Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enter a new name and directory for the patch file"
Ezt írja ki amikor próbálom a buháról patch felrakást. Amikor a patch.exe-t kell indítani.
Ilyenkor mi a teendõ?
De akkor kösz!
Most, hogy nagykorú lettél, kapsz két segítséget a Battlefieldhez!:<#hehe>#hehe>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Minden jog fenntartva!
Tört játékkal még lehet magyar szervereken nyomni?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
REMOVED: Commander mode
- REMOVED: Vehicles
- REMOVED: Grenades (+launchers), claymores, c4, mines
- ADDED: Flag capturing will NOT be affected by the amount of people capturing. So always same time for a capture
http://www.infantrymod.com/news/11/
Asszem ez ütni fog!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a leader ne rambozzon ,hanem bujjon el ugy hogy ne tudják kiszedni
www.czekoart.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Publikon unalmas egyedül rohangálni ...
A Scan az más tészta ... Spec-ops-ot még annyira nem is de a Snipert mindenképp megöli ... hameg a SpecOps-ot nem mutatná a SCAN akkor mindenki azzal rohangálna ...
Bár az kétségkívül idegesítõ mikor sunnyog a fák alatt a 3 fõs kommandóalakulat tönkretenni az arty-t meg ilyeneket és eccercsak ott terem egy kopter és random elkezdi lõni a fákat, bokrokat ... kiábrándító ... ilyenkor kell abban bízik hogy repülõzik a Commander 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.czekoart.hu
64-es karkandon fél óra alatt átnindzsáztam a MEC szigetre erre hallom hogy egy APC forgolódik a ház mögött, elbújtam de csak nem akart elmenni és randomra lövöldözött felém, a végén ki C4-eztek, esélyem sem volt mert pontosan láttak a minimappon.
Legalább a Specops lehetne láthatatlan a scan és az uav elõtt, asszem ez volt a terv még a megjelenés elõtt.
szerintem a leaderspawn meg az újjáélesztés színesíti a játékot, taktikát lehet építeni rájuk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
(SWBF2-ben a zászlóknál halál nélkül lehet castot váltani ami baromira tetszik)
A másik meg amikor kinyírok egy medicet és a cuccával gyógyítom magam és ha visszaváltok a saját csomagomra miközben a gyógycsomag van a kezemben akkor beragad a gyógyulás hangja és csak a játék újraindítása javítja 😞
tegnap engem is felvett valaki a squadjába, elõször kicsit aggódtam mikor meghallottam a hangját, cérna vékony és õ sem volt 12-14-nél több az biztos, de holt normális volt és ráadásul még jól is játszott. az ilyenekkel semmi gáz, meg is dícsértem mert megérdemelte....csak sajnos nem ez a jellemzõ
csak mérlegelni kell, hogy biztonságos-e. soxor én is úgy vagyok, hogy elõttem 3 m-re ott fekszik a társ, de nem lehet kirohanni, fáj a szívem, de inkább -1 ticket, mint -2.
Kellene egy olyan gomb is hogy "I don't need a Medic!!!"
Egy darabig gyûjtögettem a favoritokat ... pl: Tank elõtt élesztõs, BR-ben élesztõs, enemy rush közepén élesztõs ... ésatöbbi ... ésatöbbi ... 😞
www.czekoart.hu
elõször vicces, amikor megszólal valaki rajzfilm-hangon<#hehe>#hehe>, de ha jól nyomja, akkor ok<#eljen>#eljen>
Na ezt jól levezetted, mi vagyunk a hibásak. De hidd el annál nincs idegesítõbb mikor meg akarsz halni és nem hagynak. Pénteken hotelnél a sikátornál haladtam a dao-val és törtem az utat, mögöttem 3 medic. Lelövöm akik ott voltak, a háztetõrõl kilõtt egy maki, jön a medic feléleszt. Fordulok, durr meghalok, medic feléleszt, fél másodperc gránát mindketten meghalunk, nembaj a 2. medic feléleszt (közbe 4x kasztot váltottam) fordulok a háztetõn lévõ srác felé, épp bejelelõlném mikor puff megint lelõ, de nem baj mert a medic feléleszt...aztán ezután már valaki meglátogatta a srácot a tetõn mert csak a hulláját láttam, gyorsan el is szaladtam onnan. Sosa ilyen élményem ne legyen többet.<#hehe>#hehe>
És most nem csak az anyázás meg a keménykedés amire gondolok ... én is voltam kezdõ, láma és noob is (nem mindig ebben a sorrendben 😊 ), de az lapvetõ dolgokat azt nem kellett tanítgatni ... Ha valamit nem tudok akkor megkérdezem ... Tegyük fel feldobná valaki egy serveren, hogy segítsenek neki, valszeg tuti akadna olyan ember aki segít ... De ennek nem kellene alapvetõnek lennie ... erre való a SP, errõl már a kopterek-repülõk kapcsán rengeteget beszéltünk ...
Kell egy kis felelõsség (ez hiányzik legjobban sajna ma ...), ugyanis a hülyeséggel 2-4-10-20 ember játékát el lehet baszni ... (Átmentem a tímjébe és elkezdtem DTK-zni és hasonlók ...)
Eszembe jutott egy kis ugribugri valami ... tegnap Mustáron védjük a középsõ bázist, erre beugrik közénk 2-3 enemy ... Egyik a sarokban, elkezdem puffogtatni DAO-val, erre beugrabugrál elém a Sniperünk, valami kis szarral (Gondolom kés volt nálla ...) a kezében ... PUFF ... le is szedtem, jött is a punish ... Mekkora fasz is vagyok, hogy nem figyelek oda a tûzharc közepébe beugrabugráló késelõ Sznájperekre ...
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy szerintem mi vagyunk a legnagyobb baj 😊 Ugyanis mióta szidjuk a BC/BR-t, azóta divat lett, mióta szóba került a "noobtube" effektus, azóta megint egyre többen használják ... Pointfarmingot is rég láttam, múltkor valaki belikelte, azután én is láttam eggyet ...
Szóval megjött az a generáció, aki ahhoz is hülye hogy ezekre magától rájöjjön, de valahil olvasta, kipróbálta és rájött hogy ez jóóóó ... lessz sok pontjaaaaa ... Sõõõt, ha a sznájper valahova nem tud felmenni, akkor ott a BH, az felviszi, ha észreveszik meg elrepül máshova ... <#idiota>#idiota>
Na ... mi vagyunk a hibásak és kész 😞
www.czekoart.hu
ok nyomtam egy e-t ,zuhanjon le én inkább gyalog megyek😊
www.czekoart.hu
Elastic An-usZ Boys
ha sikerül Drang-ékból valamit kihúznom majd közhírré tészem<#wink>#wink>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
A 10évesekkel sajnos meg rossz tapasztalataink vannak😞
persze van kivétel,pl SaSboy aki 13évesen jött hozzánk és tök normális gyerek.
www.czekoart.hu
Nem kell elvárni hogy mindenki jól játszon és kiszolgálja a másikat. Sokkal nagyobb gond ha egy csapat játékosai még lõni se tudnak. Jelenleg a magyar publik lõni se tud.
Elastic An-usZ Boys