Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vsly
Csak aki ezt írta,az valszeg téves információkból táplálkozott.
Akiknél egyértelmüen csalás volt a pb-kick oka,azt kirakták nyilvánosság elé.Akiknél meg lehetett az ok téves PB"riasztás",azokat nem(és utána kérdeztek a PB megfelelö szervénél).
De meg lehet az ilyesmit beszélni normális stílusban is.Az ugatásra ugatás a reakció...Én is csak azért vettem a fáradtságot,hogy közöljem ezt veled,mert normális stílusban reagáltál a postomra...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Dalian Plant, kínai oldal, helibe ültem egyedül, onnan küldtem a TV-rakétákat. Indulás után leszedtem az ellenség Cobra-ját, valamint mindkét BH-t. Gyakorlatilag a meccs alatt amcsiknak soha nem is volt más pontjuk, csak az anyahajó. Mivel repülõseik igencsak bénák voltak, gyakorlatolag majdnem egyedül feltartottam az egész partraszálló hadmûveletet. Ahogy sorra szedtem ki a BH-kat, egyre kevesebben mertek beülni 😊
A vicces az volt, hogy a végefelé (komolyan) az amcsik félútnál kiugrottak a csónakból, ha meghallották a rotorhangot, és úszva próbáltak partot érni, az ott várakozó dzsipek, és apc-k legnagyobb örömére...
Természetesen egyik repülõsnek sem volt esze, hogy kiugorjon egy hátsó, védtelen pontunknál... ja, és mindhárom halálomkor belémjöttek repcsivel.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Minden szabály megtalálható a bf2huncup oldalon és a jelentkezési lapon. Ha a csapat visszaküldi azt jelenti elfogadta, vita nincs több.
A mapokhoz még adhatunk párat pl. Oman ha szükséges és ennyi!!

Jancsik
a klánunk szeretne egy 16os ranked szervert
találtunk is szolgáltatót, den em tujuk hogy annyi pénzért ranked-e?
5000Ft, ennyiért van bf2 ranked szerver, vagy ez csak sima?

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Ha innen vlki tört serveren nyomja pls árulja el nekem hogy csinálja. Thx 😊
Hatt
Absolute igazad van, véletlenek bizony vannak.
Pölö tegnap FRX ellen a nagy squad ugra bugra és kit választás közben véletlen átáltam hozzájuk... Eddig sose tudtam hogy hogy is jöhet össze ilyen véletlen de van.

Elastic An-usZ Boys

mNzJean
az infantry hun cup al kapcsolatban , a magam részérõl anyit ,ha nem lessz gránátvetõ meg c4 akkor én inkább kihagyom .Ja ugrani lehet majd vagy arra is lessz valami szabály?<#eplus2>De most komolyan, maradjunk meg a cb-s infantry szabályoknál az már bevált és szeressük.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hatt
Tényleg nem emlékeztem😄 Azért kössz hogy leírtad<#papakacsint>

Elastic An-usZ Boys

Ezt pedig figyelmesen olvassák el azok akik kikelnek magukból minõsíthetetlen stílusban...

"Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megõrizd a nyulgalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd." -Mahatma Gandhi

az ünnepi kaki...

TS Zolly
Na ezt meg hol olvastad?
Én a CoR részrõl nem tudtam a nevet, csak Murrynél rákérdeztem, mert négy embert baszogatott a pb. És Teso2 is benne volt a négy névben. Murry többett nem árult el, nem is akartam tudni róla. És Teso2 nem álnéven játszik, hanem a fia. Ö a kis-Teso. Két gép, két eredeti játék. Próblémát már régen megoldották. És nem azzal te ..., hogy DonC-ék eltusálták neki. Nekem is ujra kellett raknom a gémet, mikor a wake szarsággal jött. Sõt néha elötte kirakott modosítások miatt is, kérte állitsak vissza mindent az eredeti állapotba. Magyarosítás, no intro, Dc már nincs fent.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

T4CeOBiNet noob
szia<#wave>
nemtom ki vagy, de egyvalamit szeretnék megkérdezni.
a valaki-valamikor-valamijjen fórumon leírta hogy az katyamaddzag nevû játékos a kösdfelmagad klán tagja csalt!! akkor ezt már tényként kell kezelni??<#shakehead>

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

T4CeOBiNet noob
tod : ctrl+c ==> ctrl+v<#vigyor5><#bohoc>

Engem ez késztetett arra, hogy "tollat" ragadjak...

Idézet! valahonnan, valakitõl...

"Pár napja a pb megfogott pár embert akik valamilyen csítet használtak. Volt olyan köztük ami nem volt teljesen egyértelmû így azokat elküldték a pb-s srácoknak, hogy mondjanak róluk valamit. A pb-sek válasza az volt, hogy a kérdéses emberek mind valamilyen csitet használtak!!!
Elõször az volt emberek reakciója, hogy na akkor most meglesznek buktatva ezek a férgek, had vérezzenek! Aztán jött az, hogy hát a közösség érdekében nem kéne nyilvánosságra hozni a dolgokat elég azt belsõ körökben lerendezni. Ezzel még nem is lett volna gond ha ma nem került volna ki a fórumra 2 ember neve akik benne voltak a csalok listájában! Mert ugye ha 1-é kikerül a többié miért nem? Azért mert emberünk a JCSR-ben játszik??? Hányni tudnék most ettõl az egésztõl! A nagy király Wulfguy "barátunk" egy szaros csiter aki 4x bukott meg egymás után pb-n! Másik játékosunk a CoR soraiból Teso2 aki a csitet Kis teso néven használta..................."

Nekem meg ettõl nyílt ki a bicsku a zsebembe, de biztos az én igazságérzetem ferde és rossz következtetéseket vonok le...

az ünnepi kaki...

Robogo
10vs10 tuti ne legyen!!!!!!
A legtöbb az legyen 8vs8!!!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

vsly
Hogy kétszer kelljen begépelnem a saját üzimet<#mf2>

vsly
Amilyen az "Adjon Isten"....Mégis milyen reakcióra számítottál a bicskanyitogató stílusodra?<#lama>

T4CeOBiNet noob
namoss ezt méé duplázta??<#kuss><#dumcsi>

Robogo
Vagyis inkább úgy mondom,hogy az RDHA-sok voltak jók.Grat nekik.<#eljen>
Majd összedobok egy kis véleményt vagyis leírást a meccsrõl.

T4CeOBiNet noob
hmm ... az én meglátásom az a témával kapcsolatban hogy mivel ez egy viszonylag kicsi társaság ezért nem is kellett nevesítened senkitse mert tudja mindenki hogy kit köpködtél ... jogosan vagy jogtalanul, de legalábbis érdemi bizonyíték teljes hiányában<#boxer><#rinya>

amúgy Murry a stylusoddal énsem vok kiegyezve ... bár megértem<#confused><#awink>

Robogo
Szarok voltunk ennyi.Ez az én leírásom elbasztunk minden kibaszott ideges is voltam...Most inkább nem írom le a véleményem...

Az intelligens hozzászólásodra kis IQ huszár én úgy fogok reagálni, hogy inkább megmaradok embernek. Mocskos a szád az mindenkinek egyértelmû ezek után. Bár nem engem kell, hogy zavarjon...

Személyeskedés nem történt. Nem nevesítettem meg senkit. Nem véletlenül.
Csupán valamiféle válaszokat kerestem a felmerülõ kételyemre. Mindenre számítottam de ilyen ostoba kisóvodás, trágár körmondatokra azért nem 😊
Ez sem engem minõsít. Ha bárkit megsértettem volna önérzetében... Annyira sajnálom...

az ünnepi kaki...

joebacsi
jah 3ból egyszer sikerül csak kiszedni artilleryvel durván azt a humveet, szóval inkább hagytam 😊
AA az sanszosabb 😊
hát helit azt kereshettétek volna, úgy percenként vittem arrébb mindig, nehogy artilleryvel kiszedjetek, bár így is eltalált 2szer egy kósza légvédelmi rakéta, de egyszer gerzson tekert meg apcbõl, egyszer pedig visszamásztam a sajáthelipadunkra...legalább commanderként nemcsak a monoton kattintgatás volt a feladatom 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

