Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdés: havernak a bf2 amikor belépett egy szerverre, egy-két mp mulva kilép OS hibát ír ki. magyar sp2 winxp van fent. mi a gondja?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

alma2
A szivatas az szivatas, az egyik fel sose rohog rajta, max a kinomban rohogok igaz ra.
A kedvenc musoroaidban is azert rohognek a szivatottak, mert sok zsét nyomnak a zsebukbe, hogy vagjanak jo pofat hozza 😊
Netan elmonjdak masoknak is, mert ugy nem erzik olyan kinosnak az egeszet.. stb

szerintem

az a helyzet hogy visszairt a rendszergizda hogy megcsinálja... átirja a singlit multisra. ha igy sem jó feltétlen kipróbálom az átirást. köszi

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Akkor elnézést kérek de vmiért úgy rémlett hogy nem olyan rég azt írtad hogy már csak warozol és nem publicozol 😊

A lényegen mondjuk nem sokat változtat mert te és Zero is meghülyültetek az utóbbi idõben ezzel a kemp izével, engem sem érint mert szinte nulla az esélye hogy valaha is összefutok veletek szerveren, az egyetlen amiért zavar hogy lovat adtok a pistikék alá és amikor átjönnek majd rankedról mod-szerverre rengeteg dolga lesz velük az adminoknak.

Cobra.
Vagy a rendszerpartíción kell csinálnod ennyi helyet, vagy átrakni a Temp könyvtár elérését egy másik partícióra, ahol van ennyi hely. Nézd meg a FAQ-ot, talán benne van hogy kell.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

koschwarz
van az a szivatás, amikor minden játékos (akit szivatnak, az is) jót röhög rajta, és tulajdonképpen szórakoztató. és van az a szivatás, amikor az, akit szivatnak, nem röhög rajta, sõt, jól megutálja azt, aki szivatja.

hiába, a mai fiatalok az olyan értelmiségi mûsorokon nõnek fel, mint punk'd, meg a teganp debütált "mindenkinek lehet egy rossz napja" vagy valami ilyesmi. nem tudom, nem láttam, de utálom már a mûsor fajtáját is.<#falbav><#duhos2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mesor
Sajátgép/tulajdonságok/rendszer visszaállítás...(vagy mi a f*szom)fülecske és ott lekapcsolás az összes meghajtón azt lesz helyed.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

dronkZero
Nyilván nem magamnak címeztem, csak az elõzõ hsz-om folytatása...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
JAAAA!! Ultizni szeretek még nagyon!!! Na, ha valami, akkor az kizárólag a szivatásról szól. És akkor még mindig társasjátékokról beszélünk, ahol veled szemtõl szemben ülve is simán szarrászivatnálak, ha épp úgy adódna.

Hatt
Nem játszok BF2-vel?😊
Elösszõr ha lehet tudakozódj aztán kezdj el állításokat összerakni😊

Rezervátum kis indián, harjá hajrá😊

Elastic An-usZ Boys

azt írja, hogy túl kevés a hely a vinyón mert neki 3 gb kell!

most hogyan tovább?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

dronkZero
Arra felhívnám figyelmed, hogy a múlt héten az itt fórumozók leírták, hogy szerintük mit jelent ez a bizonyos betûkombináció, és két ugyanolyan magyarázat nem volt.
Ezek után én nem akarok azzal foglalkozni, hogy kinek mit jelent, inkább szarok az egészre. Talán nem kéne olyan dolgot erõltetni, amit betartatni úgysem lehet. Egész egyszerûen nem érdekel.

Zs0lt1
lool :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

😊

HA játszanál BF2-vel akkor ESETLEG érdekelne a véleményed 😊

ok teszem

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

mesor
Szal' nincs 1.12 a legutolsó csak ezt tedd fel!

ja meg megvan a special force is!
valaki mondja meg hogy hogyan csináljam pls

mesor
Patch fent van?

dronkZero
Hehe, látom az elõzõ tetszett! <#eplus2>
Nem mindenki ilyen ám nálunk, én vagyok ilyen szélsõségesen elborult...

A társasjátékoknak nem az a lényege, hogy a legjobb legyél, úgy, hogy közben a többieket jól megszivasd? Én RISK-et toltam sokat haverokkal, ott aztán ment a szivatás keményen. Meg kiskoromban Hotel-t, ami gyakorlatilag egy butított Monopoly. Ott is valahogy az a lényeg, hogy a többieket jól lehúzd.

esetleg valami peccset tegyek még fel ?

összesen 47 szervert talált csak, és egy dedikáltat
az lehet hogy a routerem fogja meg a többit?

koschwarz
asszem van a szervernév elõtt egy kis jel is, meg általában a szervernévben is benne van, és egyébként is, jelöld be a szûrõben a csak ranked-et, és akkor elvileg mindegyik az lesz, amit kiad.

alma2
De most oszinten, ha valaki tudja az, hogy mi az a bc br, akkor azert mert latja ezt fel percenknet zold betukkel a 20. utan elkezd gondokodni, milyen gonosz ember vagyok ?Nem hinnem.
Vagy aki azt se tudja mi fan terem, attol meg, hogy 100 x latja leirva egy kor alatt, min fog valtoztatni ? semmin.
Szerintem olyan hasznos dolgokra kellene hasznalni pl, "bocs fiuk a szerver ujraindul 10 perc mulva" es hasonlok... nem a fent emlitett ket szo ismetlese vegtelenszer.

szerintem

hi valaki most vettem meg a BF2-t és kérdezni szeretném, hogy honnét tudom melyek a rangsorolt szerverek, dedikált szerverek?

alma2
Igen a "tildes", resz erre vonatkozott tudom, de hat kenyelmes fajta vagyok 😊

szerintem

Hatt
Hát valamikor biztos jó de hogy mikor? Most kb 3an vagyunk aktívak😊))
Amúgy 8vs8-ban toljuk ha épp van ellenfél + mi is megvagyunk

Elastic An-usZ Boys

alma2
Szerencsere ebben az esetben tenyleg azt tapasztaljuk, hogy elhuznak a fenebe, ha kordaban tudod magad tartani, nem huzod fel jobban magad mint ok, akkor nincs gaz, de mivel ez happy end-el szokott vegzodni a te reszedrol, boldogan vagsz bele a kovetkezo korbe. Mivel az ellen "csodapilotai" eltuntek, lent marad a helijuk is altabalan, vayg hamar rajonnek, jobb helyen van az ott 😊
Mondjuk magyaron mas a helyzet, itt sokkal tobb pilota palanta van mint kulfoldon.

szerintem

Hatt
Nem, i borozunk sörözünk és röhögünk. Csak te rángatodzól az idegtõl. Sírjál csak a szabályokért. De mint Borg okossan mondta, inkább csinálj magadnak rezervátumot😊

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1
Nna akkor szabaddá teszem én is magam estére, szal megkapjátok a magatokét :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Az eX vérpisti-tablettákkal doppingolja a játékosait? <#wilting>

koschwarz
jöttök állandóan ezzel a "ez háború öcsém" dumával. szerintem ez egy számítógépes játék, ami olyan, mint egy táblás társasjáték. ugyanúgy mindenkinek illik kúltúráltam viselkednie (jó, néha nekem se sikerül, én se vagyok szent<#hehe>, de próbálkozom). csak a különbség az, hogy itt nem szemtõl szemben ülünk egymással, és ezt egyesek úgy használják ki, hogy leszarnak mindent és mindenkit.

eszem tovább a fõzelékemet.

dronkZero
Na ja, egyébként errõl jut esszembe, CoR-ék is ezt hozták fel, hogy egyre több külföldi szerverre ki van ez írva. Csak ennyit kérdeznék meg halkan, hogy hány _ilyen_ szerveren tartják, tartatják ezt be? Kb 5-10%on. És általában az ilyen az adminok önkényes kickjeit szolgálja, lásd: "BC szabad, BR nem", ami ugye valamelyik magyar klán csodaszabálya.

Mersant
hívd le a konzolt és ott el tudod olvasni...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Én is ide sorolom magam, de egyébként a szerveren folyó játék sempontjából ez a legrosszabb, még akkor is, ha megérdemlik. Egyrészt mert nem csak azokat büntetjük, akik csinálták, másrészt semmivel nem vagyunk így jobbak náluk, harmadrészt meg, miután te abbahagyod, az ellen _bosszúból_ vissza akarja majd adni.
Egyébként amellett, hogy ezt mind belátom, elfogadom, és elhiszem, hogy kellemetlen sz*pni, magasról szarok rá. És véleményem szerint mindenki álszent, képmutató, és hazug, aki azt állítja, hogy azért megy fel játszani, hogy az ellenségnek jó legyen.
És igen, ellenség, nem ellenfél. A játékos, mint természetes személy nevezhetõ ellenfélnek, de miután egy háborús játékba csatlakozott fel önszántából, így elfogadja (hallgatólagosan), hogy ez egy háború. És nincs kegyelem.
Én legalábbis sosem kérek.

alma2
A serverek 90 % ban mikor tolti a mapot bal oldalt olvashato "No BC" stb.
szemely szerint eleg idegesitonek tartom, hogy felpercenkent atfut a kepernyon a zold szoveg ugyanezzel a szoveggel.
Amig megmagyarazhatatlan dolgoktol pusztul el az ember probalja kitalalni a bal felso sarokbol mi is tortent ebben az esetben, de nehol vagy 3-4 sort is beirnak zolddel felpercenkent es akkor mar bye bye info.... tildet, meg idegesito mindig nyomogatni.Csak engem zavar ez???

szerintem

alma2
Engedelmeddel en a negyedik csoportba sorolnam magam mint pl tegnap.
"Ha kihuzzak a gyufat" csoportba.Es a mai napig allitom, hogy engem senki nem latott meg el nem foglalhato bazis felett elvezkedni orakig, de meg csak percekig se.
osztrak server, egyedul helizek, amig nem voltam bent allt a heli. gunnerem meg csak jo 10 perc mulva lesz/ami nem is baj, ilyenkor legalabb tudok gyujteni egy kis fraget/, lelovom az ellen helijet amiben ketten ulnek, aztan egy ido utan lepottyanok en is.Dragon valley amcsi vagyok/ Aztan arra ebredek, hogy tv guided az arcomra, aztan megint, be er a gunner, kijatszuk oket lelojjuk, aztan megint lelojjuk, aztan ludasmatyi 3 x de inkabb 300x adja vissza ezt a jatekmodot,/mint egy regi videonk is mutatta/ jo magyar szokas szerint. Ha eleg gyenge az ellen vagy massal vannak elfoglalva nem zavarnak teged, a mokaban lelovod felszallas utan 10 centivel a helijuket, lelovod oket mielott beszallnak, netan egy harmadik beszall akit szinten lelosz 10 centivel a fold felett.Netan hagyod oket felaszallni, mert mar olyan idegbetegek, hogy csukott szemmel is lelovod oket barhonnan.Aztan az esetek 99 %-ban a kovetkezo korben mar nem lesznek a jatekosok kozott, mert elvitte oket a mento 😊
Most mi vagyunk a szemetek, mert folytatjuk amit ok elkezdtek, vagy megtanultak a lecket es jot szorakoztunk rajta, mig ok idegbetegek lettek ?
koltoi kerdes volt 😊

szerintem

dronkZero
type32kell, mert különben taskmanagerrel kell indítanom a TS-t, meg a BF-et. Így meg van rá gomb a billentyûzetemen....

joebacsi
nm 😛
asszem indítok egy petíciót az eanek "Need for Tank kikézigránátozása Badget" címen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dronkZero
A tûzfaladat semmi esetre se lõdd ki, de ne a winfos beépített szarját használd! (Már csak azért se, mert sokkal nagyobb az esély, hogy a wintûzfalon keresnek biztonsági réseket a hekkergecik, mint hogy egy külsõs, kevésbé elterjedt tûzfalon)

joebacsi
daemon.exe (ha nem miniisoról megy a gamma persze 😊), smc.exe, type32.exe még kimehet, hamár explorer is ki van lõve, legyél maximalista 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dronkZero
Én ezeket lõném ki a helyedben:
task

dronkZero
Szerintem a fele olyan.
Futó folyamatok nálam.

mesor
Hé te geci-e vagy?<#eplus2><#ravasz1>

badsec
Köszönöm, Óhh Kézigránátok Mestere!<#worship>

Horda Maki!:D

DummyBoy
Ezekbõl én elsõként A Rendszer üresjárása... nevû dolgot szedném ki, a prociidõ 99%-át lefoglalja <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

badsec
Start menü/Futtatás...beírod hogy msconfig, aztán Entert nyomsz. Automatikus indítás...Ott megkeresed ezeket a folyamatokat, kiveszed a pipát elõlük és újraindítás után - elvileg - nem indulnak el. Azért csak elvileg, mert Windózról beszélünk, meg MS Officeról.

Horda Maki!:D

Ezekbõl mi a felesleges ami csak visszafog?És tudsz C4-et eldobálni és rögtön átváltani kapcsolóra ha 3-4 ember van körülötted?Csak az explosivees badge miatt.Gyûlölöm amikor jönnek azok az ugribugri specforceosok akik felrobbantanak.Ha nekem is menne akkor nem gyûlölném.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alma2
Ahonnan letoltotted a mappackot nagy betukkel ki van irva, hol van olyan server ahol ezek futnak pl.Tegnap este fel is neztem az egyikre kb 50-en voltak rajta, az A.T.O.M palya tenyleg nagyon jo !!! foleg, hogy feltavon le kell rakni a jarmuveket, mert nincs ut felfele tiszta parkolohaz ott a palya.
van vagy 2 jarmunelkuli ugrabugra fos palya is,akkor inkabb meg mindig codozok, ha ilyen elmenyre vagyom 😊

szerintem

joebacsi
tess 😊