Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Jah és tékelted a #59600-at, bár tudom, hogy kicsire nem adsz. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A noob-ok támogatója az MSX.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Bocs de ez hülyeség. "Ha akármelyik üres szentröcsögei szerveren kipróbálta" akkor nem lesz semmi. Bizony.
Csak azokon a ranked szervereken van ilyen rendszer ami aktív tagja az evenbalance ban list streaming-nek. Ilyenek a magyar rankedok kb 5 napja.
Csak 5 napja!!!
Tehát talán nem streaminges rankedon kéne csittel próbálkozni.
Ha meg valaki ilyen hülye, hogy megteszi akkor megis érdemli a global bant.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ezt azért ne! Kipróbálta azt mondja neki nem jött be de kitudja!
A sötét oldal nagyon erõs és csábító hiszen az a könnyebben járható út! 😉
<#eljen>#eljen>
ZoltanZen szerintem meg igen!<#nyes>#nyes>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet, így már jó, hogy tudjuk ennyivel tartoztál nekünk.
Bár halkan megjegyzem, a statja tényleg nem ollan, hogy csitet használt volna. De egyszer használta, és ez elég.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Na további jó gözölgõ agyakat.
Sziasztok...
Nekem ne gyere a hirtelen felindulásból csak kipróbáltam, hogy jó-e a pb dumával, mert még a végén sírvafakadok, úgy megsajnállak.
Akinek megfordul a fejében az vállalja a következményeit!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Zolly-nak nagyobb szintje van ugyanis õ nem cheat-el😉
örülj, hogy nem buktad a cd kulcsodat...
amúgy meg tényleg nem olyan nagy dolog ez...anno 42ben is bebukott valami hasonlón egy ma és akkor is elismert játékos...õ is csak tesztelni akarta, hogy mit bír a pb, amúgy teljesen a tiszta játék híve, szóval nemkell ezen lovagolni...
Ha majd úgy gondolod, hogy tudsz kultúráltan beszélni, akkor cseveghetünk. Szívesen válaszolok bárkinek bármire. A tiédre ez jutott...
Bannlistára nem fogok felkerülni, ettõl nem félek. És hiába fogsz ennek örülni, nem fog bekövetkezni. Köszönettel. egy magasabb világból...
Privizzetek rám! <#hehe>#hehe>
Szvsz DonC nem azért irta ezt, hogy lása mennyire véresszájuak a népek, és közben röhög a markába, mert nem is igaz. DonC-ért és Morfiért a tüzbe mtenném a kezem. Most pedig huzz el a tescoba, vegyél uj gémet. <#mf3>#mf3>
Multiban a helikopterek -joggal- egymást tekintik elsQszámú veszélyforrásnak, persze csak ha éppen nem lQnek rájuk repcsibQl vagy stingerbQl. A bot vezette helikopter simán elmegy/elmenne mellettem, még rám sem lQnek. Egyszer beültem gunnernak egy ilyen mellé, de az kirepült a pályáról, már majdnem meghaltunk mire mondtam, hogy <#ejnye1>#ejnye1>és inkább átvettem az irányítást.
A gunnerek is a hülyébb fajtából valók: a TV rakétáról nem is hallottak, ráadásul simán elkezdenek lQni géppityuval egy háttal álló tankra, felhívva annak figyelmét ránk.
Ha bárki kiváncsi rá, hogy cheatelek - e akkor majd egy közös lanon lejátszhatjuk...
kösz papa...én irónikusnak szántam (aki a forumot meg a BF2 pontokat komolyan veszi az meg is érdemli)...nem ismerlek ez a lényeg, Jancsik okosságára írtam
31 vok...ez még hozzátartozik
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Kipróbáltad nem kellet volna viseld a következményeket!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
<01.27.2006 17:03:54>01.27.2006 17:03:54> VIOLATION (MULTIHACK) #70372: Zsombi007 (slot #32) Violation (MULTIHACK) #70372 <7a1fb0d810af800b9d2ddf46f6ca5 e69(-) 81.182.11.185:3726>7a1fb0d810af800b9d2ddf46f6ca5 e69(-) 81.182.11.185:3726>
Köszönjük a fent nevezett uraknak, hogy a Rankedet látogatták! 😊"
Unranked?<#pardon1>#pardon1><#ejnye1>#ejnye1>
Ne haragudj de én nem neked hiszek!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Egyébként meg vannak az ember életében ballépések... Ez is egy ehez hasonló volt...