Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
<01.27.2006 17:03:54>01.27.2006 17:03:54> VIOLATION (MULTIHACK) #70372: Zsombi007 (slot #32) Violation (MULTIHACK) #70372 <7a1fb0d810af800b9d2ddf46f6ca5 e69(-) 81.182.11.185:3726>7a1fb0d810af800b9d2ddf46f6ca5 e69(-) 81.182.11.185:3726>
Köszönjük a fent nevezett uraknak, hogy a Rankedet látogatták! 😊
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
megszeretném örökíteni a ténykedésemet valami videóval
tudnátok ajánlani valami programot amivel fel tudom venni a játékom?
En nem szoltam semmit, reszemrol semleges a vita, bar ti se voltatok szentek.
meg a mushtor city-t hogyan
lehet berakni single pályák közé?
az volt a bajuk, hogy elkezdõdött a meccs, és valaki tûlünk sfes unlockal rohangált, aztán abbahagyta, de azt mondták hogy csaltunk és vagy újrajátszuk vagy õk nyernek. de náluk meg volt kommander, mikor megbeszéltük hogy ne legyen, és artizott folyton. szal nem szólhatnak
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Ha véletlen enginerként játszom, látom jön az ellen, akkor is már csak az utsó pillanatban ledobálom az aknáimat, erre okos csapattársam beugrik a mögöttem lévõ járgányba, 2-en mellé, és elrobognak mellettem ... pukk 3 TK, 3 punish és én vagyok a láma, ugyanis az hogy ÉPPEN dobálom az aknát és az hogy egy baszott nagy piros alapon fekete halálfej van nekik oldalt, a földön meg sok piros, az azt jelenti hogy ott NINCS akna ... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
EGY KIS TETVES KURVA GECI LÁDÁK!!"
Aztán csak várj gonoszul vigyorogva csõretöltött kézigránáttal, ha jmázlid van egy egész squad bepróbálkozik mert nem félnek az ATaknáktól 😊
Egy darabig ment a game, csak most amióta a nevemet akartam megváltoztatni azóta nem... Azt írja ki, hogy CD key invalid, valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek ezzel, persze a game nem eredeti ???
Azelött amikor még felbírtam menni a tört serverekre, punkbuster nélküliekre, akkor azt írta ki, ha punkbusteresre akartam menni, hogy Semmilyen serverre nem enged be ???
Azt írja ki " You have been permongatly banned from the game server via
punkbuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "
De most az a gond, hogy már
Hol találom meg a játékom serial keyét?
Tudomásom szerint így tuom megnézni:
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot
No most az a bajom, hogy itt nem a normális kulcs karakterei találom, hanem valami hexás kódot!
Nekem is ez a gondom mit tegyek, te mit tettél ???
1.2 patch feltéve és mégis hibás cd-key -t ír ki ??? CD-key not valid ???
Azt még hozzáteszem eddig ment a játék, csak a nevemet akartam megváltoztatni, azóta új accounttal se és a régivel sem jó, vagy 6* telepítettem újra a játékot még a REGEDIT -bõl is kitöröltem a cuccait és semmi
INVALID CD KEY ???
HELP
THANX
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Vagy pakolj ATaknákat a forgalmasabb gyalogátkelõkre, hülyének fognak nézni de majd lefagy a vigyor a képükrõl amikor belobbantod az egészet egy gránáttal, egyik akna robbantja a másikat szép hosszú sorban, egy egész utcát ki lehet vele írtani <#hehe>#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
bocs mindenkinek
vagy nem ?
Valami elátkozhatott hogy mindig az impotens oldalra kerülõk, szellemifogyatékos commander aki több sajátot artyz mint ellent, szintén nyomi leaderek akik elsõként lövetik agyon magukat a túloldalon meg végtelen amõba sereg, bazz dragonon egy * az utcsó pillanatban ugrik a helibõl, ráérkezik a háztetõre pár másodperc múlva az egész kínai néphadsereg már arról a tetõrõl ugrál foglalni. <#szomoru2>#szomoru2>
És valahogy az ellen UAV-ja MINDIG az én fejem fölött van 😄DD
Megvárom inkább a modokat, hátha azokban már nem lesznek ezek a "fícsörök", végül is nincs baj velük csak az emberiség még nem érret meg rájuk 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azóta havonta 1x benézek, hátha van változás...
Látom nincs!😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Segytség kellene...
Egy darabig ment a game, csak most amióta a nevemet akartam megváltoztatni azóta nem... Azt írja ki, hogy CD key invalid, valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek ezzel, persze a game nem eredeti ???
Azelött amikor még felbírtam menni a tört serverekre, punkbuster nélküliekre, akkor azt írta ki, ha punkbusteresre akartam menni, hogy Semmilyen serverre nem enged be ???
Azt írja ki " You have been permongatly banned from the game server via
punkbuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "
De most az a gond, hogy már
Hol találom meg a játékom serial keyét?
Tudomásom szerint így tuom megnézni:
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot
No most az a bajom, hogy itt nem a normális kulcs karakterei találom, hanem valami hexás kódot!
Nekem is ez a gondom mit tegyek, te mit tettél ???
1.2 patch feltéve és mégis hibás cd-key -t ír ki ??? CD-key not valid ???
Azt még hozzáteszem eddig ment a játék, csak a nevemet akartam megváltoztatni, azóta új accounttal se és a régivel sem jó, vagy 6* telepítettem újra a játékot még a REGEDIT -bõl is kitöröltem a cuccait és semmi
INVALID CD KEY ???
HELP
THANX
<#wow1>#wow1><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
itt mindenki azt csinál amit akar,bejön egy német köcsög repülövel megyek tankolni ez a német csáko addig lövöldözött snipa mig megnem döglöttem,nem egyszer csak a repcsiért,következö mapp még jo hogy kivan irva hogy no BC meg a faszomtudja hogy mik az elsödolga az ellen repülöinek hogy bombázzák az anyahajot arti stb ugy hogy egy szájba baszott ez a magyar szerver
mielött még jönne a válasz hogy nemuszáj rajta játszani NEM IS FOGOK!?)))EDDIG SEM NYOMTAM EZEKEN
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
145-0
0-170
128-0
16-44
289-214
-tól
-t