Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy játék ahol a sokszínûség és a játszhatóság a szempont. szerintem.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Nem sok ilyet láttam: asszem
Ez persze el nem foglalható bázison .. kezdenénk emelkedni erre megjön az enemy heli és mindenkit leszed ... beírom a csetbe, hogy "Szólljatok lécci a láminak, hogy tûnjön innen helivel" ... Erre az ellenfél csapatból valaki megjegyezte "Ráadásul Õ a kommanderünk ..."
Lol ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Pedig sokszór hallottam azt is hogy aki vietnamba tud repûlni az dc-ben meg se tud mozdulni. Szerintem azért bf2ben nehezebb a gépet vinni legalábbis ha jól akarod forgatni. Egyszerûen csak ráfordított idõ kérdése.
Elastic An-usZ Boys
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
pedig csak most tanulsz repülni<#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Játszottam a multkor egy szerveren,nem voltak jó repcsisek az ellennél,én meg csak ültem a bombázóba és 74 kill 0 halálnál már kezdtem szarul érezni pedig szinte egész végíg be voltam mérve és nem tudtak lelõni.....
ahhoz egy <#lama>#lama>helis és egy <#violent>#violent>tankos kell
Together we'll fly someday...
A helikopter meg a masik tema... ott van a foldi telepitesu legvedelem, ehelyett kiskocsival kell lovoldozni oket. Lelohetoek, de az isten szerelmere, en nem ATvel akarok lovoldozni rajuk es nem is kurva kiskocsival, hanem raketaval.
Together we'll fly someday...
Hozzászólása most kettõt számit, én is ezt akartam irni.
Mindenkinek sír a szája, hogy minek gyengítik a helit, stb ...
Nem kellene gyengíteni , de akkor igenis szedje le minden ami erõsebb mint egy pisztoly ... legyenek megerõsítve a fegyverek ... <#hehe>#hehe>
Amíg a helisek és repülõsök közötti "megnemtámadásiegyezmény" életben van addig igenis minden gyalogpatkány (Mint én :) hisztizni fog, hogy supportként a 3-ik táramat lövöm abba a szarba lassan és még nem is füstöl ... Bár Múltkor AT-ként meglepõdve tapasztaltam, hogy (Gondolom sérült volt, de még nem füstölt ...) egy közeli jól irányzott lövéstõl PUKK :)
Viszont furcsa dolgot tapasztaltam ... gunnerkedtem párszor, utánna singleben kopterezgettem, elég jól elökörködtem, gondoltam, ha egyszer adódik lehetõség, én is leszek "köcsög helis" :) (Bocs ...)
Egyszerûen nem értem .. mintha multiban másképpen reagálna a kopter ... volt olyan, hogy egyszerûen felszállás után alig bírtam irányítani azt a szart ... pedig valljuk be azért ez nem egy Flight Simulator ... ami singleben kisujjból ment, azt egyszerûen multiban nem voltam képes megcsinálni ... és nem azért mert olyan jó volt az ellen ...
Aki próbálta single az tapasztalt már ilyet?
Kicsit vicces amikor telibe lövöm tankal a helit és vígan elmegy szerelni....
Gyengítsék is le õket és majd kétszer meggondolják merre is repülnek<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
alma2: szerintem senki nem akar arra gyúrni, hogy antitankos rakétával lövöldözzön helire. azért antitankos, nem arra való. az más kérdés, hogy lehet hogy többször szedtem le helit a levegõbõl AT-vel, mint AA-val, de az a legtöbbször már gyengített heli volt, és szerencse is kellett hozzá. ráadásul ma már csak az a néhány kezdõ<#lama>#lama>akar helivel foglalni, tehát nem az van már, mint korábban, hogy a zászló felett lebegõ helire lehet lõni.
mert egyébként nem kis szerencse kell a skill mellett ahhoz, hogy el is találj egy kobrát. gyorsabb és kisebb, mint egy bh (arab, kínai megfelelõket tessék idegondolni), és még 1x mondom, nem erre találták ki az AT-t. az AA-t viszont igen, de az is egy talicska fos jelenlegi állapotában.
kicsit azért dühösek az emberek a helisekre, mert nagyon könnyen szereznek sok fraget, bármikor azt mondhatják, "én nem csak pontfarmolok, hanem támogatonm a gyalogságot", ráadásul nehéz lelõni õket. nem a helisek hibája, de most már erre remélhetõleg a dice-nál is rájöttek, és jó lesz az AA.
