Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Together we'll fly someday...
Ha ez nem így megy nálad akkor hívd fel Fox Muldert hogy az ufok basztatják a géped <#alien>#alien>
igen játszottam elsõnek egy kicsit a szerverükön, utána regisztrálhattam. sose csináltam DieHard-os multis accot, mivel már foglalt volt
Minden jog fenntartva!
Komolyabbra forditva a szot, max. SG szerveren lehet kiprobalni, mivel a ranked szerveren nem futhatnak EA altal nem hitelesitett mapok.
Egyik ismerõsöm mondta nemrég, hogy az a király a WOW-ban, hogyha valami szar kikerül, akkor pár órán belül javítják ... Ja mondom, de ha a BF2-ért havi 3 rongyot kellene fizetni akkor valszeg itt is lenne minden nap új peccs ... csak valahogy bele kéne implementálni azt is, hogy a vesztes csata után a túlélõk hazamennek, meg ... verik? az asszont, utánna meg goto kocsmázni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
@DieHard ... nem az a te bajod véletlenül, hogy azokon a sezvereken amik nem SoldiersPlayground szerverek, ott nincsennek unlockolva a fegyvereid?
Mellesleg ezt a SoldierPlaygroundos dolgot nem ismerem ...
Szerverre csak multissal tudsz játszani, legyen az ranked szerver, tört szerver, vagy privát ranked szerver...
nem akarsz inkább cs-zni? 😛
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
megtudtam, hogy az ASE miatt lehet a baj, játékból kéne felmenni a netre és nem ASE-t használva.
igenám, de mivel a "DieHard" a singleplayeres accom, igy csinálni akartam egy multist. de beszptam, mert ugyebár az már létezik. igy csináltam egy "DieHard81"-es multiplayeres accountot. de ha ezzel megyek fel, akkor a pontjaim, és minden más elvesztek az oldalon.
arra gondoltam hogy irok a rendszergizdának egy emailt, hogy irja át a nevem DieHard81-re. vagy tudtok valami más mo-t?
Az L96A1-rõl nem is beszélve 😊
Single Acc-al nem tudsz multizni sem, nemhogy pontot gyûjteni vagy unlockolni ...
Van most multi acc-od? Mert ha igen, akkor valszeg azzal tudsz ... különben sehogy .. 1.03 óta asszem nem lehet singleben eccerûen unlockolni a fegyókat ... (Bár ha valaki tudja erre a megoldást akkor leírhatná nekem ...)
193.202.85.198:16567
Amit tudni kell a KÉSPARTYRÓL!
- Mashturr 16-os mapra megyünk fel és ott a hosszabb hídon lesz a buli.
- Két csapat késekkel felszerelkezve indul egymásnak a híd két végérõl és az a csapat gyõz amelyik hamarabb leszorítja a másikat a hídról.
- A csapat tagjai mediccel mennek mivel a késpárbajok közepette éleszteni és gyógyítani lehet, habár veszélyes.
- Felvételt készítünk a mérkõzésrõl ha sokan jönnek.
Sajnos ennek ellenére nálam jelentkeztek bizonyos hibák. (pl.: a kézigránát textúrája villogott, stb.) Ja, én is 6.1-re épülõ Omegát próbáltam.
Gyári catalysal ilyen hibát nem tapasztaltam.
kicsit keresgélj a szövegmezõ alatt ;-)
hogy lehet saját képet ide beilleszteni??
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Minden jog fenntartva!
A kör vége felé megjelent két tag elosztva a két oldalra.kb.: 5perc alatt 0-ról 100 pont fölé ugrottak, úgy, hogy az egyiknek ez csak a team pontja volt, a másik pedig 50 killt csinált csak késsel<#merges2>#merges2>!!Ezen kicsit elcsodálkoztam<#guluszem1>#guluszem1>. Enyhe csalást éreztem a levegõben, ami azért is fájt különösen, mert addig is én voltam az elsõ.A kemp még csak csak de ez....
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
A magam részérõl az Omegát nem szeretem, BF2-ben csúnya grafikai hibákat produkált.