Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lenti szabályokból egyet sem sértettem meg, az biztos <#conf>#conf><#wilting>#wilting>
<#wave>#wave>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Tegnap - ugyancsak APC-ben ülve - csomószor elõfordult, hogy el-eltünedezett az ellenfél APC-je a folyó túloldalán, néha megjelent (felvillant) néha eltûnt. Mindig ott volt - mert egymást lõttük - csak néha nem látszott. View dist természetesen 100-on...
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
260 óra játékom van, és 8 óra transport :)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
IGEN elhiszem, hogy nem vágódik el, igen elhiszem, hogy azzal a mozgási energiával, amivel a .50-es bogyó megy nem elég hogy hátralökje az embert ...
DE... tegnap szereztem egy M95-öst ... nem akartam hülyeséget mondani ... de mostmár tuti hogy jól emlékeztem ... Az M95-ös az ÖNTÖLTÕ fegyver ... azaz NEM KELL FELHÚZNI!!! Ebbe már csak nem köt bele senki ... Váááá
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hol tartasz?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én egyik nap Kubra Dam-on elkocsikáztam a MEc fõbázisra, látom, hogy 8-10 ember vár a bombázóra Ebbõl 6-ot elütöttem, de nem kaptam semmit, mert nem volt meg a time!:((((((((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Elastic An-usZ Boys
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az mb-s csapatok közül sztem mindenki a lehetõségeihez képest próbál megfelelni (köztük mi is, bár határozodtan még az összerázódó fázisban vagyunk :)), ezért éreztem kicsit bántónak, és alaptalannak, mikor közöltétek, hogy inkább csak cb, mert az mb színvonala egy kalap... :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
tehát nehéz dolog ez,egy MB-n nem lehet válogatni,ha sok csapat indult volna akkor az elején kiestek volna a lamik.
www.czekoart.hu
Az ilyen dolgokat sejtettük,és ezért nem jelentkeztünk erre az MBre.
Iszonyatosan fel tudják húzni az embert...
Csinálni kellene egy kvalifikált MB-t is,ahol az ilyen lámi "klánocskák" ki lennének iktatva.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
utánna 10perc mulva csak kezdenek hozzánk felszálingózni mégiscsak, lesznek vagy 9en (alapból 12vs12 es meccs), jo mind1, elkezdjuk 9vs9be a meccset (itt is volt egykis gyerekes vita, de ebbe inkább már bele se megyek)...mustáron 2 perc alatt maradt 1 pontjuk, erre kilépnek ketten, majd 2 perc mulva leporogtek, erre elhuzott az összes...
persze az arcuk baszottnagy folyamatosan, mer qwerty, meg ranked...egy csapat ilyen mentalitással húzzon ebbõl a scenebõl a faszomba
nah joejt
Minden ellenállás hasztalan!
Minden jog fenntartva!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
<#kocsog>#kocsog><#mf3>#mf3>
Minden jog fenntartva!
help plz
De semmiképp nem repkednek az emberek a találattól. Max hanyattesnek. :)
Egyébként a jelenlegi távolsági rekordot egy kanadai lövész(team) tartja, 2460 méterrel. .50-es kaliberû (romboló) puskával.
Minden jog fenntartva!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
A mostani gyerek feje meg csöppet eldurrant, de sebaj...van ez igy 8D
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!