Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Csaltak.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ERykk
vlki irja má le ez mit jelent pontosan mert hülye vagyok<#vigyor3>

DonC
<12.05.2005 01:51:16> VIOLATION (MULTIHACK) #70352: [H FaRockHUN (slot #1) Violation (MULTIHACK) #70352 <1414fb06bcd0454360f3c520d315e 8f2(-) 81.183.10.90:59553>

<01.27.2006 17:03:54> VIOLATION (MULTIHACK) #70372: Zsombi007 (slot #32) Violation (MULTIHACK) #70372 <7a1fb0d810af800b9d2ddf46f6ca5 e69(-) 81.182.11.185:3726>

Köszönjük a fent nevezett uraknak, hogy a Rankedet látogatták! 😊

nem beszél itt senki sem vásárlásról! <#ejnye1>

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

SigS
Hat "megvasarolni" nem tudom helyetted <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

ERykk
<#szomoru1>

de az csak fél percet tud felvenni nem?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

SigS
fraps

apropo

megszeretném örökíteni a ténykedésemet valami videóval

tudnátok ajánlani valami programot amivel fel tudom venni a játékom?

ha egyszer megbeszélek valamit akkor mindenki ahhoz tartja megát

Yan
nem tudsz utána neten jáccani.

&#165; xfire: kistekila

Jancsik
pfff

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

SigS
Ferde a tortenet Alberto,ferde ...
En nem szoltam semmit, reszemrol semleges a vita, bar ti se voltatok szentek.

francois
hy hogyan lehet single-ben a pályát is 32-esre állítani?
meg a mushtor city-t hogyan
lehet berakni single pályák közé?

Jancsik
valami új klán 😊
az volt a bajuk, hogy elkezdõdött a meccs, és valaki tûlünk sfes unlockal rohangált, aztán abbahagyta, de azt mondták hogy csaltunk és vagy újrajátszuk vagy õk nyernek. de náluk meg volt kommander, mikor megbeszéltük hogy ne legyen, és artizott folyton. szal nem szólhatnak

DummyBoy
Én nem merek Engineer lenni soha ...

Ha véletlen enginerként játszom, látom jön az ellen, akkor is már csak az utsó pillanatban ledobálom az aknáimat, erre okos csapattársam beugrik a mögöttem lévõ járgányba, 2-en mellé, és elrobognak mellettem ... pukk 3 TK, 3 punish és én vagyok a láma, ugyanis az hogy ÉPPEN dobálom az aknát és az hogy egy baszott nagy piros alapon fekete halálfej van nekik oldalt, a földön meg sok piros, az azt jelenti hogy ott NINCS akna ... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

leveskocka ma talûlkoztunk BF2 közben Jr.Feree a nevem (Prefixel: Horda_Jr.Feree) 😊))

akinek nem ingew nem veszi magára , ha meg mégis akkor igazuk van <#wink>

Kovács legény
PCEF az mien klán?

www.czekoart.hu

schrank
mi ez a szar a neved helyén <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Jancsik
tudom, ezen mi nem vitázunk 😊

ERykk
ezt írta nekünk a veresgük után: "mocskos csalók VAGYTOK !!
EGY KIS TETVES KURVA GECI LÁDÁK!!"

schrank
áááá ilyen hülyékkel nekem sosincs szerencsém <#szomoru2>

Hát ne az úttestre pakold hanem olyan helyre ahova jármû nem tud menni, van egy csomó ilyen zászló is.

Aztán csak várj gonoszul vigyorogva csõretöltött kézigránáttal, ha jmázlid van egy egész squad bepróbálkozik mert nem félnek az ATaknáktól 😊

mesor
Visszaolvas aztán okosodik!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

HoReSz1975
Segytség kellene...
Egy darabig ment a game, csak most amióta a nevemet akartam megváltoztatni azóta nem... Azt írja ki, hogy CD key invalid, valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek ezzel, persze a game nem eredeti ???
Azelött amikor még felbírtam menni a tört serverekre, punkbuster nélküliekre, akkor azt írta ki, ha punkbusteresre akartam menni, hogy Semmilyen serverre nem enged be ???

Azt írja ki " You have been permongatly banned from the game server via

punkbuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "

De most az a gond, hogy már
Hol találom meg a játékom serial keyét?
Tudomásom szerint így tuom megnézni:
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot

No most az a bajom, hogy itt nem a normális kulcs karakterei találom, hanem valami hexás kódot!
Nekem is ez a gondom mit tegyek, te mit tettél ???
1.2 patch feltéve és mégis hibás cd-key -t ír ki ??? CD-key not valid ???

Azt még hozzáteszem eddig ment a játék, csak a nevemet akartam megváltoztatni, azóta új accounttal se és a régivel sem jó, vagy 6* telepítettem újra a játékot még a REGEDIT -bõl is kitöröltem a cuccait és semmi

INVALID CD KEY ???

HELP

THANX

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

schrank
de csak a peccsig és különben is a sok faszláma TK-s gyík menne rá aztán 2 perc alatt kibasznának <#gonosz3>

Menyjél karkandon a pumpással, hamar meglesz.
Vagy pakolj ATaknákat a forgalmasabb gyalogátkelõkre, hülyének fognak nézni de majd lefagy a vigyor a képükrõl amikor belobbantod az egészet egy gránáttal, egyik akna robbantja a másikat szép hosszú sorban, egy egész utcát ki lehet vele írtani <#hehe>

schrank
de azért a gyárfás tomibá meghív majd a vasárnapi napkeltébe ? <#hehe>

Fenrir
Ez a Black Hawk Down címû film egyik zenéje volt...

