Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így a legpontosabb!😛"
oh kösz...
ez tényleg nem rossz fegyver, megvan a repertoárban...általában használom is a gyalogos pályákon
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
"Hello! 14 éves vagyok és éppen a magömlési idõszakban vagyok. Hogyan lehet ezt a magömlést magszûntetni, illetve mikor lesz vége, mivel nem nagyon van bátorságom így elmenni sehova aludni meg ilyenek. Egyesek azt mondják, hogy önkielégítés kellene, de én azt undorítónak tartom"
<#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"ne kérj naponta új logot"<#mf2>#mf2>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
nekem no helyett inkabb sort hozzal...
feltetelek: #60500 itt
pluszfeltetel:az alapitonak (dummyboy)
es a nevadonak(en😊
minden uj jelentkezonek fizetnie kell abszintot(fekete),sort,es csocsot
mennyiseg szamit!
Valamint nem ártana, ha beszereznél egy helyesírási szótárat és tanulmányoznád. Kükönös tekintettel a központozás szabályaira. Mert így kissé "bagoly mondja verébre, nagyfejû" benyomást keltesz.
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Megint hazudsz, szokásodhoz híven
Lan-on lehet botokat betenni?
thx
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
A trágár szavakat meg ne nekem címezd. <#ejnye1>#ejnye1>
Ebbõl kifolyólag nem is édrekel hogy miket makogsz itt.
ja és tanulj meg írni!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
- Termeszetesen igy kell ezt velemenyezni, hogy 'szarajatekbazze', mi mindannyian arra va'gyunk, hogy ezt egy ily hozzaerto megvilagitsa szamunkra.
- Miert is lenne majomarcu, csakazert hogy a sok idetetevedo olvasaskeptelen idiotanak ujra es ujra leirjuk ugyanazokat a valaszokat. Nem ugy, hogy fent nagybetuvel FAQ, elolvasod. Nem bazzeg, kerdezzunk meg mindent ezerszer, aze' van a forum, nem masert.
- Igen, minden bizonnyal a rad lovoldozo jatekosok 101%-a csiter volt. Nem azert lott le mert talaln mar 8 onapja jatszik, nem. Azert mert mind csiter. Es lama is. Mert olyan, meg hogy jarmuvel lott le mig te keselted, es hasonlok.
- En sem ismerlek de siman van mar velemenyem rolad, es nagyon szeretnem ha inkabb kulfoldon boldogitanad a szerencsetlen jatekosokat.
Ja, es <#mf3>#mf3>
Together we'll fly someday...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
- (50 es ping) pont mikor mikor mevettem az eredeti gamét akkor mások is panaszkodtak többnyire itt, hogy lagzik, meg ehhez hasonló (hazahozom a játékot, hogy kipróbálom már végre valahára rangsorolt szervereken erre pufffff)
- ha kérdezni akarok akkor kérdezek, és nem fogok félórákat olvasgatni mert akkor meg mi a f@sznak van a fórum.
- nem egyszer fordul elõ hogy csalókkal akad dolga az embernek, ez itt is bebizonyosodott úgyhogy ha mérges vagyok akkor nem azért mert "béna vagyok" hanem csak eszi az embert az ideg
énsem ismerlek, de addig nem alkotok véleményt senkirõl!
Érdekes, VeNYLaci tudott normálisan válaszolni. Szerintem nincsen itt 4-5 éve, mint akinek inkább példát kellene mutatni
"az mitõl van, hogy lövök az ellenre mint állat Õ meg egy lövéssel leterít?
ennyire pontosan céloznak? bár én elõbb kezdem lõni, mégis õ "gyõz"!
hogy van ez?"
tipikus, ha béna vagyok, a játék a szar hozzáállást nem nevezném normálisnak, másrészt minden hülyeségért jöttél ide a fórumba kérdezgetni, ahelyett, hogy egyszer elolvastad volna a faq-ot...
ez a "hol a kínálat" meg csak hab a tortán, a segged nenyaljuk ki?
nem ismerlek, de ezekalapján nemépp pozitív az összkép 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
üdv:
joe "kötsög õsbfes, nagyarc, király" bácsi
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
én csak ki akarom próbálni. és az, hogy "itt nyomonkövethetõ a pályafutásom" az te szemszögedbõl mit jelent?
csak mert nem vagyok állandóan itt, és nem buzerálom ezt a fórumot több éve? örülök hogy te királynak tartod magad és, hogy ekkora az arcod! <#beka3>#beka3>