Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel 2500, 2*512mb ddr, Ati radeon 9800pro
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
AMD Barton 2500+ , Gef 6600 GT (AGP), 1,5 GB ddr
Kinéztem egy tipust Chieftec CT420Aa 12600Ft ahol néztem szerintetek ez má azé jó?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
arut veszek,nem szivok...
Sõt ... haveréknak még a nappali is vele ment 😞 Még jó hogy idõben észrevették ...
Tanulság: Codegen tápos gép ne legyen közel a függönyökhöz ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Sima 6600 nem fog sokkal többet enni, mint a 9600-as.
8000 HUF körül már lehet normális tápot kapni ... DTK, FSP OEM, stb ... ilyesmit érdemes ... Vigyázni kell a gagyi tápokkal ... Azon kevés alkatrészek egyike ahol nem a márkajelzést kell megfizetni ... Bár nem mind arany ami fénylik ...
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
akinek beszart a vga-ja annak jó ez is<#vigyor5>#vigyor5>
L96 ...
Mellesleg ajánlom ezt az oldalt a fegyverbu...mániásoknak is 😊 Elég sok infó van fent majdnem mindenrõl!!!
És mégvalaki .. Tegnap Ranked I-esen valamikor este 18.30-körül a Dailan Plant 2-ik körének a végén valakit kilõttem véletlenül légvédelemmel ... Annyi idõm se volt hogy Sorry-zzak, szálltam mint a kisangyal ... Szóval bocsesz, biztos nem direkt volt ...
És mégvalami ... Várom a február 8-at mint a messiást ... Tegnap ülök a tankban, elõttem (Gondolom rutintalan pilóta ...) 2 méterrel a föld fölött lebeg az enemy kopter ... elkezdem lõni géppityuval + a gunnerem is ... + kapott 2 lövést telibe a tankból ... erre nagy nyugodtan ránkfordul és csak úgy finoman odadobott 2 raksit ... pukkk ... Aszittem felrobbanok .. (Sõt ... fel is robbantam 😞 ) Ez azért már túlzás ...
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Letoltod telepited, ez utan single player modban 64 -es mapokon tudsz a botok ellen jatszani.
Figyelem!!!!
Ha feltetted ezt a modositast, utanna nem tudsz jatszani a neten a modositas miatt.Ajanlatos a full bf2 konyvtarat atmasolni 1 masik helyre, ha neten is akarsz jatszani.
HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD
MSI K8N NEO Platinum alaplap
Athlon64 2800+ CPU
2*512/400 DDR
GF FX5700 ultra vid. kari (kell neki a + táp)
Maxtor 120GB IDE HDD
Seagate 120GB SATA HDD
3 db optikai meghajtó
+ 1 mobil rack beépítve
5.1 alaplapi + SB live 24bit PCI
2 db "Y" kábel van benne plusszban és mindezt egy casetech 300W -os táp hajtja meg. Soha nem fogyott el még a szufla, még teljes terhelésnél sem.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
"falnak megyek,ha megint a táppal van baj...most lett megjavtva...kevés ez a 230W-os! :S
ilyen a gépem:
Gigabyte alaplap
256+512MB RAM
P4 2.4 Ghz proc
ATI 9550 128MB vid. kártya
80GB Maxtor HDD
DVD író
valami szar alaplapi hangkártya
kéne egy 400W-os táp ? "
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Minden jog fenntartva!
"Gainward GF 6600 GT Ultra 256 MB" Ha tud valaki róla infót, hogy mennyire megbízható a kari azt megköszönném.
ON
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
meg ugye magadból indulsz ki ugye te is :Ð
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Mondják is többen,hogy ne bulizzak meg csajozzak annyit...Pedig nem értem miért mondja mindenki ezt a csajozos témát,nekem van csajom és nem csajozok csak elvagyok velük és soha nem csalnám meg a csajom....
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^