Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ki nem állhatom az ûrhajós szarságokat<#zavart2> na meg a kosztümös filmek is <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ha' vesszek meg, leulok szombaton, aztan megnezem, hatha csak tul hamar iteltem. Letoltottunk par reszt belole nagy varakozassal, aztan a masodik letoltott epizodba mar bele sem neztunk. Valami erdos terepen jatszodott az adott resz, aztan jottek a csunya ellenseges robotok, amik annyira elutottek a hattertol, hogy nem tudtuk, sirjunk, vagy nevessunk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
"galaktikus harcicsillag"<#idiota>

ez a legújabb bf2-es medálnak is a neve<#hehe><#zavart1><#idiota><#idiota><#idiota>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

joebacsi
nem a battlestar = romboló-val van leginkább a baj, hanem a csillagközivel, mert ugye maga a Galactica egy tulajdonnév...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
na ne bassz! errõl nem is hallottam eddig. 3 órás pilot film??? akkor felezõvel felvéve + 1 rész lost= egy 180 percesre ráférnek<#idiota><#vigyor3>

A tukorforditas(csatacsillag) tenyleg sokkal normalisabb, de elbarmolt forditasokban a magyar kertevek nagyon otthon vannak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

joebacsi
nemnagyon értem mirõl beszélsz, mond el, hogy mi übereli jelenleg BSG-t CGIben :)
(rajongói filmek, hát persze :DD)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
a 3 órás pilot része most lesz szombaton a szutyadék tv2-õn, igaz tuti bûnszar lesz a szinkron, de akit érdekel nézze meg, aztán majd szedegessétek inkább eredeti hanggal :)
(pl a cím: "Csillagközi Romboló" is iszonyat lol :D)
de kedvcsinálónak nemlesz rossz :)

schrank
az itt készült filmeket hogyan lehet elmenteni vagy ilyesmi <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Yan
pedig ott is volt egy "nagyszájú", aki globalban-t kapott.
és fel is vettétek, nem?

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
jah, hát a másik erõssége a bsgnek, hogy nincs elszállt jövõképe, valamennyire reális világábrázolás jellemzi (nincs pl idióta pajzs a hajókon, etc...)
illetve a személyiségek is sokkal életszerûbbek, nem azok a tökéletes jellemek, akik zsenialitásukkal mindig mindent megoldanak...

joebacsi
az a jó a sorozatokban, hogy nincsen a cselekmény beleerõszakolva másfél órába, és így minden kis részlet kidolgozására van lehetõség...azért pb-nél egyik részre se mondanám azt, hogy lapos, és nemtörténik benne semmi...inkább olyan mint egy végtelen hosszúságú film, 1 hetes reklámokkal :)

koschwarz
megnéztem az introt errõl az oldalról, amit belinkeltél. eléggé sirályos, rámozdulok. különösen ez a szemüveges kapitány-figura érdekes (olyan retrós személyiség lehet, mert gondolom ilyen technológiák mellett a jövõben biztos nem lenne egyébként senki rövidlátó)<#eljen><#worship>

Ne csinald! Ebbol megneztem egy reszt, de olyan gaz volt, hogy azt hittem sirva fakadok. A CGI minosege jonehany rajongoi filmben is komolyabb. A regi sorozatot viszont nagyon szerettem, bar lehet, hogy ma mar az se kotne le annyira.

dronkZero
Prison Break?

Az a jó a sorozatokban, hogy annyira qrvára hosszan és sokáig nem történik benne semmi, hogy nyugodtan lehet mellette BF2-zni. Ha mindig csak a spawn-/loadképernyõ bámulása helyett nézek csak a filmre, akkor sem maradok le semmirõl... :] Bár így egy-két nap alatt vége egy teljes sorozatnak, de hát... van mindig új... :)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
Stargate (Sg1, és Atlantis), illetve Prison Break :)

kBagyula
PB = PunkBuster? <#wink>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
mijazaz 2SG és PB?<#zavart1>

én meg a 24 2. szériáját fogom nemsokára elkezdeni<#wave>

joebacsi
Battlestar Galactica

Rome-ról is finomságokat hallottam, de speciel most helyhiány miatt nemnagyon nézegetem, elég nekem a 2 SG, meg a BSG, márciustól pedig folytatódik a PB...
(csakhogy kérdezhessétek megint a rövidítéseket :D)

koschwarz
de mi az a bsg?<#conf>

igazából én most a márciusban az HBO-n induló Rome c. sorozatot várom. i.e. 50 körül jáccódik, a legjobb korszak a római történelemben. monnyuk nem egy sci-fi <#lookaround>

ööö, melyik topic is ez?<#hehe>

Robogo
Izé az elözõ oldalon Yan üzenetére csak nem volt kedvem megkeresni azt a hozzászólást!:D

Yan írta:
juuujjj, de nagyon hasonlit ez vietnámra.
Talán öt is felveszitek, mint...?

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

igen de mire idehozza a posta többe lesz mint ha itthon megvennéd

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Oke. Mi a doghalal az a bsg? Sci-fi elvonasban szenvedek.
Valaki latta a Final Fantasy: Advent children-t?

joebacsi
te mire reagáltál? :)

Robogo
Hatt izé meg hozzé akkor majd nyomjunk le egy infranty wart.Kiváncsi lennék milyet játszanánk.GBC vs ex.:)

Hatt
kicsit lassú vagyok:D

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Milyenn stílusú film ez? Vagy sorozat:)

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
nézzél bsg-t, az masszívan odab@sz most mindennek :)

Robogo
Hehe az én logom tökk jó bíbíbíííí!:)

Robogo
Yan nem lenne ez,hiszen õ már klántag!És különben sem azért írtam ezt,hogy a klánba jöjjön.Miért te most miért gondoltad ezt??:)

koschwarz
a serenety c. film állítólag jó, majd megnézem én is. sajnos nagyon kevés sci-fit csinálnak manapság, a hüjje amerikaiaknak nem jön be.<#idiota>

dronkZero
Go for the 60k!

Valami sci-fi sorozat+film. A pilot rész felénél bealudtam, de ez nem a film hibája volt... :) Valami bukott ûrháború utáni csempészbandáról szól... Asszem... :) Amúgy korrektnek tûnik, jól meg van csinálva. Jók a vágások a stúdiós és a számítógépes jelenetek közt. Meg ilyen furán vadnyugati zenéje van, akusztikus gitár, meg hegedû... :)

Tényleg Running, jó ez? :)

kBagyula
Mi is ez a Firefly?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

dronkZero
Hehe, pont tegnap töltöttem le a sorozatot, meg a filmet... :)

Running
Ha már csúnyán megyünk át offtopicba és mégse csinál semmit a házigazda akkor még egy kis off. Nem tudom kinek ismerõs a Serenity mozifilm. Ez a Firefly sorozat mozifilmje. Sajnos a Firefly sorozat csak 14 részig jutott mert a nyomorék FOX nem támogatta tovább, hogy dögölnének meg. Most a fanok próbálják adományokkal meg petíció hegyekkel rávenni õket, hogy folytassák a sorozatot.

Aki nem ismeri a sorozatot:
Firefly fan page

Itt pedig ki kell tölteni néhány dolgot és elküldeni. Hálás lennék ha vennétek a fáradtságot és kitöltenétek, kb 1 perc.:
Link itt...

Mr. Fulop
Ja és ha valakinek a patch után nem megy...

Invaild cdkey a kiirás...

Link

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Mr. Fulop
Most találtam 21$ -ért bf2-t!
:)))

IttItt

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Jancsik
az a rész a kedvencem, amikor beállnak rendõrnek :D, és mikro mondja a terence hill hogy 2csajnak lerobbant a kocsija, menjenek segíteni, a bud spencer rögtön elindul a motorral, az qrva lol :D

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

koschwarz
hagymásbab!!!<#eljen>milyen undorító büdöseket lehetne fingani!<#taps>

meg sör-virsli verseny<#worship>

Mersant
hát igen, kimaradnak a jóból :-) de most karácsonykor volt pl. az utolsó ilyen est, voltunk több mint 20an, a legfiatalabb max 14 ha lehetett, nézett is nagyokat, röhögött jókat, eddig még nem látta ezeket a filmeket...amúgy a csapat olyan 28-30 körüli arcokból áll, de neveljük át az ifjúságot...tehát még van remény <#eplus2>
lassan topikot kell váltanunk....

<#fejvakaras><#idiota>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

"- Hagymás bab...
- Szeretem a hagymás babot !!! """

:-)))))

Running
A másik jó a belmondo filmek voltak. Na azokat is imádtam.

Terence Hill meg a babzabálás...a fiatalok mikbõl maradtak ki, nézik ezt a sok sületlen fos amerikai filmet.

Mersant
szintén....szoktunk videóestéket rendezni mikor csupa iylen filmet nézünk, és ált. fõzünk mellé hagymásbabot....<#finom>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Running
Ezek voltak a legjobbak. Örök kedvenceim...<#worship>

Jancsik
ma megkaptam ezt:

Jancsik
bud spencer nemvolt téma, de azé odaírtam :D

Jancsik
én mindíg megnézem a terence hill és bud spenceres filmeket :)
azok a kedvenceim
Kéne egy új account, nevem senki :D

koschwarz
<#eljen>spagettiwestern rulzik!

igen a magányos cowboy kinek neve:senki<#wink>

Mersant
<#eplus2><#worship>