Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
jófilm 😊
(ami Charlize Theron, az csak jó lehet 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
controls...amúgy a sótlant jobban szereti a játék...<#rolleyes>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Haaat... Hanyat pattan a granat, mielott robban? Mert ha egy patt utan mar robban, akkor csak a legamatorebb granatvetosok hullanak ki, a tobbiek megtanulnak kozelrol mandinerbol loni. Persze az "arconlolek egy granattal kes tavolsagrol" akciokbol kevesebb lesz, de ezutan majd jon a mandinerbol belovok a sikatorba trukk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Zuluka
SOS.joysticot hogy tudom beálitani a játékhoz?
légyszi segitsetek

Kovács legény
te szemét hogy merted törölni a hszemet hogy a patkány rágja le a kezed,irgumburgum és amugyis hûjeadmin😄

www.czekoart.hu

koschwarz
hát igen sharqin sarqallatos pont, hogy az usa a tornyot megvédje, arra kell egy külön szakasz szerintem. ha az elveszik, az usa általában mindig kikap. (nincs heli)<#nezze><#ejnye1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Hát nem volt rossz, de a csattó lemaradt. Ilyenkor anyázni kell, h b+ jogtalanul töröltem a hszt, Borgot akarjuk bírónak.<#vigyor2>

FCH kari
na ja én sem arra gondoltam hogy csak ennyi ez szépen folyamatosan jo végig nem de elég sokáig csinálják és ez még csaka a gyalogság páncélosok és akkor megjelenik az égen az elsö repcsi is😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Kovács legény
tudom hogy nemugyanaz ,de azért jóérzés volt?!😄

www.czekoart.hu

Running
Töröltem, csak h nem mond genyó vagyok.<#eplus2>

schrank
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Tegnapi FRX elleni gyak.

- Köszönjük szépen az FRX csapatának h kiálltak és idõt szántak ránk. Reméljük õk se unták magukat halálra. Próbáltunk valamilyen szinten ellenfél lenni nekik. <#hehe>
- A szervert is köszi srácok, igazán nagylelkû volt, hogy miattunk szoptatok vele egy sort.

Meccs: Karkand+Sharqi
Karkand:
Horda - FRX
480 - 405
359 - 465
Sharqi:
0 - 610
452 - 492

Karkandon Usaként sikerült viszonylog jól teljesíteni habár kicsit szokatlan volt a 30 perces köridõ, a 300 ticket és az unlock fegyverek. Szerintem utoljára még mindenki jól kiélvezhette a bunny-hopp f2000 gl párosítást. Én mindenesetre nagyon örültem neki. <#hehe> Mec oldalon már kevésbé remekeltünk, csúnyán beszoroltunk a hátsó bázisra, amit sikerült hõsiesen megvédeni, de többre már nem futotta.
Sharqi: Itt is usaként kezdtünk és egybõl meglátszott hogy sose játszottunk még a mapon. Gyorsan le is pörgettek minket, nem is vátunk mást. <#hehe>
Mec oldalon se ment túl jól a dolog, de amennyit tudtunk megtettük, így nem is kaptunk ki annyira csúnyán.
Szerény véleményem szerint elég jó meccs volt, köszönet mindenkinek aki volt.

Kovács legény
BNK Gerzsi!

www.czekoart.hu

joebacsi
áhh a pórnép nemértheti ezt 😊
borg, running és én tudjuk, hogy egy törlés felér egy fél orgazmussal...community topicban is az elején azvolt a gond, hogy éreztem, hogymár nembírja a szivem...de amúgy egy jókis törlést vétek kihagyni 😄

joebacsi
áhh pedig gondoltam, msn-en összehozom õket, de úgylátom rád jobban rádillik a kicsi nigger kerítõ szerepe 😄

eX RambO
Abba neked mi a bót??? Teljesítménybérezésben vagy??? Vagy százalékot kapsz?? 😊<#phone>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

joebacsi
közelrõl viszont közvetlen találat esetén azonnal robban, szóval annyira ne örüljünk 😊
igaz, mostmár célozni is kell vele, de lesz ugyanúgy gyökérkedés vele sztem...😞

joebacsi
ha láttad volna a Vaskeresztet, akkkor nemmondanál ilyeneket 😊
ott az egész filmen keresztül a legnagyobb német vadállat egy vöröscsillagos kötöttsapkában vigyorgott 😊

Running
Srácok itt vagyok, apu figyel titeket...és már dörzsölöm a markom hátha törölhetek egy hszt-t.<#hehe>

uHs Gerzson
De használhatnák hogy aktivan spameljünk Runing örömére <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
<#szomoru1><#rinya> <#hehe>

eX RambO
Runingnak szóljál, de már õ is keres titeket, nálam már informálódott az elérhetõségeitek után.Privátban átküldöm az msn-jét.Üdv

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

koschwarz
most a gránátvetõs lámázásnak vége lesz, lesz helyette c4-es lámázás<#mf1>

ezt azért csinálja az EA/DICE, hogy nekünk mindig legyen mirõl beszélnünk, vitatkoznunk. képzeljétek el, ha minden szép és jó leene, akkor kihalna a topik, és ezeket a smile-kat sem lehetne használni többet :<#mf2><#falbav><#fejvakaras><#boxer><#mf3><#mf2><#hehe><#ravasz1>

Zs0lt1
hát akkor lehet, hogy mégse ;P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

koschwarz
<#eljen><#eljen><#eljen><#mf1>

Kovács legény
"a peccs után törlöm a bf2-t a picsába, pedig most kezdtem el meginn publikozni."
ez nekünk jó hír

www.czekoart.hu

Zs0lt1
hát bazzeg a c4-et még jobban lehet használni, a nub gránátvetõt is sokkal könnyítették. kurva gyorsan lehet tárazni és messzebb is megy. az egy jó dolog, hogy közelrõl elpattan, de igy is szar. ea/dájsz megint alakitott grat. <#mf3>
asszem a peccs után törlöm a bf2-t a picsába, pedig most kezdtem el meginn publikozni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

erdos
Azért más lesz ez mivel a gránátvetõsök a közeli ellenfél ellen teljesen védtelenek lesznek, egykét fejes után biztos óvatosabban szaladgálnak majd a sikátorban <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Me0w
Szarlama hulyegyerek vagy, azt kesz, kar mentegetni magadat.

Together we'll fly someday...

Kovács legény
ha csak a kör elején lenne egy kemphullám az nem érdekelne

www.czekoart.hu

Kovács legény
2VH-ban akasztás,ha nem rögtönitélõ bíróság volt,mert akár 12percig is szenvedhettek, a fejlövés a kiváltságosok halála volt😊

amugy a német katonák jórészt orosz cuccban voltak,de ennek oka inkább a picsa hideg volt,nyári ruciban valahogy nemérezték jól magukat😊

www.czekoart.hu

FCH kari
mindenki azt mondja hogy nem kempel?alig kezdödik a menet még fehér zászlo is van de ha olyan a pálya akkor már tankal apc-vel légvédelmi vel bent vannak a reptéren,ezt minek hivják?

ERykk
Mi már leszoktunk róla,(illetve helyesebb lenne hogy a többiek, mert én nem szoktam kempelni)+ alig járunk magyarra, néhány ember kivételével:oD

FCH kari
az lehet de közvetlen közelröl megbaszhatják legalább is remélem😊

schrank
fox te még köpködni a GL-re mandínerbõl be a sikátorba de mondom ha egy kicsit meszebb 20-30 m-re ugyanúgy egybõl robban ott nincs pattogás biztos halál <#ravasz1>

FCH kari
hála az égnek végre az a k.. gránát késleltetve fog robbani kiváncsi leszek a sok L.. akik hozzászoktak a városi pályákon hogy mit csinálnak😊)

Danee
nem lehet megcsinálni, a halálvonalat a fõbéz köré, mint dc-ben Morfi??

schrank
1. az UAV-ot ratyi M!-gyel lelõni azért túlzás <#levele>de a videon nem láttam hogy kapott volna érte pontot és ha nem jár érte pont nem fogja lõni senki <#nezze> és honnan lehet tudni hogy az az UAV kinek az UAV-ja pláne ha mind a kettõ felettünk kering <#fejvakaras>
2. helikoptert:
- ennyire könnyen lelõni AT-val <#fejvakaras> sokkal könnyeben lehetett irányítani a rakétát !!!
- azonfelül tankból 1 lövés meg egy kicsi lett akkor TOW-val 1 lövés elég lesz ahhoz hogy szörnyethaljanak
- a kocsiból felmelegedés elõtt lelehet szedni egy fullos helit géppuskával Danee kösd fel a gatyádat <#ravasz1>
- heli heli ellen 4 rakéta meg egy kicsi
- heli gépágyúja szintén túlmelegedés elõtt leszedi a másikat
- GL közelre egy mandínerrel kell számolni messzebbre ugyanaz szerintem gyalogosok ellen még hatékonyabb lesz de a kocsi közelrõl kiszedni felejtõs
- C4 -nél kellett volna követni az eredeti koncepciót miszerint nedobáljuk már olyan messzire de még veszélyesebb lett mint volt ( a leírásban volt valami olyasmi hogy az eldobást követõen élesítés utána robbantás de bal-jobb egérgomb de a videón ez nem okozott gondot<#gonosz3>)

Hali, nem tudjátok hogyan lehet nevezni a I. Scream of Bulletstorm Cup-ra? Jelentkezési lap még nincs, de már vagy 6 klán ottvan a jelentkezettek között...

T4CeOBiNet noob
had hulljon a férgese<#nevetes1>

úttûnik müxxik az új pb frissítés

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Újabb befutó tegnap estérõl:

<02.03.2006 00:34:58> VIOLATION (GAMEHACK) #80077: verdammtnochmaa (slot #4) <8328f6023acc41c441a48bb69fa98d08(-) 84.44.198.123:62327>
Nem, nem, az nem kettõs ügynök. <#ejnye1>
Az illetõ felvette az ellenség egyenruháját - háborúban azonnali fejbelövés jár érte, ha rajtakapják.

koschwarz
rohadjon meg az ilyen g*ci!<#boxer><#mf3>ez egy magyar klán?

egyébként valóban van iylen a valóságban. kettõs ügynök.<#taps>

Boxer HUN
Bazz! Akkor most újból szar kerül a palacsintába....
THX. EA!!! <#levele>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danee
Ja télleg, elfelejtettem, nem csinálok ujat ha nevetváltoztatsz 😄DD

Danee
Örülök ha tetszik.

Zolly: akkor se én vezettem, de hibás voltam benne ... de egy pár ember állandóen ezt csinálja

erdos
Hát ez a c4 maradt ugyanolyan szar basszus, remélem ezen még morfondíroznak egy kicsit míg kiadják mert a gránátvetõ helyett teleleszünk megint csak most c4-esekkel.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

kBagyula
Jóreggelt!

Sohase bánd. A legjobb ha utál az ellen, mert akkor tuti a gyõzelem, vagy legalább közel van (a kör vége)! <#smile>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

vsly
Igen<#vigyor5>(kicsit fáradt vagyok)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu