Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
már megint ez a transzportkirálykodás...<#wow3>

még jó hogy nem akadtam össze veled soxor, mert amikor igen, akkor mindig csak azt láttam utolsó elhomályosló tekintetemmel, hogy egy fazon áll a humwee géppuskájánál, feje fölött pirosan vírít: schrank...<#worship><#mf1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
32-es mapon nem sokan csinálnak 30-40 kill-t legalábbis a magyar ticket viszonyok mellett és akkor meg nem számoltál a helyi transzportkirályokkal akik megkeserítik a helisek életét úgyhogy szerintem örülhetsz ha megúszod annyival hogy elérsz a pálya feléig és megpróbálsz visszamenekülni hogy javítatsd a gépedet <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Okés...csak szólok hogy a Birodalom (Horda) visszavág majd a keddért, azt az idõpontot is fixálni kell.<#vigyor2>

Running
Ez nem csít, ez offisõl bág. <#hehe>

No problem <#vigyor0>
Akkor kedd lefixálva 100%-ra!!! Részletek MSN-nen.
-=SoG=- vs Horda

alias Darken

T4CeOBiNet noob
kard?!<#guluszem1> az meljik csítben van benne???<#nevetes1><#nevetes1>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

koschwarz
vortex-ráning: 1-0<#hehe>

T4CeOBiNet noob
köcce<#nevetes1>

amúgy köszi a játékot ... karkandon sokkal jobb volt a teamwork nálatok jól elis kalapáltatok<#wink><#falbav> minket

Running
Na ez égõ sorry. 😊))) Akkor legyen kedden a meccs és akkor ezt fixáljuk le 100%-ra. Jcsr-t még nem sikerült kardélrehányni..

aláírásomig eljutottál?

alias Darken

DonC
Kérdésedre a válasz a ranked topicban bf.hu.

Hatt
Ez a hackelés mizéria eléggé mókás.
3 embert elkaptak abból 2 név publikált a maradék 1 meg szépen eltûnik.
1 ember üres szerveren próbálkozott ( butaság a saját accountal és cd kulcsal )
De az az érdekes hogy a 3 személy aki nincs publikálva akár még el is simíthatja, hisz a kutya nem tudja hogy ki volt. Akkor meg minek foglalkozni a másik 2-vel?
Cheateljenek, kapja el õket a pb, bann, aztán kezdjék elörrõl.
Cheaterek mindig is lesznek, de azok az emberek általában igencsak bénácskák és simán verhetõek mégha cheatel is.

Elastic An-usZ Boys

DonC
Megnézem mit tehetünk ezzel kapcsolatban.

T4CeOBiNet noob
DonC nem lehet a kezdõ körnél több idõt hagyni a lassan betöltõ játékosok miatt?? tennap ománon én voltam a mec oldalon a 3. pléhjer nálunk és addigra már minden flag a tijjetek vót<#fejvakaras><#guluszem1> tod fehhrpléhj vagy miaszösz?! <#nyes><#vigyor5>

DonC
Te figyi ez fórum vagy a személyes üzenõfalad? Nehogymá te mond meg mit írjak meg mit ne, azt írok amit akarok amig kultúráltan teszem.

Running
Csütörtökön találkozunk a harcmezõn katona.<#vigyor5>

Running
Alig vártam hogy írj. Nincs több farokkozás...egyébként minden ok volt. Elég szó volt már errõl, nem hiányzik h megint anyázás legyen.<#hehe>

sztem az h tiszta lap
Running
Vortex te melyik csapatba vagy? <#hehe> JCSR?

DonC
Moderátor! Melyik szó nem tetszett a hozzászólásban?

DonC
Rendben.

Hatt
Ma este ígyis úgyis összefutunk ts-en szal akkor majd megbeszéljük ha az jó neked😊

Elastic An-usZ Boys

Kösz a jó tanácsot, de több idQt töltöttem helikopterben, mint Te összesen a játékban ranked szerveren, úgyhogy tudom, mit csinálok. Ha van egy normális gunnerem, nekik simán megvan az 1-2 death-jük mellé a 35-40 kill ebben a helikopterben.<#nezze>
Szerintem a Tescoba,új játékért! <#mf2>
schrank
ha a hang jobb minõségre van állítva bf1942-ben mint amit elbír a hangkártya akkor az még laggolni is szokott sokan a ilyen-olyan szuper gépükkel csodálkoztak miért szaggat a kép aztán rályöttek hogy hiába van videoton VGA meg meg másfél giga DDR ha az alaplapi AC97"5.1" hangkártya nem bírja a 44KHz-et sem õk meg persze 64-re állították <#nezze>

Running,
Nekünk jobb a kedd! Úgyhogy nem gond.

alias Darken

DonC
frx lehet ráérne, dobsz valami infót?

DonC
Õ már csak ilyen. 😊

schrank
nem lehet hogy te voltál béna mert a "hétvégi pilóták" hajlamosak lógatni a heli orrát ami kis túlzással azt jelenti hogy a gunner csak mögétek tud lõni és nem szabad gyorsan sem repülni mert az is sokat ront a helyzeten úgyhogy ha segíteni akarsz a gunnernak repülj lassabban és a gép orra mindíg legyen kb. 30 fokos szögben felfelé <#nezze>

Running
Báááázzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeegggggggggggg ne má. Vasárnap lesz meccsünk JCSR ellen. Ha elmarad akkor lehet, de még SOG-éket is át kell pakolni keddre akkor.

Running
Aha a lámáknak, elég sok zászlót buktunk emiatt apafej.<#vigyor>

Hatt
Srácok, most vasárnap ráér valamelyik Magyar csapat egy kis gyakra?
Horda,CoR - s^FB Coalition,RDHA,GBC,Vény vagy akárki?

Elastic An-usZ Boys

Me0w
Bocs, de ez a squadporgetes a lamaknak valo 😛

Together we'll fly someday...

Running
Ne mond hogy nem szóltam maki.<#hehe>
Tegnap különben is vagy 1000x megszopattál hogy nem léptél ki squadból mikor meghaltál. <#hehe> Ja meg lelõtted mindig elõlem a célpontokat szóval jobb ha meghúzod magad, mert a bögyömben vagy.

Ja nem is meséltem srácok. Képzeljétek MEOW hétvégén bulizott, jól lerészegedett, verekedésbe keveredett és a randõrök kiverték gumibottal két fogát. A héten megy megcsináltatni azért nem tud játszani.<#eplus2>

koschwarz
zutty<#szomoru1><#nemtudom>

koschwarz
miért, nem ebbe a topic-ba kerültek a punkbusterrel a vinyódon megtalált képeid?<#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2>

koschwarz
próbáld frissíteni a hangkártya driverét elsõ lépésben.

aztán megpróbálhatod a játékban a hangoknál állítani a hangminõségen (kisebb hz-re kell venni), bár valószínûleg nem ez a baj.

ha ez sem jó, akkor ajánlom vegyél egy hangkártyát, egy pár ezer forintos is megteszi, mert gyanítom, hogy alaplapba integrált hangkarid van, azok általában nem a legjobbak.

Me0w
Valagbaruglak ha megegy kommentemet kitorlod b+

Together we'll fly someday...

Beers
Legújabb sound driver esetleg?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Micsoda álnok vagy te koschwarz.<#hehe>

Nashville
Hellotok!

Van egy apró, de nagyon zavaró problémám, igaz nem Battlefield 2- vel, hanem az elsõ részével kapcsolatban. Nem vagyok topon játék ügyben, hátha ti már sok mindent megértetek. A fiamnak feltelepítettem, de a játék közben, kb. 2-3 perc múlva a hangszóróból sistergõ hang jön ki elég zavaró, ha egyszer elkezdte, abba sem hagyja, ezzel párhuzamosan a játékban lévõ hang utasítások is torzítottak.
Eddig semmilyen hanggal kapcsolatos problémám nem volt, minden eszköz, program jól mûködik, csak a Battlefield 1 -el van probléma. Mi lehet a gond?

Elõre is köszi a segítségeteket!

Contemporary Country Music

Alapvetõen én is egyetértek velet - ne fikázzuk az újakat - de ebben az esetben a másik oldalon vagyok: gyakorolni otthon, szingliben vagy üres szerveren illik. A lebegõsre gondoltam... a lövészkedés az más, azt nehéz egyedül gyakorolni (mert kell pilóta) de azért ott is lehet jelezni, hogy "noob vagyok, használd a rakétáidat pubi". Mondjuk a géppuskázáson tényleg nincs mit gyakorolni 😊

koschwarz
nem lehet írni farok témában? akkor át kell menni running gay-topicjába<#hehe><#hehe><#eplus2>

koschwarz
na jónak tûnik a patch, de nem egészen derült ki, hogy miért vannak vegyes érzelmeik a tesztereknek...szerintem jó lesz<#eljen><#fejvakaras>

aki meg nem tudott máshogy jáccani, mint hogy ugrál és lövöldözi maga alá az m203-as gránátot, az kezdhet gyakorolni.<#nezze><#hehe>

Hatt
Õszintén ehez a névhez nincs hozzáfûznivalóm😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Hát nem tudom, de szerintem tévedsz 1 csöppet😊

Elastic An-usZ Boys

T4CeOBiNet noob
alunni?? miaz??<#nevetes1>

Beers
Ilyen korán keltél,vagy késõn feküdtél le 😉 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Utoljára mondom srácok, aki hozzá akar szolni a farock támához az írjon neki privit...szerintem eleget személyeskedtünk. Ez a topic nem róla szól hanem a játékról.
Irtani fogom az ezzel kapcsolatos hszeket.

Jancsik
nem érted meg hogy NINCS, vaéaki már leírta egyszer láttam

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD