Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. felszall a 2 vadasz, de nem egyedul eloremegy meghalni, hanem bevarja a heliket, azokat megvedik, kb 3 perc alatt le lehet radirozni az egesz MEC csapatot mert mind egy kupacban kint allnak a parton, osszesen lehetseges 3 tank + 3 apc, azert ez nem egy olyan ultimate csapat amit ne lehetne legyurni.
Together we'll fly someday...
De mindegy hogyan nevezzük, egyik oldalról mindig is rosz lesz ... a másik oldalon pedig mindig is használni fogják ... ettõl függetlenül nemszeressem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
húú miez a pálfordulás? <#ravasz1>#ravasz1>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
@alma: Húúúú ... én kérek elnézést ... /me <#lama>#lama> <#banplz>#banplz>
Bekevertem egy kicsit ... :) Szóval mégeccer sorry, az M95 az öntöltõ :)
Ugyanis a Modern Warfare-ben le van cserélve M82A1-re asszem ... sorry :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ennél az esetnél tényleg jobb lett volna ha marad de amúgy nekem az a rémálmom amikor pl karkandon a MEC tank egyhelyben fregel ahelyett hogy mozogna, sok pont a tankosnak de a csapat simán veszíteni fog :/
Mint DC Tobrukon amikor kezdésnél mindenki vitte hátra a külsõ pontokra spawnolt Abramsokat mert hogy milyen biztonságos csak arra nem gondoltak hogy ha kilövik alóla akkor már iraknak fog spawnolni legközelebb, jaj de utáltam azt a mappot...
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Egyszerûen az a helyzet hogy vannak gyenge mapok, sok a rosszul átgondolt és méretük is változó. Dehogy miért nem módosították, ezt nem értem. Csomó map tiszta üres, vagy egysíkú. Editorban most a fushepass-on dolgozom és kb 1800 objektum van lerakva a térképre. Ebbe minden beletartozik fa, bokor, épület...stb. Most én + 1000-et tettem bele, fõleg növényzetet és még most is elég üres. Szóval elég érdekes az hogy a fele objektumot egyszerûen lespórolták a térképrõl.
Melleseg nem akarom magam hozzátok hasonlítani (/me noob még ...) , ezért mondtam, hogy tudom hogy ki lehet jutni, párszor már sikerült is, de ahhoz az kellett hogy egy olyan squad legyen aki képes picit összedolgozni ... én sajnos ritkán tudok játszani, az itteni fórumozókat ismerem meg a szervereken meg pár jó arcot akikkel lehetett squadozni ... de amikor pont odacsöppenek, ismeretlen társaság, mindenki mindenfelé, stb, akkor el van bukva a dolog (Szép szenvedõ szerkezet ...) És ilyen esetekben lehetne annyi "emberség" vagy betyárbecsület, hogy legalább annyi esélyt adnak, hogy elinduljon valami ...
Mind1 ... multicégnél dolgozom, tudom hogy mindig a fõnöknek van igaza ... csak csodálkozom, hogy miért ezt mondja ... ha mást nem a játék morálját igen le tudja húzni ... én ilyenkor próbálkozom egy kicsit még, ha semmi sem jön össze akkor goto other server ... Én a játék részét kedvelem a BF2-nek ... az lenne a legjobb ha semmiféle ranked baromság nem lenne benne, a fegyók választhatóak lennének és kész ... :(
Mind1 ... én nagyon utálom a BC-t és a BR-t, nem klánozok, publikon szar dolognak tartom ...
LEHET, hogy ha egy összeszokott csapattal játszanék, akkor nem idegesítene ennyire, de sajna ez ritkán van így ... úgy érzem talán kicsit jogosan bassza a csõrömet ... és sajna "mi" vagyunk a többség ...
Annyiból meg igazad van, hogy õk üzemeltetik a szervert, az õ szavuk szent ... de pont emiatt nagy a felelõsségük is ... vezetõnek lenni szar ... tudom :(

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Viszont azt nem éreztem szórakoztatónak, mikor télleg az egész part a hajót lõtte, inkább átmentem ... így a "dicsõséges" gyõzelem helyett nyertem egy suicide-t, meg 2 vereséget és kommandóztam egy jót ...
<#lama>#lama>-e vagyok ?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DoCit ismerem már annyira, hogy az itt ellene felhozott vádak, csak kamu az egész.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
de csak azért mondtam az AA-t, mert azzal észrevehetnek, hogy a partra sunnyog valaki heliben. de a peccs után már félni kell az AA-tól<#hehe>#hehe>
csónakkal kicsit lassabb, és a pirosba sem lehet annyira belemenni, de talán azzal is lehet ugyanígy próbálkozni.
Szóval ami még eszembe jutott ... igen, ki lehetne jutni, de ahhoz kell egy kis idõ, fõleg ha az enemy gyorsabb és jobb is ... de 150 vagy mennyi ticket nem igazán elég rá ... fõleg ha a többiek elindulnak a partra a dugig tömött BH-kkal, persze egy sem jut el oda ...
2. alkalommal kilõtték alóllunk a csónakot, csak rossz oldalon voltunk ... kiúsztunk a partra, mire odaértünk az enemyhez lejárt a ticket ...
És mégvalami ... a nagyarcú "csak a lámák nem jutnak ki" szövegek elég erõsek ... ugyanis egy jól összeszokott csapat, jó taktikával valszeg bárkit bent tudna tartani ... hát még akkor egy public "csürhét"? (Ebbe én is beletartozom ...)
Én személyesen nem ismerem DonC-t, játékban sem magyon találkoztam vele, de érdekesnek tartom, hogyan mondhat egy admin ilyen hülyeségeket ...
Mellesleg csatlakozom Runninghoz, tegnap én is ott voltam, ominozus anyahajós eset ... belépek, spawnolok, China oldalra tesz ... várok semmi ... MAP a mienk ... az összes létezõ cucc pedig az anyahajót és az onnan induló dolgokat lövi ... na mondom ez így unalmas ... kérdezem semmi taktika? Erre ... képtelenség kijutni ... Gondoltam átállok, hátha kijutunk ... Átálltam erre lejárt a ticket ... nembaj ... következõ kör ... mire kijutottunk, addigra elfogyott a ticket, bár foglaltak egy bázist, de nem tudták megtartani :(
Ehhez hozzáteszem, hogy nem vagyok nagy skilles-taktikás gamer, de ilyen esetben az lenne a logikus, hogy ne vigye el a majom a csónakot egyedül pl.: Azután meg én voltam kénytelen elvinni, mert mindenki a helikre várt ... stb ... néha ki lehet fogni ilyet is ...
masturon tegnapelõtt: a powerplantnél védekezünk, egyetlenegy zászlónk sem maradt már, még éppen megjelent a tank, mikor a zászlót már majdnem lehúzták és fehér lett, be akarok ugrani a tankba (engi voltam), erre elõttem egy medic beleugrik, és ahelyett hogy ott maradna, hogy még gyorsan talán visszafoglaljuk azt a zászlót, elporzik az ottani hídon át a túloldal felé. na ilyenkor téptem az arcomat, és az elsõ adandó alkalommal - szép, nem szép - átálltam, és visszaálltam abba a tök jó szakaszba, amiben az elõtt voltam, mielõtt átdobott volna.