Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
de ha körbenézel a planetbattlefield.com bf2 - singleplayer részében az is segíthet.
(az auto miért nem indul kérdésben nem biztos h bejön a keresõ használata)
www.battlefield.hu
ezzel a módszerrel sok idõt nyersz magadnak is, nekünk is. sok sikert ,)
www.battlefield.hu
<#vigyor>#vigyor>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Nemsokára úgyis kiderül mi igaz a felsorolásokból, de merem állítani max a fele lesz javítva a beígértnek.
Ha baromira szeretnél játszani akkor rászánod az idõt is a keresésre, ami kb 3 perc.
osszes anyahajos palyan ugyanaz a hajo van, vagy ez az elso map ahol igy nez ki a hajo ?
Es mindig itt jut eszembe nem amikor a jatek elott ulok.Hanyan neztek hulyenek, es hanyan mondjatok meg a jo valaszt 😊
szerintem
"ezek a rohadt légvédelmi rakéták! Nem lehet tõlük repülni, mert állandóan leszednek vele a gyalogosok. Mostmár alig birok pontot szerezni bombázással!!! <#wilting>#wilting>"
"Mi az hogy a légvédelmi tankkal kiszednek az eddig übersérthetetlen repülõmbõl??? Rohadt EA, szemét DICE... nem tudtok véletlenül régi verziót futtató szervert? <#violent>#violent>"
"Persze, ülök a Cobrában, és akkor belém lõ egy tank és felrobbanok! Bezzeg a patch elütt 2-3 ágyútalálatot is kibirt a helikopter!!!! <#szomoru2>#szomoru2>"
Tipikus "úgyiskijutok" mániám van ... a végén meg 5 Bíbor szivem 😊
A nem spawnolok dolog meg annyira bennem szokott lenni, hogy na még 1-szer, na még 1-szer, na jó most utoljára ... erre vége a mapnak ... aztán load ... új pálya ... nekem meg eszembe jut hogy bakker ... most mehetek ki teáért/vécére/cigizni 😊
Botok ellen meg Minimoddokkal szoktam játszani (Fõleg mikor nem volt otthon Netem ...) ... Múltkor tök ideg lettem, tesztelni akartam a Sniper cuccost, erre legjobb Karkland ... Hotel után a tér, Amcsiként ... bolondok mindig ugyanonnan jönnek ...
DE!!! Ezek a majmok addig tudták tartani a hotelt mindig amíg életben voltam ... meghaltam, bukott a Hotel is ... spawn vissza, erre visszafoglalták ... És ezt eljétszották velem majdnem 5 teljes körön keresztül .. a végén eljutottam abba a stádiumba, hogy én is elkezdtem szidni õket a cseten 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De pl akar az uzemanyag is megdermedhetett volna, ha letezo problema lenne es diesel autoja lett volna, ebben a minusz -20-ban 😊
szerintem
sajátgép-tulajdonságok-speciális-környezeti változok
itt a felsõ ablakban mindkét elérési utat ird át arra a maghajtóra ahol sok helyed van
H:\Temp
H:\Temp
az enyém igy néz ki
de elötte ird le amit módosítasz hogy vissza tudd állítani, de nem is fontos
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
ha léenne annyi idõm akkor nekiállnék keresgélni nemgondolod?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
hogyan tudok még helyet csinálni a rendszerpartíció mellé? mert a 6gb-ból 1 a szabad! légyszi segíts
De en a jo oldalat latom, nem kell a sza*os gepukkel foglalkozni.
Gondolkodj pozitivan 😊
szerintem
szerintem
Bar lebegni tud feleslegesen az AI-s heli,ha kell ha nem, de a tv raketara nem birtam ravenni, hogy hasznalja.Mondjuk olyan szinten vezeti a helit, hogy lepofozom a farokrotorral az egbol, annyira buta szegeny.
