Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"ghost town rulez!!!
mivel csináltad a videót, és mivel cvitted le a méretét?"

pinnacle studio plus 10
divx coder van a software-ben, azzal méretet minõséget mindent be lehet lõni

maga a capture : 6600gtmbõl a video és a hangkártáyról a hang belemegy a KÜLSÕ USB digitalizálómba...ami visszatolja egybõl a digizett anyagot egy USB 2.0 kábelena wincsire..) így a központi proci (bár HT-s) nincs terhelve...a wincsi meg nem kell játék közben igazán, mert az egész pálya benne van a másfél giga memóban<#heureka>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Robogo
Ez rendes infranty lesz mint a CB-n nem ez a késelõs meg medikes cucc!És persze semilyen jármûvet nem lehet használni.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

DonC
melyik infantry ez? mert ha a medic kisütõs akkor nem de ha normál infantry akkor jelentkezünk (frx)

TS Zolly
Bocsi, a sok filmek melett egy kicsit offolnék.

T4ce skacok! Lekellene gémelnünk valamikor az MB wart. Nektek miko lenne jó hétvégén? Privibe adok msn cimet.

ON

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

alma2
Lehet, hogy nem is a BSG-re hanem az SG-re gondoltam csak mivel feluletesen ismerem oket osszekevertem ?
Na mar is ketelyek kozt vergodom :)
na jo tenyleg nem off-olok tovabb a mondani valom lenyeget, akar egy mondatban is leirhattam volna mint itt sokan teszik, de akkor nem lehetne bele kotni sem :)
k*va jo sorozat a firefly + serenity mozi film, k*va sok k*va van benne, es az egyik fo k*va a running szerelme, szoval k*vara nezzetek :)
most johetne talan Grecsy tanar ur idezete ide.

szerintem

Csak már unom az ugrálgatos gránát vetös állatokat :( pl.picidio :D

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

schrank
március 15-ére csak kijön <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

badsec, most hol vagy, hogy nem vagy itt MSNen?

ERykk
várható volt, hogy késni fog...

Az EA ma adott infót arról, hogy a népszerû Battlefield 2 legújabb javítása, az 1.2-es tapasz késni fog. Az eddig várt megjelenéshez képest körülbelül 2-3 hetet, de az is elképzelhetõ, hogy többet csúszik majd a patch megjelenése. Ezzel párhuzamosan egyébként a Euro Booster pack is késik majd. <#sir><#shakehead><#sir><#bdead>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

badsec
Tartalmas!<#hehe> (Írok még ide valamit, nehogy "megbélyegezzenek" egyszavas hsz írónak!)<#vigyor>

Horda Maki!:D

Ezzel arra céloztam hogy pont így nem élethû.. És aki BF2zik az azt szeretné ha élethûbb lenne a játék nem hogy sz*rabb :P

badsec
Kösz az infót Dracho!<#worship> Minden nap tanul valamit az ember!<#papakacsint>

DonC
válaszom a sírós köcsögnek movie

Az úgy lesz élethû :P Mert a valóságban pl: Ellövöd pont ott repül a galamb azt kettéviszi? Nem igy van! :) Nos mivel a puskagránátok kb. 6-7 méteren belül nem robban szét mégha akarod sem... Meg nem is a méteren múlik hanem mennyi a késleltetõ benne, meg az ütésálló vas/fém rajta... Mert a mostani puskagránát a BF2ben vékony fémezetû. Ezért ha akárminek nekimegy szétrobban!!!!

badsec ez megtisztelõ mivel fateromék kedvenc sorozata a Stargate azaz Csillagkapu :) Én is szoktam nézni. ha másik sorozat akkor sry :D<#banplz>

T4CeOBiNet noob
az szép hüjjeség lesz ha úgy csinálják meg a gránátot hogy mondjuk az elsõ 5m-en nem robban csak utána és pattog majd a falon meg a földön!! <#levele><#ejnye1><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

badsec
Igerém részemrõl ez az utolsó hsz a sorozatokról!
Nem akarok senkit rábeszélni semmilyen sorozatra, TV mûsorra, stb. Szerintem mindenki képes eldönteni, hogy valami tetszik-e neki vagy sem. De mivel saját bevallásod szerint is csak "belenéztem" az említett sorozatokba, így nem hiszem hogy véleményt kellene formálnod róluk. Én is így voltam a Losttal. Elkezdtem nézni, de az elsõ rész után rájöttem, hogy nem az én világom. És pontosan ezért nem mondok róla semmit. Én szeretem a Battlestar Galacticat és elolvasva a #60038 hszed, hamar rájöttem hogy Te ezt a sorozatot nem ismered! Így, ha lehet az ilyen "sok idiota idetlen gyurma figura lattan, itt kinoves ott egy luk a fejen stb, aztan a hihetetlen problemakon, amin abba a csucs vilagban van nekik" mondatokat mellõzd! A BSG pontosan az ilyen stílusú sorozatok sokosága miatt lett népszerû, mert igazi emberekrõl szól.
Nem vitatkozni akarok veled és tiszteletben tartom a véleményed, de ha lehet ne alkoss véleményt olyan dologról amit nem ismersz (vagy csak felületesen). Köszönöm!
Még az a szerencse, hogy a Stargate SG-1-ról nem mondtál semmi rosszat! Mert az SG nálam szent és sérthetetlen!<#vigyor5>
Peace!<#wave>

alma2
Ja, hogy csak a szokasos magyar mentalitas volt, kossunk bele, "fikazzuk le" mondjuk az ellenkezojet es amik meg ide sorolhatoak, akkor ok, en is ilyen vagyok :p
de, hogy meg nem is lattad ezeket, az mar eros :) nezd meg oket aztan lehet, hogy egy velemenyen leszunk vegul, de ha nem az se baj :)

"ha mindenki csak fele annyira kotodne erzelmileg ugy a repuleshez mint en, akkor sose lenne szabad heli a palyan"
idezet by me, hat ennyit a kockafejusegemrol :)

szerintem

koschwarz
szerintem még nagyobb anyázás lesz, amikor az ember a sikátorokban csak azt veszi észre, hogy a falról mandínerõl bepattan elé egy m203 gránát és úgy hal meg, hogy asse tuggya, mi történt, honnan jön az ellenség<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Én igen! :))))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
az m16-os elõnye hogy pontosabb, mint az ak, míg az ak erõsebb. úgyhogy közelharcban az ak-val simán le lehet gyakni egy amcsi assaultot, mire az kilövi a két 3-as sorozatot. úgyhogy városi pályákon bizonyos értelemben az amcsi rá van szorulva a gránátvetõre, emiatt viszont az arabok is gránátvetõt használnak. aztán ezért mindenki vígan ugrál és lövi maga alá a gránátot. én is, bár én utálom <#lama><#idiota><#hehe>

schrank
a bf2s.com-on más a pontrendszer de ott is az AK-k erõsebbek mint a F2000 <#ravasz1>

ööö.. mibõl is látod hogy fan vagyok..? <#wow3>
Na mind1, kíváncsian várom a bsg-t, 'belenézek' és majd véleményt mondok.. <#alien2>

-tRs-Landor

Running
Infantry kupára jelentkezõk eddig:
1. Horda
2. GBC
3. eX (Komolytalan jelentkezõk, illetve komolytalan Kupa esetén visszalépnek.)

JCSR Apache
AÉS az F2000?<#idiota>Az is M16 töltényt használ mégis bivalyerõs.Akkor az pláne nem reális.<#wow1>De mondjuk ha 16-al meglõnének valakit nem hiszem hogy tovább bunnyhoppolna.<#kuss><#fejvakaras><#idiota>

Running
Borgtól kérdezd.

schrank
runid ezt a TrackMania Nations -t is fel lehet ztenni az sg-re kikéne próbálni ingyenonline autós izé hee <#finom>

schrank
de a játékban a 101 damage-je 18.5 a 47-é meg 19 a raty M16 meg csak 15 <#nezze>

alma2
Mert nem az en izlesvilagomnak vannak keszitve, ha nem tetszik, nem mondhatok rola jot, na meg eleg eros a kontraszt, hogy peldanak hasznaljam ezeket a filmeket.
Mielott azt mondod, hogy akkor miert nezem, nem nezem csak 'beleneztem', hogy meglassam tetszetos-e, de nem az :)
De latom, egy igazi FAN vagy aki sziven vette a kedvenc sorozatanak leszolasat :)

szerintem

Drachomir
Uzenet BADSEC-nek!!! Az AK-101-es NATO szabvanyositott AK-47 (ezt eddig te is tudtad), es 5.56 mm-es. Azaz sima M16-os skuloval dolgozik vagyis gyengebb mint a kinai valtozata.<#rinya>

fegyverek bf2

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Igen, ízlések és pofonok, csak akkor nem tudom hogy miért kell fikázni más sorozatokat.. <#whatever>

-tRs-Landor

alma2
fejlettsegi ket tt. csak kene egy vip regisztracio, mert csak tovabb rontom a helyesirasi aranyomat, ha nem javitom ki miutan egyben latom a postom :)

szerintem

alma2
OFF:
A filmes temahoz, sajna Runningnak igazat kell adnom, tenyleg nagyon jo kis sorozat a firefly.Valahogy az egyszerusegevel hodit.Sok ember idegenkedik, miert vannak benne lovak mig felette egy urhajo szaguldozik, miert ne lennenek.
Valahogy sokkal konnyebben elkepzeli az ember, al'la itt a fold netan meg lovam is van :) mig egy urhajo elhagyja a foldet barmikor, ez se masabb, max annyival nagyon sok ember lakta bolyogo van rajta sok urhajoval es sok fejletsegi szinten.
Persze megis van benne egy csavar, ami ki sem derul a sorozat reszein belul, van egy idegen faj/fosztogatok/, netan egy mindenek feletti ero ?Persze erre valaszt kapunk a mozifilmben.
Mig sokak kedvencein battlestar startrek stb, elkap a rohoges a sok idiota idetlen gyurma figura lattan, itt kinoves ott egy luk a fejen stb, aztan a hihetetlen problemakon, amin abba a csucs vilagban van nekik.
Itt semmi extra nincs, adosag, kurvak, csempeszet emberi ellentetek, ami sokkal kozelebb ala nezohoz mint, hogy a kek kockafeju aslkfdh faj, utalja a sarga tollas mocsari dkfssdfij fajt, mert nem egyforma a szeme szinuk.Persze, most nagyon leegyszerusitettem :)
Foleg, hogy a legtobb idegen civilizacio ket labon jar, legalabbis egy emberre ra lehet huzni az osszes maszkot amit hasznalnak, ez nagyon nem tetszetos.
Ebben csak emberek jatszanak sot idiota maszkuk sincs, ami mar pozitiv.
Vegignezve a sorozatot, majd utana a serenity mozifilm 1000x akkorat ut, mint a star wars barmelyik uj resze.Merem ajanlani minden sci-fi szeretonek.
De hat izlesek es pofonok.
ON:

szerintem

0Fritz0
Ehh, megvártátok, míg elmegyek enni és egybõl rávetettétek magatokat szegény 60K-ra.
Kocog tékerek. <#hehe>

(Elõre a 100K-ért!)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ERykk
"nektek még az isiben lenne a helyetek napközis"
na most pontosan mit akartál írni?<#hehe>;o)

koschwarz
javíccs!!!<#ejnye1><#nezze>

Upsz sorry azt nem láttam

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

TS Zolly
A kecseg? <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Me0w
Gratulalok, megint remekul szurtal be urlt. Nem tudom mit olyan kurva nehez megerteni azon, hogy az url http://-vel kezdodjon...

Together we'll fly someday...

schrank
nektek még az isiben lenne a helyetek napközis <#nezze><#nyes>

Jancsik
és akkor mi tiszteljük az idõsebbeket?<#idiota><#idiota><#vigyor>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank

Running
Kecseg.:)

schrank
látom megtaláltad az unalomûzõt <#hehe>

koschwarz
runningnak egy múvi <#nevetes1>

informatikusok

Crem
ilyen ütemben ,holnap-holnapután már kezdheted a lesbenállást!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

erdos
Vazze mire visszajövök elkapkodtátok az egészet. :-(
Ehh... most állhatok lesben a 70k nál megen :D

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

The 4400 címû sorozatot nézte már valaki?

Kovács legény
amugy jóreggelt,egy kicsit asszem elaludtam

www.czekoart.hu