A halál csupán a kezdet...

schrank
én már annyi mindent elértem AT-val hogy akkor elhatároztam minden kasztból nyomok egy expertet és így viszonylag élvezetes de az engineer-tõl félek <#miaz>

Murry
Ma este CoR-sFB VS. RDHA-HUN CUP mecs 8 órától , de ezt nem közvetiti az eurosport élõben , sem az rtl klubb felvételrõl ,és nem lesz képes összefoglaló a holnapi telesportban. <#buck>

schrank
vettél -tól
-t

mNzJean
Ma este GBC VS. HORDA -HUN CUP mecs 7 órától , közvetiti az eurosport élõben , az rtl klubb felvételrõl ,és képes összefoglaló a holnapi telesportban.<#hamm>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

jah nem
bocs mindenkinek
ez egy kalap szar játék.
vagy nem ?
Irígylem azokat akiknek ez a gém folyton örömöt tud okozni, utóbbi idõben csak szarráidegelem megam rajta.

Valami elátkozhatott hogy mindig az impotens oldalra kerülõk, szellemifogyatékos commander aki több sajátot artyz mint ellent, szintén nyomi leaderek akik elsõként lövetik agyon magukat a túloldalon meg végtelen amõba sereg, bazz dragonon egy * az utcsó pillanatban ugrik a helibõl, ráérkezik a háztetõre pár másodperc múlva az egész kínai néphadsereg már arról a tetõrõl ugrál foglalni. <#szomoru2>
És valahogy az ellen UAV-ja MINDIG az én fejem fölött van 😄DD

Megvárom inkább a modokat, hátha azokban már nem lesznek ezek a "fícsörök", végül is nincs baj velük csak az emberiség még nem érret meg rájuk 😊

joebacsi
kösz az reklámot <#eljen><#law>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nem baromság, csak eredeti kulcsra vonatkozik okoska...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
generálj új cd kulcsot, és próbálkozz sg-n...kaptál egy global bant a mostani tört kulcsodra, azzal nem mész már fel sehova 😊

Crem
Nekem ez az érzés kb. 2 hónapja megvolt!😊

Azóta havonta 1x benézek, hátha van változás...

Látom nincs!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
hagyjad had menõzzön az 56 killjével pláne gyalogosan nagyon nehéz lehetett ha másfélszor annyit tudott csinálni <#hehe>

francois
hy hogyan lehet single-ben a pályát is 32-esre állítani? meg a mushtor city-t hogyan lehet berakni single pályák közé?

HoReSz1975
Ez baromság már probáltam és sz*rt sem ér....

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

SigS
40 kill <#ravasz1>

HoReSz1975
Hi @ All

Segytség kellene...
Egy darabig ment a game, csak most amióta a nevemet akartam megváltoztatni azóta nem... Azt írja ki, hogy CD key invalid, valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek ezzel, persze a game nem eredeti ???
Azelött amikor még felbírtam menni a tört serverekre, punkbuster nélküliekre, akkor azt írta ki, ha punkbusteresre akartam menni, hogy Semmilyen serverre nem enged be ???

Azt írja ki " You have been permongatly banned from the game server via

punkbuster ... GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "

De most az a gond, hogy már
Hol találom meg a játékom serial keyét?
Tudomásom szerint így tuom megnézni:
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot

No most az a bajom, hogy itt nem a normális kulcs karakterei találom, hanem valami hexás kódot!
Nekem is ez a gondom mit tegyek, te mit tettél ???
1.2 patch feltéve és mégis hibás cd-key -t ír ki ??? CD-key not valid ???

Azt még hozzáteszem eddig ment a játék, csak a nevemet akartam megváltoztatni, azóta új accounttal se és a régivel sem jó, vagy 6* telepítettem újra a játékot még a REGEDIT -bõl is kitöröltem a cuccait és semmi

INVALID CD KEY ???

HELP

THANX

<#wow1><#falbav><#fejvakaras><#conf>

FCH kari
na ennyi elég is volt a magyar ranked 2 szerverböl de szerintem a másikakbol is
itt mindenki azt csinál amit akar,bejön egy német köcsög repülövel megyek tankolni ez a német csáko addig lövöldözött snipa mig megnem döglöttem,nem egyszer csak a repcsiért,következö mapp még jo hogy kivan irva hogy no BC meg a faszomtudja hogy mik az elsödolga az ellen repülöinek hogy bombázzák az anyahajot arti stb ugy hogy egy szájba baszott ez a magyar szerver
mielött még jönne a válasz hogy nemuszáj rajta játszani NEM IS FOGOK!?)))EDDIG SEM NYOMTAM EZEKEN

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Danee
Nem tom, nekem egytelen expert badge-m az expert engineer combat 😊 Gyalog karkandon elég nehéz volt összeszedni 56 kill-t 😊

Jancsik
vs.
145-0
0-170
128-0
16-44

289-214

Jancsik
vs.
145 0
0 170