Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
és mi van a claymore TK-kal meg mine TK-kal <#nemtudom> lehet hogy nekem ezek is közrejátszottak <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Tegnaptól a Magyar rankedokra a szabály szószerint:

,,
Rankedeken a következõ elvek szerint adminolnak:
Ha valaki pampog akkor mától => kick
Ha még jobban pampog akkor => ban
Admin anyázása azonnal => ban
Jármû ellopása ha valaki javítja => kick
Kick után anyázás => ban
Jármû szándékos lesebzése miután más beleült => ban
Repülõgép elé fekvés => ban

A ban az aktuális körre értendõ. Notorius manuszoknak key alapú permet adunk. Asszem elég világos a helyzet. A történéseket klánfüggetlenül fogják végrehajtani.

Nem világos helyzetek tisztázása végett még két fogalom:

A Base Camp (kick) akkor ha van más zászló ami a fõbasen kívül még (!!!) foglalható, természetesen figyelembe véve, hogy a manuszkánk ne a commander eszközök robbantása közben, avagy a robbantás elõkészülete közbeni jogos önvédelem során legyen kickeve

Base Rape
Ilyen fogalom ugyan van (meccsen fõként), de ezért kick nincs, ugyanis ez megengedett szvsz legalábbis az én értékrendem szerint. Amit lehet a programban azt ilyen értelemben szabad. A rape max. amúgy is tüzérséggel, helikopterrel vagy repülõvel kivitelezhetõ ami nem folyamatos (nem úgy mint a base camp)

Meg kéne jegyezni, hogy olyan csak a béna, ügyetlen lémeknél van, hogy nem lehet kitörni valahonnan (tipikusan oman rephordozó pl.). Ezért marhára felesleges sírni. ,,

Ja a forrás: battlefield.hu

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kár.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

A kivágáshoz kapcsolodik.Te legalább tudod azért vágtak ki mert olyan überkommando vagy de én szabályt sértettem vagy csak istenien bánok a tüzérséggel és mindig megtaláltam vele az admint aki erre berágott és kivágott?

Pyotr
azért mert csak az adminok bombázhatnak fõbázisra<#ejnye1>

&#9608;&#9608;

schrank
és ennek miköze ahhoz hogy bármilyen kaszttal verhetetlen vagyok <#miaz><#nyes>

dronkZero
Kérem kapcsolja ki! 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Na hát ezt nem tudom. Az tuti, hogy nálam a botos meccs szaggat picit, a 64es map szintén, a 32-es meg teljesen oké. Konfigom már írtam. Másrészrõl Uwu kollégát tudom említeni, 1.7+, 6600 256M, RAMot nemtom, neki ugyanígy. Több teszteredmény nem áll rendelkezésemre.

Hu Ranked I-en tilos ágyuzni olyan zászlót amit nem lehet elfoglalni?Nem rég azt csináltam és kiraktak.Szerintem erre nem figyelmeztetett semmi.

schrank
hááát ha neki ehhez a "fantasztikus" teljesítményhet cheat kell akkor az már vszett ügy <#hehe> szerintem szimplán <#idiota> mert vagy valami super statot akar a magáénak tudni vagy kitalálja hogy rekor idõ alatt szerzi meg az összes plecsnit , stb. amikor az volt itt a téma pár napja hogy 800*600-ban milyen jól lehet nyomni ez a szerencsétlen azzal fárasztott mindenkit voip-on hogy õ most tök szar felbontáson tudja csak játszani a gammát de még így is õ az elsõ ... <#vigyor3>

joebacsi
dr klán bekaphatja tövig, és nyomják fel szépen maguknak a ranked szerverüket <#levele>
sikerült elbaszniuk 12 ember estéjét, majd bftalin találkozunk srácok...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Én most mindent lowra vagy offra állítva játszok és a felbontás is a minimumon van 85Hz-en de azért 1024x768-as felbontáson jobb mert nem hasonlítanak a tárgyak körvonalai annyira egy fûrészlaphoz.

Danee
Valaki azt mondta publicon h Albetónak azé van mindig uj neve mert csitel, és lebanolja a pb? lehet ez??

schrank
engem egy jó órája baszott ki az admin biztos nem bírta elviselni hogy a "ködös" mapon sniper-rel messze az élen voltam <#mf2>

Hehe 😄 Nem semmi írtás volt ott. Örültem, ha a 12 medic közül egy a közelembe tudott érni újraéleszteni. 😄

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

schrank
dehogyis csak a sok "full" grafikás hardverbuzinak lenne kevés azt a sok csilli-villi szert kiszámolgatni ne is foglalkozz az ilyenekkel <#schmoll2><#vigyor3>

Nekem AMD XP 2.5GHz (de 3.2-n járatom) processzor van.Az is gyenge ahhoz,hogy zökkenõmentesen megbírkozon a 64-es pályákkal multiban?

Crem
Néha elszakad a cérna!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Promi
Az online jatek szepsegei, oromei.<#vigyor>
Crem

No comment!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

vsly
Ez valódi felvétel volt,teeeee<#duhos2>
Mondjuk igaz,hogy nem hátrarepült,hanem elesett/evágódott.
De akkor is iszonyat ereje lehet egy ilyen lövedéknek.És ez asszem "csak" SVD volt.Mit tett volna egy m95???<#wow1>

Valaki nem tudja belinkelni azt a sniperes videót?A haditechnika topicban is napokig téma volt.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

dronkZero
Azt írtad, hogy multit nem próbáltad. Botokkal nyomatod? Csak mert azok megesznek némi prociidõt. Ha multizol, akkor a gépednek nem kell az AI-t számolnia, gyorsabb, folyamatosabb lesz, mint a single botokkal. (Legalábbis a 32playeres multi általában jobban megy, mint a 16os botos téma. A 64-es szerverek már megfekszik a procit gyomrát is.)

Pyotr
lehet patchelni! az meg h kidob az sokmindetõl függhet

&#9608;&#9608;

rtomo
thx skacok, akkor minden low-ra, maj dutáan régebbi driver, ls ha az sem segyt akkor lepippantom magam, + vmelyik bolti eladót, h jobb gépet adjon :-/

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

dronkZero
Sõt, nagyobbat. Sly, rád nagy hatással volt Hollywood... 😛

Meg a sniper is essen akkor már hanyatt, ha .50-es puskával álló helyzetben puffogtat. (Mert ugye rajta is legalább ugyanakkorát rúg a fegyver, mint a lövedék becsapódáskor.)

Minden jog fenntartva!

bacardi93
Sziasztok!megszeretném kérdezni hogy akkor most leheta tört játékot patchelni vagy nem mert ahhlottam már olyat hogy nem! ha igen akkor nem tudjátok miért dob ki mindig a játék az asztalra?
help plz!

vsly
Hidd el,hogy hanyattesik.Nemrég volt belinkelve egy sniperröl video,amin egy amcsi békefentartót löttek le.Elvágódott,mint egy zsák.Aztán felkelt,és bevánszorgott a dzsipp mögé.És túlélte,a kevlármellény megmentette.Utána voltak róla fotók,ahol látszott a találat helye a szive tájékán(asszem) a kevláron keresztül.
Amúgy szerintem is jó ötlet lenne,ha megcsinálnák úgy az erösebb sniperfegyvereket,hogy elessen az illetõ,ha már az egy lövés/halált nem oldják meg a játékélmény miatt.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Voltak képek már itt is. Ha jól emlékszem valami bolt-action fegyver volt. A legköbb sniper fegyver egyébként ilyen, mert ezekkel lehet a legnagyobb teljesítményt ill. pontosságot elérni. (Persze azért született néhány sikeres félautomata is.)

Minden jog fenntartva!

Nekem is olyan a kártyám meg a memoria is akkora.A legkisebb felbontáson játszok 85Hz-en és minden low vagy off és nekem is szaggatni szokot a függetlenül attól mi van a képen (robbanások ezaz vagy csendes tájkép).Ezt csak egy hardwerguru oldaná meg.

Beers
<#vigyor>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DummyBoy
No igen 😊 Így kell ezt csinálni 😊 Bár valszeg megrendezett jelenet ... SZVSZ 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Ok, ok ... ezért mondtam, hogy költõi túlzás ... csinálok majd valami videót, vgay csak eccerûen töltsd le és próbáld ki, majd 80 MB összesen 😊

Akkor látni fogod mire gondolok ... És persze pízs, ugye ... nem vitatkozni akartam 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
"ekem még a vga ventim is el van szállva úgyhogy a ház ventijét ráirányítva használom mert lusta vagyok elmenni a boltba venni ...."

Na ezzel vigyázz... Én is voltam ezzel a kérdéssel pont ugyanígy. Amúgy is épp videokártyát akartam cserélni, hát a gépem megkímélte a régi eladásával járó veszõdségeket... :] 😛

TS Zolly
Ja. Nekem oldxp-m van.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
TinyXPvel annyit eszik 😊

Together we'll fly someday...

schrank
legalább anyit lehet-e tudni az új sniper puskáról -e hogy félautomata-e vagy hogy mekkorát sebez-e meg hogy akkor ez SF unlock-e mert akkor elfeljthetem-e eme remek ember fejet kettéreccsentõ fegyvert-e <#szomoru1>

TS Zolly
Hu de faja az xp csak maga 90 megát enne.

Jancsik
nem vesz le semmi memóriát, ezt nem progival csináltam...
az 1gb memóriából 910 van

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
nekem kismillió programnál csinál ilyeneket köztük a meddiaplayer stb. az a lényeg hogy amit használok az elindul a többi le van szarva <#papakacsint>

TS Zolly
díszbuzi asztal<#beka3>

Me0w
Hagyd, ameddig megeteti a memoriajat mndenfele illatos-szines-szagos bizbasz desktopokkal, addig csak jo nekunk 😄

Together we'll fly someday...

schrank
amit ki lehet kapcsolni kapcsold ki a textúra lehet high a látótávolság 100% de a többi szigorúan LOW <#ejnye1> én is ilyesmi konfiggal nyomom és nekem még a vga ventim is el van szállva úgyhogy a ház ventijét ráirányítva használom mert lusta vagyok elmenni a boltba venni .... hiába a függõ az függõ <#hehe>

Jancsik
ehh, kíméljetek ezektõl a hszokból

schrank
díszbuzi asztal <#hehe>

FCH kari
köszi a segitséget

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

dronkZero
Az rendben van, hogy meg kéne halnia a delikvensnek egy lövéstõl. Akkora energiája még így sincs, hogy egy ~90kilós embert hátralökjön.
És akkor még arról nem volt szó, hogy egy lövedék, ami a páncélt úgy átviszi, hogy mögötte még széjjelszedi a fejed, páncél nélküli emberrel mit csinál? Még csak le sem lassul számottevõen...

Jancsik
és ezen csak a gép újraindítása sehít 😞😞

Jancsik
hy, van egy hiba, amit nem értek hogy miért csinálja: mikor elindítom a játékot, és ha kilépek, és ha sfbõl akarok átmenni bf2be akkor ezt az üzenetet kapom:

miért csinálja ezt?