Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

19:00-tól Mindenkit várunk : 1.12! - IP: 193.202.85.198
48 player, törtet is beenged!
Horda gyak. mivel elhalasztodot a Huncup mecsünk vagyis Gyertek :::)
-összes fegyver unlokolva

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

SigS
Szerintem csak ki van kapcsolva a csapattars-sebzes

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Running
moddal

W4r3Z
Nem tudja valaki hogy csinálják ezeket a kocsis ugratásokat némelyik videóban?Már azokra gondolok mikor felrepülnek rohadt magasra, vmit robbantgatnak a kocsin, gondolom c4-et és az repítí fel a gépet, de hogy csinálják hogy nem robban fel a kocsi is?

Minden ellenállás hasztalan!

FCH kari
akik tudják hogy mi az azok is lenyomják már csak azért is,aláirom ha lehet ne Tk-zunk de sajnos bejönnek véletlenek,én mint anti-tankos sk tk-m volt azért mert lövöm az ellen páncélost az idiota mitcsinál rakja rá a c4.et persze akkor robban mikor mellé lép pl,

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Persze meg lehet érteni õket, de a múltkor, amikor a Qwertyn játszottam helikopterrel foglaltam zászlót, és felemelkedéskor valahogy elütöttem az egyik a magyar csapattársamat, aki a rangja alapján szvsz nemrég kezdett el BF2-zni. Lenyomja a punisht és megkérdeztem tõle, hogy miért tette. Erre õ meg azt mondja, hogy bocs, de õ nem tudta, hogy ez mit jelent és mivel jár.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Én ilyen külföldi klános rankedekre nem igazán szoktam menni, inkább európai vagy német EA-s rankedokra és nekem ott ezek a személyes tapasztalataim. És még az a legmegdöbbentõbb az egészben, hogy bejön egy külföldi a squadomba, és ha TK-zok (persze nem direkt) és mondom neki a mikrofonba, hogy sorry akkor is punishol. Ilyenkor szoktam kivágni a squadból. De ez még a Dr.-os SF szerveren is elõfordult, amikor elég sok volt ott is a küldföldi.

FCH kari
bennem is felmerült hogy mindeki karácsonyra Bf2-t kért?de ha a másik oldalát nézzük akkor mi is elkezdtünk valahogy játszani, az ujjaknak is meg kell adni a "lehetöséget"csak ha megy a jármüvel szolok hogy vegyen fel akkor légyszi,csak azért elviszi helit repülöt"mesterlövész hogy egy megfelelö dombon vagy akár hol kiugorjon

SigS
Valamelyik angolon MOTD-ben ki van irva hogy 4 TK es by-bye. Nincs punish/forgive opcio<#hehe>
Jaaaa! Es ezert nehanyan angolosan tavoztak a szerverrol, koztuk en is <#nyes>

FCH kari
sok külföldi szerveren nincs punish,minusz azt kész persze ahol van admin a feltünöen sok tk után kivág vagy figyelmeztet ugyan ez vonatkozik a nemfoglalhato zászlo támadás esetén is csak akkor azonnal figyelmeztetnek

Hát igen, Karácsony óta megint egyre több a lámi, akik azt se tudják, hogy kell játszani, csak elbasszák mindenki kedvét az idióta dolgaikkal. Az egész kicsit olyan nekem, mintha nosztalgiáznék, mert hát az elején meg egész nyáron voltak ilyen dolgok.

Persze, meg ha elõbb érsz oda a repülõhöz, mint a másik ember és az meg fogja magát és lelõ téged. A másik undorító dolog, hogy egyesek elém állnak vagy nem figyelnek oda gránátra, amit dobtam, és mennek elõre, mint a hülye és aztán a TK meg a punish. Igazán kivehetnék a punisht az egyik patchel, inkább csinálnának egy olyat, hogy xy számú TK után kivágnák az embert a szerverrõl...

FCH kari
igaz ha egy "régota játszo"taggal találkozom akkor félre áll enged felszálni sajnos az uj játékosok közül vannak akik csinálják a Tk-t

SigS
Kulfoldon sokkal ertelmesebb jatek megy hidd el!
Szerinted miert jon magyar szerverre a fricc meg az angol? Kicsit kieli magat ha mar ugysem baxxak ki az "kokemeny" adminok a a BC BR miatt ... <#schmoll2>
Tegnap 20 percet jatszottam az egyik magyaron:

Szamitsd ki hogy ezutan hanyan alltak at...

Néha jo az de néha ilyen esetekben viszont nem...
Megoldás..
Ha kibasznak számolj L 10ig és menj föl másik servere.. :)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

FCH kari

FCH kari
sajnos elég sok külföldi szerveren is ez megy,sokszor nemrepül percekig senki, röpködöm csinálom pontokat leszed valaki beülök a gépbe és már 2-3 emberke rajta,nem hagynak felszálni gránátokat dobálnak gépalá és egyebek

Running
Igen fogunk, valszeg február elején indul újra, a huncup végetértével.