Bar o nem ragott be, nem is szolt vissza hiaba irkaltam neki, hogy lama vagy, netan o is csak kiment epp ropiert ? 😊
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hát gyerekek, komolyan mondom, a botokba több együttmûködés és teamplay szorult mint sok emberbe a public szervereken. Szakaszvezetõként hallgattak az utasitásokra, ha védelmi parancsot kaptak védekeztek, ha támadtak akkor együtt mentek, a commander bot tette a dolgát (nyomta a scannert, dobta a supplyt meg az artit ahogy kell) stb stb. Esküszöm, teljesen korrekten lehetett nyomni velük, igazán élvezetes meccs volt - pedig úgy emlékszem, régen tök hülyék voltak a gépek... lehet, ezeken is javitottak? Vagy csak a public játék után volt meglepõ a gépek összmunkája?
Akárhogy is, felüdülés volt az AI-val játszani 😊 Aztán persze mentem az SPG-re, mert ott sokkal élvezetesebb, amikor elképzelem, hogy anyázhat az ürge, amikor már harmadszor szedem le... aztán persze csak elkap õ is, és akkor meg én anyázok... magamban persze, nem a chaten 😊
Én sose bc-zek😊
Max spawnkempig megyek de az már nagyon alternatív eset.
Nem lovat adok alá, inkább a nyavajgásotok ellen vagyok.
Elastic An-usZ Boys
és én ezt megértem, még akkor is, ha én beletörõdtem már, hogy sajna ilyen helyzetek is adódnak.
(a tv rossz, a U2 is megmondta<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>, spektrumot, discoveryt, paprikát meg hbo-t nézek, a tv2-tõl és az rtl-tõl kifordul a belem. na jó, a Lost-ot is nézem<#worship>#worship>az a vicc, hogy néha olyanok szólnak be, hogy mit jáccom annyit, akik meg mónika-sóra izgulnak<#mf2>#mf2>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
-Nem egyértelmû mi minõsül BC,BR-nek.
-Ezért ha ez ki van írva, az admin azt vág ki akit akar. (mint a kis kocsmákban a klub témályú feliratok)
-Ha simán megy a kempelés, és az admin nem tesz semmit, akkor lófaszt se ér a szabály. (pedig ez a jellemzõ)
-tehát fölösleges bármilyen kiegészítõ szabályt hozni, ez egy virtuális háború nem a valóság, és egy háborúban amit meg tusz csinálni azt megteheted, ha gyõztök úgyse ítélnek el, ha vesztesz háborús bûnös vagy.
-A megoldás az, ho
gy a következõ körben visszaadod, vagy átmész másik szerverre.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Haveromnak ma reggel nem indult az autoja, kulcs elfordit aztan se kep se hang, mi a gondja ? 😊
szerintem
Vannak akik idegeskednek, csetbe anyáznak - qrvasok értelme van: még ha épp le is tud spawnolni, akkor is csak áll, mint egy f*sz - , átállnak TK-zni... Igen, lehet ilyet is csinálni, de értelme mi van, hm?
Nem a basecampet propagálom, nem is mûvelem, rengetegszer leírtam már, hogy medic vagyok, gyalog. Úgy tényleg, _nehéz_ kempelni, és nem is éri meg. Legtöbbször dzsippel körbe-körbe járõrözve lehetetlenítem el az ellenség foglalási kísérleteit. Persze a csapat nagyobb része ilyenkor már kempel. Nem feltétlen mi csináljuk, hanem a teljesen tökátlagos public játékos. Ez ilyen, de mindig, és mindenhol.
Csak azt rühelleném, ha valami kissebségi komplexusos admin kivágná a csapat felét valami mondvacsinált okból (egy olyan szabály alapján, amit ahány ember, annyiféleképpen értelmez), mikor véletlenül épp olyan szerencsétlenek, hogy beszoruljanak a fõbézre.
(kb 7 éve nem nézek tévét.)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN