Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Tört servereken. De mivel itt 95%-ban mindenkinek eredeti van, elég kevesen lesznek fent...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Cream78
Mielõtt többet kérdeznél,ja lehet! FAQ-T olvasgasd ALAPOSAN! Föntebb keresd!

TS Zolly
Akkor legyen Running? <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Cream78
Kínálat? Ez nem bót vazze!<#csodalk>

Hello.Totál új vagyok multiban.Tört BF2-vel lehet multizni?

joebacsi
najó tényleg hízelgõ, hogy ennyien rácuppanának a popómra, de úgyérzem nemvagyok túl trendY egy ilyen kupához 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Crem
Elég szerény nyeremény...

Nõvére nincs?😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Murryt nem adom! <#boxer>

Válassz mást. Kiv engem. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Megkeresed a klánok weboldalait, szinte mindegyiken van fórum, vagy üzenõfal, a megfelelõ helyen üzenetet hagysz, és vársz hogy kapcsolatba lépjenek veled. Ha végignézed a hozzászólásokat találsz infót a létezõ klánok halmazát illetõleg, kis utánajárással még a weboldalukat is megtalálhatod 😊
Running
Eddig Joe a nyeremény. Habár nem ismerem személyesen...gondolom bedobható a közösbe. De a CoR is tehet felajánlást. Pl Murry-t..vagy nem tom. 😊))))))))))

joebacsi
"kínálatot"
vicc vagy vazze 😄
mivel itt fórumban végigkövethetõ az eddigi bf pályafutásod nevárd, hogy kapkodjanak érted a csapatok...😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TS Zolly
Mé? Mégsem ez lesz a nyeremény? Wazze! Visszamondjuk az indulást. 😄

na de hol találom meg a kínálatot?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

TS Zolly
Ezt ugysem érthetd.

töltöttem le Fraps-ot (2.7.2) de feltelepítem és nem akar elindúlni!

hogyis van ez, valaki dobjon meg egy mûködõ verzióval pls <#wave>

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

A komposztalashoz most nem jo az ido. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jelentkezz vmelyik klánba vazze 😊
namármost énis akarok ilyen klános lenni meg minden

hogyan is van ez vcazze? híjjon már meg valaki vagy mivanmár

Danee
ezért jelentkeznek olyan kevesen 😊)

joebacsi
rohatt!!!444 <#mf2><#mf2>

Hatt
Máshogy nem tudod rávanni a játékosokat, csapatokat hogy jeletkezzenek?
Nálatok kötelezõ tirpáknak lenni?

Elastic An-usZ Boys

Danee
Kari, nem passzol a logo-d szine a fejléchez 😊

Running
RDHA jelzett jönnek õk is a kupára, és nyereményként felajánlották, Joebácsi testét többszöri használatra.
Ezaz fiúk...tapsoljuk meg õket.<#worship><#taps><#taps>

koschwarz
<#mf1><#mf2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Hát szépen gyûlnek a csapatok. Akik még gondolkodnak:
T4ce, gs.bf2, Easy, rdha, PT-6, s'FB
Akiket még nem találtam meg: WING, PCEF, OPC

Ha esetleg tud valaki elérhetõséget, az dobjon már rám egy privit. Ha tudtok még klánokat azt is jelezzétek...köszönöm.

DummyBoy
Köszönöm szépen, asszem használni fogom ezt a nevet 😊

Meghívlak tiszteletbeli tagnak 😊

Szóval: Figyelem, figyelem: a -=T.C.L.=- TactiCLan felvételt hirdet 😊

Felvételi követelmények 😊

1 - minimum 24 év
2 - eredeti játék
3 - GF4-nél valamivel komolyabb VGA <#hehe>
4 - 0,6-nál kisebb KDR (Nehogymá jobb legyen mint az enyim 😊 )
5 - Megfelelõ "taktikai" érzék <#hehe>
6 - 6000-nél kevesebb global point (lásd 4-es pont!)
7 - Ezenfelül aki az aláírásomban lévõ kritériumoknak megfelel, az mentesül az elõzõ 6 pont alól (Azért lehetõleg 18+)

Lehet tolongani <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DonC
A CoR nem az sFB-vel koalicióban indul? vagy életetek az a része végetért?

Murry
Megnéztem a medic movie-t, hát nem a srác a superman, hanem az ellenfelek a lámik.
Ha egy kicsit skill-esebbek az ellenfelek akkor ez a movie nem jött volna létre.

TS Zolly
Hüha! Mi is? De jóóó! <#taps><#taps><#vigyor><#eljen>

Többiek? Pl a nemmondom ki millen erõs OPC? <#ravasz1>

Drachomir
Talan ebben a filmben a problema ott keresendo, h nekunk nincs meg az a kepregenyes hatterunk ami a tengeren tulon alapkovetelmeyne annak, h egy ilyen film letrejohessen ...

<#email><#banplz>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

badsec
Én már láttam a filmet az "elõvetítésen" és nekem tetszett! Charlize Theron rajongóknak pedig kötelezõ! Nagyon jól áll neki a fekete haj, fekete szûk bõrszerkóval!<#szeret>

Horda Maki!:D

erdos
És mint mindig dzsóbácsi löki a tutit, ez a nõ mindegy mit mondd akkor is megnézzük 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Drachomir
joebacsi.. csak egy noert megnezni egy filmet nem biztos h jo otlet :-) lattam mar az altalad emlitett holgynek olyan filmjet ami sokkal ertekesebb volt!

Drachomir
a medic mint super cast... erdemes megnezni a csapatjatek a srac munkajaban:<#idiota>

medic movie

TS Zolly
Na még egy kecsegel kevesebb! <#vigyor><#eljen>

joebacsi
nemérdekel a pórnép véleménye, a filmes "szakértõi" kritikákról meg pláne megvan a véleményem...charlize theronnal csak jó lehet egy film és punktum! 😄

Drachomir
mar afilemt is lattam.. szerintem sem er egy mozijegyet... de egyebkent erdekes kis sci-fi!

Félünk<#ijedt><#ijedt><#ijedt>

Ha tényleg az lesz ebben a patch-ben amit írtak meg az elõzetesben látható, akkor nekem tetszeni fog. 😊
Még az is, hogy messzebb lehet dobni a c4-et (meg a gránátra is ezt írták). Mert eddig sokszor épületrõb/bõl sem lehetett rádobni pl. az alant forgolódó páncélosra. És bosszantó a párkányra ragadt C4. Mostanl ráadásul fel is lehet szedni.
A pattogó gránátot pedig megszoktam Quake/UT vonalon. <#eplus2>
Szóval akit a sikátorban pofánkap egy sarkon beforduló gránát, az lehet, hogy én voltam. 😉

Minden jog fenntartva!

schrank
az imdb-n csak a kecsegek szavaznak lásd torrente <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
már említettem hogy közelre egyet pattan de 20-30 méterre lövöd akkor már nem pattan robban ugyanis nem fér bele a késleltetési idõbe hogy pattogjon de majd Runid biztos kitalál valami GL ping-pong bajnokságot <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
hát igen, de az IMDB (tudod mijaz?<#conf>) is alacsonyan értékelte a filmet. majd az HBO-n megnézem egy év múlva<#hehe>

Jancsik
MÁr várjuk<#violent>

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Running
Az Infantry kupára jelentkezõ csapatok eddig:

1. Horda
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX)
4. Force-X eSport Division (frx)
5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
6. Highly Trained Soldiers (HTS)
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)
8. Corps Of Rebels (COR)

GOGOGOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!

joebacsi
miért muszáj homoszexuálisnak lenni?

erdos
Jó kis kupa lesz ez, remélem a PT-6 is jön :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
hát nemtudom, ha arra a tüskés fû féle elõzetesre gondolsz, akkor nemértem, sztem egész jó, bár még nemláttam a filmet (nálunk március 9 a premier asszem)
az meg, hogy megbukott semmit sem jelent, az egész moziipar masszívan hanyatlik, és épp az ilyen agyonhájpolt filmek az elsõ áldozatai (túlságosan elszálltak a költségekkel)

Igaz, bár én a Tesztosz Theron-t jobban szeretem<#hehe>.
koschwarz
lol, kíváncsi vagyok mit szólsz majd az Aaeon Flux címû "remekhez", mely irtózatosat bukott az amcsiknál. monnyuk ez még nem jelent semmit, de hát ha valaki látta már a film elõzetesét, akkor nagyon elvetemültnek kell lennie, hogy bemennyen rá.<#confused>

Running
Az Infantry kupára jelentkezõ csapatok eddig:

1. Horda
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX) (Komolytalan jelentkezõk, illetve komolytalan Kupa esetén visszalépnek.)
4. Force-X eSport Division (frx)
5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
6. Highly Trained Soldiers (HTS)
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)

Még 2 hét a jelentkezés, hajrá klánok!!!