Rendeztek még autoversenyt?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Running
1 meccs volt eddig, a mienké az rdha-val...a többi még nem volt, azért ül a dolog. na megyek kipihenem a stresszt. .) Jóccakát népek..

Zs0lt1
juteszembe, a bf2 huncup 2. fordulójának eredményeit igazán elküldhetnéd priviben, h ki tudjam rakni bf.hu-ra. lassan itt a 3. forduló és még a 2. sincs kihirezve. kösz :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
hát ha egy liter forraltbortól bármi baja van a képernyõdnek, akkor veled van a baj ;P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

W4r3Z
Chiefec-bõl a 410W-os volt xar széria, én is pont kifogtam egyet belõle.Sirtec volt a beszállítója, azóta dobták õket.Cseréltem egy 450-esre, azóta minden ok.

Minden ellenállás hasztalan!

Pharaoh
VGA? <#wink>

Robogo
Szerintem az,hogy piás állapotba vagy.:)
Inkább aludj egyet aztán holnap már jobb lesz hidd el.

Most én is piálnék valamit!<#pias><#pias>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Meow!
Lehet ki kéne venni ezt a auto kicket ha tk-zol,mert a sok láma azt csinálja,hogy a repcsim elé áll azt jön a kick.
Most is ez volt aztán vagy 20 killem volt azt kickelve lettem.Pedig az frx-eseket jól öltem repcsivel.Duel-t jó sokszor kibombáztam.:D

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Running
MEgittam 1 liter forraltbort és nem tudok játszani, mert elmosódott akép mi lehet a baj?

Cobra.
De azt nem zárja ki a klán elõjel, hogy egyenlõtlen csapateloszlás esetén folyamatosan BC-zzenek? Ráadásul saját szerveren (is).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Me0w
Igen :)

Together we'll fly someday...

Mér, az hogy frx-es kizárja, hogy õ volt idiota?:)
Me0w
Nem, en sajnos elmerulen phpzok, de mivel csak frx tagok adminoljak mar a szervereket, ezert szemelyes inzultusnak minositek minden admin anyazast, noobozast :)

Nem Hyper Threading-es. AMD Athlon 2600+.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Tuti, hogy Me0w volt az.
Jancsik
akkor sorry

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
nem tucc ragzani <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
azok nem az raksijaim voltak nagyon jól emlékszem ugyanis 3-4-szer szedtem le mig-et meg su-t és én mindíg figyelem a csapatsebzést kiírja - e de azokat szerintem a másik AA-ból lõtték <#nezze>

Jancsik
amúgy meg rakd fel, nem ragd fel :)

Jancsik
te noob. csak 1* dtkztam, az is te voltál, mert ültél az anyahajón a légvédelemben, felszáltunk helivel, félúton mindíg az eltévedõ rakétád nekünk jött, kb 5* ezt megúntuk egy kicsit

schrank
ragd fel az albertot is mert az utóbbi napokban többtucat DTk-jának voltam szemtanúja és áldozata <#schmoll2>
beszélek én aki az utóbbi egy hét sniperkedésével csináltam vagy ötven claymore punisht <#kuss>

Me0w
Mclaren, szerintem ne faradj, berakom a banlistara mindharom rankedra nevedet, ha ennyire szeretsz direkt TKzni. Van eleg ember, pont RAD biztos nem lesz szukseg. Jolesz igy, megoldja a probelmadat?

mit vártál ez magyarország :) nOOb=sznobb :D

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Looserke
Édes Istenem micsoda láma adminok vannak....EA HU I...karkandon nyomjuk...nincs egy k*rva zászlónk sem, erre a commander pont az egyik jeepben ver tanyát, persze sofõrként és vagy 5 perc rinya után sem száll ki belõle...kértem rádión és írásban is...ezután kilõttem...tele is lett a jeep és indultunk a kerülõ úton a hátsó zászlóért...erre kick...gondolom admin volt a n00b vommander... <#mf3>

Hatt
Elég az, nekem is hasonló a konfigom.

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
tudom, szeretem is amikor simán látom a fekvö embereket az álltaluk megjelenitet füben :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mohus
jah igy elõled nehéz lesz elbújni fûben:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
HTs a géped?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
mert nem tudja azokat az effekteket...

én 9800Pro uátn 6600GT-t tettem be...és lowra vettem a lightingot meg az effectet...de kétszer olyan szép képe van, mint a Proval minden mediumon...

uHs Gerzson
Jaj de tudlak sajnálni :D én Még asszem 1 jó ideig megbékélek az AMD 1700+, 512Ram, Ati 9600XT 256ram gépemel nekem az elég ha visszi a high geometriát és a 100%-s láttotávolságot szerintem a többi opció teljesen felesleges max mégaz árnyékok kelenek :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Sziasztok! Azzal a problémával szembesültem, hogy amikor fel akarok lépni egy SF szerverre, a hang megakad és kivág az asztalra. Mind a két játékom eredeti. 1.12-es patch van fent. Utólag patcheltem. Mi lehet a gond??

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Pharaoh
Na vajon miért?