Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most lebuktam öcsém. Így jár aki siet haza pontfarmolni. Vicc volt. Azért volt koccanásom, mert rohadtul belagzott a szerver.😊)))
Nem örsön dolgozom pupák. <#hehe>#hehe>
Nem örsön dolgozom pupák. <#hehe>#hehe>
Running, running siettel haza az orsrol jatszani ? 😊
chase
chase
szerintem
azért mert a mozielõzetes ingyéé volt nem fogod megnézni a teljes filmet csak a jegy áráért!!
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Nem, egyébként most pár hétig mindenhova felengedett tört játékkal, el is kezdtem rendesen pontot gyûjteni, de most meg sehova nem enged fel, se törtre, se rankedesre... ez a problémám, ezért volt a kérdés. Erre valami magyarázat?
Nem ertelek, szerinted az mukodesi hiba, hogy eredeti szerverre nem tudsz felmenni masolt jatekkal? 😄 Kezeltesd magad szerintem 😄D
Together we'll fly someday...
Srácok, gondolom ezren megkérdezték már, de mi van most az online szerverekkel, mi ez a wrong cd key felirat? Azaz hogy mi ez, azt sejtem, de van már rá valami megoldás, gyógyszer, valami, vagy mehetek venni 11K ért eredetit...
Ja meg hol érdemes venni, ahol esetleg jó kis angebot van rá?
Ja meg hol érdemes venni, ahol esetleg jó kis angebot van rá?
Ohh Schrank jobb vallarol megszolalt az angyalka, vagy az egyik diak lazad ? 😊
Hat szolj hozza ertelmeset, kiehezve varjuk !
Hat szolj hozza ertelmeset, kiehezve varjuk !
szerintem
fél10kor végeztünk a gyakkal és akkor már asszittem nemérdemes felmenni nyúlékhoz<#shakehead>#shakehead><#sniffles>#sniffles>
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> ... majd lekközelebb<#zavart1>#zavart1>
a Vény volt az egyik oldalon a másikon ,mindenki más
és kurva jó volt,igazából kivolt adva klánonként ki mit csinál,tehát pl PT-6 hátul véd eX közép mi elõl és közben tök jól össze is dolgoztunk.
Baromijó volt
és kurva jó volt,igazából kivolt adva klánonként ki mit csinál,tehát pl PT-6 hátul véd eX közép mi elõl és közben tök jól össze is dolgoztunk.
Baromijó volt
www.czekoart.hu
tegnap az sg szerveren a meccs alatt olyan lagok voltak, hogy képtelenség volt repülni...<#falbav>#falbav>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
jó volt ez,végre egykis szervezett public(eddig ez a két szó nemférhetett volna meg egymás melett😄)
www.czekoart.hu
Ne vicceljetek már! Hogy lenne már schrank tanár?! Még írni is alig tud helyesen! <#vigyor5>#vigyor5>
Bár lehet hogy cheatelt a felvételinél.. <#buck>#buck>
Bár lehet hogy cheatelt a felvételinél.. <#buck>#buck>
-tRs-Landor
Hááháááhááááá....<#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
El tudom képzelni schranket ahogy üvölt számtech órán hogy nem értitek meg már csak 2 kill kell a badgethez, kussojjatok már...<#hehe>#hehe>
El tudom képzelni schranket ahogy üvölt számtech órán hogy nem értitek meg már csak 2 kill kell a badgethez, kussojjatok már...<#hehe>#hehe>
Most melyik, Föci tanar, vagy amator terrorista, netan egy szado-mazo bulirol eppen most megerkezo csalad apuka ? 😊
szerintem
Na ne mar, hogy Schrank tanar !!! Szegeny kisdiakok akik kikerulnek a keze alol, biztosan fejbol vagjak ki a magyar transzport kiraly !
Hazi feladat magyar: Ird le 10 bovitett mondatban, miert Schrank a magyar transzport kiraly !
Hazi feladat matek: Szamold ki Schranknek, hany nap es hany kill kell osszesen az expert engineer plecsnihez, ha tudod napi 23 orat jatszik 42 kill mellett
Hazi feladat Tori: Talaljatok parhuzamot eletukben, uralkodasukban, Matyas az igazsagos kiraly es Scrank a transzport kiraly kozott.
