Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök hogy egy 11 éves is képes a tank elõl elbújni, de gondolom azért nem úgy született, hogy ezt egybõl vágja.
A másik meg a csapatjáték . A legtöbb gyerek eddig FPS-es játszott gondolom, és ott mindenki egyedül volt, és nem vágják hogy kell csapatban játszani. Ha valaki ezt elmondja attól még nem lesz semmi bajuk.
Itt is nem az a baj ha egy kamikaze kiáll a tank elé 1-1 ben, hanem ezzel a csapattársait veszélyezteti.
Elastic An-usZ Boys
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Tök jól elkergetünk mindenkit erre jön az ion-ágyú :(
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Jó helyek, pl KArkand az elsõ MEC zászló körüli tetõk, vagy Gulf of Oman építkezés
körüli házak.
Néhol elég jól lehet irtani vele, de a legjobb squad mindenképpen több mint 1 AT, Support, Medic, esetleg Specops + Assi ...
Volt már rá példa, hogy bentmaradtunk egy bázison 3 AT + 1 Medic, szétszóródtunk és utánna nem sokan jöttek be (Fõleg mivel kedves commanderünk gondolt ránk és kaptunk tõlle pakkot :) ) ... még egy koptert is leszedtünk :) Asszem Fushee-Pass-on ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sajna az antitakosnak is meg kell küzdeni a jó pozícióért, hogy ne lõjék le az elsõ rakéta után, ez meg rohangálást jelent, hogy hátba vagy oldalba kerülje a tankot. persze soxor mire mekkerülné a jármûvet, addigra az már eltûzött a fenébe. ez olyan, mint a sniper, ugyanarról a helyrõl csak 2-3-at tud maximum lõni, utána pucolni kell, mert legtöbbször jön vissza a bosszúszomjas áldozat<#violent>#violent>, tehát ha valaki életben akar maradni, akkor bizony taktikázni kell, nem rohanni a sûrüjébe. az is jó persze, ha valakinek az ön be (osztom-az-észt-szmájli) <#hehe>#hehe>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
tiszt kiv."
Ezt csak az értheti félre aki félre is akarja érteni, vagy aki egy ideje kiesett már az eseményekbõl.
Nem egy olyan eset volt, hogy egy egész szakaszt vágott haza egy túlbuzgó AT-s azzal, hogy kilõtt rá egy raksit, felfedve a szakasz hollétét.
Persze tapasztaltként az ember tudja, hogy egyedüli AT-s emberkeként is le lehet kapni a tankot némi ügyeskedéssel, de kezdõknek én inkább az elbújást javaslom és a rakétákat a szoft célpontokra tartogatni.
"Egy "gond" volt csak - az ilyen "tartom a zászlót" hozzáállással viszonylag kevés pontot lehet szerezni, de ez legyen a legnagyobb baj :)"
Valakinek azt is meg kell csinálni.Néha amikor MEC vagyok sikerül egyedül elfoglalni a Sharki Peninsulán a TV Stationt.Aztán a játék végéig egyedül védem 1 C4-el a zászlot.Na az elég unalmas várni mikor jön az ellenség.Ha a létrán jön akkor lõni kell ha az lépcsõház felöl akkor robbantani.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
már bocs, de ezt a 11 éves keresztfiam, minden tanítgatás nélkül alapból tudja, szal tényleg kezdem azt gondolni, hogy néhány ember abszolút nem gondolkodik a pályán és ész nélkül rohangál össze-vissza, aztán meg megy a csodálkozás, hogy melyik köcsög csapattárs rakta alám az aknát már megint, gyorsan meg is punish-olom :ÐÐ
Az ilyeneknek kb mennyi idõ kell, hogy megértsék, hogy védd a bázist vektoron?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
(mondjuk rankeden én is újoncnak látszom - nemrég vettem eredeti BF2-t - ezért sokszor hiszik hogy lámer vagyok :) név alapján :)) )
Eddig a második legtöbb pontomat (olyan 80-90 körül, pure gyalogos) akkor értem el, amikor medikként másodhegedüs voltam egy csapatban: a lead valami shuriken nevû csákó volt, és ha bárki bejött a squadba, szépen gépeltem neki, hogy mik a szabályok a squadban (ez valami külföldi szerver volt, ezért nem erõltettem a mikrofonban az angolt :) ) meg minden pálya elején emlékeztettem a népeket hogy maradjunk együtt.
Akinek nem tetszett az hamar lelépett (nem sajnáltuk), aki viszont maradt, az együtt játszott. Igy a kezdõknek is volt esélye fraggelni.
Szvsz mindenki nevelhetõ, szal mi is így gondoljuk :)
ugye ez nem számít anyázásnak?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#awink>#awink>
de pl. szombat délután, már nem emléxem melyik magyar szerver volt, de többségében csak tapasztaltabbak voltak fenn, hát az durva volt. majdnem megvolt a purple heart, de annyit nem tuttam ölni<#guluszem1>#guluszem1><#rinya>#rinya><#worship>#worship>.
ja, hallom kedden lesz a tegnapi war<#lookaround>#lookaround>
Múltkor is jó elbújt a sniper ... ott volt a háztetõn Dailan Planton, mögötte a BH <#hehe>#hehe> Elég volt a BH-t kilõni ...
Elég jól pörgött, de egy idõ után elkezdték hanyagolni a támadást a srácok ekkor mindenki elment, és persze hogy egyedül nem bírtam tartani :(
Egy kérdés: Ha jön a C4-es Buggy és kiszedem AT raksival, de a szele elvisz akkor miért minden esetben õ kapja a killt? Nem mintha érdekelne, de tagnap vagy 2-3-szor elõfordult, és hiába láttam, hogy bekapja a rakétát és robban, kiírta hogy kinyírtak C4-el ... ráadásul volt olyan is ahol nem is értettem én miért halok meg, elég messze volt ... biztos kevés életem volt ...
férfiasan bevallom, átállok inkább a másik oldalra, mert nem akarok szívni a kezdõk miatt.<#schmoll2>#schmoll2>
<#awink>#awink>
SZVSZ a srác még nem volt tisztában azzal, hogy is mûködik a medic/support/engineer etc, kaszt.
Egyébként érdekes, de én nem nagyon találkoztam ilyen anyázós emberekkel. Igaz, rankedon keveset vagyok, az idõ nagy részét az SoldiersPlayGround és társai féle private ranking szervereken töltöm. Szombaton pl sikerült egy nagyon jó szakasszal összetalálkozni (arty, Z$OZ$O és a többiek) ahol összedolgozó emberek voltak. Többször állt úgy az oldalunk (full szerver, 64 ember), hogy csak az a zászló volt meg amit mi tartottunk (meg a befoglalhatatlan fõbázis) és hiába jött az ellen mindennel, nem tudtak kiüzni minket. Pedig jött az arty (amig szét nem kaptuk), ejtõernyõs blackhawk támadás, helik, apc-k...
Nagyon jó feeling volt - az ember csak beszolt hogy "APC a bejáratnál" és egy pillanat múlva vagy 2-3 antitank raksi repült a támadó felé... még a heliket is elkergettük APC és géppuskás össztüzzel.
Egy "gond" volt csak - az ilyen "tartom a zászlót" hozzáállással viszonylag kevés pontot lehet szerezni, de ez legyen a legnagyobb baj :)
1. ez nem csetszoba, a 2 szavas beírásokat innentõl lehet mellõzni.
2. ddany+albertó meg egyéb emberkék irományait próbáljuk hanyagolni, szerintem elégszer volt már bent, nem kell ismételni. Ha van valami izgis új, az természetesen jöhet.
3. szintén rájuk vonatkozó hsz-ekbõl is elég volt. Mindenki tisztában van az értelmi képességükkel.
4. anyázós, baszogatós hszek szintén felejtõsek.
Kb ennyi...további jó topicozást.....ja és a csupa nagybetûs hsz-eket azonnal törlöm a fentebb említettekkel együtt.
Köszönöm szépen a figyelmet.
a regeditbe ird be a CDkulcsod kötöjel nélkül és utánna inditsd el a CDkeycuccos.exe-t
www.czekoart.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
pedig eredeti a játékom.....a cdkeycheck el sem indul
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
-tRs-Landor
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Én csak annyit jegyeznék meg, hogy a srác nem a PT-t minõsítette (mivel ahogy írtad, valszinûleg nem is ismerhet titeket), hanem DDany-t ismeri "hírbõl" és ezáltal levonta a (hibás?) következtetést a dícsõseges klánaddal kapcsolatban.
Maximum ezt róhatod fel neki és az utánna megszólaló DDany híveknek is.
Azért elismerésre méltó tett bevállalni egy ilyet, csak akkor vállaljátok a vele járó dolgokat, hogy volt DDanynak elõélete és nem kell rögtön a flémet kelteni drága Zajcev elvtárs.
ui: õszintén remélem jót tesz majd DDanynak egy kis igazi klánlevegõ
-tRs-Landor
szerintem nem vagytok rászorulva!
www.czekoart.hu
Csak C4,akna,Claymore.De lehet ezeknek a kombinációja.
Egyébként nekem is pont ma lett meg.64es Karkandon Mec-ként Claymoroztam a berohamozó amcsikat.Jahh és elsö lettem,pedig kaptam,vagy 3 punisht<#nyes>#nyes>.(csak nehogy mostantól mindenki ezt csinálja,mert még elterjed a Claymore-láma jelzõ<#kuss>#kuss>)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Horda Maki!:D
IAR: 23 Kills with any combination of C4/Claymore/AT-Mine
50 kills with explosives (C4/claymore/AT-mine) √
Basic Explosives Ordinance Badge √
Egy körben most öltem meg 33 embert vegyesen gránáttal meg C4-el.Végig specforceos voltam.Miért nem adja meg?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...