Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Zs0lt1
Vietnámban olyan szar idõket élnek, hogy ez az egyik topmodelljük, d eneki is be kellett állni a csatasorba :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
"Más pozícióra is várunk jelentkezést😊"

például klánvezért? :Ð

joebacsi
ez szarnõ, nincsnálad drog <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hatt
Nah ez is eljött.
Az eX-Battlefielders tagfelvételt hírdet BF2 csapatába.
Minimum követelmény:
-Eredeti játék! <-- Nemzetközi megmérettetéshez elengedhetetlen.
-Minimális fizetõképesség, értem ezt szerver bérleti díjra.
-Továbbá az se árt ha tud az illetõ játszani😊

-Commander írányúltságú emberek elõnyben.
-Más pozícióra is várunk jelentkezést😊

ui: Aki nem tud várni 1-2 napot a kapcsolatfelvételre az ne is írjon. Köszönöm.
"Társadalmi célú hírdetésünket láthattátok"

Elastic An-usZ Boys

Zs0lt1
Valaki fotosoppos ember lécci csináljon egy Ratyi táblát ebbõl:

Pharaoh
Mert ezt már nem csak egy mappába teszi

uHs Gerzson
punci

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
hw-n már válaszoltam ;-)

Nekem a v1.12 nél a tempbe csak 1 mb ot tesz föl a többi patchné meg vagy 200mb rakott és ezért irja ki a dosos ablak hogy nincs meg minden ami kell.
Mit tegyek?

Zs0lt1
jah, õ fogja szétrúgni a hátsódat, ha kijön az EoD végre BF2-re is :Ð

schrank
õ egy vietkong elvtársnõ ? <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
honnantudtad? :-)

schrank
ez tudom melyik pálya az izés amikor annál a hogyishívjákoknál jönnek azok a micsodák <#hehe>

Zs0lt1
elbaxtam a másik képet, pedig az a lényeg :-)

Zs0lt1
Nnah, vietnámi veteránoknak:
EoD is coming!

http://www.eodmod.com/news/24.01.06/04.jpg

leveskocka
belepiszkalsz,megtudod😊
huha

nem értem, hogyan? és az mit csinál?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

leveskocka
es milyen ciki,mikor a sivatagban az az egyetlen kurva fa van...😊
Me0w
Olvass vissza, a kis keresoboxba azt ird, h 'regedit'. Voila.

Together we'll fly someday...

ok de ezt nem tudom formázni!

akkor most mit csináljak?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

mesor
Én nem adok tanácsot mert úgysem segít!
<#vigyor><#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

húha

be akarok lépni egy rangsorolt szerverre és azt írja, hogy

LOCKERROR cdkeynotvaild

ilyenkor hogyan tovább

Running
Háhááháááá....mond meg neki.<#eplus2>

alma2
Pedig de, en ilyen vakmero srac vagyok 😊
De pl multiban is ures szerveren, vagy, lokalban inditasz egyet, igen jol lehet gyakorolni, eszembe se jutottak a botok, hogy vannak egyaltalan 😊
bar te demozol, bar nem tudom honnan ez a perverziod, biztos ott is vannak ures demo serverek.Valamikor meg a bf1942 idejen probaltam, aztan megfogadtam ebben a sorozatban soha tobbet, mert katasztrofa volt.
Bezzeg quake 1-ben milyen ügyi botok voltak 😊

szerintem

DummyBoy
Húúú ... most jut eszembe .. kocka nemzedék nem gondolkodik ... elég az elsõ 2-t ... a másik kettõt nem szabad <#ejnye1><#nevetes1><#banplz>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

alma2
Mint, ahogy mar sokan mondtak ez mindenkepp a grafkartya melegedesere utal vagy amikor tul van huzva a ram es elkezd szemetelni mar. bar az altalaban intenziv igenybevetlkor van.. pl jatek. De miert nem irod fel valami hardverbuzerns oldalra, mar biztos sokan szivtak ilyennel.
vagy mi van ha az agp portod nem ad eleg szuflat vagy ott a bibi stb stb,
csereld ki, vidd at egy haverhoz, ha neked meg vannak 😊 es eleg hamar ki lehet kovetkeztetni mi a hibas.
Nekem pl akkor is csinalt hasonlot, mikor feltettem a rivatunert. Majd beallitottam, ha nem fut 3d-s alkalmazas akkor az alap orajelet a grafikus maget meg a memoriat is a grafkartyan, vegye le a felere.Ha egy jatek elindult, akkor meg tulhuzattam vele.Ez teljesen jol mukodott.De ha pl jatszottam x orat/a jatek alatt is teljesen jo volt/, majd miutan visszavaltottam 2d-be a sebessegek le, aztan igy szetesett a kep.Ugy tudtam orvosolni, hogy visszallittattam vele a deafult orajelet.Aztan egy ido utan meguntam, es felhagytam az orajel buheralassal.

szerintem

DummyBoy
Ki kell törölni a C:\TEMP, C:\Documents and Settings\Userneved\Temporary Internet Files , C:\Program Files és C:\Windows mappa tartalmát ...

Lessz ott hely ... <#hehe>

mesor
Arra nem gondoltál véletlenül, hogy a tanácsok jók voltak csak te voltál a béna mert nem tudtad alkalmazni õket!
Gondolom ez fel sem merült benned de tudod mit tényleg mi vagyunk a hülyék hogy segíteni próbáltunk.
<#gun>

DummyBoy
Nekem pl: a 3200+-t 64 bot már megeszi ... 40 és 50 között még játszható a single, de röpködni 50 felett már nem különösen érdemes 😊

100% prociterhelést meg nem látom, mert ha leteszem tálcára akkor nem eszik annyit ...

Mellesleg én minden ilyen játékot singleben próbálok ki elõször ... ezzel megkímélem magam is és az öregebb gamereket is attól, hogy elviszem 6 embereel a BH-t majd 2 sec után odabaszom az elsõ fához a sivagatban 😊

Pálya-játék-jármûismerethez nem árt a single ... bár az tény hogy elég vegyes érzelmeket szül mikor Isten-király-császár-Rambo5-ként gyalázva a botokat az ember fellelkesülve felhussan az elsõ szerverre ahol van szabad hely és 0-0-0-5 után elgondolkodik hol lehet a hiba 😊

nah banyek

formáztam, újra particionáltam, és a fejem rohadtul fáj már

most még telepítek azt kb egy óra mulva lecgó, aki nem értené -> indulás

ennyit a sok tanácsról amivel helyet tudok csinálni a rendszerpartíción <#violent>

Nekem a v1.12 nél a tempbe csak 1 mb ot tesz föl a többi patchné meg vagy 200mb rakott és ezért irja ki a dosos ablak hogy nincs meg minden ami kell.

schrank
milyen furcsa volt DC után a demo server-eken az a sok zászló meg minden hülyeségért lehetett pontot kapni arról a buzi effektrõl nem is beszélve ami a közeli robbanás okoz olya elõször a mohpa-ban láttam elõször de azzal sem játszottam csak mutatták <#miaz>

SigS
Nem!
Szetlottem az egyik AA-t hogy kisebb legyen a kockazat <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Azt ne mondd, hogy már több hónapja megvan a játék és csak most próbáltad ki a single player módot. Én még a demóban sem mertem egybõl nekimenni a multiplayernek.
De mivel helik nincsenek a demó single player részében, így azt kénytelen voltam élesben megtanulni. Nem is felejtem el, mikor elõször ültem be egy Blackhawk-ba. Én nyomtam mindent, de a madárka meg sem mozdult. Egy csapattag meg csak fújta, hogy "Let's move!, Let's move!". Hát nem move-oltunk sehova<#hehe>. Ezután beszállt õ pilótaként, de vele sem jutottunk messzebb.<#nemtudom>
schrank
most akkor mi is okozhatja ezt a problémát mert egy másik gépben le lett háromdémárkolva semmit nem baszakodott az új hûtésnek köszönhetõen nem lehet hogy ez alaplap melegedés mert azon is ilyen kaka abit hangypöcs venti van a boltos csávó még csodálkozott is hogy másfél év BF-tõl nem gyulladtak ki a cuccok a gagyi hûtések miatt <#fejvakaras>

Elõbb FuShe Pass-on voltam az Essex légelhárítójában.Jött a J-10 délrõl kereszben át a hajó felett el északra.Akkor lõttem rá rakétákat és kiírta a team wehicle damage.Az már kint volt a határon túl.

És ha meghaltál büntettél?

alma2
Ez a jatek minden procit megeszik, nincs benne olyan, nincs olyan okosra megirva, hogy na most jollaktam eleg volt nekem ennyi, tehat telhetetlen.Persze lehet, hogy egy tnt2-nel a grafkartyara var es kozben goffrit sutoget, de azt se fogja neked elaruni, szoval mindenki 100 % fog latni, eleg nagy valoszinuseggel egy egy procis rendszeren, legyen barmilyen eros vas alatta.
Ha valaki szerint nem igy van javitson ki 😊

szerintem

Megnéztem a STALKER neten keringõ beta-t. Hát, ha kijön a végleges akkor még az is lehet, hogy átállok arra. <#violent> Aki még nem látta, nézze meg.

Minden jog fenntartva!

mesor
Mondjuk ez elsõ sorban nem a benne lévõ játékos hibája hanem a f*sz elkanyarodó rakétáké!

A játék közben muliplayerben 64-es pályán 1024x768-as felbontáson 85Hz-en minden grafikai beálítás low vagy off.

SigS
Jobb is ha minel kevesebben tudjak hidd el...
Multkor repultem Wake-on ugy hogy mukododd mindket AA az Essex-en, es tobb raketat kaptam a tarsaktol mint a J 10-ektol! Nem gyoztem korozni a hajo felett hogy javitsam a repcsit<#felkialtas>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

koschwarz
mivan?<#conf>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
Az attól függ mikor ... 😊

alma2
Ez is olyan autos kerdes, pontositsd vagy ki kell, hogy talaljak egy ujabb fantom tortenetet 😊

szerintem

Kinek nem megy 100%-on a CPU?

koschwarz
baszki, ezt én sem tuttam eddig<#lama><#lama><#lama><#merges2>

1.1.2552-344.0 ez pontosan melyik verzió? v1.12?

koschwarz
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>