Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
monnyuk gyalogosként engem igencsak el tud keseríteni, amikor pl. sharqin az araboknak esetleg sikerül elfoglalni az tornyot, nincs az amiknak helije, és az arab heli fölényben van, és gyakorlatilag azt csinál, amit akar a gyalogosokkal. bár én is azt mondom, hogy ha a team összefog ilyen nehéz pillanatokban, akkor csak le lehet szedni (mittomén az légvédelemmel idegesíteni-mert lelõni azért nehezebb, meg két humwee-bõl lõni, meg AT-rakétákkal is lõni, stb. persze így is sok áldozat lesz, és így sem biztos, hogy sikerül leszedni. na ilyen összefogást még egyszer sem láttam ilyen helyzetben sharqin<#nemtudom>#nemtudom>)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Danee se biztos hogy folyamatossan élvezni fogja, viszont van 1 csapata a PT-6 és biza kétlem hogy csak publik játékot fognak erõltetni. Namármost 1 klánwaron azért ez igen is elõnyös tudás amivel õ rendlekezik vagy fog rendelkezni ha begyakorolta. Már csak az ellenszert kell megkeresni de idõvel az is meglesz.
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
De sir a nep sir a szaja, majd szepen sebezni fogjak a vegen a mezei pisztolyok is, akkor majd a helisek szepen raszoknak felmennek a legmagasabb pontra onnan osztjak a tv guidedot a nep arcaba, sose fognak leereszkedni, hogy sebezhetoek legyenek, majd akkor meglatjatok ki jar jobban :)
Bar akkor olyan lesz a jatekmenet amit multkor is danee csinalt, bar nem tudom mit elvezett benne, mert o ezt mar hasznalja.Sot akkor mar jo pilota sem kell, csak lenyomni a gazt es emelkedni, amig a jatek engedi.
Ott a heli, ott az ellen helije, ott a repulo, ott az ellen repuloje, ne akarja mar minden mezei gyalogos megvaltani a vilagot.O valtsa meg a foldon...
Bar ez most sok embernek nem tetszik, de szerintem teljesen jol van kitalalva :)
Jatszani kell csapatban, okosan ugyesen, ha az a problemad, hogy lelo egy heli, valtsal AT-re aztan durr neki... ennyi.Nem a jatekot kene lebutitani, hanem elerni, hogy igen is legyenek jo jatekosok.gyakorlas sokat segit ezen.
Na johet a kopkodes :)
szerintem
Jelen esetben azon kívûl hogy sokat játszól mást nem tudok rólad elmondani...
Elastic An-usZ Boys
Valyon miért voltak pölö szabályok DC warokon? Mert akkora királyúl megcsinált játék volt? Ugyan már.
Mert a DC-ben király volt a léági jármûvek kezelése?:) Fenéket, csak azzal játszottál folyamatossan és megszoktad. Aztán az lett az alap.
BF2rõl nem is beszélnék ha nem gond. Ennél a gémnél még a vietnám is használhatóbb volt.
Elastic An-usZ Boys
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Together we'll fly someday...
www.czekoart.hu
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Horda Maki!:D
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Sajnos ahhoz keveset játszok hogy hozzászokjak valamihez, Warozni meg úgyse fogok :) <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
én szeretek helizni, de remélem a peccsben javítják annyira az AA-t, hogy legalább a heliket ne legyen ANNYIRA problémás lelõni, mert abban viszont nem bízom, hogy a vadászgépeket továbbra is le lehet normálisan szedni. nem sokat ér a vadászok páncélzatának csökkentése, ha a rakétával egyébként el se lehet találni (csak baráti gépet<#hehe>#hehe>).
itt a hordás meccseknél jöttem rá, hogy az nekem se teccik, hogy idõre mennek a war-ok. szerintem akkor kéne abbahagyni, amikor az ellenfél megsemmisült <#eplus2>#eplus2>, szóval amikor az egyiknek 0 pontja van. sokkal izgalmasabb lenne, ha olyan eredmények születnének, hogy 3-0, mint hogy olyanok, hogy 234-345<#nezze>#nezze>.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
meg fogom venni az sf-et, aztán és is csíterfegyverekkel fogom tolni<#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
Egyszer próbáld már meg úgy osztani az észt, hogy van legalább egy kevéske közöd a témához! Komolyan, már szinte fáj, akkora baromságokat írsz...
BFV-t nagyjából csak képrõl láttad, helit BF2ben csak alulról, infantry warról meg elképzeléseid talán vannak, mégis, mintha az atyaúristen lennél, úgy osztod itt a kinyilatkoztatásokat...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"Azért ez nem egészen fedi a valósagot, mármint az a rész, hogy a köpködõhöz nem kell tudni célozni... fõleg nagy távolságra eltalálni a vonalkázott elnagyolt célkeresztszerûséggel nem egy ecccerû dolog de meg lehet tanulni, ugyanúgy ahogy lõni is."
Na, a múltkori infantry waron tudod a tököm televolt, hogy 5 spawnból 4szer úgy öltek meg, hogy a csóka 2 méteres körön belül volt, ugrottam én is, és mégis én meghaltam, õ meg vígan futott tovább. Majd akkor elhiszem, hogy skill kell hozzá, ha a peccsben normálisan megcsinálják, és még utána is használni fogod. Bár azt hiszem, hogy te fogod használni úgy is, és remélem, hogy a sok pattogó GLáma kiirtódik örökre.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
úgyhogy a fejemen valami átok van, hogy ne tuggyam eccer huzamosabb idõre kipróbálni.<#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1>
egyáltalán, az a megoldás a dice részérõl egy hatalmas geciség volt, hogy az ottani fegyvereket át lehet hozni.<#mf3>#mf3><#falbav>#falbav>
Az egyetlen amit alakítgattak Vietnamban az a fegyverek összehangolása volt, kiegyenlítése ne legyen egyikse sokkal erõsebb a másiknál, de nem volt ilyen, hogy sokat sírok és kiveszik a gameból.Minden játéknak meg van a szépsége és a fekete oldala, BC-BR akkor azt kellett elfogadni és szeretni...... Nem kívánság mûsor ez szerintem....szerintem...
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
a fusi-pla oldalon a mi taktikánk sem remekelt - szépen bevédtétek a zászlóitokat<#awink>#awink>
mastur: hát ott az volt az érzésem, hogy egy kicsit (jó magyar szokás) elbíztátok magatokat a jó kezdés után <#awink>#awink>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"