Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Magyar rankeden jártam úgy, hogy gunnerként ültem e heliben és a pilótám egészen a pálya széléig repûlt velem, ahol is megvárta, míg a pálya elhagyás miatt szépen lassa kimúlok, aztán meg teljes lelki nyugalommal ment tovább helizni.Mikor kérdeztem, hogy ez mire volt jó csak hallgatott( pedig még angolúl is megtettem).
Egyesek betegesen meg vannak veszve a légtérért.Kérdem én, hogy miért?
Én elismerem az olyan játékost,aki azért repûl, hogy azzal a saját gyalogjait védje.Ez lenne a lényege az egésznek és nem az amit pl.: DDanyka mûvel a kis gyermek agyával.
A lényeg az, hogy Én nem szólom le azokat akik repûlnek, mert tudom, hogy nem is olyan könnyû jól csinálni de néha kicsit bosszantó, hogy levegõt sem lehet venni tõlük.
De nem baj egyszer minden leesik....<#eplus2>#eplus2> és aztán majd gyalogosan<#violent>#violent><#violent>#violent>
Amennyiben ez bármikor elõfordulna, akkor ennek fejethajtok..
Köszönöm...
Ha meg valami kapitális véletlen folytán nálunk vannak a jobb pilóták, tuti, hogy senki sem akar beszállni a Mi-28 -ba lövésznek. Pedig ahhoz még ész sem kell, csak nyomni az az átkozott tüzgombot<#violent>#violent>. Nagy nehezen sikerült valakit felszeddni, de az is akkora amatQr volt, hogy tisztára rosszul voltam tQle. Egyszer egy kiskocsit üldöztünk végég a fél pályán,de mégsem sikerült kilQnie azzal a géppityuval, ami gyakorlatilag 3 másodperc alatt a tankon kívql mindennel végez. Ugyan mi a f...-t lQtt???
Máskor meg mindenáron a TV rakétával akart lQni, mikor lentrQl 4 antitankos lövöldözött ránk és forogtunk össze-vissza nehogy leszedjenek.<#falbav>#falbav> Hogy a francba lehetnek egyesek ekkora amatQrök???<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Vagy ahol csak kés v pistoly használata a megengedett?
Talán öt is felveszitek, mint...?
A lényeg: mindenki farok, aki csítet használ! 😊
¥ xfire: kistekila
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Köszi az infót 😊
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Én is 100% vagyok benne,hogy FarockHUN saját kezûleg szerezte minden egyes global pontját hisz én majdnem minden nap játszottam vele.És lõhetõ volt😊
Másrészt meg mindenki követ el hibákat és tényleg csak egyszer egyetlen egyszer próbálta ki azt is egy üres ranked serveren ami max 1 percig tartott.Szerintem tuti nem állt szándékába használni ezt full serveren,mert akkor már egybõl oda ment volna.Induljunk tiszta lappal ahogy más is mondta és e-miatt ne bélyegezzük meg FarockHUN-t csíter névvel!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Meg automatikusan elfogadom a feltételeket ... természetesen elfogadom ... de hogy mit az legyen elõször is leírva valahova ... másodszor jelenleg kurvára semmi érdekes nincs a gépemen .. de lehetne ... lehetnének rajtuk olyan dolgok amiket én nem akarom, hogy mások vizsgálgassanak ... (Asszony aktképeitõl kezdve komolyabb melóval kapcsolatos doksik ...)
Ezekbe meg ne kutasson már bárki ... fõleg hogy jogilag is megkérdõjelzhetõ (biztos ... majd jön valaki okos és megmondja ...) ... mert ha x-y után kutatsz a merevlemezemen akkor más után is tudsz ugye ...
És mégvalami ... jelenleg vagy 6-8 különbözõ mod, minimod és hasonló van feltelepítve BF2 alá ... gondolom ezek nem igazán kavarnak bele (Pontosabban remélem ...), ugyanis ott meg van modifikálva elég sok dolog ...
Ezekrõl mi a véleménye(tek)d?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Ellenõrizzük a fájlmódosításokat is kliensoldalon,és gamehackhez szükséges fájlok után is kutatunk a merevlemezeken. Itt szeretném megjegyezni,hogy Magyar Rankedra az menjen játszani aki egyetért evvel,és nincs rejtegetnivalója.
Magyarul,aki belép egy ranked szerverre,az automatikusan elfogadja a felhasználói feltételeket,ami tartalmazza,hogy kereshetünk csit-gyanús fájlokat a gépén.
Volt ez már CS-ben is,most van BF2-ben is.
Ami a lényeg mégegyszer: a mai naptól indítsunk tiszta lappal,viszont zero tolerance policy,mint anno CS-ben. Aki cheatel azt a scene kiközösíti.
nem akarom védeni de ha igaz amit mond és tényleg becsületes játékkal szerezte a pontjait akkor azt hiszem magyarországon nem sokan vannak elötte és ez szerintem dicséretes ha pedig csittel küzdötte fel magát akkr egy nagy lúzer😊
██
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ha meg vki ki akarja próbálni,akkor ne legyen már akkora noob,hogy a rendes account nevével...Vagy ha mégis,akkor meg is érdemli<#nyes>#nyes>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
██
Arra viszont igen hogy nem akartam csatlakozni a squadodhoz mert akkor éppen nem voltam olyan hangulatban.<#ravasz1>#ravasz1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Úgyhogy én azért ilyen meredek dolgokat azért nem tennék, és nem csodálom, hogy miért nem játszott oly gyakran magyar szerveren...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
A noob-ok támogatója az MSX.
A noob-ok támogatója az MSX.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Csak most a kis pöcsök akik olvassák a fórumot és kipróbálják a csítet azok mind erre fognak hivatkozni hogy "csak kipróbáltam mit bír a pb".
De ez van így járt valakin mindig példát kell statuálni!(most õ volt az)