Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
monnyuk tegnapelõtt éjaszaka engem is kirugtak a II.-rõl, elvileg összevissza egy bombázós tk-m volt (<#lama>), viszont zavartam frx matyit és frx sectort a helizésben, valsózínûleg ez volt a probléma, nem tudom...<#fejvakaras>

a lenti szabályokból egyet sem sértettem meg, az biztos <#conf><#wilting>

<#wave>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Aztat szeretném megkérdezni, hogy a view distance-on kivül még milyen beállitástól függ az, hogy milyen messzirõl látom meg az ellenséges APC-ket és tankokat.

Tegnap - ugyancsak APC-ben ülve - csomószor elõfordult, hogy el-eltünedezett az ellenfél APC-je a folyó túloldalán, néha megjelent (felvillant) néha eltûnt. Mindig ott volt - mert egymást lõttük - csak néha nem látszott. View dist természetesen 100-on...

Adjatok linket pls a rangléta eléréséhez szükséges pontokhoz!

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Jancsik
õ állította össze, és õ kempel...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Danee
nekem ez sose lesz meg sztem :) sose ulok kocsiba, csak ha nincs más :)
260 óra játékom van, és 8 óra transport :)

TS Zolly
Nem. Csak gondolom sokan nem olvassák a battlefiels.hu oldalát. DonC irta ezt a szabályt. És nagyonis egyetértek vele.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DummyBoy
Akkor utolsó szó jogán :(

IGEN elhiszem, hogy nem vágódik el, igen elhiszem, hogy azzal a mozgási energiával, amivel a .50-es bogyó megy nem elég hogy hátralökje az embert ...

DE... tegnap szereztem egy M95-öst ... nem akartam hülyeséget mondani ... de mostmár tuti hogy jól emlékeztem ... Az M95-ös az ÖNTÖLTÕ fegyver ... azaz NEM KELL FELHÚZNI!!! Ebbe már csak nem köt bele senki ... Váááá

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jancsik
velünk is lett volna war a dr.nak, de nem jöttek be a szerverre...

Crem
:D

Hol tartasz?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Grat!
Én egyik nap Kubra Dam-on elkocsikáztam a MEc fõbázisra, látom, hogy 8-10 ember vár a bombázóra Ebbõl 6-ot elütöttem, de nem kaptam semmit, mert nem volt meg a time!:((((((((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hatt
Ha gondolod, adunk tanácsot hogy melyik 2 magyar csapattal lehet értelmes gyakorlást összehozni:) Legközelebb kérdezzetek, mi már lefutottuk ezeket a köröket kb 3 hónapja.

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
nah jó8,minnyá kelhetek<#szomoru1><#zavart2>

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez a Diótörõ gépe,ezzel zúzta le a patkánykircsit

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez mekkora lol

www.czekoart.hu

Boxer HUN
Eh... A bombát meg a másodpilóta kézzel biztosítja, meg dobálja kifele!!! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Ezek a mostani pályák sem olyan egetrengetõen nagyok a fórgázhoz... :)

Kovács legény
és ez?

www.czekoart.hu

joebacsi
lassú dög...sry :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény
:)

www.czekoart.hu

Boxer HUN
Ez jól össztejött!!!!! LOL

Kovács legény
mien más esti programotok lehet a játékon kivül?

www.czekoart.hu

Kovács legény
gihihi >:)

www.czekoart.hu

Kovács legény
nah közben kitörölted:)

www.czekoart.hu

Boxer HUN

Kovács legény
mikor fogjátok végre magtanulni?

www.czekoart.hu

joebacsi
ez nem MB meccs volt, csak szimpla gyak, de akkoris eléggé dühítõ...egyrészt azért 12 ember (plusz még páran) azért mégis lemondott más esti programról ezért, másrészt nagyon kellett volna nekunk most a vasárnapi meccs elõtt egy mustár, mert semmi tapasztalatunk nincs azon a mappon, és azért az mégis tétmeccs :)
az mb-s csapatok közül sztem mindenki a lehetõségeihez képest próbál megfelelni (köztük mi is, bár határozodtan még az összerázódó fázisban vagyunk :)), ezért éreztem kicsit bántónak, és alaptalannak, mikor közöltétek, hogy inkább csak cb, mert az mb színvonala egy kalap... :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

vsly
majd dzsóbácsi(akkó a déer tuti nem indul)<#hehe>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Kovács legény
jó de kidönti el hogy kijalámi? a többség? vagy aki a HANGOSABB?
tehát nehéz dolog ez,egy MB-n nem lehet válogatni,ha sok csapat indult volna akkor az elején kiestek volna a lamik.

www.czekoart.hu

Kovács legény
hát mert az elsõ körben elpusztitottátok õket<#buck>

www.czekoart.hu

vsly
Hát nem semmi<#shakehead>
Az ilyen dolgokat sejtettük,és ezért nem jelentkeztünk erre az MBre.
Iszonyatosan fel tudják húzni az embert...
Csinálni kellene egy kvalifikált MB-t is,ahol az ilyen lámi "klánocskák" ki lennének iktatva.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Nekünk is volt még régebben velük egy gyakwarunk,az elsõ kört kb 3 perc alatt megnyertük,a következõ körre már se hírük se hamvuk<#ejnye1><#ejnye1><#hehe><#hehe>

