Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
nnah tankos kollegák, igy kell végigmenni tankkal a fõúton:
link (157MB, torrent kliens kell hozzá, http-s link nincs ;])

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Elég ha a hátad véded.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

uHs Gerzson
Hehe péntek esti ajándék hogy kimozdulj a házból és bulizni menj BF2 helyet :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Robogo
EA bekaphatja a nagy faszt elegem van már abból,hogy soha nem jó ez a kibaszott jó büdös BF2-õ kibaszottul kezdem uni ezt.EA kapjátok be!!!!<#mf3>
Most pl ez a statom több mint 10000000.
10000000 Global pont

<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

uHs Gerzson
Hopsz bocs... 1 kicsit elmerültem :D tehát ismétlö puska ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Miért az szerinted igazságos amikor rácélzok az embere és amikor ráirányitom 1 kiskockányit ugrik a célkereszt és arébb kel csusznom hogy pontosabb célozak na ez a hátrány amit nem tudok megemészteni BF2-ben :(

Zs0lt1
ne vessz már el a részletekben pls :ÐÐÐ

Egyik se öntöltõ.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank
pontosabbá nem teszik mert nem lenne igazságos maximum nyomatnak rá egy gránátvetõt de akkor nem jár a 2 claymore <#hehe>... ezis mekkora szar 2 darab cleymore a <#kocsog> szerelõnek meg a specopnak bezzeg 5 robbanó izéje van <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Ha nem hazudnak és tényleg állitotak a mesterlövész puskákon 1.2-ben akkor érdekel milyenek lettek, lehet hogy az SVD és a Type 88 végre lehet pontosan lönni? Mert akkor 1 állom valosul meg.

schrank
szerintem az lenne a reális ha már nem képesek megoldani hogy egy karabélyos kaszt ne legyen távolra olyan pontos mint a sniper hogy a sniper puskák legyenek hangtompítósak <#gonosz3>

uHs Gerzson
Reméljük az L96A1 is olyan jó öntöltõ mesterlövészpuska lesz mint az M24...

schrank
1. ezek közül melyik néz ki jól <#fejvakaras>
2. miért mi számítson ha nem ezek a tulajdonságok
én most a sniper expertre hajtok úgyhogy boztosan állíthatom hogy az M24 messze a legpontosabb puska a játékban az M96 messzire csak torzozni jó azok a félautómata szarok meg semmire <#szomoru2>

uHs Gerzson
PoE2, Desert-Conflict, FH2. Mi kell még? :D

TDC Geronimo
Rókabõr <#levele>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hali mindenki!
Kérdésem az lenne, hogy 1.0ás verzióval lehet 1.2/1.3 as verziójú szerverekre csatlakozni?
Ha nem, akkor tudna valaki frankó magyar 1.0ás szerver IPt adni a T3on kívül?
Elõre is köszi!
Átlõ a vason.. <#hehe>

uHs Gerzson
Ja ne is mond nagy királyság volt Ak-47-el pontlövéseket leadni és oda ment a lövés ahová tényleg céloztál, az M16 meg maga volt az áldás igaz az sorozal lövésekben vagy 3-s lövésekben volt nagyon király, de ez BFV volt. Most itt van a BF2 amiben egyszerüen nem lehet érezni a fegyvereket igaz mindenkinek más a véleménye. A Modokat meg 1-2 hónapon belül elkezdhetjük letölteni :)

uHs Gerzson
Idejét mult :D

vsly
Az a baj,hogy hiába néz ki jól egy fegyver,akkor is az lesz a döntõ,hogy mekkora lesz:
-a visszarúgása
-sebzése
-szórása
-tüzgyorsasága
-hangja

Ezeket a dolgokat sajnos a BF2ben elég xarul csinálták meg.Anno BFVben szinte úgy éreztem,hogy a saját kezemben tartom a fegyvert.De itt(BF2)......mintha tapadókorongos játékpuskákkal lõdöznék<#shakehead>.
Remélem vmi MODban sikerül majd jól eltalálniuk.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

uHs Gerzson
Örülök hogy segithetem elveni 1 kis idöt az életedböl a scrollozásal ;)

schrank
úgy mint a SF csak harmadannyiba kerül és kb harmadannyit is ér és ha figyelembe vesszük hogy egy harmadakkora szar ugyanolyan értéktelen mint egy teljes de legalább olcsóbb akkor ebbõl következik hogy ...<#kuss>

leveskocka
hat oregem,vegtelen idegesito,szetszkrollozom az egeremet...legalabb ket sor arat leamortizaltam a nagy kepek miatt...ezeket majd ki kell fizetned.mivel en a sort utalom,azonnal el is pusztitom oket:)
most akkor hogy is fog mûködni ez az euro force-os "kiegészítõ"?
Nem vágom, hogy nem teljes addon, akkor mi más??

