Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jancsik
jaa, hogy õ így veszi...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

mesor
Na ez azért erõs volt!
Tudod te hogy milyen klánról van szó mert ha nem akkor illendõ utánna nézni mielõtt ilyeneket szólsz!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Kovács legény
jaaaa még jó hogy neszoktam répelni😊

www.czekoart.hu

Jancsik
szerintem kirúgják a ó tázékosokat, mert csak így tudnak sok pontot szerezni...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

koschwarz
...120 kilós...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

vsly
<#taps>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

koschwarz
ízlés kérdése: van, aki a kis szõke amcsi katonákat, van, aki a 120 néger szakácsnõket szereti<#puszis>

Buzi-e vagy?<#hehe><#hehe>

koschwarz
pfuj<#duhos2><#nevetes1>

Nem.Az azt jelenti,hogy a konyhán dolgozó kiskatonákat erõszakolod meg<#hehe><#hehe>

Kovács legény
tehát ha répelek akkor az azt jelenti,hogy az ellen fõbázán elkapom a konyhán és gyárban dolgozó nõket és megerõszakolom?<#vigyor1>

www.czekoart.hu

Ki mondta, hony nem öntöltõ az M95? <#nemtudom>
Az új fegyverrõl volt szó, hogy nekem az rémlett bolt-actionnak a képek alapján.
Ehhez fûztem annyit, hogy a legtöbb sniper fegyver az ilyen, bár van néhány jól sikerült öntöltõ is.

Minden jog fenntartva!

😊) Oké, akkor jöttök át? 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

vsly
Na de pont ezért publik a publik<#awink>
Szal ezért is kellene szabályozni,hogy mit lehet,s mit nem.
A publiktól ne várjunk már el csapatmunkát,mert nincs.Legalábbis nem olyan erõs,hogy ki tudjon jönni egy komoly kempbõl,vagy rapeböl akár.Fõleg,ha klánosok csinálják!

De ha neadjisten lesz ranked szerverünk,akkor kitalálok a BF2re is jó szabályzatot a jó játékélmény megtartására.(úgyis olyan rég csuklott már a mutter)<#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

TLD Robi
ja biztos,ha te mondod!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Viszek tejfölös csirkét😊)))))

Amilyen napom volt(van), lehet, hogy hazafelé menet veszek valahol Kahlua-t....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

braincruiser
mindig is imádtam a cizelláltságod <#hehe>

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Meg Unicumsör😊

White Russian?

koschwarz
analintruder...szép név<#crazya>

cize...??? mi???<#whatever><#nevetes1><#nevetes1>

Szewa😊)))))

koschwarz
na, így meg lehet nézni<#nevetes1>

koschwarz
szóval, különbség a légierõ és a haditengerészet között

http://www.kepfeltoltes.hu/060119/b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/060119/1126668825a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

BurnBaby
a rape angolul egész konkrétan erõszaktételt jelent, jobbára a szó nemi értelmében. legfeljebb a személyi szabadságon tett erõszak esetében érthetõ elrablásként.

általános tanulságként a játékvilágban a "rape" kifejezés a nem kívánt - analintruder2000 és társai segítségével elkövetett - jelképes szexuális élményben való részesítését takarja.

remélem elég cizellált voltam....

www.battlefield.hu

koschwarz
igen, forgatni kéne<#taps>

koschwarz
akkor mégsem. RUNNING!!!!!!

koschwarz
a különbség a légierõ és a haditengerészet között<#hehe>

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Jaja, de lassan vége az évzáró informatikai horrormûsornak áfaátállással, meg ilyenekkel... és hamarosan kezdõdhetne a forgatás 😊)

TS Zolly
És még mindig ellen vagyok, mert még mindig nagy lámaságnam tartom, ha valaki igy szerzi a fregjeit. Ha meg DonCiék ilyen szabályt hoztak az általuk üzemeltetett szerverre, akkor alkalmazkodok, nem rinyálok ha valaki a fõbézen ,,megrépáz,,.

