Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
"Heckler-Koch HK G36-E assault rifle (Germany)

így a legpontosabb!😛"

oh kösz...
ez tényleg nem rossz fegyver, megvan a repertoárban...általában használom is a gyalogos pályákon

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
danik hunalbertók jancsikok.....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Danee
leállithatnád magad.. najo én befejeztem

Jancsik
nemhiszem hogy danee mert azt sem tudja miaz 😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Jancsik
kit idegesít? van még 1000 más szerver, mér idegesítene ha errõl a szarról kirúgnak?

Danee
<#hehe><#hehe><#hehe>

Danee
figyi, én azért csinálom, mert megkérnek rá, tudom h most ideges vagy mert kibaszott a szerver mert dtk-s lami vagy, ne pattogj, engem már rég nem érdekel mit irogatsz, se az egész nyomi klánod

schrank
na most komolyra fordítva a szót melyikõtök küldte ezt a levelet ?
"Hello! 14 éves vagyok és éppen a magömlési idõszakban vagyok. Hogyan lehet ezt a magömlést magszûntetni, illetve mikor lesz vége, mivel nem nagyon van bátorságom így elmenni sehova aludni meg ilyenek. Egyesek azt mondják, hogy önkielégítés kellene, de én azt undorítónak tartom"
<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
engem tegnap kibaszott mert azt írtam be valakinek hogy FASZ <#miaz><#vigyor5>

Jancsik
most azthiszed hogy olyan menõ vagy a logóiddal? pff

schrank
danee-nak üzenik a logomûhely topic-ból :
"ne kérj naponta új logot"<#mf2>

Danee
ja utánna nyomtam a punish-t és ágyõ 😊

schrank
én ezt végignéztem madártávlatból kommanderként be is irtam DTK kecseg <#hehe> aztán meg jól nyakonbasztam az albit arty-val <#mf2> ez mustáron volt a erõmû vagy miafaszomnál <#fejvakaras>

Danee
Majd meglátjátok milyen lett neki a VIP-es 😊 az még szebb

mNzJean
itt az uj ruhám ,de ez csak átmeneti THX Danee

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

leveskocka
ui:dummynak not is kell fizetni!!kiveve,ha csaj vagy,vagy jo csaj a novered,hugod,egyeb norokonod es be tudod oket szervezni😊
nekem no helyett inkabb sort hozzal...
leveskocka
azt akarja irni,hogy a -=T.C.L.=- most toboroz

feltetelek: #60500 itt

pluszfeltetel:az alapitonak (dummyboy)
es a nevadonak(en😊
minden uj jelentkezonek fizetnie kell abszintot(fekete),sort,es csocsot
mennyiseg szamit!
Drachomir
olvass vissza t.c.l. ,ost toborozzzzz!!!

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Kérdezzél gyugodtan, ha lusta vagy olvasni. Csak ne lepõdj meg rajta, ha más meg lusta lesz válaszolni.

Valamint nem ártana, ha beszereznél egy helyesírási szótárat és tanulmányoznád. Kükönös tekintettel a központozás szabályaira. Mert így kissé "bagoly mondja verébre, nagyfejû" benyomást keltesz.

Minden jog fenntartva!

Danee

Olvasd végig a FAQ-t. Lámákra ne hallgassál, van marékszám tört szerver, köztük olyan is amin saját ranked rendszer megy. Ráadásul esténként dugig tömött 64-es szerverek is. De van SF meg custom mapos szerver is köztük, illetve kampányhoz is csatlakozhatsz.

Minden jog fenntartva!

Danee
pill, mindjárt megcsinálom neked 😊

FCH kari
köszi látom😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Jancsik
áz

Hatt
ovoda rulzzz

Elastic An-usZ Boys

Jancsik
elcseszed mindenki játékát

Danee
persze... kezdjél hazudozni.. elég gyanus nem, hogy elõbb nekem irta be hogy Stop Fireing now!
Megint hazudsz, szokásodhoz híven

Jancsik
te kezdtél rám lõni, utána löttem vissza

Hi

Lan-on lehet botokat betenni?

thx
ERykk
csak igy tovabb;o)

teszek rá hogy te mit szeretnél, eddig sem voltam sokat magyar szervereken, eztán sem leszek! ja és nem ebbõl kifolyól.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Jancsik
Le dtkztam danee-t a tankért

Személy szerint nem veled beszélgettem!
A trágár szavakat meg ne nekem címezd. <#ejnye1>

Ebbõl kifolyólag nem is édrekel hogy miket makogsz itt.

ja és tanulj meg írni!

