Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Ez rendeben van, de a rapebol azert, valljuk meg, ki lehet jonni. En is utalom, unfairnek tartom, es ha megkerdezel masokat, kiderul hogy voltak mar eleg hosszan tarto vitaim a rape moralis voltarol. De mivel nem azok fizetnek a szerverert, akik jatszanak rajta ezert nem is ok hozzak a szabalyokat. Ez van.

Pl. felszall a 2 vadasz, de nem egyedul eloremegy meghalni, hanem bevarja a heliket, azokat megvedik, kb 3 perc alatt le lehet radirozni az egesz MEC csapatot mert mind egy kupacban kint allnak a parton, osszesen lehetseges 3 tank + 3 apc, azert ez nem egy olyan ultimate csapat amit ne lehetne legyurni.

Together we'll fly someday...

DummyBoy
Na ja ... nem vagyok még annyira tisztában a terminusz teknikuszokkal, de igen ... Rape-elni ... de a köztudatban ez is kemp ... (Én is csakitt tudtam meg mi a különség köztük ... gondoltam megvárom míg magától kiderül :) )

De mindegy hogyan nevezzük, egyik oldalról mindig is rosz lesz ... a másik oldalon pedig mindig is használni fogják ... ettõl függetlenül nemszeressem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Me0w
FAQ

sziasztok. melyik az a mod a battlefield 2-höz, ahol a multis részbe is be lehet botokat rakni?
Me0w
Mi ez a buzi zold arc? <#vigyor2>

joebacsi
Kilehet jönni bármilyen répázásból, ha jó a csapat, még publikon is.
húú miez a pálfordulás? <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DummyBoy
Nem, ... az nem én vagyok ... Én Hacker néven játszom ...

@alma: Húúúú ... én kérek elnézést ... /me <#lama> <#banplz>

Bekevertem egy kicsit ... :) Szóval mégeccer sorry, az M95 az öntöltõ :)

Ugyanis a Modern Warfare-ben le van cserélve M82A1-re asszem ... sorry :)

Me0w
Bocs, hogy beleszolok, de az anyahajot technikai ertelemben nem lehet campelni, mivel a foldi jarmuvekkel nem lehet ugy korbevenni hogy ne lehessen kijonni rola, csak rapeelni lehet, magyaran vadasz/heli/arty ami a jelenlegi szabalyok szerint megengedett - bar en nem ertek egyet vele, elfogadom :)

joebacsi
az a fém ladik is süllyedt már 2 golyótól :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az biztos nem M95 volt.Az M95 nem öntöltõ.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Jó lenne ha az engi ki tudna rugni minden más kasztot a tankból vagy az apc-bõl, odamegy nyom egy "E"-t, õ benszáll a sniper/medic/akárki meg kiesik.

Ennél az esetnél tényleg jobb lett volna ha marad de amúgy nekem az a rémálmom amikor pl karkandon a MEC tank egyhelyben fregel ahelyett hogy mozogna, sok pont a tankosnak de a csapat simán veszíteni fog :/

Mint DC Tobrukon amikor kezdésnél mindenki vitte hátra a külsõ pontokra spawnolt Abramsokat mert hogy milyen biztonságos csak arra nem gondoltak hogy ha kilövik alóla akkor már iraknak fog spawnolni legközelebb, jaj de utáltam azt a mappot...

erdos
Mintha úgy elmékeznék hogy a bézrép az legális a szervereken, nem? Ammeg a repcsivel való genyázás a az ellen fõbázánál, legyen az hajó vagy földi pont. A bézkemp tilos csak nem? Bár a fene se tudja a mai világban :D

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Én mentem utánad a másik csónakkal, ha te vagy a mesor nevû játékos. Persze hajón senki se jött velem csónakkal. Kiértem a parta vártam hátha valaki rámszületik mert még leader is voltam, de semmi. Erre elindultam lelõttek és lejárt a ticket.<#nevetes1>

Egyszerûen az a helyzet hogy vannak gyenge mapok, sok a rosszul átgondolt és méretük is változó. Dehogy miért nem módosították, ezt nem értem. Csomó map tiszta üres, vagy egysíkú. Editorban most a fushepass-on dolgozom és kb 1800 objektum van lerakva a térképre. Ebbe minden beletartozik fa, bokor, épület...stb. Most én + 1000-et tettem bele, fõleg növényzetet és még most is elég üres. Szóval elég érdekes az hogy a fele objektumot egyszerûen lespórolták a térképrõl.