Tesi ora: A kiraly egy rogzitett, tenisz labda adagolot birtokol a terem kozepen, amivel sorozatban lovoldozi a tulelni probalo kisdiakokat, ki tulel 45 percet, netan megerinti az Urunk labat,mig elobbi esetben kap egy ugri bugri-basic plecsnit, az utobbiban talan megvaltast es gyors halalt.
Szamtech ora:Keressunk a Neten a kiralyrol szolo cikkeket, kepeket, mig egy-egy embernek valtasban, mindig figyelni kell a bf2s.com statisztikajat, figyelve a tronfosztok kozeledesere !
Valamit kihagytam ? 😊
Hazi feladat magyar: Ird le 10 bovitett mondatban, miert Schrank a magyar transzport kiraly !
Hazi feladat matek: Szamold ki Schranknek, hany nap es hany kill kell osszesen az expert engineer plecsnihez, ha tudod napi 23 orat jatszik 42 kill mellett
Hazi feladat Tori: Talaljatok parhuzamot eletukben, uralkodasukban, Matyas az igazsagos kiraly es Scrank a transzport kiraly kozott.
Tesi ora: A kiraly egy rogzitett, tenisz labda adagolot birtokol a terem kozepen, amivel sorozatban lovoldozi a tulelni probalo kisdiakokat, ki tulel 45 percet, netan megerinti az Urunk labat,mig elobbi esetben kap egy ugri bugri-basic plecsnit, az utobbiban talan megvaltast es gyors halalt.
Szamtech ora:Keressunk a Neten a kiralyrol szolo cikkeket, kepeket, mig egy-egy embernek valtasban, mindig figyelni kell a bf2s.com statisztikajat, figyelve a tronfosztok kozeledesere !
Valamit kihagytam ? 😊
szerintem
térjél át a tekillára <#nyes>#nyes>
a cigi káros az egészségre, rá is van irva <#nezze>#nezze>
a cigi káros az egészségre, rá is van irva <#nezze>#nezze>
¥ xfire: kistekila
HBD Pharaoh <#wave>#wave>
Natural Born Cheater <#hehe>#hehe>
úgylátom melegszik a leveskocka ... én asszem akkor inkább dolgozom<#vigyor5>#vigyor5><#crazya>#crazya>
nana...a commander rengeteget idegeskedik meccs kozben,ugyanis mindent lat...pl focimeccs kozben...ha a tv elott ulsz,nem lehet meglenni sor meg cigi nelkul😊)
max. transzport herceg lehetsz esetleg hercegnõ <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Bovitenem az idevonatkozo jogszabalyt, nem csak bizonyos helyeken, hanem vezetes es commanderkedes kozben is tiltanam a dohanyzast. Bar biztos nem lenne nepszeru egy torveny 😊
szerintem
oregem,kezdem erezni a labamban a bugit...azaz a fav az egesz jo kis szerkezet...lehet atnyergelek tankrol😊
'taktika'=célzóvíz???<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
B+ leborulunk a tudásod elõtt. Remélem a diákok oktatásában is akkora vagy, mint a bf2-ben.<#eplus2>#eplus2>
az én teljesítményemet nem lehet holmi szir-szar cheat-tel felülmúlni erre születni kell <#mf2>#mf2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Megis csak jo valamire, ha minden magyar oda irja a neve ele moge, hogy 'HUN' 😊
Ez a lista mar tenyleg szebb !!!
Ez a lista mar tenyleg szebb !!!
szerintem
en,mikor laddermeccseket nyomunk az opc-vel,es parancsnok voltam,akkor rendszeresen elment a 4x20 perc alatt legalabb fel doboz cigi😊
Hat ha az kell, hogy megtudjuk, a 3. nevet akkor vegyetek annak 😊
De ha szerinted, mihamarabb megtudjuk, akkor varunk.
Ha mar Schrank bemartod Verzoo-t, akkor azert sokan orulnenek, ha te neved lenne a harmadik 😊
De ha szerinted, mihamarabb megtudjuk, akkor varunk.
Ha mar Schrank bemartod Verzoo-t, akkor azert sokan orulnenek, ha te neved lenne a harmadik 😊
szerintem