Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Igy van. Ha nincs jármü, nincs parancsnok és ha bennünk megbíznak, akkor mi is megbízunk a másikba. Pláne ha lesznek pártatlan bírok a szerveren.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
neakarjátok, hogy megint be kelljen szúrnom a kozsós képet, mer nemlesz jóvége 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ha már BF2-vel játszunk ne módozgassunk össze-vissza szvsz

Running
De a peccs után is menni fog? Szerveroldali csak, vagy clienseknek is telepíteni kell? Szerintem ebbõl nagy gond lenne.

Egyébként meg valaki szeretne c4+gránátvetõt...de már nem tom...végigkérdek akkor mindenkit, f*szom kivan már.<#idiota>

Running
Jó az, mindig melegen tartja a tojásokat...csak nehogy kikeljen valami.<#hehe>

Zs0lt1
devan normális inf mod bf2-re, vannak is hozzá lekicsinyitett pályák, meg még csinálnak újjakat, linket is adtam már Running-nak, de asszem le lettem szavazva, pedig az inf modban nins se kommander se ugribugri nub gránátvetõ meg c4 sem meg semmi robbanószer meg semmi jármû.
ez lenne a tiszta szerintem.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TS Zolly
Csak 32. 😄 Ebbe a minusz 20 fokos hidegbe kellett vennem egyet a teszkóba. És nem étkezési jegyekbõl. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Murry
Oh hogy rohadna le a kezed te köcsög, hogy egy lapon mered említeni a multihacket, és a gamehacket használó szemét csítereket, azzal akinek egy játék közbeni kék halál miatt hibás lett 2 file a bf2-ben. Pont fenn voltam TS-en és hallottam mindent ami akkor történt.
Olyan gyerekrõl beszélsz ilyen vádlóan, aki még egy windows-t se tud rendesen feltelpíteni, nemhogy egy angol csítprogramot a netrõl beszerezni, és használni.
3 éve ismerem az illetõt, és a kezdtetektõl fogva csít ellenes volt, hiszen már annó az Anti Cheat klánban is tagunk volt. Tûzbe tenném érte bármikor a kezemet.
Még a PB szerint sem csalás ez te barom, hiszen számtalan oka lehet ennek. többek között a crackelt exe is okozhat ilyet. Ha minden játékost meghurcolnának az MD5 file hibért akkor rengeteg magyar ember lenne ok nélkül bannolva, még lehet, hogyte is köztük lennél. te fasz.
Nem véletlen, hogy az MD5 tool check erroros emberek nevét nem teszik közzé, és nem hurcolják meg õket, te tetû.

Jó lenne ha azokkal foglalkoznál akik tényleges game, vagy multihackel bannolt a PB, és nem vagdalkoznál csak úgy. <#mf3>

Me0w
Ules melegito? 😄 Hat igen, 60 felett mar kell azis... 😄

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Nekem ollan nincs. Ülés melegitõ van oda bé dugva. Amugy nem volt benne, már igy vettem. Istenem, öreg auto mán szegény.

erdos
Csak azé nem emlékszel te gesznyó hogy én írjam le mi? <#mf2> Az eX infantryba bezony elporolt bennünket, mi meg simába õket, de összesítésbe õk voltak a jobbak, ezúton is gratt!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

TS Zolly
Jcsres dolog volt az, amiért kikérték a pb fejlesztõi véleményét. Vissza igazolták, hogy csak egy hiba. CoR nevet nem tudok, de hallotam róla, abba az idõben négy emberünknél fordult elõ sorozatos pb kick. Valaki egy a négy közül. De nem is érdekel hogy ki volt. Az is csak egy hiba volt, amit a pb nem tudott értékelni. Mint pl engem, amikor párszor kirakott mert valami nem volt renbe a wake island nevü könyvtárral. Ebbõl a négy emberbõl kettõ csak hébe hoba gémel,tehát nem érdekük, kettõért meg tüzbe tenném a kezem. 30 felett nem jellemzõ a csalás, ha eddig pláne nem tették.

Farock az legalább beismerte ez igaz. Hidd el. DonC közölte volna azokat is, akik nem mentek át a szûrön.

Ha már flémet akartal segfej!!!!!

Running
Options>hangoknál mi van beállítva?

sza23
sziasztok!
Egy kis segytség kellene! ma elindytottam a bf2-õt és csak az intróig van hangja.Konkrétan a játéknak már nicsen.Amúgy meg a gépen minden mûködik ( winamp, media player). Szerintetek mi lehet az oka?

mesor
Autóban szivargyújtó?<#vigyor>
(úgy tudom az még nem extra felszereltség<#eplus2>)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Pharolas
Legalább running helyesen írta le...én meg csak hagyogatom el a szavakat <#worship>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

T4CeOBiNet noob
akkor már nevezek is<#finom><#eljen><#eljen><#kacsint><#kacsint><#kacsint>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Running
Bazz mit meg nem tesz az ember a cigiért mi? Az tényleg halálos mikor az ember üvöltve rohangál a munkahelyén tüzet könyörögve...

Pharolas
Hogy mit meg tesz az ember egy kis tüdõrák érdekében?!...<#mf2>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

digitalenjoy
csak amcsi puskákkal lehet lõni? 😊 nem vállalom ...

A JCSR nem kerülget ...

Hatt
Hát igazság szerint csak néztünk ki a fejünkbõl hogy most így ak-val hogy is fogunk kiszedni a tankból😊

Jó kis meccs volt az is😊 Eredményre már nem emlékszek

Elastic An-usZ Boys

TS Zolly
Nem nem, pont a régi dolgok miatt nézték hárman az uuuuuuuuunegyvenkettõt. De az is lehet, hogy nem áltak át a birok másik oldalra a másik körre.

Más. Egy kis off. Tegnap este kilenc után elfogyott a cigim. Hidegbe nem volt kedvem elmeni a benzinkutra venni. Meg különben is, legalább leszokok. Na idáig birtam. Elmentem a bótba, vettem. Kocsiba már rá akartam gyujtani. Keresem az autóba valami tüzgyujtásra alkalmas eszközt. Keszztyütartó, semmi. Kardánbox, semmi. Ajtó zseb, semmi. Ülés alatt valahol, semmi. Francba, akkor nyomás haza gyufáért, ugyis kajás vagyok. Megyek be, lakáskulcs a kocsiba maradt. Ki a kocsihoz. Lakáskulcsal vissza, körülnézek bent , semmi. Asszonyt délután leb@szom, mert nem találtam gyufát. Átmegyek anyámékhoz, kerámialapos tüzhelyhez mé kelle ugyi gyufa. Nincs. Megnézem a kazánt, ott szokott lenni. Persze most nincs. Vissza mihozzánk, találtam egy félig üres szir-sz@r öngyufát. Tüzkö benne már extra lenne. Nyári konyhába viszont találtam egy üres öngyujtót, aminek még jó a tüzköve. Két öngyufa segítségével, már pöfékelek. 😄D

Running
Nos ittvan az Infantry kupa tárgyi nyereménye:
TESSÉK ITT VAN!!!

Ja az én nõm lesz, szóval mindenképp a Hordának kell gyõzni. Csapaton belül meg én vagyok a vezér szóval nincs gond.<#eplus2>

badsec
Szerintem a gyalogsági gránát inkább hozzátartozik egy infantry csatához, mint a C4. És azt se felejtsük le, hogy a patch után a C4-et a fél pályán át lehet dobálni majd. Ha már infantry, akkor szóljon arról hogy ki bánik jobban a puskával. De a legegyszerûbb lenne az Infantry mod használata. Nincsenek jármûvek és a kitekben is csak a fegyverek maradtak. Semmi C4, GL, stb. Infantry mod fegyverei

Horda Maki!:D

ha becsmérlõen beszélsz valakihez, próbálj meg helyesen is írni, különben nevetségessé teszed magad az emberek elõtt...

mindenre van magyarázat. mentség az nincs!

Farock legalább volt annyira férfi, hogy megmagyarázta, miért csinálta.
Neki nem lehetett memória gondja he? Meg sem próbálta félremagyarázni.

A JCSR, CoR soraiban megbukott "file és memória" problémával küszködõ játékosokról meg egy bejegyzést sem olvastam itt.
Érdekes, hogy Vérpistikét mindenki elkezdi szétszedni ha kiderül, hogy játszott a tûzzel de ha már klános fütyirõl van szó, akkor azt inkább tartsuk titokban...

Pfuj! <#mf3>

az ünnepi kaki...

erdos
A mi korosztályunk még vastagon az oroszt nyomatta 8 évig kollega <#mf2>
Ezt meg benéztem, ennyi, de Hattoriék hálisten megértõek voltak.. <#worship>

505thZajcev[PT]
bf42ben kulon modot csinaltak erre, mert volt mar ra pelda inantry meccsen nalam is, hogy dobtam pl granatot (azt se szabadott).

Me0w
Angol az ablakban?

Together we'll fly someday...

Az lesz a legegyszerûbb szerintem is ha marad minden

erdos
Jól van na, többet nem fordul elõ, fingom se volt mi az az infantry, gondoltam a 16 mappon a játék így ezt az apróságot el is felejtettem közölni a többiekkel... <#hehe>
volt is meglepetés az eX-nél mikor begördültem a vassal a zászlóhoz <#idiota>

Murry
Tök igazad van ezért, ha egy ilyen eset véletlenül történik akkor, az még ne legyen bukta, csak ejnye bejnye, megne lássam ezt még1x 😊

Running
A jelentkezési lapon minden fel van tüntetve, mit lehet mit nem...

Running
Szerintem marad minden ahogy volt, gránátvetõ+c4 rulzz.

Mersant
jó lenne minnél hamarab meghozni a szabályokat, és kiírni valahova,mert nem 1 emberrel találkoztam aki simán beült a tankba és hülyén nézett mikor szóltunk hogy ne mkéne infantryn tankozni...valamint ha tiltva lesznek egyes fegyverek nem ártana elõtte úgy gyakorolni, mert a beidegzõdés nagy úr, és azért 1 bummantós miatt bukni 1 meccset, hát az nem igazságos...és elég kelemetlen mert fegyverváltásnál férre lehet nyomni a nagy kapkodásban

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

505thZajcev[PT]
Persze en meg helikopter vagyok!!

A gránátvetõ nem érdekel de a c4 az maradhatna szvsz.....

erdos
Ésha egymást nézték? <#hehe>

GCR
Ne legyen , és ha ti használjátok a meccsen , akkor automatikusan buktátok<#hehe> Amúgy nem úgy indult hogy no gránátvetõ , c4 ,jarmû ?

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Murry
Nem igaz, Minket néztek 3-an, és az U42-t ketten.

TS Zolly
Rendes vagy. <#gun><#violent>

TS Zolly
De legyen.

TS Zolly
U42-öt nézték többen. Történelem miatt csak.

Running
NEKEM MIND1 Csávók, ha nem akartok gránátvetõt, c4-et akkor szavazzátok meg. Szervezzétek le, ha mind 7 csapat azt mondja ne legyen, kivesszük, ennyi.

GOGOGO JCSR.<#hehe>

Murry
Abszolut nem volt gond bírót szerezni MB mecsre.
Csak felmentünk 1-2 klán ts-re és már volt is elég bíró.

Zolly 1x nekünk 5 bíró volt jelen a warunkon, emlékezz vissza.
3 nézett minket, és 2 nézzte az U'42-eseket.

Nagyon jól elvoltak. 😊 Minket meg nem zavart a dolog, mert mi nem csalunk.
Ezért tök mind1 hány bíró nézz.

erdos
Sõt, meccsen még dobunk hozzád egy párat pluszba legyen tartalékod... <#hehe>

erdos
összesen 20 vagy 20vs20 azért nem ugyanaz.

TS Zolly
Nemá! Pont a c4-et? Gránátvetõt adom, c4 marad!!!

Drop szokott rádio szervert indítani.

joebacsi
1.2 után úgynézki talán bennt is maradhatnak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

erdos
te hogy tudsz kék betûkkel írni? <#idiota>
Vazze, agyamra ment a hétfõ <#vigyor2>

TS Zolly
Van egy szerver, ami ugy van béállitva, egy pálya 4 kör. Elsõ kettõ 16 fõs, második kettõ rendes 32 fõs szerver. Persze a befogadó képessége 40 fõ. 40 ember rohangált tegnap a 16-os karkandon. Hát nem tetszett.