Kovács legény
hát ez komoly

www.czekoart.hu

JCSR ODIN
Jó volt az !!! Olyat láttam amit ti még nem és ez elõny 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

joebacsi
jah, amugy nt-nek se volt sokkal jobb estéje <#rinya>

joebacsi
semmi, gyökerek, aki teheti kerülje el öket...fél9es meccskezdésnél 9kor még sehogy nemvolt beállítva a szerverük, pedig elõtte ök ragaszkodtak hozzá, hogy ott játszunk mert qwery így, meg ranked, meg izé...namost fél óra alatt azt sikerült nekik összehozni, hogy 64es mappok helyett 32esek legyenek, 200as ticket, timelimit, pass még sehol, de mindenképpen játszunk náluk...mondjuk nekik, mi szerverünk be van állítva teljesen, csak átjönnek oda, ésmár tolhatjuk is, nekunk is kelés van reggel, etc, de ragaszkodnak hogy náluk játszunk, õk nemjönnek át...aztán kapjuk az üzit az admintol a szerveren, hogy "ha a kulákoknak(?) nemtetszik a szerver, akkor lelövöm", és erre megmutatta, hogy milyen tökös legény és leállította a szervert :)
utánna 10perc mulva csak kezdenek hozzánk felszálingózni mégiscsak, lesznek vagy 9en (alapból 12vs12 es meccs), jo mind1, elkezdjuk 9vs9be a meccset (itt is volt egykis gyerekes vita, de ebbe inkább már bele se megyek)...mustáron 2 perc alatt maradt 1 pontjuk, erre kilépnek ketten, majd 2 perc mulva leporogtek, erre elhuzott az összes...
persze az arcuk baszottnagy folyamatosan, mer qwerty, meg ranked...egy csapat ilyen mentalitással húzzon ebbõl a scenebõl a faszomba
nah joejt

W4r3Z
Nem sokat járok már magyar szerverre, de akkor jancsik a punishkirály az alberto lenne?Csak kíváncsiságból kérdezem.

Minden ellenállás hasztalan!

Nem repül, de lendülete azért van a skulónak. Láttam egy videót, amin valami kis hûtõszekrényt vagy kiszuperált légkondit felborítanak vele.

Na mit mondtam? <#ravasz1> Nem kell hozzá csak pár hét (max) és Jancsik/Freddy/stb már megint új néven fog itt feszíteni. :) Egészen addig, míg nem kap egy perm. bant a magyar rankedekre. Bár attól még a külföldieken nyomulhat - de ott a kutya sem fogja érteni mit akar.

Minden jog fenntartva!

Mennyit szoptam mire elütöttem öt embert,nehezebb volt mint a veterán kés....

Te admin vagy?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Me0w
Megosztod velunk, vagy csak ilyen pointless rant volt? :)

Together we'll fly someday...

joebacsi

Fenrir
Ilyen szemetek ezek...

A halál csupán a kezdet...

Jancsik
olyan jó kicket kaptam :) az összes admin kempelt, és rászoltam hogy takaroggyá innen faszarcú :), és kickelve lettem
<#kocsog><#mf3>

Nem lehet, hogy egyszerûen mindíg banolják a nick alapján a stílusa miatt? <#eplus2>

Minden jog fenntartva!

bacardi93
Miért nem tudom magamat regisztrálni? Pdig már a GameSpy ba is regeltem és ott be is léptem kiadta hogy My Games.....stb. meg minden . mi lehet a baj?
help plz

Az .50-es kaliberû lövedéktõl sem fog valaki métereket repülni. Ha lágy szövetet ér, akkor v.szeg keresztül megy az illetõn (persze szép lyuk marad utána és az illetõ sem éli túl ). Ha végtagban ér csontot azt gondolom letépi, ha a koponyát éri akkor meg szétcsapja a szerencsétlen fejét. Egyéb csontot érõ találatnál lehet számolni egy még nagyobb likkal ahogyan a csontszilánkok és a lövedék darabjai távoznak.
De semmiképp nem repkednek az emberek a találattól. Max hanyattesnek. :)

Egyébként a jelenlegi távolsági rekordot egy kanadai lövész(team) tartja, 2460 méterrel. .50-es kaliberû (romboló) puskával.

Minden jog fenntartva!

FCH kari
találtam egy nyugott kis német szervert 10 partibol 9xelsö lettem az 5.után megkért az admin hogy ne repkedjek mert szeretnének játszani:)ja semmi anyázás stb

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Jancsik
ne tejesszél rólam ilyeneket te....

JCSR ODIN
LooooL Crem 8DDD Nekem is megvan a screenshot, ugyanis gyûjtöm az engem szidalmazó szövegeket 8) Ugy tervezem, ha meglesz az elsõ 100 (igen jól haladok 8) majd publikálom.

A mostani gyerek feje meg csöppet eldurrant, de sebaj...van ez igy 8D

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!