Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így a legpontosabb!:P
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
mi a fegyvernek a neve?tudja valaki?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ez egy falanx. Tessék, menj át rajta <#idiota>#idiota>
Kezded kapisgálni az összefüggést? :DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Látom te is jól közelíted meg a témát!:DDDDD
Nem tudják elfoglalni a pontot, erre szupertitkos kémük,
Asszem csinálok egy klánt és ez lesz a Taktikánk :) Népszerûek leszünk :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tom mi az a phalnax de épp ezaz hogy mi köze annak egy ágyúhoz?Ennyi erõvel a kávédaráló is találóbb név lenne.<#idiota>#idiota><#fejvakaras>#fejvakaras>
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Nekem mondod, parasztgyereknek mi az a szingleplélyer? :)
A lényeg abban van, hogy még mindig nagyobb a war a heliért néha mint a zászlókért .. érted?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Minden helipad mellett általában 2-tõl 4-ig terjedõ számban tobzódnak a kopterlámik, melletük kicst hátrébb 1-2 profibb, meg a spawntól odakocsikáznak akiket éppen lelõttek vele ...
Én pedig szépen megkérem õket (Miközben erõsen próbálják az egész tím összlétszámát 2-re redukálni ...) "Srácok, lécci hagy menjek a helivel, ugyanis szeretném megtalálni a gyenge pontját!"
Holnap kipróbálom ... Tuti beválik ...
Ugye te se gondoltad komolyan hogy én mint mezei gyalogkakukk egy majdnem teli szerveren bármekkora eséllyel is rendelkezem hogy helit szerezzek?
(RTW rulez <#buck>#buck>)
Indítsd el a patch-t install-ig.
keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\
Commanderként védem a TV tornyot 2x kinyírtam az (SWE) klán komplett squdját. Hol c4-el hol gránátvetõvel.
Erre az egyik srác átlép usa oldalra és leTK-z, majd vissaz Mec oldalra, de addig már ott volt 6 ember, szal el is foglalták...
Majd beírja, hogy ez teljesen valós dolog... lol...
Van egy kis problémám. Fel akarok menni a topic címében lévõ tört szerverre, de azt írja ki, hogy a cd kulcsom "not valid". Ugye a faqban az van, hogy valami bf2cdkeychecket kéne keresni, csakhát ilyet nem találok. Meg a kettes pontról beszél, amiben a patch 1.03 ideiglenes telepítõkönyvtárát kéne megkeresni, csakhát én nem raktam föl 1.03-t hanem csak az 1.12-t. Cdkulcsot írtam már át, de így sem tetszik neki. Van ötletetek?
TommoT
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A vietkongok azért jöttek sokan, mert mint a BF2 óta tudjuk, a géppuska nagyon szór ha egynél több lövést ad le. Ezért - hogy slynak ne menjen kárba golyója - megkérte a sárgákat, hogy egyszerre sokan jöjjenek.
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
Van egy tippem... a repülõkre gondoltál <#eplus2>#eplus2>
ez a 2. ez a bõvített, 16sor volt és mindíg az elölállók válára tették a lándzsákat, ezek 6méteresek voltak, és úgy néztek ki mint a sündisznók :D
Természetesen ez itt a Battlefield 2 topic, és ha PC-d van, akkor jó helyen jársz. A probléma az, hogy már a helyesirásod is borzalmas, ráadásul amiket kérdezel azok teljesen értelmetlen dolgok.
Elõbbi megoldása az, hogy mielõtt megnyomod a "Mehet" gombot, szépen fogod, és átolvasod a mondataidat, kijavitod benne a hibákat, hogy legalább olvasható legyen. Nem kell tökéletességre törekedni, de legalább egy picit próbálj meg magyarul és összefüggõen irni. Pl próbálj meg kerek mondatokat fabrikálni, melyekben van alany, állitmány, esetleg tárgy is.... természetesen lehet májerkodni a spéci szavakkal mint a soxor vagy az 1szerû, de ez ne menjen az érthetõség rovására.
A második problémára gyógyir lehet, ha megpróbálod szabatosan kifejteni, pontosan mi is érdekel. Az hogy "kicsik az emberek" úgy gondolom természetes kellene, hogy legyen, ugyanis a mi univerzumunkban a távolabb lévõ dolgok kicsinek látszódnak. Tehát hülyeségeket nem kérdezünk, mert annak az eredménye sok-sok gonoszkodó hozzászólás lesz.
Kérlek ne sértõdj meg, az irónia ellenére segitõ szándékkal irtam. Az egyetlen, amit nem értek, hogy 2004-ben regisztráltál ide, és azóta még nem sikerült az érthetõ hozzászólások irását elsajátitanod? Vagy csak szivózol a néppel?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
alíg várom hogy az eném készen legyen :)