Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tipikus EA patch:Valamit "kijavítanak",de kapunk mást,amin lehet bosszankodni<#falbav>#falbav>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
kellene egy kis segitség
az a kurva cd key
1.12 van már ujra instaláltam most egy serveren tudok játszani
jó lenne valami megoldás vagy server cim
thanks
Persze az is igaz,hogy körülményesebb volt felvenni a kívánt formációt.
(nekik is volt lovasságok ami a szárnyakat és a hátukat védte, plusz egy csomó egyébb gyorsabban reagáló gyalogság fajta, kard+pajzs, sima lándzsás, íjász stb 😊
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
www.czekoart.hu
Örültem is neki mert egy kicsit hülyén jön ki hogy egy csomóan a C4-et a puka helyet használják közelharcban
És a csávó ugrás közben is dobálta....
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
THANX
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Errõl eszembe jutott egy történet: az ellenségbõl valaki "lefuckingspawncamperezett", pedig csak néha arra lõttem egy TV rakétát<#hehe>#hehe>. A következõ kör elején átállt és beszállt mellém a helibe gunnernek. Kör végi statja: 28 kill/1 death. Rögtön nem voltam fucking spawncamper. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy minden csak nézõpont kérdése. Ha a Te oldaladon játszana, lehet , hogy egészen más véleménnyel volnál róla.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
THx, gyorsan beis rakom
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Lan-on lehet botokat berakni?????
thx
Lan-on lehet botokat berakni?????
thx
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
(Jujj ezt meglátja Drang fejemet veszi.. 😄)
Jo sry oda PROBÁLOK figyelni.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
De a T4CE-s és HTS-s srácok rendszeresen csinálják(többek közt te is). Jah, ODIn-t kifelejtettem 😊
u.i:Vanak még ilyen képek rolam?😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
ÉS nem alaptalanul beszélek, azt ne mondd, hogy ez neked "csapat segitése a légvédelemben"
Mit veszünk itt campnek?
Azt hogy anyhajora mentem és öltem a gépeket,helikoptereket? na meg a légvédelmi szart?
Mert ha igen akor az vagyok...
De mikor TI csináljátok ugyan ezt akor TI nem vagytok camper gec*k ugye?!
Nah mind1 szerintem ez nem camp csak segitek a csapatomnak a légvédelemben...
Engem tudok hány hányszor szedtek ki felszálás közben?
Nagy klános emberkék nem szoltam nekik be olyant hogy csiter,buzi meg ilyenek hagytam gyorsan fölszáltam mikor sikerült és hogy ha tudtam lelödtem ENYI!!!
De tudod mit Camper vagyok meg minden szar.. 😄
Kár hogy nincs egy idõgépem most engem és a korszakalkotó tetteimet tanítanák mindenhol a (természetesen) rólam elnevezett iskolákban <#hehe>#hehe>
Képben vagyok <#hehe>#hehe>
A feltalálását a görögöknek tulajdonítják de egyesek szerint még régebbi
sumér kõtáblákon is látni érdekes dolgokat:
A görög verzió elég hatékony volt hogy a klasszikus korban a görögöknek ne legyen igazi ellenfelük de végül a macedónok (Nagy Sándor r0x0r) fejlesztették tökélyre asarissa bevezetésével (méééghosszabb lándzsa 😊
A világot simán elfoglalták vele és Róma ellen se a formáció elavultsága miatt szoptak, a falanx még a középkorban is hatékonyan szolgálta a kiskirályok egymásközti adok-kapokját 😊
A hopliták harcalakzata, melyet a dárdások vonalba állításával és egymáshoz tömörítésével hoztak létre. 8-16 sor mélységû, akár másfél km. hosszúságú is lehetett. (8000-fõs létszámnál kb. egy km. hosszú volt a falanx.)
A hopliták közti távolság 0,5-1 m. volt, a sorok közti távolság pedig menetben 2 m., harc közben 1m., roham visszaverése idején 0,5 m.. A harcosok zárt alakzatban bal karjukat a mellükön keresztezték, így a pajzs védte mind a bal oldalukat, mind a tõle balra álló hoplita jobboldalát. Kivéve a jobbszélen állókat. Itt és az élen épp emiatt a legkiválóbbaknak kellett állniuk. A hátsó sorok feladata az volt, hogy lendületet adjanak a tömegnek, s ha az elõttük álló hoplita elesett, nyomban a helyére álltak.
A falanx egységes egészként volt hatásos, így akár még lovas alakulatokat is el tudott söpörni. Hatásosnak azonban csak rövid távú támadásokban bizonyult. Sebezhetõ volt a szárnyakon és hátulról egyaránt. Csak sík terepen tudott harcolni.
Mellesleg ha akkoriban lett volna T-90 akkor igen-igen rábasztak volna ... <#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
sör -> sön -> sün
Rengeteg nagyszerû dolog a sörre vezethetõ vissza, még az ilyen tündibündi állatkák neve is 😊
Igen, a sör a civilizáció alappillére <#heureka>#heureka>