Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mindig úgy megnyugszom!:DDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szerényen fogalmaztál!:DDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ott a csajod mi?:DDD
Bár ez az átdroppolás elég nehéz dolog...Eddig kb 3x sikerült megcsinálni.De érdemes lenne rágyúrni.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Crem nagyon jó lett a kép,de inkább én a csajom mellett maradok.<#taps>#taps>
Na V-sly talizunk ma???<#hehe>#hehe>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Tehát a recept: Bombázó mód>>>>magasabban,valamelyik irányba>>>>elélövés 8-15 cm>>>> kicsi sorozatok, hogy ne lássa!:)
Ha sikerûl frenetikus élmény nézni, ahogy üresen száll a gép!:PPP Pláne ha a bombázóból lövöd ki a pilótát!:D
Together we'll fly someday...
szerintem
www.battlefield.hu

Néha elbaszom és a másodpilóta helyére érkezem, még gyakorolnom kell :(
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

-tRs-Landor
viszont -nekem legalábbis- újdonság, hogy bombázásra állítva a gépet meg lehet jól lepni az ellent, mivel semmilyen sípolás nem figyelmezeti, és ha jól csinálod, akkor egy jó sorozattal legalább a fél életét le lehet kapni géppuskával, mielõtt eszmélne.
(1500-4999 -ig)
De azt is próbáltam ha ki8kapcsolom a tûzfalat,akkor is akad
Lehet hogy a Norton 2004 fogja meg??
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
A továbbfejlesztett verzió amikor rángatod a joystickot, ütöd a gombokat és hangosan kiabálsz hogy SEGÍTSÉGNEMAKAROKMEGHALNIII!! <#idiota>#idiota>
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
hétvégén kipróbáltam mediumon (high-on nem merem a konfigommal, mer félek elfüstül a gépem), és meglepõdtem. már el is felejtettem, milyen aranyos kis effektek vannak, meg milyen szép árnyékok és sötétség van egyes helyeken, a földön fekvésnél elõttem lebegõ dzsungelrõl nem is beszélve. úgyhogy pár kör után kigyönyörködve magam, visszaállítottam low-ra.<#wave>#wave><#wink>#wink>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
www.battlefield.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A radarral sincs személy szerint bajom, szerencsére kevés a jó kommander a BF2-ben aki rendesen használja is, zászlófoglalásnál meg szeretem ha lehet kérni egy UAV-t. A paccs után meg majd úgyis lehet látni ha UAV van a környéken, ergó tudni fogjuk mikor kukkol az ellenséges kommander.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Egyébként többnyire én is maradok a stabil anyaföldön, nem való nekem a repkedés. Max a deszantozás. :)
Ha látsz Sabotage vagy SabotageHU nevû squadot, csatlakozz ha úgy gondolod. Ha én csinálom, akkor ezen a néven szoktam létrehozni. Pontharácsolásra ne számíts. <#papakacsint>#papakacsint>
Minden jog fenntartva!
2. lépés: egy kis matek
low + low + high = low
low + mid +
mid + mid + low = mid-low
mid + mid + mid = mid
high + mid + mid = mid
high + high + mid = mid-high
high + high + high = high
insane + high + high = high
insane + insane + insane = na vajon? :)
Szóval táblázat szerint mid-high kell nekem. Most ez mit jelent hogy HIGH-HIGH-MID. Mert beállításoknál több cucc van mint 3. Vagy ezt nekem kell kitalálni?
Minden jog fenntartva!
Az nemjó. De miért is kellett nekem windows nevet váltanom...
Azonnal töröld le a BF2-õt!!<#alien>#alien>
Ma rájöttem a válaszra, hogy mégis miért nemt történik semmi.
Ime:
- Te Gázsi, hun szoktatok szilveszterezni?
- Hááát, két éve Sálgótárjánba vótunk.
- És milyen vót?
- Mozgálmás. Az ásszonyt ketten is mekkkúrelták, engem meg hülyére vertek.
- És tavaly?
- Hááát, tavaly is Sálgótárjánba vótunk.
- És, mi vót?
- Az ásszonyt mekkúrelta az egész bándá, még a szomszédok is lészopatták,
nekem meg eltörték a kezem, egyik lábom, meg vagy három bordámat.
- No, és idén, hova mentek?
- Hááát, áz ásszony Sálgótárjánbá szeretne....
<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>