Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem<#eljen>. És sorry, hogy nem vágtam az iróniádat.
Crem
Heckler-Koch HK G36-E assault rifle (Germany)

így a legpontosabb!:P

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ERykk
H&K G36-E

JCSR Apache
Jaaa.Asszittem a pajzsos megoldás.<#ijedt>

G36E

mohus
"SF Medic unlockra gyúrok én is..."

mi a fegyvernek a neve?tudja valaki?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ez egy falanx. Tessék, menj át rajta <#idiota>
Kezded kapisgálni az összefüggést? :DDD

Crem
igen, de volt 1-2 karakter a nevük elött.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
nah!:D
Látom te is jól közelíted meg a témát!:DDDDD

DummyBoy
Mármint XYZ vs. SWE :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Húúú ... elképzelem ezt klánwar-on ... XYZ klán SWE :)

Nem tudják elfoglalni a pontot, erre szupertitkos kémük, Lámpi átáll az XYZ oldalra ... abszolút titokban legyilkolja a védõket, addigra pedig ott a felmentõ alakulat aki befoglalja a pontot ... hmm ...

Asszem csinálok egy klánt és ez lesz a Taktikánk :) Népszerûek leszünk :)

JCSR Apache
Várjá lassabban.<#buck>Van logó de nekem még nincs.
Tom mi az a phalnax de épp ezaz hogy mi köze annak egy ágyúhoz?Ennyi erõvel a kávédaráló is találóbb név lenne.<#idiota><#fejvakaras>

Jancsik
durva<#ticking>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

DummyBoy
Szerintem hagyjuk ... feleslegesen ironizálok itt neked :(

Nekem mondod, parasztgyereknek mi az a szingleplélyer? :)

A lényeg abban van, hogy még mindig nagyobb a war a heliért néha mint a zászlókért .. érted?

Ki beszélt itt "majdnem teli szerverrõl"<#nemtudom>? Azt már százszor leírtuk, hogy gyakorolni nem ilyen szervereken kell. Tudod, létezik az a singleplyer nevû csoda is, de ha mindenáron multiban akarsz gyakorolni, akkor kislétszámú szerveren minden gond nélkül megteheted, mivel ott valószínûleg kevesebben állnak sorba helikopterért.
FCH kari
én repcsivel kentem szájukat nem én voltam jo az ellen ügyetlen,nagy nehezen leszedtek erre át állt 2 csáko hozzánk 2x le tk-ztak és vitték a gépet

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

DummyBoy
Hmmm ... érdekes megfontolás ... valszeg ezt teszem majd ... a következõképpen:

Minden helipad mellett általában 2-tõl 4-ig terjedõ számban tobzódnak a kopterlámik, melletük kicst hátrébb 1-2 profibb, meg a spawntól odakocsikáznak akiket éppen lelõttek vele ...

Én pedig szépen megkérem õket (Miközben erõsen próbálják az egész tím összlétszámát 2-re redukálni ...) "Srácok, lécci hagy menjek a helivel, ugyanis szeretném megtalálni a gyenge pontját!"

Holnap kipróbálom ... Tuti beválik ...

Ugye te se gondoltad komolyan hogy én mint mezei gyalogkakukk egy majdnem teli szerveren bármekkora eséllyel is rendelkezem hogy helit szerezzek?

A phalanx és a falanx tökugyanazt jelenti, szoros gyalogsági formáció összeérõ pajzsokkal és a hátsó sorok is elõrekolbászolnak a lándzsáikkal, a sündisznó az a schiltrom és késõbbi találmány :)

(RTW rulez <#buck>)

Cream78
Vazz majdnem lefordoltam a székrõl!

Cream78
Azt a cd-keycheck izét megtalálod,ha kicsit figyelmesebben elolvasog a FAQ-t.

Indítsd el a patch-t install-ig.

keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot.

Kovács legény
bazzz de durva
SWE?

www.czekoart.hu

leveskocka
oregem,nem hallottal meg ugynokokrol?sikeresen beepult:)))))
Na ne már.... ez klán?????

Me0w
Huh!

Together we'll fly someday...

Crem
Azt hittem fél év után nem látok már újabb barmokat, de tévedtem.

Commanderként védem a TV tornyot 2x kinyírtam az (SWE) klán komplett squdját. Hol c4-el hol gránátvetõvel.
Erre az egyik srác átlép usa oldalra és leTK-z, majd vissaz Mec oldalra, de addig már ott volt 6 ember, szal el is foglalták...
Majd beírja, hogy ez teljesen valós dolog... lol...

Hali!
Van egy kis problémám. Fel akarok menni a topic címében lévõ tört szerverre, de azt írja ki, hogy a cd kulcsom "not valid". Ugye a faqban az van, hogy valami bf2cdkeychecket kéne keresni, csakhát ilyet nem találok. Meg a kettes pontról beszél, amiben a patch 1.03 ideiglenes telepítõkönyvtárát kéne megkeresni, csakhát én nem raktam föl 1.03-t hanem csak az 1.12-t. Cdkulcsot írtam már át, de így sem tetszik neki. Van ötletetek?

TommoT

T4CeOBiNet noob
nade mit vársz attól akinek ojjan 'konyhája' amijjet a háttérben látni?? enyhén 20 éve piszkos demizzson - táboriasztal stb <#vigyor><#vigyor>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Nem a repülõkre, gondoltam, bár azok is lehetnek hatásosak ellene. Ott van például a FAV. De nem is az számít igazán, hogy mivel lövöd, hanem az hogy, hogyan, a taktika. Na meg az, hogy ismerd a gyengéit.
Me0w
Hagyd, most tanuljak. Az eletet is :D

schrank
hááát az a keki színû kulimáz gulyásnak egy kicsit erõs <#vomit>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

leveskocka
voltak ott pajzsok is...amugy nem falanxnak,hanem sundisznonak hivtak volna:)
Nem mondod... most tényleg nem jött rá a kolléga a "phalanx" és a "falanx" szavak közti összefüggésre?

T4CeOBiNet noob
LoL <#nevetes2><#nevetes2> ... nekem a gulyáson<#wave><#vigyor><#vigyor>

JAG jó, Rambó jó... sly legalább le tudta szedni a heliket géppuskával... még humwee se kellett neki hozzá, csak betámasztott és ratatatatata...
A vietkongok azért jöttek sokan, mert mint a BF2 óta tudjuk, a géppuska nagyon szór ha egynél több lövést ad le. Ezért - hogy slynak ne menjen kárba golyója - megkérte a sárgákat, hogy egyszerre sokan jöjjenek.

T4CeOBiNet noob
rambo csípõbõl tüzelt! itt legalább a vállon van a puskatus<#awink><#eplus2> tehát valahol továbbképezték magukat .. a jagbõl meg csak a jogi oldalát vehették

schrank
bocs de nem néztem meg a kép alját mert már a kidolgozott felsõtestnél megdermedtt a tekintetem <#ijedt><#hehe>

schrank
phalanx-> falanx->palánk=fal<#idiota>

Me0w
Jahm, ezert. Mondjuk a jatekban arra jo hogy a szajbakurt raketakkal az epp felszalo sajat gepeidet talald el, vagy a helikoptereket. Kivancsi vagyok a DICE fasszopok kozul hanyan voltak a buzi szobajukon kivul 3 percnel tobbet, mert az biztos hogy a haditechnikai ismereteiket a JAGbol es a Rambo II-bol vettek.

Jancsik
jó,a phalanx ezt jelenti, a falanx az meg amit leírtam

T4CeOBiNet noob
te Schrank .. ezek csíterek mert pizzás dobozt is látni egypárat<#hehe>

Azért phalanx szerintem, mert annak az ereje az áttörhetetlenségében rejlett. Olyan volt mint egy dárdafal, és amikor át akart rajta menni valaki, fennakadt szépen. Az sszociáció itt az, hogy ez a nagy tûzerejû gépágyú mintegy falat húz az ellenséges légijármûvek és rakéták elõ, amelyek aztán szépen fennakadnak rajta. Szerintem.

Me0w
Bravo. Gimnazium elso osztaly. Inkabb bf2 helyett jarjal le a terre.

Mi a titok? Kérlek oszd meg velünk.... <#nezze>

Van egy tippem... a repülõkre gondoltál <#eplus2>

Jancsik
a falanx tudom mi,athén-spártai hábórúban vetették be másodszor.
ez a 2. ez a bõvített, 16sor volt és mindíg az elölállók válára tették a lándzsákat, ezek 6méteresek voltak, és úgy néztek ki mint a sündisznók :D

A helis táméhoz én is hozzászólnék. Nem tudom miért nyígnak sokan a helik ellen. Szerintem valaminek akkor a legkönnyebb megtalálni az ellenszerét, ha sokat használod azt és rájössz a gyengeségeire, rájössz arra, hogy mikor vagy a legsebezhetõbb. Ezt a tudásd aztán késõbb a magad javára fordíthatod az ellene zajló csatában. Magyarán szólva, ha valakit zavarnak a helik, kezdjen el helizni, rögtön rájön, hogy szinte gyerekjáték leszedni õket, csak a megfelelõ eszköz és a megfelelõ taktika kell ellene. És nem a sokat szidott AA(bár kettõ abból is simán leszed egy helit), bár hozzáteszem, hogy már találkoztam olyannal, aki nagyon ott volt az AA-ban, tehát minden csak gyakorlás kérdése.
ATX1 - segitek, mert a többiek finom iróniával próbálják meg tudtodra hozni, hogy mi is a gond.

Természetesen ez itt a Battlefield 2 topic, és ha PC-d van, akkor jó helyen jársz. A probléma az, hogy már a helyesirásod is borzalmas, ráadásul amiket kérdezel azok teljesen értelmetlen dolgok.

Elõbbi megoldása az, hogy mielõtt megnyomod a "Mehet" gombot, szépen fogod, és átolvasod a mondataidat, kijavitod benne a hibákat, hogy legalább olvasható legyen. Nem kell tökéletességre törekedni, de legalább egy picit próbálj meg magyarul és összefüggõen irni. Pl próbálj meg kerek mondatokat fabrikálni, melyekben van alany, állitmány, esetleg tárgy is.... természetesen lehet májerkodni a spéci szavakkal mint a soxor vagy az 1szerû, de ez ne menjen az érthetõség rovására.

A második problémára gyógyir lehet, ha megpróbálod szabatosan kifejteni, pontosan mi is érdekel. Az hogy "kicsik az emberek" úgy gondolom természetes kellene, hogy legyen, ugyanis a mi univerzumunkban a távolabb lévõ dolgok kicsinek látszódnak. Tehát hülyeségeket nem kérdezünk, mert annak az eredménye sok-sok gonoszkodó hozzászólás lesz.

Kérlek ne sértõdj meg, az irónia ellenére segitõ szándékkal irtam. Az egyetlen, amit nem értek, hogy 2004-ben regisztráltál ide, és azóta még nem sikerült az érthetõ hozzászólások irását elsajátitanod? Vagy csak szivózol a néppel?

FCH kari

?????valamit tudtok ezekkel kezdeni??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

joebacsi
neked csapaton belül van egy logógyártó egységed fly személyében, vele rendezd le :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
falanx-nak nevezték az ókorban a nehézgyalogságot...majd jön ahhoj, és tol neked fejtágító perceket :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jancsik
Danee az avatargyártó
alíg várom hogy az eném készen legyen :)