Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
például klánvezért? :Ð
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az eX-Battlefielders tagfelvételt hírdet BF2 csapatába.
Minimum követelmény:
-Eredeti játék! <-- Nemzetközi megmérettetéshez elengedhetetlen.
-Minimális fizetõképesség, értem ezt szerver bérleti díjra.
-Továbbá az se árt ha tud az illetõ játszani😊
-Commander írányúltságú emberek elõnyben.
-Más pozícióra is várunk jelentkezést😊
ui: Aki nem tud várni 1-2 napot a kapcsolatfelvételre az ne is írjon. Köszönöm.
"Társadalmi célú hírdetésünket láthattátok"
Elastic An-usZ Boys

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mit tegyek?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
EoD is coming!
http://www.eodmod.com/news/24.01.06/04.jpgSteam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
nem értem, hogyan? és az mit csinál?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
akkor most mit csináljak?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
<#vigyor>#vigyor><#ravasz1>#ravasz1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
be akarok lépni egy rangsorolt szerverre és azt írja, hogy
LOCKERROR cdkeynotvaild
ilyenkor hogyan tovább
De pl multiban is ures szerveren, vagy, lokalban inditasz egyet, igen jol lehet gyakorolni, eszembe se jutottak a botok, hogy vannak egyaltalan 😊
bar te demozol, bar nem tudom honnan ez a perverziod, biztos ott is vannak ures demo serverek.Valamikor meg a bf1942 idejen probaltam, aztan megfogadtam ebben a sorozatban soha tobbet, mert katasztrofa volt.
Bezzeg quake 1-ben milyen ügyi botok voltak 😊
szerintem
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
vagy mi van ha az agp portod nem ad eleg szuflat vagy ott a bibi stb stb,
csereld ki, vidd at egy haverhoz, ha neked meg vannak 😊 es eleg hamar ki lehet kovetkeztetni mi a hibas.
Nekem pl akkor is csinalt hasonlot, mikor feltettem a rivatunert. Majd beallitottam, ha nem fut 3d-s alkalmazas akkor az alap orajelet a grafikus maget meg a memoriat is a grafkartyan, vegye le a felere.Ha egy jatek elindult, akkor meg tulhuzattam vele.Ez teljesen jol mukodott.De ha pl jatszottam x orat/a jatek alatt is teljesen jo volt/, majd miutan visszavaltottam 2d-be a sebessegek le, aztan igy szetesett a kep.Ugy tudtam orvosolni, hogy visszallittattam vele a deafult orajelet.Aztan egy ido utan meguntam, es felhagytam az orajel buheralassal.
szerintem
Lessz ott hely ... <#hehe>#hehe>
Gondolom ez fel sem merült benned de tudod mit tényleg mi vagyunk a hülyék hogy segíteni próbáltunk.
<#gun>#gun>
100% prociterhelést meg nem látom, mert ha leteszem tálcára akkor nem eszik annyit ...
Mellesleg én minden ilyen játékot singleben próbálok ki elõször ... ezzel megkímélem magam is és az öregebb gamereket is attól, hogy elviszem 6 embereel a BH-t majd 2 sec után odabaszom az elsõ fához a sivagatban 😊
Pálya-játék-jármûismerethez nem árt a single ... bár az tény hogy elég vegyes érzelmeket szül mikor Isten-király-császár-Rambo5-ként gyalázva a botokat az ember fellelkesülve felhussan az elsõ szerverre ahol van szabad hely és 0-0-0-5 után elgondolkodik hol lehet a hiba 😊
formáztam, újra particionáltam, és a fejem rohadtul fáj már
most még telepítek azt kb egy óra mulva lecgó, aki nem értené -> indulás
ennyit a sok tanácsról amivel helyet tudok csinálni a rendszerpartíción <#violent>#violent>
Szetlottem az egyik AA-t hogy kisebb legyen a kockazat <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De mivel helik nincsenek a demó single player részében, így azt kénytelen voltam élesben megtanulni. Nem is felejtem el, mikor elõször ültem be egy Blackhawk-ba. Én nyomtam mindent, de a madárka meg sem mozdult. Egy csapattag meg csak fújta, hogy "Let's move!, Let's move!". Hát nem move-oltunk sehova<#hehe>#hehe>. Ezután beszállt õ pilótaként, de vele sem jutottunk messzebb.<#nemtudom>#nemtudom>
Ha valaki szerint nem igy van javitson ki 😊
szerintem
Minden jog fenntartva!
Multkor repultem Wake-on ugy hogy mukododd mindket AA az Essex-en, es tobb raketat kaptam a tarsaktol mint a J 10-ektol! Nem gyoztem korozni a hajo felett hogy javitsam a repcsit<#felkialtas>#felkialtas>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
szerintem
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"