Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akiknél egyértelmüen csalás volt a pb-kick oka,azt kirakták nyilvánosság elé.Akiknél meg lehetett az ok téves PB"riasztás",azokat nem(és utána kérdeztek a PB megfelelö szervénél).
De meg lehet az ilyesmit beszélni normális stílusban is.Az ugatásra ugatás a reakció...Én is csak azért vettem a fáradtságot,hogy közöljem ezt veled,mert normális stílusban reagáltál a postomra...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A vicces az volt, hogy a végefelé (komolyan) az amcsik félútnál kiugrottak a csónakból, ha meghallották a rotorhangot, és úszva próbáltak partot érni, az ott várakozó dzsipek, és apc-k legnagyobb örömére...
Természetesen egyik repülõsnek sem volt esze, hogy kiugorjon egy hátsó, védtelen pontunknál... ja, és mindhárom halálomkor belémjöttek repcsivel.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A mapokhoz még adhatunk párat pl. Oman ha szükséges és ennyi!!
találtunk is szolgáltatót, den em tujuk hogy annyi pénzért ranked-e?
5000Ft, ennyiért van bf2 ranked szerver, vagy ez csak sima?
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Pölö tegnap FRX ellen a nagy squad ugra bugra és kit választás közben véletlen átáltam hozzájuk... Eddig sose tudtam hogy hogy is jöhet össze ilyen véletlen de van.
Elastic An-usZ Boys
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Elastic An-usZ Boys
"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megõrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." -Mahatma Gandhi
az ünnepi kaki...
Én a CoR részrõl nem tudtam a nevet, csak Murrynél rákérdeztem, mert négy embert baszogatott a pb. És Teso2 is benne volt a négy névben. Murry többett nem árult el, nem is akartam tudni róla. És Teso2 nem álnéven játszik, hanem a fia. Ö a kis-Teso. Két gép, két eredeti játék. Próblémát már régen megoldották. És nem azzal te ..., hogy DonC-ék eltusálták neki. Nekem is ujra kellett raknom a gémet, mikor a wake szarsággal jött. Sõt néha elötte kirakott modosítások miatt is, kérte állitsak vissza mindent az eredeti állapotba. Magyarosítás, no intro, Dc már nincs fent.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
nemtom ki vagy, de egyvalamit szeretnék megkérdezni.
a valaki-valamikor-valamijjen fórumon leírta hogy az katyamaddzag nevû játékos a kösdfelmagad klán tagja csalt!! akkor ezt már tényként kell kezelni??<#shakehead>#shakehead>
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Idézet! valahonnan, valakitõl...
"Pár napja a pb megfogott pár embert akik valamilyen csítet használtak. Volt olyan köztük ami nem volt teljesen egyértelmû így azokat elküldték a pb-s srácoknak, hogy mondjanak róluk valamit. A pb-sek válasza az volt, hogy a kérdéses emberek mind valamilyen csitet használtak!!!
Elõször az volt emberek reakciója, hogy na akkor most meglesznek buktatva ezek a férgek, had vérezzenek! Aztán jött az, hogy hát a közösség érdekében nem kéne nyilvánosságra hozni a dolgokat elég azt belsõ körökben lerendezni. Ezzel még nem is lett volna gond ha ma nem került volna ki a fórumra 2 ember neve akik benne voltak a csalok listájában! Mert ugye ha 1-é kikerül a többié miért nem? Azért mert emberünk a JCSR-ben játszik??? Hányni tudnék most ettõl az egésztõl! A nagy király Wulfguy "barátunk" egy szaros csiter aki 4x bukott meg egymás után pb-n! Másik játékosunk a CoR soraiból Teso2 aki a csitet Kis teso néven használta..................."
Nekem meg ettõl nyílt ki a bicsku a zsebembe, de biztos az én igazságérzetem ferde és rossz következtetéseket vonok le...
az ünnepi kaki...
A legtöbb az legyen 8vs8!!!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Majd összedobok egy kis véleményt vagyis leírást a meccsrõl.
amúgy Murry a stylusoddal énsem vok kiegyezve ... bár megértem<#confused>#confused><#awink>#awink>
Személyeskedés nem történt. Nem nevesítettem meg senkit. Nem véletlenül.
Csupán valamiféle válaszokat kerestem a felmerülõ kételyemre. Mindenre számítottam de ilyen ostoba kisóvodás, trágár körmondatokra azért nem 😊
Ez sem engem minõsít. Ha bárkit megsértettem volna önérzetében... Annyira sajnálom...
az ünnepi kaki...
AA az sanszosabb 😊
hát helit azt kereshettétek volna, úgy percenként vittem arrébb mindig, nehogy artilleryvel kiszedjetek, bár így is eltalált 2szer egy kósza légvédelmi rakéta, de egyszer gerzson tekert meg apcbõl, egyszer pedig visszamásztam a sajáthelipadunkra...legalább commanderként nemcsak a monoton kattintgatás volt a feladatom 😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
+ a haverja
ezek osztódással szaporodnak
hát a tudásukról meg nemsokat lehet mondani <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Horda Maki!:D
Jó kis Mec galamblövészet gyosúszó amerikaiakra... <#hehe>#hehe>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
1. Vagyis mindent lehet amit a kasztoknál lehet.
2. mod kilõve
3. Jármûhasználat eddig is tiltott volt ezután is az lesz, ha valaki felül egy cangára már az is annak számít.
4. Maplistet valszeg bõvítjük: sarki,mustár és karkand eddig. Oman-t többen szeretnék plusszba. Írjátok meg melyik 16-os map legyen pusszba.
Az utolsó körhöz még annyit, hogy a légvédelem én voltam, és egész jó trükknek találtam a helipadról lövöldözõs módszereteket! Elég nehéz volt a kicsi kis rakétáimat ivelt röppályára kényszeríteni! A végén inkább a jó öreg Hummert választottam, ami talán még hatásosabbnak bizonyult! Hát valami csoda folytán az artillerytek valahogy nem akart a seggembe repülni!😉
Amitõl viszon ba..ott ideges voltam, az a helink! Hogy a pi...ába tudtátok elvinni!?? Voltunk vagy 4-5en ott! ÁÁáá! Csak azt nem értem, miért nem mentünk megkeresni! Vissza kellett volna szerezni! Igazából sok értelme nem maradt a torony védelmének! Ugye minek tv, ha nincs adás!😊
Gratulálok RDHA! Ennek legalább volt értelme! Kiegyensúlyozott volt végig!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Már kezd kínossá válni, hogy külföldi szervereken kör felénél kirugdosnak (pláne, ha a házigazdák ellen vagyok), mert ha nem, néha összejön egy-két furcsa eredmény.
Ez például akkor volt, amikor bekapcsoltam az éjmbotom, és Dalian Plant-en a parton állva pisztollyal szedtem le az anyahajón spa(w)nnoló amcsikat. (akkor is talált, ha az ellenkezõ irányba lõttem) Vagy mégsem. Má' nem emlékszem. 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A jó assik 20k feletti pontot kell hozzanak kötelezõen <#violent>#violent><#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Tehát akkor majd a te esetedet is elhallgatják, és eltusolják majd a gonosz klánosokat védõ liga tagjai.

Úristen, lehet hogy én is csíter lettem, elkaptam valakitõl?
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"