Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(ami Charlize Theron, az csak jó lehet 😊)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.czekoart.hu
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- Köszönjük szépen az FRX csapatának h kiálltak és idõt szántak ránk. Reméljük õk se unták magukat halálra. Próbáltunk valamilyen szinten ellenfél lenni nekik. <#hehe>#hehe>
- A szervert is köszi srácok, igazán nagylelkû volt, hogy miattunk szoptatok vele egy sort.
Meccs: Karkand+Sharqi
Karkand:
Horda - FRX
480 - 405
359 - 465
Sharqi:
0 - 610
452 - 492
Karkandon Usaként sikerült viszonylog jól teljesíteni habár kicsit szokatlan volt a 30 perces köridõ, a 300 ticket és az unlock fegyverek. Szerintem utoljára még mindenki jól kiélvezhette a bunny-hopp f2000 gl párosítást. Én mindenesetre nagyon örültem neki. <#hehe>#hehe> Mec oldalon már kevésbé remekeltünk, csúnyán beszoroltunk a hátsó bázisra, amit sikerült hõsiesen megvédeni, de többre már nem futotta.
Sharqi: Itt is usaként kezdtünk és egybõl meglátszott hogy sose játszottunk még a mapon. Gyorsan le is pörgettek minket, nem is vátunk mást. <#hehe>#hehe>
Mec oldalon se ment túl jól a dolog, de amennyit tudtunk megtettük, így nem is kaptunk ki annyira csúnyán.
Szerény véleményem szerint elég jó meccs volt, köszönet mindenkinek aki volt.
borg, running és én tudjuk, hogy egy törlés felér egy fél orgazmussal...community topicban is az elején azvolt a gond, hogy éreztem, hogymár nembírja a szivem...de amúgy egy jókis törlést vétek kihagyni 😄
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
igaz, mostmár célozni is kell vele, de lesz ugyanúgy gyökérkedés vele sztem...😞
ott az egész filmen keresztül a legnagyobb német vadállat egy vöröscsillagos kötöttsapkában vigyorgott 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
ezt azért csinálja az EA/DICE, hogy nekünk mindig legyen mirõl beszélnünk, vitatkoznunk. képzeljétek el, ha minden szép és jó leene, akkor kihalna a topik, és ezeket a smile-kat sem lehetne használni többet :<#mf2>#mf2><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#mf2>#mf2><#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
ez nekünk jó hír

www.czekoart.hu
asszem a peccs után törlöm a bf2-t a picsába, pedig most kezdtem el meginn publikozni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
amugy a német katonák jórészt orosz cuccban voltak,de ennek oka inkább a picsa hideg volt,nyári ruciban valahogy nemérezték jól magukat😊
www.czekoart.hu
2. helikoptert:
- ennyire könnyen lelõni AT-val <#fejvakaras>#fejvakaras> sokkal könnyeben lehetett irányítani a rakétát !!!
- azonfelül tankból 1 lövés meg egy kicsi lett akkor TOW-val 1 lövés elég lesz ahhoz hogy szörnyethaljanak
- a kocsiból felmelegedés elõtt lelehet szedni egy fullos helit géppuskával Danee kösd fel a gatyádat <#ravasz1>#ravasz1>
- heli heli ellen 4 rakéta meg egy kicsi
- heli gépágyúja szintén túlmelegedés elõtt leszedi a másikat
- GL közelre egy mandínerrel kell számolni messzebbre ugyanaz szerintem gyalogosok ellen még hatékonyabb lesz de a kocsi közelrõl kiszedni felejtõs
- C4 -nél kellett volna követni az eredeti koncepciót miszerint nedobáljuk már olyan messzire de még veszélyesebb lett mint volt ( a leírásban volt valami olyasmi hogy az eldobást követõen élesítés utána robbantás de bal-jobb egérgomb de a videón ez nem okozott gondot<#gonosz3>#gonosz3>)
úttûnik müxxik az új pb frissítés
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
<02.03.2006 00:34:58>02.03.2006 00:34:58> VIOLATION (GAMEHACK) #80077: verdammtnochmaa (slot #4) <8328f6023acc41c441a48bb69fa98d08(-) 84.44.198.123:62327>8328f6023acc41c441a48bb69fa98d08(-) 84.44.198.123:62327>
Az illetõ felvette az ellenség egyenruháját - háborúban azonnali fejbelövés jár érte, ha rajtakapják.
egyébként valóban van iylen a valóságban. kettõs ügynök.<#taps>#taps>
THX. EA!!! <#levele>#levele>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Zolly: akkor se én vezettem, de hibás voltam benne ... de egy pár ember állandóen ezt csinálja
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Sohase bánd. A legjobb ha utál az ellen, mert akkor tuti a gyõzelem, vagy legalább közel van (a kör vége)! <#smile>#smile>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul