Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
én örülnék:) akkor kezdeneénk elõlrõl:D

www.czekoart.hu

ERykk
Nem vagyok suliban;o)

joebacsi
nemtom, sztem a büntipont még menne is a koronámhoz :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
faszomat máá mióta van a napköziben internet B+ <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
vártam a megfelelõ pillanatra:)

www.czekoart.hu

Me0w
Sok orto... rohognek ha jonne borg es letorolne a hsz-eket :D

Together we'll fly someday...

Promi
Lincs szagot erzek.:)
ERykk
remélem most nem rontottem el mondenki napját<#wilting><#zavart1>

joebacsi
nah azért voltak itt még sunyik a háttérben :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kovács legény

www.czekoart.hu

joebacsi
faszom, pont egy hülyegyerek <#szomoru1>
nyugdíjba megyek asszem...

Promi
<#vigyor>
ERykk
Kösz

Me0w
De es pont egy ilyen punciszaju vitte el :(

Promi
Csak nem 60.000 ert megy a csata?<#vigyor2>
Me0w
Kocsog :P

Kovács legény
áááááááááááááááááá bazzzzz

www.czekoart.hu

ERykk
.

joebacsi
ne offolj! <#ejnye1>

Me0w
A 0 nyelvtudasod az tuti :P

Me0w
Joebacsi ez nem fair, ezek ilyen toltelek HSZ-ek :P

joebacsi
100 hogy fritz, ahhoj, haxoro ott sunnyog valahol a billentyûzet mögött ugrásra készen :)

joebacsi
nah srácok pörgessük már fel, mert nekem is húznom kéne :)

joebacsi
legalábbis ilyen láma tv2 módon semmiképp...

joebacsi
inkább úgy fogalmaznék, hogy nemvagyunk eléggé mások hozzá <#mf2>

joebacsi
nekem baszik elküldeni, mind1...

ERykk
Küldd el magadnak ímélben és ott a link:o)

schrank
a legvégén beírod a saját ímélcímedet alulra felül meg hogy xy küldi (rizsa) és akkor kapol egy mailt amiben benne lesz a link mindezt 0 angol nyelvtudással <#mf2>

Me0w
Lamak vagytok ti a muveszethez b+ :D

koschwarz
no comment<#mf1><#mf2>na mingyá összedobok valamit én is. végül is hogy linkelted?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Running
De ha jelentkeznek rá, akkor fogadjunk ti se maradtok ki.:))))

joebacsi
sztem a késes bizbaszt felejtsd el :)
ökörködni jó meg minden, dehogy esténként emiatt összeröffentsenk x embert az kizárt :)

Robogo
OKs a listát leadjam majd??Mert nálunk mindig más lista van a játékosokról már 30-an vagyunk.:D

Hát nem tom szerintem egy ilyen késes war hosszú idõ hiszen így nehezebb ölni meg foglalni is.:)
De végülis lehet 2 map 2x15 perc menetidõvel,mert nem sokszor szokott lepörgetés lenni és úgyis a timelimit dönt.A másik pedig az,hogy azért kell kettõ map hiszen akkor a klánok tudnak maguknak pályát választani és ha csak 1 map lenne akkor lehet a klánok nem tudnak megálapodni.Szóval én személy szerint a 2 map 2x15 perc menetidõ mellett döntök!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

schrank

badsec
Egyetértek, a BSG nekem is a kedvenc sorozatom a 2 SG mellett! Egyéként pedig mindenkinek eredeti nyelven ajánlom, mert a szinkron a TV2-n vszínû a Csillagkapu minõségét fogja elérni./kb. gyalázatos jelzõt tudnám rá mondani/.
És ha már a címeknél tartunk: a Battlestar az ûrhajó osztályát takarja/nagy szállító, romboló, stb/, a Galactica meg a hajó neve. Ebbõl következõen lefordítani semmi értelme.

Horda Maki!:D

koschwarz
na megnéztem én is, tök jó ez a filmcsináló. elvileg el tudod a végén emailcímre küldeni. majd a filmet fel kellene tenni valami tárhelyre és azt linkelni...gondolom<#nemtudom>

dronkZero
Jah, azt néztem is. Bár a vége felé kissé kezdte elérni a kritikus rétestésztatûrési határállapotomat... :P

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Oks. Nemsokára kiteszem a jelentkezési lapokat is ok?
A késessel még gyûrõdök hogy mi legyen. 1 map 2x20 perc menetidõ, vagy 2 map 2x15 perc menetidõ. Szerintetek?

Robogo
Running minket vagyis a GBC-t simán felírhatod az infranty kupára!

schrank
és hogyan lehet belinkelni ?

joebacsi
port.hu kicsit eltolta a dolgot, mert ott a sorozat elsõ részének a leírás és címe van (33), pedig az csak 45 perces, ott meg másfél óra van a bsgnek, és alapból is arról volt szó, hogy elõször a pilotot vetítik le...

Running
Nekem Inaráról (az egyik szereplõ, akit belinkeltem pár napja) hogy b+ miért nem itt lakik a szomszédba, mert lehetne a csajom.:)

kBagyula
A Battlestar Galactica megvan nekem eredetiben DVD-n, mármint az az "õsrégi" '80-as évekbeli változat.
Nem is tudtam, hogy vannak idehaza is rajongói. <#szomoru1>

A TV2-n lesz a sorozat egyébként. :) Port.hu

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Robogo
Igaz ott a pont.Felvettük!
De most ezzel a hozzászólásommal amire reagáltál nem azt akartam mondtani,hogy jöjjön a klánunkba...

joebacsi
nemtom, nekem a firefly-ról mindig a tuningolt Sherman jut az eszembe :)

koschwarz
mennyé má ilyen névvel "tûzlégy"<#idiota><#idiota><#hehe><#hehe>

nekem ma se sok dolgom van itt a melóba<#buck>

joebacsi
hát igen, a földi nejlonokat valahogy nemsikerült annyira tökéletesen megoldani, de nem vészes, de sztem is az a leggyengébb része...de még így is messze ez a top :)
kihagyni a pilotot pedig öreg hiba, mert a sorozat rögtön annak a közvetlen folytatása...

Running
A FIREFLY A LEGJOBB SOROZAT A VILÁGON!!!!!

koschwarz
ki nem állhatom azokat, akik ki nem állhatják az ûrhajós szarságokat na meg a kosztümös filmeket is <#hehe><#hehe><#hehe><#awink><#papakacsint><#wink>

én mindent szeretek, csak jó legyen

koschwarz
kattincs a kis lemez-ikonra<#hehe><#hehe><#hehe>