MB meg más tészta. Kompomisszumot lehet kötni minden war elött. Rugalmasak vagyunk ezügyben. GBC ellen volt bc/br, de sem ök, sem mi nem használtuk. Hordánál, ha jó a hiresztelés, akkor nem lesz. Többi warnál is lehetnek bc/br ügyben meglepetések. Még nincs letudva. Ugyhogy kár felhánytorgatni még a korábbi irásaimat.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

De a rape még mást jelent: megbecsteleníteni, megerõszakolni😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
rég voltál errefelé<#wave>

koschwarz
ja, akartam már írni, de mindig elfelejtettem<#idiota>, hogy a rape angolul is rablást jelent, tehát a répelés szerintem nem azt jelenti, amit valaki írt lejjebb, hogy anyahajót támadni bombákkal, helivel. hanem az, amit flat is írt, hogy ellopni az ellenfél jármûjét.

erre írtam a bf2.hu-n az egyik topicban, hogy én már mindenhez hozzászoktam ebben a játékban, 1 pofátlanságot kivéve, amikor én is elvesztem a türelmemet. ha valaki ellopja az elnemfoglalhatón az apc-t, tankot ÉS ottmarad vele irtani a jónépet. na ez egyesíti a BR-t és BC-t, azonnali globalbant az ilyennek<#banplz><#banplz><#banplz><#duhos2>

Ahoy! Mizu? 😊

koschwarz
<#wave>szia flat!<#integet2>

nem lehet kijönni ilyenbõl, még odin se tudna!<#hehe>csak vicc, odin meg ne haraguggy!<#law>

joebacsi
"Bár BF42-ben illen tudom hogy nem volt. De ez nem BF42, szokjatok hozzá. Kezdetnek talán az is megteszi, hogy most közlöm veled, mikor az MB-be gémelünk majd, akkor NO BC, NO BR!!!! És ha csak egy jármün a dukko megsérül, vagy valaki ti általatok meghal a fõbézen, akkor beszoptátok a wart. Tököm kivan már az értetlenségeddel. Fogd már fel, ez nem a BF42 ahol lehet tenni könnyen a repülõ ellen. Értve vagyok???????"

hát korábban meccsen is nagyon tiltani akartad, de mind1 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Érdekes, eddig én úgy tudtam, hogy a kempelés az az, amikor ölöd õket, ahogy születnek, bézkempelés ha ezt az elfoglalhatatlan bázison teszed, és répelés, ha mindezt úgy teszed, hogy az ott spawnoló jármûveket használod. Ebbõl adódóan kempelésbõl sokkal könnyebb kijönni, mint répelésbõl. Az egyetlen nagyon komolyan megmaradt répelõs élményem oman-hoz tartozik, 10 vs 22, mec fõbázison beszorulva, 4 repcsi bombázott, két heli a fej felett, kb 2 tank és 2 apc + a dzsipekben is ültek + gyalogosok. Ha valaki azt mondja, hogy ebbõl ki lehet jönni, az - már bocsánat - de hülye. Átlagos várható élettartam 1-2 mp.

TS Zolly
Figyu! Ez nem fordulat, csak egyszerü ténymegállapítás. A bc/br-t még mindig a legnagyobb lámaságnak tartóm még mindig. Én soha nem montam azt, hogy nem lehet kijönni. DC-ben 73 isztingen is számtalanszór kijöttem az ami fõbézrõl. Aki DC-et azt tudja, millen nehéz ha az iraki sv és scud répázza, meg ott van ezer t72-es. Magyarán, ha a Magyar rankedon szabad, én belenyugszom, de akkor is lámaság.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DummyBoy
Igen ... 😊 Már megtudtam és tanultam a különbséget, de ha elkezdenék szövegelni hogy "Ne répázzatok már!" félek visszakérdeznének páran, "Honnan tudod mit csinálok a gép elõtt?" 😊

Vissza a témához ... eszembe jutott (Segítettek + itt is olvasom ...) Igen, a Dailan Plant-on volt 😊 Szóval az volt igazán gáz, hogy mire összejöttünk 3-an 4-en akik együtt elindultunk a partra (És ki is értünk ...) addigra lejárt a ticket ... pálya kezdõdik, mindenki elindul amerre lát, le a csónakokhoz, elvitték mind a kettõt, szóllni egy pár embernek hogy jöjjön, megint van csónak, össze is gyûlünk ... "taktika" (Húúúú .... nagyon nagy szó ez ide 😊 ) avagy terv megvitatása, elindulás, partraszállás és vége a pályának ...

Na ez egy összeszokott csapatnál nem tart eddig ... sõt talán még rutinos csapatnál sem ... na akkor és ott nem volt rutinos a csapat 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Milyen jó ez a fórum itt olyan aranyos és segitõkész emberek vannak<#hehe><#hehe>

TLD Robi
THX a helpeket!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Pharolas
Itt nézd meg az UBAR-nál

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

TLD Robi
Hali all!

A 3. ranghoz mi kell,hogy megkapjam?2500 pont+még mi?Elõre is THX!

