Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
õ biztos a terence hill volt<#hehe>*

*(valszeg csak idõsebbek értik majd, akik gyerekként még vasárnap délután együtt tv-ztek a családdal<#vigyor2>)

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
mindenki egy 12.000 ft-os játékkal játszik egy minimum középkategóriás gépen, és még szegény az ország...

megkerestem a síelésre a pénzt<#mf2><#hehe>

koschwarz
ez jó ötlet, hátha letiltják a játékról<#eljen>

Tegnap játszottam valakivel, akinek NEM VOLT NEVE!!!<#wow1><#wow1><#wow1>
Hogy a francban lehetséges ez? A szóközt elfogadja a játék beírt névnek, vagy mi a szösz?<#nemtudom><#fejvakaras>
0Fritz0
A srác sikeresen feliratkozott kb 40 levelezõlistára.
Van köztük zaftos is. <#hehe>

Remélem apuci meglátja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jancsik
mindenki síelni megy, és még szegény az ország...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Yan
Az axelerosra kellene visszaküldeni,
örüljön az apja hogy ilyet csinált gyerek helyett.

(délig meg lesz a 60k, mert menni kell melozni?)

&#165; xfire: kistekila

koschwarz
"Az EA ma adott hírt arról, hogy a népszerû Battlefield 2 legújabb javítása, az 1.2-es tapasz késni fog. Az eddig várt megjelenéshez képest körülbelül 2-3 hetet, de az is elképzelhetõ, hogy többet csúszik majd a patch megjelenése. Ezzel párhuzamosan egyébként a Euro Booster pack is késik majd."

by gamestar online

<#falbav>aszittem, mire hazajövök a síelésbõl, már minden szépen elrendezõdött a peccstelepítés, meg a szerverátállás körül.

Jancsik
sorry :(

koschwarz
köszönjük, de a linkre kattintva mindenki el tudta volna olvasni<#ejnye1><#nezze>

Jancsik
"ha bajod van ird vissza a [email protected] az öcsém cime de õ síel és én használom szóval a kurva lesbikus anyádat basszad meg!!"

pffff<#idiota>

koschwarz
meow egy igazi mûvész<#worship><#worship><#worship><#taps>

koschwarz
elmondom, tegnap mikor beléptem a szerverre, ez a srác omanon amcsiként helizett, egyedül volt, beléptem hát a squadjába és beszálltam gunnernek. kideült, hogy a srác kb. 11-12 éves. ok, mondom, nem baj. de az elsõ dolga az volt, hogy elrepültünk az arab fõbézre. hát igen, lelõttem egy-két emberkét, de közben folyamtosan mondtam neki, hogy ne kempeljünk már ott, menjünk zászlóhoz. persze annak rendje-módja szerint lelõttek minekt, én meg átálltam arabokhoz. azzal kezdte, hogy milyen jó nekem, hogy van már rangom<#ijedt>

ami miatt meg Donc-nak küldte ezt a kedves kis irományt: késõbb kubrán egy SÓLYOM-és valami szám a neve mögött nevû gyerek teljes hidegvérrel letk-zott engem és DonC-ot a heliért. persze DonC teljesen jogosan banolta, ez a kissrác meg elkezdett pampogni, hogy DonC miért rúgta ki. kb. 3-4x írtuk be neki, DE EZEK SZERINT NEM ÉRTETTE MEG!!!!!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras>

télleg be kellene tartani azt a +16-os kis figyelmezetést.<#nezze>de a legszomorúbb az, hogy egy kis hülyegyereknek van képe ilyet írni egy egyébként számára teljesen ismeretlen embernek, akirõl még gondolhatja is, hogy valószínûleg jóval idõsebb nála. nem akarom elkezdeni ezt, de ha ilyenek a mai gyerekek, borúsan látom az ország jövõjét. tényleg fel vagyok háborodva<#duhos2>

uHs Gerzson
LOOOOOOL

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Huh.... Nem egy bonyolult ember... :-))))

uHs Gerzson
Mindennapi örömök DonC? :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
oh, nem érdemlem meg a megtiszteltetést<#worship><#worship><#worship><#taps>

DonC
ja és ehhez maximum MeOw barátom alkotását tudom hozzátenni, hiszen ezt üzenem az úriembernek... üzenetem

uHs Gerzson
Sört ide bort ide te szép barna lány! <#nyes><#nyes>

DonC
nem akartam ide bepastezni, mert nem szalonképes :D
Olvassatok és röhögjetek: adminolni élvezet

Running
Gratulálok Koschwarz, felvettünk véglegesen a Hordába! A Horda legyen veled!<#worship><#law>

koschwarz
elõször fordult elõ ilyen: tegnap játék közben a vinyó néha olyat kerregett, hogy azt hittem, kiszáll a gépbõl. csak nem kutattak a .dll-es kiterjesztések után??? ez csak ranked-on volt, mikor gyakoroltunk az sg-n, ami még beenged törtet is, ilyen nem volt. valakinek hasonló?

koschwarz
kabbe<#mf2><#mf1><#wink>

uHs Gerzson
#59840 ;)

Na itt van a hír patch késésérõl, ami vagy 2-3 hét múlva fog megjelenni "elvileg". A jó hír, hogy még egypár dolgot ki fognak javítani, köztük azt, hogy a csapattársat ellenségként ábrázolja.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Jancsik
ghost town rulez!!!
mivel csináltad a videót, és mivel cvitted le a méretét?

Hatt
Még jó hogy egyszerû az installálás:D

Elastic An-usZ Boys

mohus
Egy kis SF videó

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Lazarus
Sikerült megcsinálni! Légyszi rakjátok ki a FAQra hogy a következõ szerencsétlen ne szívjon vele egész nap

Patch installation error: 3000MB free space required to install patch
This error occurs because the patch detects the amount of free space on the partition which has the default Program Files folder. If, for example, you have a partition with just Windows on it, and you have a second partition with Battlefield 2 on it, this error might occur because it would detect the amount of free space on the Windows partition.

Solution:
NOTE: You should create a backup of the registry before continuing.
1. Go to Start>Run and type in regedit and click OK.
2. Navigate to:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CurrentVersion
3. Highlight the CurrentVersion node on the left side, but do not expand it (ie. do not click the + sign next to it)
4. On the right side, there should be a ProgramFilesDir variable.
5. Double click it, or Right Click>Modify.
6. The 'Value Data' box should have your Program Files directory. (default: C:\Program Files) Make sure you copy it down somewhere, and then change the value to a folder on a partition which has enough free space to patch BF2.
7. Close regedit, and then run the v1.12 patch.
8. Once the patching process is completed, follow steps 1-5 again, except this time change the 'Value Data' back to what it was originally. (NOTE: If you do not do this step, your system may become unstable.)
Ahhoj
megbántva érzem magam, amiért ezen gondolkodnod kell <#schmoll2>

Promi
Igen.
Megkeresed a regisztriben a regi cd-kulcsot, es kicsereled az ujra.
ok thx<#worship>

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

köszi akkor inditok egy servert. azt meg sem néztem

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

még egy kérdés, ware játékom van, most tervezem a bf2 megvásárlását. meg lehet e azt csinálni, hogy a most regisztrált nevem megmaradjon, csak a cd-kulcs változzon. azért hogy a private rankedon is megmaradna a statom.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Cobra.
Single-ben nem mennek a letölthetõ pályák.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mesor
(gondolkodom mit írjak nehogy bántó, félreérthetõ legyen)<#fejvakaras>
:D

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mért van az hogy feltettem a map packokat, de a játékban a karkand2-t nem látja.

nem sértõdök könnyen. csak fura volt a hsz.:-) de amugy a karkandos rakétára szántam

mesor
Bazzeg, nehogy már megsértõdj! Semmi bántó szándék nem volt bennem.
Már lassan szólni se merek senkinek mert annyira önérzetesek vagytok hogy az valami hihetetlen(tisztelet a kivételnek)...

szép válasz, nem épp emberi, viccnek szántam

mesor
Na takarodj! :D

hihihi. anál intruder

Gabros
Sajnos igen.Ott mindent kiprobált a haverom de negatív.Azért köszi a helpet .:-)

Zs0lt1
faq-ot elolvastad?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mesor
Idáig mindenkinek mûködött de most van valami komolyabb pb baszás.
Eddig ment a beetetés, most meg aki játszani akar annak meg kell venni eredetiben...

Gabros
Csak az a baj hogy idáig még müködöttttttttttttt......:-(

mesor
:D
Ha nem eredeti a game akkor vége a játéknak.(rankedon mindenféleképpen)

Gabros
Sziasztok.

Kéne 1 kis help..................

YOUR CD-KEY IS NOT VALID...........................hELP MEEE
Már mindent próbáltam...

mesor

<#hehe>

SigS
TOW

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)