DummyBoy
Adjak? Nekem van egy pár <#hehe><#crazya>

DummyBoy
Erre mondtam, hogy nem ismerem, de elég érdekes hozzáállás ...

Melleseg nem akarom magam hozzátok hasonlítani (/me noob még ...) , ezért mondtam, hogy tudom hogy ki lehet jutni, párszor már sikerült is, de ahhoz az kellett hogy egy olyan squad legyen aki képes picit összedolgozni ... én sajnos ritkán tudok játszani, az itteni fórumozókat ismerem meg a szervereken meg pár jó arcot akikkel lehetett squadozni ... de amikor pont odacsöppenek, ismeretlen társaság, mindenki mindenfelé, stb, akkor el van bukva a dolog (Szép szenvedõ szerkezet ...) És ilyen esetekben lehetne annyi "emberség" vagy betyárbecsület, hogy legalább annyi esélyt adnak, hogy elinduljon valami ...

Mind1 ... multicégnél dolgozom, tudom hogy mindig a fõnöknek van igaza ... csak csodálkozom, hogy miért ezt mondja ... ha mást nem a játék morálját igen le tudja húzni ... én ilyenkor próbálkozom egy kicsit még, ha semmi sem jön össze akkor goto other server ... Én a játék részét kedvelem a BF2-nek ... az lenne a legjobb ha semmiféle ranked baromság nem lenne benne, a fegyók választhatóak lennének és kész ... :(

Mind1 ... én nagyon utálom a BC-t és a BR-t, nem klánozok, publikon szar dolognak tartom ...

LEHET, hogy ha egy összeszokott csapattal játszanék, akkor nem idegesítene ennyire, de sajna ez ritkán van így ... úgy érzem talán kicsit jogosan bassza a csõrömet ... és sajna "mi" vagyunk a többség ...

Annyiból meg igazad van, hogy õk üzemeltetik a szervert, az õ szavuk szent ... de pont emiatt nagy a felelõsségük is ... vezetõnek lenni szar ... tudom :(

schrank
nekem még nem sikerült olyan szarul játszani hogy ezt megszerezzem direkt meg nem fogom <#vigyor3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
<#duhos2><#duhos2><#duhos2><#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
azért geciség ez a sniperkedés

koschwarz
<#duhos2><#duhos2><#duhos2><#hehe>

schrank
ez mind van a 64-es mapokon csak ott kúrták el hogy vagy ugyanakkora egy 64-es map (kubradam) mint a 32-es aminek semmi értelme vagy 3-szor akkora aminek ilyen domborzati viszonyok közt (fuse pass) megint semmi értelme <#szomoru2>

DummyBoy
Jaja ... én szarok a kdr-re, meg a statokra, pontokat is azért gyûjtöm, hogy van egy pár fegyó amit nem szeretek, helyettül unlockoljak valamit ...

Viszont azt nem éreztem szórakoztatónak, mikor télleg az egész part a hajót lõtte, inkább átmentem ... így a "dicsõséges" gyõzelem helyett nyertem egy suicide-t, meg 2 vereséget és kommandóztam egy jót ...

<#lama>-e vagyok ?

Running
Lehet má tudni dc mikor lesz kész???? Vagy valami értelmes mod?

Running
Wakerõl jut eszembe. Az EA/Dice páros csak a gumicsónakot ismeri? Szerintem fényes nappal egy anyahajóról nem gumicsónakkal indulnának neki a partraszálló katonák. Nem lehetett volna fém ladikokat beletenni, ami nem robban fel 2 golyótól, mint anno bf-ben? Esetleg lehetett volna 3 bh, meg 2 cobra és akkor máris értelmesebb lehetett volna a map. Na de nem baj, mert ehhez is ész kéne b+.

TS Zolly
Ja még valami. "public csürhe lámáknak, akik nem tudnak kijutni,, irását meg valamelyest elnézem, mert gondoljatok bele, nekik egyszerre három szervert kell fentartani, üzemeltetni, fizetni azért, hogy a puplik csürhék tudjanak szervert, admint anyázni. Egyszer még a birkatürelmü embereknek is elfogy a türelme. Istenem, pont ekkor jött ki nála.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Running
Elárulom neked ezzel többen próbálkoztak. Oman-on a térkép széle mellett elsunnyogás már elég õsi trükk, csak aki hülye az nem veszi észre. Egyébként is ilyenkor a vadászgépek szedik le bh-t, vagy a vadászhelik.<#hehe>