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Zs0lt1
spam :P

leveskocka
ehheh,ez nem bf2,az 2001-ben meg nemvolt...
uHs Gerzson
BF2: Euro Force fegyverek amik kimaradtak az elsõ bemutatáskor:

HK21

HK53A3

L96A1

Benelli M4

SA80 L85A2

Zs0lt1
nna melyikõtöknek sikerült eltévedni? :D

vsly
Az haggyán,de kettévágta a golyókat!!!!<#wow1>

Newyorker
Segítsetek plíz!

Az egyik haver, amikor fel akarja tenni az Spec forcest, akkor az install során mindig patching failed van!
Ez mitõl lehet???

FRe4k
Köszi!
Megpróbálom ;)

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

mesor
Szerintem elöször csak egy darab patchet rakjál fel mégpedig a legutolsót(abba benne van az elözõ kettõ)!
Nekem is volt ilyen probléma de megoldotta az hogy a BF-et csak angol elnevezésû mappába raktam (pl:game)! Nem tudom hogy mi köze van hozzá de nekem ez segített!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

FRe4k
ÜDV!
Felraktam újra a játékot,felpakoltam 3db patchet egymás után,de indítás követõen csak fekete képernyõ fogad.....
A játékom eredeti,a kondigom:p4 3ghz,1gb ram,9600xt

Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném
Elõre is köszi!

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Hatot kibírt a Browningból! <#wilting>

A dudák a Jupiterrõl XXIV.-ben bejutottak a fagyasztóba!
Én követem a szakirodalmat! <#nezze>
Fejlõdnek, nem vitás! <#alien>

:DDDDDD

Milyen szmájli <#idiota>

Zs0lt1
van valami coop64 mod vagymi, totalbf2.com-on vagy planetbattlefield.com-on keresgélj ;-)

vsly
Nekem ilyen Unlock kéne <#finom>.
Jájj Istenem,a Vietes BG modban 99%ban csak ezt használtam.Szerteszanaszéjjel kaszaboltam mindenkit<#hehe>

DummyBoy
Váááá ... qrva légvédelem ... végre van idõm játszani, erre kick/ban ... szevasz :(

Remélem jó lesz az új peccs :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Robogo
Kéne egy kis help!

Hogyan lehet beállítani,hogy ne csak 16 fõs mapok legyenek a singleplayerbe hanem 32-es mapok is??FAQ-ba nem volt benne,abba csak a botok száma volt leírva hogy hogyan kell növelni.:(

Elõre is thx!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mesor
Ne izgulj hiszen a földönkívülieknek akármilyen szupertechnikájuk van a hagyományos ajtókkal illetve a zárakkal nem boldogulnak!
Nem emlékszel a filmben sem tudtak mit csinálni vele!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
sohasem annak örülök hogy megölöm hanem hogy hogyan ölöm tegnap volt egypár buksilövésem a géppuska pajzs résén azok jók voltak <#ravasz1>

Jancsik
az már régi, és idegesítet mennyire örültél hogy lelöttél...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
ha valakinek kellenek elszállt VGA-s képek adjon egy címet aztán átnyomom még én is beleborzongtam pedig én nem vagyok hardverbuzi

Jancsik
EZT ÉN IS ISMEREM :)

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank

schrank
én most megnéztem kiváncsiságból a c-n mi a helyzet és találtam a bf2 "sárga kockába" 50MB screenshot-ot <#fejvakaras><#vigyor3>

Me0w

Together we'll fly someday...

Az ilyen esetekhez nagyon ajánlani tudom a System Mechanic PRO-t, mert az kitakarít magától a registrys szeméten keresztül az internetes fájlokig mindent, meg növelni lehet bizonyos mértékek között a teljesítmény stb. Akit ez érdekel az itt le tudja szedni a próbaverziót. Sajna az egyetlen hátránya az, hogy angolul van.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

haha hiába fenyegetsz marslakó alufóliát tekertem a fejem köré nincs felettem hatalmad :P