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Me0w
Hagy valaszoljak Joebacsi helyett, szepen pontokban:

- Termeszetesen igy kell ezt velemenyezni, hogy 'szarajatekbazze', mi mindannyian arra va'gyunk, hogy ezt egy ily hozzaerto megvilagitsa szamunkra.

- Miert is lenne majomarcu, csakazert hogy a sok idetetevedo olvasaskeptelen idiotanak ujra es ujra leirjuk ugyanazokat a valaszokat. Nem ugy, hogy fent nagybetuvel FAQ, elolvasod. Nem bazzeg, kerdezzunk meg mindent ezerszer, aze' van a forum, nem masert.

- Igen, minden bizonnyal a rad lovoldozo jatekosok 101%-a csiter volt. Nem azert lott le mert talaln mar 8 onapja jatszik, nem. Azert mert mind csiter. Es lama is. Mert olyan, meg hogy jarmuvel lott le mig te keselted, es hasonlok.

- En sem ismerlek de siman van mar velemenyem rolad, es nagyon szeretnem ha inkabb kulfoldon boldogitanad a szerencsetlen jatekosokat.

Ja, es <#mf3>

Together we'll fly someday...

Elvben lenne rá lehetõség...
TS Zolly
Te mellik vagy? <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ha már a seggrõl beszélsz akkor kinyalhatod (te kérdezted!)

- (50 es ping) pont mikor mikor mevettem az eredeti gamét akkor mások is panaszkodtak többnyire itt, hogy lagzik, meg ehhez hasonló (hazahozom a játékot, hogy kipróbálom már végre valahára rangsorolt szervereken erre pufffff)

- ha kérdezni akarok akkor kérdezek, és nem fogok félórákat olvasgatni mert akkor meg mi a f@sznak van a fórum.

- nem egyszer fordul elõ hogy csalókkal akad dolga az embernek, ez itt is bebizonyosodott úgyhogy ha mérges vagyok akkor nem azért mert "béna vagyok" hanem csak eszi az embert az ideg

énsem ismerlek, de addig nem alkotok véleményt senkirõl!

Érdekes, VeNYLaci tudott normálisan válaszolni. Szerintem nincsen itt 4-5 éve, mint akinek inkább példát kellene mutatni

Guer
felajánlod a gyûjteményedbõl? 😄D

De ezt csak te nyerheted<#hehe><#hehe><#hehe>

Me0w
Mer' hat buzi vagy vazze.

Together we'll fly someday...

schrank

joebacsi
"na a helyzet, hogy egy nagy sz@r az egész game, mert nem lehet rendesen jaccan. hiába van 50 es pingem, akadozik mindig."

"az mitõl van, hogy lövök az ellenre mint állat Õ meg egy lövéssel leterít?
ennyire pontosan céloznak? bár én elõbb kezdem lõni, mégis õ "gyõz"!
hogy van ez?"

tipikus, ha béna vagyok, a játék a szar hozzáállást nem nevezném normálisnak, másrészt minden hülyeségért jöttél ide a fórumba kérdezgetni, ahelyett, hogy egyszer elolvastad volna a faq-ot...
ez a "hol a kínálat" meg csak hab a tortán, a segged nenyaljuk ki?
nem ismerlek, de ezekalapján nemépp pozitív az összkép 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"te nemtartozol közéjük" mibõl is kifolyókag?

joebacsi
ne érts félre, nem az a bajom, hogy nemrég kezdted a játékot, meghogy nemsokat írsz fórumra...rengeteg normális játékos van, aki mostanában kezdte...te nemtartozol közéjük, ennyi...
üdv:
joe "kötsög õsbfes, nagyarc, király" bácsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Cream78
Én felajánlok a nyeremények közé egy kiszuperált Genius joy-t,de csak balra lehet kanyarodni.<#nevetes1>

TS Zolly
Igen! Jimy, ööö akarom mondani, Sanyi, vagyis Joebácsi a kiráy! <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
lehet a banner alatti szerveren pl..

ki beszél itt arról, hogy kapkodjanak utánam??????????????????????????????????

én csak ki akarom próbálni. és az, hogy "itt nyomonkövethetõ a pályafutásom" az te szemszögedbõl mit jelent?
csak mert nem vagyok állandóan itt, és nem buzerálom ezt a fórumot több éve? örülök hogy te királynak tartod magad és, hogy ekkora az arcod! <#beka3>

TS Zolly
Ha találsz tört szervert, akkor lehet.