Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy divat mostanában ... egyre több a láma medic ... tûzharc közepén, a vakegér nem veszi észre magát ... azért nem lövi le a tank, vagy APC mert megvárja míg a hülyegyerek feléleszt mindenkit ...
Amikor meg kiabálok hogy Need a medic, le se szarják a fejemet 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
<#email>#email><#email>#email>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Amúgy grat 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ügyes vagy
-tRs-Landor

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Sokat szenvedtem vele... Aztán csináltam egy reinsttalt majd ismét megprobáltam. Most már ment a játék kilépés nélkül de a pb állandóan kirúgott.
Ezek után hiába frissitettem a pb-t mindig kirúgott.
Töröltem a hibásnak vett htm és dll filet és láss csodát a következõ pb update után jó lett...
Remélem sikerült segiteni másoknak is és nem vacakolnak annyit a játékkal mint én...
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Más játék is szaggat vagy csak a BF2?
Horda Maki!:D
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Horda Maki!:D
elötte nem csinálta és nemtudom hogy miért a videokari teszteken rendesen teljesit
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
bocs az offtopikert😊
<#falbav>#falbav>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
szerintem
miert is fontos, hogy ott menjen, miert nem orulnek annak az emberek, hogy tudnak jatszani egyaltalan, nem ertem.... ott a private ranked stb.
Amiota beengedte ismet oket, elszaparodott a dogoljmegazert is es a hasonlo nicku emberek akik kihasznalva azt, hogy beenegedte oket a server plusz, hogy ugysem lesz hosszu eletu a karakteruk, masok jatekat tettek tonkre...
Akinek nem inge ne vegye magara, de nagyon sokkkal talalkoztam.
Az jobban bosszant, hogy ket eredeti cd kulccsal is kiprobaltam a tegnapi naptol, es nekem is azt irja, hogy invalid CD key ez azert durvabb 😊
de azert se huzom fel magam ezen azon kivul, hogy "dogoljmegEA" leirom szazadjara.
szerintem
Nem tudja walaki véletlenül melyik az a custom videó, amiben az aláfestõ zene arab nyelven megy, valami ilyesmi a refrén: Barrra, barrra és ezután egy rövid-kemény szólógitár ad hangot? 😊 Megvolt csak elkavartam valahová, és szeretném kiszedni a zenét belõle.
szerinted ezen a konfigon elindulna? a Duke Nukem az ment rajta tutin
<#ejnye1>#ejnye1>
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
csodalkozol?<#vigyor3>#vigyor3>
effect és lighting low többi medium és 1024*768 hibátlanul megy
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
elkezdek nyomulni es 3 perc után kilép a játék a windows asztalhoz. ez miért van?
eredeti game!
valaki adjon valami tippet pls
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
frissítettem a videókártya driverét is (6.1), de még mindig szaggat 😞
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ezen is elmenne a játék?😊