Pharolas
Pedig engem már kiokosítottak a camp/rape különbségérõl <#hehe>

Rape...mikor a heli látóhatáron kívülrõl tv rakétázik
Camp...amikor oda is jön a hajóhoz, és haszálja a gunt is

Effective azonos hatás, csak a camp során több freg hull a delikvens ölébe, valamint a rapbõl könnyebb kijönni(mert nem az van, hogy megszületsz-kilõnek, megszületsz-kilõnek)

Az egy igazságtalan dolog amikor van egy elfoglalhatatlan zászlo (mint a Wake Island 2007-en az a nagy hajo) amit nem szabad ágyuzni.Az UAV SCAN meg az artillery biztonságban.Tõlük nem lehet elveni a helikoptereket meg a repülõket.Bezzeg ha a USMC zászlot foglal a szigeten akkor õk robbantják a kínai commander minden eszközét.Akkor õ mivel játszik?!Az nagyon szomoru.Ha a USMC nem tud elmozdulni a hajorol akkor megérdemli a sorsát.Ha nem tudnak élni az elõnyükkel akkor érezzék meg a vereség keserû ízét.Egyébként a szigetnek a két csücskén gyülekezik mindenki.Amikor én vagyok USMC és sikerül elvinni a Hawkot akkor rögtön fölmegyek 300-400 egység magasra a hajó felett és a két csücsök között egyenesen a kínai reptérre megyek.Senki nem lõ le a csacsi katonák se ugornak ki mert alattuk víz van és nem akarnak úszni és eszükbe se jut akkor az értéktelenebb zászlokat támadni.Jönnek velem a reptérre.Azt elfoglaljuk akkor már spwanolnak mások is a reptérre szóval ha innen is veszt a USMC akkor lelkük rajta én a magam részérõl elégedett vagyok mert megtettem a magamét.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Pharolas
Ehhez az anyahajós dologhoz szeretnék hozzászólni. Múltkor fent voltam egy amcsi szerveren, és a csapattársak többsége klánjelzés nélküli volt (vagyis itteni szóhasználattal public csürhe).
A map Dalian Plant, Usa oldal. Kijutunk a szárazföldre, de nem bírtuk megtartani a pontot, erre jött a hajókemp. Az egyik srác beírja, hogy õ jó gunner, és kér egy jó pilótát, meg két önfeláldozó emberkét. Nézek, mint rozi a mozira, hogy mit fundált ki amcsi barátunk...

Megkérte a két bh-s gyereket, hogy álljanak a cobra elé, és mint élõ fal, védjék ki a vadászrepcsiket, meg a szüntelenül záporozó TV rakikat. Felszált a cobra, és sikerült annyi ideig lekötnie az ellen két helisének a figyelmét, hogy mind a két bh+1 csónak ki tudott jutni a szárazföldre.

Konklúzió: rendes csapatjáték nélkül képtelenség kijönni egy shiprapbõl..viszont, ha van egy két ember, aki inkább meghal 2-3x, és nem pontvadászni akar, akkor megoldható. Ez az egyik nagy hiánya a magyar rankedeknek.
Ugyanis a magyarok közül mindenki pro. Kedvenc élményem, amikor beülök a helibe, és beszált gunnernak egy srác...már elfelejtettem a nevét. Kérdem tõle, hogy tud e tv rakétázni, mert ha nem, akkor adja át a helyét másnak, válasz, csak menjünk már. Ok. Ellenséges heli a távolban, felemelem a heli orrát, hogy mehet a missle, erre elkezd gépágyúzni<#nemtudom>. Mondanom se kell, az ellen viszont egész jól használta a TV rakit, nem is maradtunk sokáig életben. Nem is jött ki a bagázs a bc-bõl.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy csak az használja a különbözõ repülõ jármûveket, aki annyira jó benne (mert ez nap függõ is, meg a hold állása, hogy megy vagy nem megy )<#guluszem1>, de legalább adja meg magának az esélyt, nem elmegy a sziget másik felébe bombázni, ahol nem lövik le, meg hasonlók, hanem játszani próbál.

A fenti "minden hun pro- vagy annak érzi magát" alól persze az irományt olvasok a saját belátásuk szerint kivételek<#mf2>

Semmi baj ezekkel a szabályokkal ha mindenki be is tartja õket,mert láttam én már olyat,hogy az adminnak és a klántársainak nem járt kick/ban ha kempeltek vagy répeltek esetleg anyáztak.....

koschwarz
be kellene vezetni a camprape fogalmát is, és akkor teljes lenne a káosz. meghatározására kérem a pályázatokat benyújtani<#hehe><#ravasz1>

Általában az nem tudja a rape és a camp közötti különbséget aki mindkettõt elítéli 😊