Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
mindig is birtam, mikor valaki 2-3 perc játékidõ után szid egy játékot.
ezzel saját magadat jellemzed 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hatt
Nem erõszak a disznótól. Ne haragudj hogy megemlítettem a nagyrabecsûlt csapatod.
Amúgy olvasgass vissza mire nincs is idõnk, köszi.

Elastic An-usZ Boys

TS Zolly
Hát nem hiszem. Hisz nektek illenre nincs idõtök. Ti mondtátok. Vagy mégis van? <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
háááát azért én a helyedben ilyen vga mellett vennék egy porraloltót mert a BF2 nekem úgy megfektette a 9600-omat hogy lekellett cserélnem a hûtésemet úgyhogy csak óvatosan és elégedjél meg a mindenbõl a minimum beállítással <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nashville
Okés! Egy beállítást még megér, aztán meglátjuk. Valaki említette a videokártya ventijét, nekem passzív hûtésû Radeon 9600 (256) MB-os os karim van. Remélem azért el fogja majd bírni a BF2- õt is!

A hétvégi "ingvasalásos" hasonlat pedig talált-süllyedt! <#nevetes1>

Contemporary Country Music

schrank
<#ravasz1>

Running
Flémet indítasz schrank?<#hehe>

<#wilting><#bdead><#kuss>

schrank
jaaaa és a battlefield vietnámot nehogy megvedd a gyereknek bármilyen olcsón is kínálják 3990Ft az rosszabb mint a mohaa-ban a kingtiger vagy mi volt az a torzszülött mod <#vomit>

Nem kell a színészkedés, tudom hogy te vagy a harmadik!!!!!!!!!! <#hehe><#banplz>

alma2
Integralt hangkartyak kozott is eg es fold a kulonbseg.Pl az egyik legjobb amit az nforce2-es alaplapokban van, tobb szempontbol jobb is mint ami az ujabb nforce-os alaplapokban talalhato.
Foleg amit vett kollegam kb 100 rugoert, hogy zenelni tudjon, de nem tud olyan jo latencyt produkalni, mint az integraltam 😊

szerintem

CSíter vagy és még genya is mert Robit is lebuktattad!!!! <#banplz>

koschwarz
nekem egy sima sb live!-om van. inkább nem hallgatok meg más hangkarit, nehogy olyan kelljen nekem mindenképpen.

az aláírásodban lévõ kérdésre <#eljen> meg attól függ a válasz, hogy egyben a vidokarid ventije is megállt-e, mert akkor lehetnek kisebb grafikus szaggatások. egyébként jáccá nyugodtan tovább<#hehe><#crazya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hatt
Szerintem is jobban jársz az új hangkarival, én 1-2 hete vettem sb audigy4-et és ég és fõld a külömbség. Eddig integráltam volt, soha nem volt rendes hangkarim.
Véleményem szerint megéri.

Elastic An-usZ Boys

Kovács legény
az UAV-val kapcsban, az üvegtigris helyén egy kilõvõnek kéne lennie,amit ugyanugy fellehet robbantani,igy lenne életszerû

www.czekoart.hu

koschwarz
na jó, a te géped a referencia a hulladék gépek között<#mf2><#hehe>

Kovács legény
SB LIVE -ot vegyél az univerzális😊

www.czekoart.hu

koschwarz
tipikus esete annak, amikor szombat reggel 10-kor a fater elindítja a gyereknek a játékot, aztán eccercsak azt veszi észre vasárnap este 8-kor, hogy szól az asszony, hogy drágám, melyik ingedet vasaljam holnapra<#hehe><#hehe><#hehe><#nevetes1>

schrank
nem kell venni hangkártyát csak lejjeb kell venni a frekvenciát a options/sound menübe aztán kész nekem is ilyen integrált kaki van és még a bf2-t is viszi <#papakacsint>

Running
Ja kb 12-16 embert tudunk hozni.

Running
Jelentem a Horda készen áll VASÁRNAP az össznépi warra, amit a vény hirdetett.

Nashville
A Battlefield 1942 hangproblémájával kapcsolatban köszi a segítségeket! Integrált hangkártyám van, valószínû, hogy az lehet a gond és a kép tényleg szaggat amikor a hang is szarakodik. Veszek egy hangkártyát, az lesz a legegyszerûbb!
Alig tudok leszállni a géprõl a fiamnak elõmelegítem a játékot! <#vigyor5> Mi lesz, ha megszerzem neki a 2.- ik részt, ha már az elsõ is ilyen frankó...húúú
További jó háborúskodást!

Contemporary Country Music

Hatt
Remélem nem ugrik rá a a Kernel32.dll-re<#nevetes1>

Elastic An-usZ Boys

koschwarz
biztos akkor vizsgálja át a vinyódat a .dll-es kiterjesztések után<#hehe>

Hatt
A nap nagy kérdése:
-Miért áll be a magyar ranked 1-es (lehet a többi is<#zavart2>) kb 5 percenként 15 mp-s There is a problem with your connection szövegre?😊
-Nomeg miért kezd el néha veszettûl rángatni úgy kb 6mp-re?😊

Elastic An-usZ Boys

vsly
Kabbe<#mf2>
Az aláírásért meg pláne,ez az én dumám<#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

koschwarz
ja, láttam, végre az egyik magyar szerveren nincs egy fenntartott hely sem<#eljen>

koschwarz
most tettem fel, de indítás után kidob az asztalra, a fakk-ban nincs semmi errõl, mi a teendõ?<#idiota>

Hatt
Hacker<#banplz>

Elastic An-usZ Boys

vsly
Két napja engem is kickelt a PB.
Valami olyasmi volt az üzenet,hogy a Wake Island map 2048.sorában talált valamit....
A megoldás annyi volt,hogy letöröltem a WakeIsland mapot,egy haver átküldte MSNen az övét és beraktam a helyére(thx mégegyszer Robi<#worship>).

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

joebacsi
miért, 60k még odébb van 😊
dehát legyen, mert még elvennénk a helyet az újreg: "mi a f@szé nemmegy ez a sz@r játék" féle hozzászólásoktól 😊
running már úgyis gyomlál, szal tökmind1...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Természetesen 7. kedd...

Hatt
Én a napokban látam szerveren, unalmamba kommanderkedtem és épp vadúl rohant be a saját arty tûz alá. Emlékezetes volt😄

Elastic An-usZ Boys

Khmm, ugye feb. 7.(keddre) gondoltunk és nem mára? 😊

alias Darken

Me0w
Nem. De szerintem ne feszegessuk tovabb.

Together we'll fly someday...

joebacsi
csak nem ismerõs volt? <#ravasz1>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Schrank nincs kegyelem, pont alájuk kell tenni.😊))

schrank
de ahhoz tudni kell hol születnek a lámik ja és általában szoktam hagyni nekik 1-2 m egérutat hogy ne legyen olyan direkt spawn kill érzésük <#hehe>

koschwarz
mekkora mocsokság, claymore-os spawnkill!<#taps><#taps><#taps><#mf1><#mf1><#mf1>

koschwarz
<#eljen><#eljen><#eplus2><#hehe>

koschwarz
bakker, hétvégén sikerült a meccsen az elõttem a másik baráti vadászgépbõl kiugrott pilótát elgázolnom a levegõben. emiatt kaptam egy tk-t, és én meg felrobbantam. <#szomoru1><#falbav><#duma>

schrank
várjál csak a running ki fogja találni hogy legyen uav-verseny <#hehe>

koschwarz
mittomén, nem kizárt. nekem sajna még nem sikerült <#falbav><#hehe>

az lenne a logikus, hogy az uav doboza megszûnjön, mert az genyaság lenne, hogy fel lehet robbantani a dobozt, és még le is lehet lõni a papírrepülõt is.

de egyébként látom, hogy mi lesz ennek a vége: ha valaki megláttya az uav-repcsit, rögtön lõni fogja, és kb. 10 mp-ig sem lesz uav. én szeretek az uav-ra figyelni, ha éppen felettem van. de majd meglátjuk, mi sül ki ebbõl.

schrank
az a baj az általad viselt sniper -kedéssel hogy lefeszõl valahová azt (LANDOR <#mf2>) akkor várod a sültgalambot én meg amikor halytottam az E X P E R T sniper plecsnire abban a 100 órában össze - vissza rohangáltam mert a sniperben a legjobb móka a claymore-s spawn kill <#buck>

Ja és ahogy olvastam 5 másodperc a kocsiból mire leesik, hát kössz ált ahol UAV van ott zajlanak is a dolgok és nem az eget lövi a nép weheheh

Kiváncsi vagyok M95-bõl mennyi kell bele és hogy az UAVba csapódó ellenséges gépet a comm megkapja-e majd fregnek

Miért szûnne meg?
Attól hogy lelõhetõ az UAV még nem azt jelenti hogy mindig le is fogják/tudják lõni viszont ha a büfékocsi robban akkor eleve nem tud a comm UAVot küldeni <#nezze>

Murry
Ezen már túl vagyunk.
A 3. "csaló" ember esetét a pb fejlesztõi kivizsgálták, és azt válaszolták, hogy nem csal.
Ezért nem lenne fair a nevét nyilvánossá tenni.

schrank
amúgy a peccs leírása szerint a legkönnyebben kocsival lehet majd lelõni az UAV-ot akkor gondolom a földi bódé meg fog szûnni ezzel is csökkentve a BC-re indokot adás dolgának a fogalma <#fejvakaras>

Running
Schrank ne májerkoggy, te is ölhetõ vagy...még nem találkoztál a sniperkinggel, ezért lehetséges ez az eredmény is.

schrank
de most tényleg a magyar 32-es szervereken mikor tudsz helivel 30-40 killt csinálni <#nezze>