Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ez a legújabb bf2-es medálnak is a neve<#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
(rajongói filmek, hát persze :DD)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(pl a cím: "Csillagközi Romboló" is iszonyat lol :D)
de kedvcsinálónak nemlesz rossz :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
és fel is vettétek, nem?
¥ xfire: kistekila
illetve a személyiségek is sokkal életszerûbbek, nem azok a tökéletes jellemek, akik zsenialitásukkal mindig mindent megoldanak...
Az a jó a sorozatokban, hogy annyira qrvára hosszan és sokáig nem történik benne semmi, hogy nyugodtan lehet mellette BF2-zni. Ha mindig csak a spawn-/loadképernyõ bámulása helyett nézek csak a filmre, akkor sem maradok le semmirõl... :] Bár így egy-két nap alatt vége egy teljes sorozatnak, de hát... van mindig új... :)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
én meg a 24 2. szériáját fogom nemsokára elkezdeni<#wave>#wave>
Rome-ról is finomságokat hallottam, de speciel most helyhiány miatt nemnagyon nézegetem, elég nekem a 2 SG, meg a BSG, márciustól pedig folytatódik a PB...
(csakhogy kérdezhessétek megint a rövidítéseket :D)
igazából én most a márciusban az HBO-n induló Rome c. sorozatot várom. i.e. 50 körül jáccódik, a legjobb korszak a római történelemben. monnyuk nem egy sci-fi <#lookaround>#lookaround>
ööö, melyik topic is ez?<#hehe>#hehe>
Yan írta:
juuujjj, de nagyon hasonlit ez vietnámra.
Talán öt is felveszitek, mint...?
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Valaki latta a Final Fantasy: Advent children-t?
Valami sci-fi sorozat+film. A pilot rész felénél bealudtam, de ez nem a film hibája volt... :) Valami bukott ûrháború utáni csempészbandáról szól... Asszem... :) Amúgy korrektnek tûnik, jól meg van csinálva. Jók a vágások a stúdiós és a számítógépes jelenetek közt. Meg ilyen furán vadnyugati zenéje van, akusztikus gitár, meg hegedû... :)
Tényleg Running, jó ez? :)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Aki nem ismeri a sorozatot:
Firefly fan page
Itt pedig ki kell tölteni néhány dolgot és elküldeni. Hálás lennék ha vennétek a fáradtságot és kitöltenétek, kb 1 perc.:
Link itt...
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
meg sör-virsli verseny<#worship>#worship>
lassan topikot kell váltanunk....
<#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
"- Hagymás bab...
- Szeretem a hagymás babot !!! """
:-)))))
Terence Hill meg a babzabálás...a fiatalok mikbõl maradtak ki, nézik ezt a sok sületlen fos amerikai filmet.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

azok a kedvenceim
Kéne egy új account, nevem senki :D