TS Zolly
BC/BR nem szép dolog. De azért osztom DonC véleményét ezügyben. Kilehet jönni bármilyen répázásból, ha jó a csapat, még publikon is. Vegyük pl a wake szigetet. Kezdésnek ugyi DonC szabálya szerint, lehet a csonakot répelni. Elitélendõ cselekedet, de az ö szerverük, ök hozzák a szabályokat más meg vagy alkalmazkodik, vagy egyszerüen nem megy fel oda. Visszatérve a wakéra. Danee kollega multkor eszméletlenül kepmpelte a csonakot, sõt jött a bombázó és az arty áldás is. Fél játékidõ szinte azzal telt el, hogy figyeltem a spanidõt. De harmad magammal gumicsónakkal kijutottunk, befoglaltunk egy bézt, és utánna szép sorba a többit. Kemény répázás ellenére, nullára pörgettük a répázó Danee csapatát.
DoCit ismerem már annyira, hogy az itt ellene felhozott vádak, csak kamu az egész.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
mert a kommander nem vesz észre mi azt hiszi hogy egy kis piros vérfolt úszik a part felé mi <#idiota>

koschwarz
akarom mondani, a bf2-ben.

de csak azért mondtam az AA-t, mert azzal észrevehetnek, hogy a partra sunnyog valaki heliben. de a peccs után már félni kell az AA-tól<#hehe>

koschwarz
én általában egész vagyok bh-ban<#idiota>

koschwarz
ja, nem is arra vakartam a fejem, hanem donc hozzáállásán. bár tényleg így lehet megnyerni a kört, dehát a másik oldalon lévõ "public csürhe lámáknak, akik nem tudnak kijutni" elég elkeserítõ az ilyen.

schrank
valaki fél bf2-ben az AA-tól <#fejvakaras>

koschwarz
egyébként omanon szerintem ki lehet jutni bh-val, ha a part felé nézünk az anyahajóról, akkor a jobb szélen, a piros részben kell repülni alacsonyan, majdenm víz felett. ott nem fog be AA, fõleg hogy nem is szoktak arra nézni vele általában. persze eleve a jobb szél irányába kell elrepülni a hajóról, nem a part felé, és úgy kanyarodni, mert nyilván észrevesznek. vadászgép így is lelõhet, de ha egy ember kijut, aki szakaszvezetõ, elbújik, máris lehet ráspawnolni.

csónakkal kicsit lassabb, és a pirosba sem lehet annyira belemenni, de talán azzal is lehet ugyanígy próbálkozni.

schrank

schrank
tudod van négy pontszám elsõ az össz: 20 team: -20 combat: 40 dead: 3 <#nemtudom>

koschwarz
ez szar, ne is nézd meg

DummyBoy
Hopp ... ez nem neked ment volna hanem schrank-nak :)

Szóval ami még eszembe jutott ... igen, ki lehetne jutni, de ahhoz kell egy kis idõ, fõleg ha az enemy gyorsabb és jobb is ... de 150 vagy mennyi ticket nem igazán elég rá ... fõleg ha a többiek elindulnak a partra a dugig tömött BH-kkal, persze egy sem jut el oda ...

2. alkalommal kilõtték alóllunk a csónakot, csak rossz oldalon voltunk ... kiúsztunk a partra, mire odaértünk az enemyhez lejárt a ticket ...

És mégvalami ... a nagyarcú "csak a lámák nem jutnak ki" szövegek elég erõsek ... ugyanis egy jól összeszokott csapat, jó taktikával valszeg bárkit bent tudna tartani ... hát még akkor egy public "csürhét"? (Ebbe én is beletartozom ...)

Én személyesen nem ismerem DonC-t, játékban sem magyon találkoztam vele, de érdekesnek tartom, hogyan mondhat egy admin ilyen hülyeségeket ...

koschwarz
<#fejvakaras><#conf>

Running
Ja láttalak, le is lõttél párszor, aztán usaként hajókáztál a map szélén.:) Vagy az nem is te voltál? Na mind1. Mindenesetre azt láttam, schrank erõs vitában volt Donc-vel mikor az anyahajót darabokra bc-zték.

schrank

koschwarz
mondom, nem hiszem hogy rosszindulatból rugtak ki, bár elõször azt hitem, mert éppen a helijüket zargattam. inkább örülök, hogy végre nem tökölõdnek, és kirúgják akiket kell, egyértelmû szabályok alapján.

koschwarz
persze, én is ezt gondoltam inkább, egyébként nem nehezteltem rájuk egyáltalán, amígy is ideje volt, hogy ágyba külgyenek<#law><#crazya>

koschwarz
télleg? sirály, én aszittem ez feature...<#idiota>

DummyBoy
Mekkora hülye ... és ilyenek alkotnak szabályokat? Ja ez nem az, de máskor igen és én csinálhatom, de te nem, meg most szabályos, máskor meg nem ... VÁÁÁ!!!

