Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tobbit talald ki magad....
szerintem
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Firefoxban egyszerûen beírtam a jobb felsõ sarokban a Google keresõbe a fájlnevet.
Horda Maki!:D
Akkoriban nem az volt a legnagyobb bajom, hogy miért nem enged ki a tûzfal, vagy miért szaggat AA-val, hanem hogyan szabadítsak fel a olyan 550-600kb-ot a felsõ memóriából 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ati2evxx.exe is a process installed alongside ATI Display Adapters and provides additional configuration options for these devices. This program is non-essential process to the running of the system, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.
Description:
ctfmon.exe is a part of the Microsoft Office suite. It activates the Alternative User Input Text Input Processor (TIP) and the
Microsoft Office XP Language Bar. This program is a non-essential system process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.
A winfos által alapból futtatott folyamatokat (a felügyeleti ezközök-szolgáltatásoknál) wininstall után kb a 30 futó, automatikus szolgáltatásból 20 fölösleges szart kigyomlálok, és játék elõtt tászkmenedzserrel kilövöm ami még fölös. (Jut eszembe, nem tudjátok véletlenül, hogy az ati2evxx.exe miapicsát csinál, illetve hol lehetne letiltani? Illetve még a ctfmon.exe is érdekelne... Mindkét cucc elindul alapból, nem tudom, hogy mire jó, de amikor kilövöm, az égvilágon semmi változást nem látok, csak annyit, hogy 2-3M memória felszabadult.)
Így a gépemnek marad ideje arra is, amit én akarok vele csináltatni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Csacsy is meg más is a GBC-bõl ott lesz még.😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Izé Hatt arra gondoltam hogy le kéne nyomni egy infantry-s wart.Benne lennétek??
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Most mi van? Bemegyek lámaként BF-ezni (És ez nem csak itthon van így ... más szerveren is ...) és majdnem hogy mindenkinek ott a klán TAG a neve elõtt ... (Nekem is van bibibi ...
Nálam a többi vagy kikapcsolva vagy low-on.
Ha valaki elött vagy és nem lõ vagy abbba hagyja akkor tárat cserél😊
Elastic An-usZ Boys
Az hogy a februári meccseink hogy lesznek, nem tudjuk.
Oszoljunk fel?😊
Elastic An-usZ Boys
a farcry nálam is szépen futott és gyönyörû volt a játék, de hát az egy "direkt" egy nagyon megcsinált és optimalizált motorra épült, amit nem is konkrétan maga a játék miatt kezdtek el fejleszteni. meg azért a farcry és a bf2 összehasonlítása egy kicsit talán sántít.
Terrain Low, Dinamic Lights low pedig csítek ugye ... 😊
Mi kihívtunk egy csapatot hogy velük kezdjünk infantry-n, karáncsonykor küldött 1 mailt hogy halasszuk, rambo választolt és adott 1 idõpontot és kérte hogy jelezzenek vissza ha az idõpont jó. Nem tették gondoltuk más idõpont, az hogy a meccsre mégis lesznek nem is gondoltuk. A meccsnapon elkezdtek mailokat tolni hogy na akkor ma meccs az õ szerverükön, aztán este 8kor hogy hol vagyunk, ha nem megyünk no show. Persze a mailokat kb 10 orakkor olvastuk....
Tóltunk nekik egy meccs cancelled-et ez nem volt jó nekik mert álítólag mi vagyunk a hibássak. Azt elfelejtették ha én megcsinálom az eredményt és nem reagálnak az automatikussan elfogadódik 1 idõ után. Azóta is bombázták Rambo-t mailokkal hogy szeretnének velünk játszani. Esélyes nem gondolod?
Elastic An-usZ Boys
(1x klánban tagnak lenni próbálkozós, egyébként nem klános és nem is akarós-szmájli)
a Horda legalább bevallottan fun-klán, vagy hüjjeséget mondok? (running?<#conf>#conf>)
- Az optimalis memoriamenyiseg a gepben 1,5-2G, akkor nem tolt a jatek kozben, ergo medium vagy high tajreszletesseg eseten nem tolt folyamatosan mig korbefordulsz az egerrel.
- Ugy vettem eszre, hogy szereti a bf2, ha valami izmosabb processzorod van, mivel a medium lighting ugy eszi a gepet mint en a sutit karacsonykor. Az en 3200+-os bartonom NEM tartozik az izmos gepek koze ezekszerint, mivel ha bekapcsolom az -20 fps.
- A videokartya sebessege igazabol csak ezutan a ketto utan kezd szamitani, mivel az Effects, a Texture filtering es az Antialiasing viszont a videokartyat gyilkolja, erdemes valami olyat venni ami draga, de legalabb 6600GT.
Kimerito volt a valasz? 😊
Together we'll fly someday...
Váááá ... a világ legjobb játékai voltak, azóta sem találtam fíílingesebb game-t, mint anno az Elite, X-Wing, Tie Fighter ...
Egyszer bekapcsoltam low-ra az árnyékolást, hát mit mondjak, k*rvára beszaggatott a játék.
Gyorsan ki is lõttem.
Azóta nem próbálkozom a beállítások megváltoztatásával.
Nekem így jó, viszonylag jól is néz ki és megfelelõen gyors.
Azért nem szeretnék úgy játszani, mint anno a TIE Fighterrel, amikor butított grafikával "mosóporos dobozokra" lõttem a 486-oson. (azok voltak ugyanis az ûrhajók...) 😊
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
1024*768-ban játszom, Terrain Detail medium, Texture Detail medium, a többi low vagy off.
Néha egy picit belassul a nagyobb pályákon, de bõven játszható a gáma.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Mellesleg a BF2 futása még az ár-apály metódustól is függ ...
format internet: /q