Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszatértem a http://www.bf2-stats.de/ stat oldalra ahol lehetõségem volt saját sig táblát készíteni,<#wink>#wink> remélem tetszik, sajnos még mindig manuálisan kell frissíteni, amit ha idõm engedi hetente egyszer elvégzek.
Jó szórakozást.
-=vgez=-
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Keményen megy a BC/BR mindenütt ... gyengébb csapat vagyunk, enemy befoglal mindent majd eccercsak megjelenik 2 APC, 1 tank 1 tunguska, kopter, repülõ, meg persze az arty ...
Akiknek nemjutott jármû, azok meg kintrõl lõnek mindennel ... Ez most ilyen is marad? Asszem abbahagytam az itthoni szervereken a game-t ... Tegnap délután addig semmi gond nem volt, amíg egyforma erõsek nem voltak az oldalak ... eccercsak egy kis cserebere, és indult is a f@szság ... Érthetetlen ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nemcsak neked van am olyanod <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS
kérdés mindíg ezt írja ki vagy ez a hiba okozója ,
a helyes megfejtést beküldõk között értékes killeket fogog kiosztani valamelyik szerveren <#vigyor3>#vigyor3>
Akkor shrank lotte oket, ok meg elesztgettek <#hehe>#hehe> <#zavart1>#zavart1> <#banplz>#banplz>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
http://www.kepfeltoltes.hu/060122/screen093_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/060122/screen092_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(Omanon+Peninsulán)<#mf1>#mf1><#lama>#lama><#taps>#taps><#banplz>#banplz>
Nekem eddig semmi ilyen rossz tapasztalatom nincsen hogy játék közben kapok valami szart ezért mertem javasolni!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Persze kinek a pap kinek a papné! 😉
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
ok? 😊
és ne kiabálj itt kérlek, mert tényleg kimoderálnak, aztán max a felsõbb erõk segíthetnek.
www.battlefield.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amikor meg végeztél a játékkal akkor kapcsold vissza!
Ráadásul több mint 1000 portot nem fogok tudni kinyitni 1 hamar
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Minden ellenállás hasztalan!
A JCSR nem kerülget ...
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
A névhez bármit be lehet írni vagy azt írjam be hogy Battlefield 2 vagy azt hogy Play Battlefield 2 Online! ??
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
EZEKET NEM ÉRTEM:
1.NEM TUDOM HOGY MI LEGYEN A NÉV
2.NEMTUDOM HOL KELL BEÁLLÍTANI AZT HOGY LOKÁLIS (a legtöbbnél any van de 1 nél 4711)
3.NEMTUDOM MI AZ A TÁVOLI (LEHET HOGY AZ A PORT SZÁMA?)
4.NEMTUDOM MI AZ A KLIENS/SERVER ÉS AZT HOL TUDOM BEÁLLÍTANI
5.A MEGJEGYZÉSEKNÉL VANNAK ILYENEK ,HOGY:-STANDART PORT (29910)
-STANDART PORT GAMESPY SZÁMÁRA
(GONDOLOM FELKÉNE RAKNOM A GAMESPY-T MERT NINCS FENT)
-JELENLEG NINCS HASZNÁLATBAN
ÉS MÉG SOROLHATNÁM,AKINEK EREDETI JÁTÉKA VAN ÉS FÜZETE,VAGY TUDJA MI A BAJ KÉREM ÍRJON VAGY KÜLDJÖN MAILT A [email protected] -RA
NAGYON SÜRGÕS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is THENKSZ!!!!
EZEKET NEM ÉRTEM:
1.NEM TUDOM HOGY MI LEGYEN A NÉV
2.NEMTUDOM HOL KELL BEÁLLÍTANI AZT HOGY LOKÁLIS (a legtöbbnél any van de 1 nél 4711)
3.NEMTUDOM MI AZ A TÁVOLI (LEHET HOGY AZ A PORT SZÁMA?)
4.NEMTUDOM MI AZ A KLIENS/SERVER ÉS AZT HOL TUDOM BEÁLLÍTANI
5.A MEGJEGYZÉSEKNÉL VANNAK ILYENEK ,HOGY:-STANDART PORT (29910)
-STANDART PORT GAMESPY SZÁMÁRA
(GONDOLOM FELKÉNE RAKNOM A GAMESPY-T MERT NINCS FENT)
-JELENLEG NINCS HASZNÁLATBAN
ÉS MÉG SOROLHATNÁM,AKINEK EREDETI JÁTÉKA VAN ÉS FÜZETE,VAGY TUDJA MI A BAJ KÉREM ÍRJON VAGY KÜLDJÖN MAILT A [email protected] -RA
NAGYON SÜRGÕS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is THENKSZ!!!!