Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Kari: ezt ne erõltetsd 😊)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
mustár csúnya volt, sajna elõtte már nemtudtunk gyakot nyomni rajta (mondtam már, hogy a dr bekaphatja? nem mintha sokat ért volna azokkal a majmokkal gyakot tolni), így elsõ éles meccsünk volt...nem tudtunk mit kezdeni a folyamatosan együttmozgó-javító jármûvekkel (bár én nemtudtam játszani), nagyon rágyúrtak erre a villámerõ-s srácok, hiába pörögtek az elején viszonylag huzamosabb ideig, elsõ körben lepörögtünk, másodikban pedig szintén egy erõsebb kezdés után kaptunk ki...õk ismerték a pályát, mi nem...és mivel fushe-n sikerült elég keményen eltolni az elsõ kör startját, így csak 70 pontot sikerült hozni összességében a mappon...mind1, szépvolt t4ce, mi meg okulunk...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
999 - 659
grat, nemérezzük mostanában a póvert :/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
GBC vs
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
GG!<#eljen>#eljen>
de az introjaban latni némi izelitot, es meg mindig ures az osszes server.
De ezeket az ejjeli mapokat de utalom.Az nyer akinek nagyobb fenyerot bir a monitorja, es nem folyik ki a szeme ido elott.
Schrank menjunk fel egy servere mutasd meg, hogy lossz el a kodbe egy tv raketaval ugy, hogy lelovod az allo helit az ellen bazisan.Kivancsiva tettel.Na nem azt mondom, hogy nehez, mindenestre tobb palyaismeretet kovetel meg mint pl a dzsippezes.
De a kulcsszo elhangzott, nyomkodni kell a gombokat,sot az egerrel a jo iranyba mutatni tehat nem magatol talal be.
A jatek talan legrosszabbul megirt resze a tv raketa iranyitasa, hol veszi az iranyt, hol nem, hol kilovi hol nem stb.mas jarmunel meg nem tapasztaltam, hogy besulne a raketa, meg bizonyos palyakan helyzetekben tojik ra, hogy mit nyomkodsz megy a vak vilagba.Legerzekenyebb jarmu a lag-ra is Na ez nem feature hanem bug de ez van
Gyere fel az sgre most es mutasd meg magad 😊
szerintem
Horda Maki!:D
Mi indultunk CB infantryban és 8-ból 8 ember gránátvetõzik...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A szervezõknek pedig csak annyit, a szabályokat az apró részletekig ki kell dolgozni, különben nagy viták lesznek itt. Inkább tolódjon el a kezdés pár héttel, de a szabályok legyenek érthetõek és világosak mindenki számára. Lehet, hogy tényleg az Infantry mod a jó megoldás?
szerintem
Helinek 24 raketa, befogja a repcsit s... ez mar azert tulzas.
Bar a AT-s arcnak van laser guided missile a repulok ellen, schrank orulhet.
Medicnek meg mergezo granat.
Kb 6 server van, sajna mind ures.
Kubra dam palyan mi a "durva" igy billentyuvel repulve nem tunt fel 😊
szerintem
Ez király csak sajnos semmi köze a témához mert a "tört" és az "eredeti" között a CD-kulcson kívül semmi különbség sincs 😊
meg kell adni, hogy mely idõpontok közt lehet lejátszani a meccseket külön fordulónként.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
ez milyen😊)
Véleményt kérek😊