Mellesleg csatlakozom Runninghoz, tegnap én is ott voltam, ominozus anyahajós eset ... belépek, spawnolok, China oldalra tesz ... várok semmi ... MAP a mienk ... az összes létezõ cucc pedig az anyahajót és az onnan induló dolgokat lövi ... na mondom ez így unalmas ... kérdezem semmi taktika? Erre ... képtelenség kijutni ... Gondoltam átállok, hátha kijutunk ... Átálltam erre lejárt a ticket ... nembaj ... következõ kör ... mire kijutottunk, addigra elfogyott a ticket, bár foglaltak egy bázist, de nem tudták megtartani :(

Ehhez hozzáteszem, hogy nem vagyok nagy skilles-taktikás gamer, de ilyen esetben az lenne a logikus, hogy ne vigye el a majom a csónakot egyedül pl.: Azután meg én voltam kénytelen elvinni, mert mindenki a helikre várt ... stb ... néha ki lehet fogni ilyet is ...

DummyBoy
Elméletileg az új peccs ezt a hibát is ovosolja majd ...

Me0w
Nem hiszem hogy barmi ilyenert kirugnanak, valoszinusitem inkabb a kick a helyert, vagy kick a teambalancert opciokat.

schrank
tegnap ománon tudtam meg Donc-tól hogy az anyahajó bombázása az nem BC mert az nem bázis hanem hajó és õk nem fognak várni amíg kirepülünk a partig mondta ezt úgy hogy volt 20 pontja meg még -20 team pontja ... <#szomoru2>

koschwarz
egyébként roppant bosszantó tud lenni, ha az ember rossz csapatba kerül. most nem úgy értem ezt, hogy én kiemelkedek a tudásommal vagy ilyesmi, csak van, amikor az egyik team nagyon ott van, a másik meg extrán béna. és azt vettem észre, hogy publicon a kettõ között mindössze az teszi a különbséget, hogy az ügyes team-ben van 1-2 együttmûködõ szakasz, a másikban meg nem hajlandók szakaszban dolgozni. így aztán erõlködhet az ember.

masturon tegnapelõtt: a powerplantnél védekezünk, egyetlenegy zászlónk sem maradt már, még éppen megjelent a tank, mikor a zászlót már majdnem lehúzták és fehér lett, be akarok ugrani a tankba (engi voltam), erre elõttem egy medic beleugrik, és ahelyett hogy ott maradna, hogy még gyorsan talán visszafoglaljuk azt a zászlót, elporzik az ottani hídon át a túloldal felé. na ilyenkor téptem az arcomat, és az elsõ adandó alkalommal - szép, nem szép - átálltam, és visszaálltam abba a tök jó szakaszba, amiben az elõtt voltam, mielõtt átdobott volna.

Running
Ja itt is volt egyik oldalt vagy 5 frx-es, akik rendet raktak rendesen. Másik oldalt is volt 1-2. Sose láttam még ennyi frx-eset együtt.<#vigyor3>

Running
Tegnap felmentem véletlenül magyar ranked III.ra. ELég szomorú volt a játék. Nem is inkább lehangoló. Megszületek, lebombáznak, megszületek leartyznak, megszületek lelõnek azonnal helivel...stb...ez nem gond elõfordul...de az hogy a csapat olyan tehetségtelen hogy egy árva pontot nem képes megtartani 10 emberrel...hihetetlen. A csapatból majdnem mindig második voltam, úgy hogy legfõképp gyalog voltam, néha tankkal, apc-vel, ha épp nem bombzáztak telibe. Le is léptem a szerverrõl mert untam, hogy a BHKing a legjobb gyalogos a csapatban.<#hehe>

koschwarz
semmi mástól elvileg, próbálgasd, hogy ha nem egyenesen az ellenfél felé nézel, ahnem kicsit elforgatod az irányt, akkor fog feltûnni a kép szélén az ellen. így a hasznodra tudod fordítani ezt. ez ilyen programozási dolog.