Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivel csináltad a videót, és mivel cvitted le a méretét?"
pinnacle studio plus 10
divx coder van a software-ben, azzal méretet minõséget mindent be lehet lõni
maga a capture : 6600gtmbõl a video és a hangkártáyról a hang belemegy a KÜLSÕ USB digitalizálómba...ami visszatolja egybõl a digizett anyagot egy USB 2.0 kábelena wincsire..) így a központi proci (bár HT-s) nincs terhelve...a wincsi meg nem kell játék közben igazán, mert az egész pálya benne van a másfél giga memóban<#heureka>#heureka>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
T4ce skacok! Lekellene gémelnünk valamikor az MB wart. Nektek miko lenne jó hétvégén? Privibe adok msn cimet.
ON
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Na mar is ketelyek kozt vergodom :)
na jo tenyleg nem off-olok tovabb a mondani valom lenyeget, akar egy mondatban is leirhattam volna mint itt sokan teszik, de akkor nem lehetne bele kotni sem :)
k*va jo sorozat a firefly + serenity mozi film, k*va sok k*va van benne, es az egyik fo k*va a running szerelme, szoval k*vara nezzetek :)
most johetne talan Grecsy tanar ur idezete ide.
szerintem
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Horda Maki!:D
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Nem akarok senkit rábeszélni semmilyen sorozatra, TV mûsorra, stb. Szerintem mindenki képes eldönteni, hogy valami tetszik-e neki vagy sem. De mivel saját bevallásod szerint is csak "belenéztem" az említett sorozatokba, így nem hiszem hogy véleményt kellene formálnod róluk. Én is így voltam a Losttal. Elkezdtem nézni, de az elsõ rész után rájöttem, hogy nem az én világom. És pontosan ezért nem mondok róla semmit. Én szeretem a Battlestar Galacticat és elolvasva a #60038 hszed, hamar rájöttem hogy Te ezt a sorozatot nem ismered! Így, ha lehet az ilyen "sok idiota idetlen gyurma figura lattan, itt kinoves ott egy luk a fejen stb, aztan a hihetetlen problemakon, amin abba a csucs vilagban van nekik" mondatokat mellõzd! A BSG pontosan az ilyen stílusú sorozatok sokosága miatt lett népszerû, mert igazi emberekrõl szól.
Nem vitatkozni akarok veled és tiszteletben tartom a véleményed, de ha lehet ne alkoss véleményt olyan dologról amit nem ismersz (vagy csak felületesen). Köszönöm!
Még az a szerencse, hogy a Stargate SG-1-ról nem mondtál semmi rosszat! Mert az SG nálam szent és sérthetetlen!<#vigyor5>#vigyor5>
Peace!<#wave>#wave>
de, hogy meg nem is lattad ezeket, az mar eros :) nezd meg oket aztan lehet, hogy egy velemenyen leszunk vegul, de ha nem az se baj :)
"ha mindenki csak fele annyira kotodne erzelmileg ugy a repuleshez mint en, akkor sose lenne szabad heli a palyan"
idezet by me, hat ennyit a kockafejusegemrol :)
szerintem
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Na mind1, kíváncsian várom a bsg-t, 'belenézek' és majd véleményt mondok.. <#alien2>#alien2>
-tRs-Landor
1. Horda
2. GBC
3. eX (Komolytalan jelentkezõk, illetve komolytalan Kupa esetén visszalépnek.)
Mielott azt mondod, hogy akkor miert nezem, nem nezem csak 'beleneztem', hogy meglassam tetszetos-e, de nem az :)
De latom, egy igazi FAN vagy aki sziven vette a kedvenc sorozatanak leszolasat :)
szerintem
fegyverek bf2
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
-tRs-Landor
szerintem
A filmes temahoz, sajna Runningnak igazat kell adnom, tenyleg nagyon jo kis sorozat a firefly.Valahogy az egyszerusegevel hodit.Sok ember idegenkedik, miert vannak benne lovak mig felette egy urhajo szaguldozik, miert ne lennenek.
Valahogy sokkal konnyebben elkepzeli az ember, al'la itt a fold netan meg lovam is van :) mig egy urhajo elhagyja a foldet barmikor, ez se masabb, max annyival nagyon sok ember lakta bolyogo van rajta sok urhajoval es sok fejletsegi szinten.
Persze megis van benne egy csavar, ami ki sem derul a sorozat reszein belul, van egy idegen faj/fosztogatok/, netan egy mindenek feletti ero ?Persze erre valaszt kapunk a mozifilmben.
Mig sokak kedvencein battlestar startrek stb, elkap a rohoges a sok idiota idetlen gyurma figura lattan, itt kinoves ott egy luk a fejen stb, aztan a hihetetlen problemakon, amin abba a csucs vilagban van nekik.
Itt semmi extra nincs, adosag, kurvak, csempeszet emberi ellentetek, ami sokkal kozelebb ala nezohoz mint, hogy a kek kockafeju aslkfdh faj, utalja a sarga tollas mocsari dkfssdfij fajt, mert nem egyforma a szeme szinuk.Persze, most nagyon leegyszerusitettem :)
Foleg, hogy a legtobb idegen civilizacio ket labon jar, legalabbis egy emberre ra lehet huzni az osszes maszkot amit hasznalnak, ez nagyon nem tetszetos.
Ebben csak emberek jatszanak sot idiota maszkuk sincs, ami mar pozitiv.
Vegignezve a sorozatot, majd utana a serenity mozifilm 1000x akkorat ut, mint a star wars barmelyik uj resze.Merem ajanlani minden sci-fi szeretonek.
De hat izlesek es pofonok.
ON:
szerintem
Kocog tékerek. <#hehe>#hehe>
(Elõre a 100K-ért!)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
na most pontosan mit akartál írni?<#hehe>#hehe>;o)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Together we'll fly someday...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ehh... most állhatok lesben a 70k nál megen :D
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"