frissítéssel, és low-medium közti costum beálításokkal..
de laggol :'(

mNzJean
Hahó ha olvassa valaki illetékes az NT / HUNGARY TEAM / nem tudom felvenni veletek a kapcsolatot .Donc-nek irtam mailt ott az msn-cimem.Elvileg benn vagyok a csapatba , ma meg is jött a clan base értesitõ a mai warról ,csak épp nem tudok senkivel se beszélni ,hogy milyen server és ts re menjek.Pls ha valaki tud üzenjen rám .MSN : [email protected] , vagy a Vény ts-n leszek.THX

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Beers
Mert kevés a ram és a vga is!
Milyen beállításokkal játszol?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

rtomo
elméletileg simán vinnie kéne :-/
memóriából 2x-es van, vid kariba a 128mb megvan, és a többi is :-/
de vmiért néha úgy belaggol :(
és hogyan tudom amultit elindítani? mert most bf2-zök elsõre..

rtomo
szevasztok!
miért van, h egy asus radeon 9600XT 128mb-os ( 580mhz és 320mhz-re húzva) és 1 giga DDR 400! kingmax super ram-al szaggat? :S
ja és Sata vinyóval pluszba....

dronkZero
Arra is simán fel lehet dobni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
arra viszont fel lehet mászni :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS
"Csinálsz egy Multis szervert, a többiek megeresik a serverlistában, de NEM CSATLAKOZNAK, utánna mikor látnak, nyomsz egy Disconnect-et, és megcsinálod ugyanezt csak single Playerben ... mikor elindult a pálya, a többiek csatlakoznak az általuk látott serverhez és már kész is a multi botokkal ."
Hatha ez segit.
Koszonetet a szerzonek.

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

terrordodó nem számít õ engem is lecsíterezett és én nem is csítelek <#nyes>

Oké a minimapon "Square" amire én gondoltam :)

Én arra gondoltam amelyik a "lejárat" elõtt van oldalt a egy sikátorban, van a zászló mellett egy szikla mindig ott bújkál aki foglalja <#hehe>
Nem tudom hányadik <#idiota>

Bár most jobban belegondolva nem emlékszem hogy milyen magas asszem soha nem dobáltam meg de majd ma megpróbálom (bocs elõre a tk-kért de ez tudományos kísérlet <#hehe>)

vsly
Nahh.Kipróbátam és necces,de fel lehet dobni a gránátot:

De ilyenkor egyszerübb lenne a sok bummantós-ugribugri segítségét kérni:

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

koschwarz
frissíccs drájvert elõször is. meg ha esetleg állítgattál az options-ban a hangnál, állíts mindent alapra vagy low-ra, próbáld ki úgy is.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
mostakkormár télleg nem értem. ha a 2. zászlónál lévõ magas épület, akkor arra fel lehet mászni, nyilván mindenki tuggya. de a hotel az elsõ zászló karkandon.

de má nem tom, egyébként sem tudom megjegyezni<#idiota>.

Running
nem teodóra?<#zavart1>

Hali! Alaplapi hangkártyám van egyenlõre és amint belépek a multiba nekiáll recsegni. Pls ha valaki tudja hogyan lehet ezt kiküszöbölni, segítsen.

de, az a magas, amire jól fel lehet dobni a gránátot <#eplus2>

vsly
Jahh,én a 2.ról beszéltem<#vigyor5>

koschwarz
na most melyik a hotel a karkandon? nem a legelsõ zászló?

vsly
Én feldobtam tegnap a legmagasabb pontjára,És igen csíter vagyok,még teodoro is megmondta<#nyes>

Running
épületek, hol???<#nemtudom><#merges2><#guluszem1><#csodalk><#rinya><#sir>

koschwarz
másik épület tetejérõl??<#conf><#confused><#ijedt><#ticking>

Hát ha te fel tudsz dobni egy gánátot a hotel tetejére akkor csíter vagy!!!! <#idiota>

Hatt
Azért néha nem árt ha ésszel él az ember. A kézigránátot nem a húsvéti nyuszi hozza. Gondold át hogy mit lehet vele kezdeni. Egyébként pedig ezzel a beállítással megoldották a direkt vagy nem direkt tk-t. Volt egyszer egy punish

Elastic An-usZ Boys

FCH kari
oké köszi

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Néhány alkalommal már volt szó errõl ezen a topikon. Keress rá.
Valami trükkös ki-kihez-mikor csatlakozik megoldás volt. De ha van +1 gép, akkor talán dedikált szervert a legjobb indítani.

Minden jog fenntartva!

FCH kari
simán kábelekkel vannak a gépek összekötve,internet kapcsolat nincs igy lehetséges-e mulltizni?LAN

FCH kari
tényleg ezt nem hittem volna,én nemtudom kiprobálni,ismerösnek kelle tipp nincs net stb..valakinek esetleg valami tapasztalat ez ügyben van??

kBagyula
Szerintem indítasz egy multiplayer szervert és kész.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

jajj de kis okos vagy, egyem a kis szivedet <#mf1> Csak tudod a földröl elég nehéz feldobni a tetõre a C4-et, miközben õk folyamatosan szórják lefelé a spawn pontra és amint megjelensz eltekerik. Ez egyébként kimeríti a spawn campelés fogalmát is, amiért ugyancsak kick jár, ennyi.

FCH kari
multizni lanban lehet??és ha igen akkor hogy kell szervert csinálni

Pharolas
Nem kell ezt ilyen drasztikusan venni. Ha így ölnek meg, és ezzel csorbul a játékélményed, akkor respawn elõtt válts kasztot, és legyél te is specops.

Találd meg az örömet az ürömben <#mf2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Na már megint a macskagyökér vagy fordítva <#eplus2>,nem Te lennél ha nem pofáznál bele mindenbe! <#mf3> Teljesen mindegy, ez egy olyan beállítás ami visszaélésre ad lehetõséget, hogy ez most user vagy szerver oldali az mind1, elég baj az, hogy ezt megtehetõ, mert ezzel olyan elõnyre tesznek szert ami más játékélményét csökkenti!

Most sem. Na, talán itt mûködni is fog.

lámaszeme

(kepfeltoltes.hu monnyonle)

Minden jog fenntartva!

Én speciel igazat adok Meownak mert elõbb inkább kérdezni kell mint csíterezni<#ejnye1><#ejnye1>

Na, a kép az valamiért lemaradt. Szóval itt látható.

Minden jog fenntartva!

Mint az a mellékelt képen is jól megfigyelhetõ, a láma szeme: sötétkék. :)

Minden jog fenntartva!

TS Zolly
Szivesen. Legközelebb ha kell a szerver csak szólj, még le is jelszavazzuk, hogy nelegyen illen bh-s malör mi tegnap volt. És q jó volt! Ja , sry akit véletlenül le tk-tam. <#vigyor><#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

koschwarz
miau mindig kötözködik<#nemtudom><#awink><#papakacsint><#wink>