De mindezeket amiket irtam, en igy jatszom altalaban, hogy masok nem, azzal nem tudok mit kezdeni.Majd egy szep uj vilagban eljo ez is, csak gyozzuk kivarni :)
szerintem
Na ne röhögtess.......
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Na mind1, inkabb befogom, itt tobb a gyalog huszar, mint a gepesitett egyseg katonai :)
Nem en danee-ra gondoltam, ddanyt mar regen lattam.De hat csinalja, ha verszemet kapott, csak szerintem nem erdemes.Igy a heli teljesen kiesett az o oldalukrol, mint tamogato egyseg, persze minket sakkban tartott egy ideig, mert ha nem cobra igen lassan emelkedik fel az egbe.
szerintem

SOt igy joy hianyaban tegnap tankba ultem a wake islandon, ki alltam a sziget elejere de meg ott ahol fak voltak, persze az amcsi repulo elso dolga volt eszrevenni es nyil egyenesen rontott ram, de valami iszonyat egy pilota volt, mert ketszer is arcon lottem mielott kidobta volna a bombait, kar hogy hamar elbuktak a kort, mert tuti harmadikra szivrohamot kap. persze ezt egy jobb pilotaval nem csinalom meg, de meg mindig vannak ilyenek, en legalabbis jol szorakoztam, igy utolag is koszonet erte, ha netan olvasna a forumot :)
szerintem
ez bf2, nem dc, itt is ugyanúgy kell skill a helihez, mégha a-ból b-be tényleg egyszerûbb vele eljutni mint dcben
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
sokat helizel, tudod, hogy megy: meghallod a sípolást, megvárod, míg folyamatos lesz, akkor kidobod a flair-t. az AA-gunner (monnyuk én) tudja, hogy ez lesz, már emelem is az irányzékot, hogy minél hamarabb megint befogja a helit. de egy kicsit is gyakorlottabb pilóta (aki már repült kb. 10 órát), akár gunner nélkül simán kilõ mire megint sikerül befognom, még akkor is, ha én még el tudtam engedni a rakétákat. vagy legalább simán elbújik egy épület mögött, vagy bárhova. és emellett is csak akkor van igazán esélyem kilõni a helit, ha távolodik, esetleg közeledik, ha már kicsit messzebb van a heli és hozzám képest oldalirányban (merõlegesen) repül, már jelentõsen csökkentek az esélyek. és akkor még nem is szóltunk a hirtelen irányt váltó rakétákról, amikor csak annyit lát az ember, hogy "team vehicle damage, don't hurt your teammates!". szóval a helisek ne panaszkodjanak, mert az ellenük rendszeresített fegyverek iszonyat módon nem hatékonyak.
majd a peccs után meglátjuk, mire lesznek jók az AA-k. már az is elõrelépés lesz, ha az AA hamarabb be tudja fogni az ellenfelet. nekem ennyi elég lesz, valószínûleg.<#taps>#taps><#hehe>#hehe>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Milyen gyakorlás segít azon ha beülök egy iglába,befogom az ellen helijét,megvárom míg kidobja a terelõt,újra befogom,lövök,és letékázom a saját repcsinket......
Szerintem ne írj hülyeségeket<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
A PT-st DDane-nak hívják;)(még mindig alig merem elhinni<#falbav>#falbav>)
szerintem