T4CeOBiNet noob
amúgy + 3napja áll a bf2s.com<#nemtudom>

T4CeOBiNet noob
kiscsíter
+ a haverja
ezek osztódással szaporodnak

hát a tudásukról meg nemsokat lehet mondani <#nevetes1><#nevetes1>

Running
Tegnap szépen táncoltál schrank.<#nevetes1>

schrank
van olyan csít hogy gyorsabban lõnek a fegyverek mert ma többször lelõtek MP5-tel meg M16-tal úgy hogy csak egy nagyon rövid de kurvagyors(mint a BH minigun-ja<#gonosz3>) sorozatot hallottam <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

badsec
Igaz, erre nem is gondoltam...<#falbav>

Horda Maki!:D

Az meg commander, és átlagpontot kap... ( nincs teamwork pontja... )

badsec
És aki mögötte van? 4 kill és 100 pont?! Biztos csak véletlen, hogy õk ketten vannak elõl...<#levele>

Horda Maki!:D

vsly
Nekem csak 10769.Maradok a repcsibe<#shakehead>

erdos
Clean sweep? <#vigyor>
Jó kis Mec galamblövészet gyosúszó amerikaiakra... <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Amon Serrano
Na ez hogy jött össze?

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Murry
Ezt tegnap kaptam le.
404 ölés 1 halál

Ügyes a srác ugye?

Running
Nos mivel úgy vettem le a többség szeretne c4-et gránátvetõt alkalmazni, ezért marad minden ahogy eddig volt.
1. Vagyis mindent lehet amit a kasztoknál lehet.
2. mod kilõve
3. Jármûhasználat eddig is tiltott volt ezután is az lesz, ha valaki felül egy cangára már az is annak számít.
4. Maplistet valszeg bõvítjük: sarki,mustár és karkand eddig. Oman-t többen szeretnék plusszba. Írjátok meg melyik 16-os map legyen pusszba.

Amon Serrano
Köszi az élménybeszámolót, feldobtál!

Az utolsó körhöz még annyit, hogy a légvédelem én voltam, és egész jó trükknek találtam a helipadról lövöldözõs módszereteket! Elég nehéz volt a kicsi kis rakétáimat ivelt röppályára kényszeríteni! A végén inkább a jó öreg Hummert választottam, ami talán még hatásosabbnak bizonyult! Hát valami csoda folytán az artillerytek valahogy nem akart a seggembe repülni!😉

Amitõl viszon ba..ott ideges voltam, az a helink! Hogy a pi...ába tudtátok elvinni!?? Voltunk vagy 4-5en ott! ÁÁáá! Csak azt nem értem, miért nem mentünk megkeresni! Vissza kellett volna szerezni! Igazából sok értelme nem maradt a torony védelmének! Ugye minek tv, ha nincs adás!😊

Gratulálok RDHA! Ennek legalább volt értelme! Kiegyensúlyozott volt végig!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

vsly
Én vettem volna egy öngyújtót a bótba

Jaj, köszi, így legalább hazai színtéren nem kell majd szégyenkeznem...
Már kezd kínossá válni, hogy külföldi szervereken kör felénél kirugdosnak (pláne, ha a házigazdák ellen vagyok), mert ha nem, néha összejön egy-két furcsa eredmény.

Ez például akkor volt, amikor bekapcsoltam az éjmbotom, és Dalian Plant-en a parton állva pisztollyal szedtem le az anyahajón spa(w)nnoló amcsikat. (akkor is talált, ha az ellenkezõ irányba lõttem) Vagy mégsem. Má' nem emlékszem. 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

erdos
http://www.fingertime.com/bullettime.php

A jó assik 20k feletti pontot kell hozzanak kötelezõen <#violent><#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ráadásul Clanleader! 😊 De majd az Infantry cup-on meglátjuk, hogy ki, hogy tud lõni! 😉

Zs0lt1
cshíííteeer 😄DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TS Zolly
Amugy a Farock is klános. Multkor láttam HBA szineiben az egyik ea at szerveren.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Murry
Ezek szerint igen, és te is klános vagy.
Tehát akkor majd a te esetedet is elhallgatják, és eltusolják majd a gonosz klánosokat védõ liga tagjai.

TS Zolly
Ne!

Tegnap engem is kidobott md5 mismatch-al pályatöltés közben, eddig ilyet csak a Wake Islandon csinált...
Úristen, lehet hogy én is csíter lettem, elkaptam valakitõl?

TS Zolly
Na mostmár eltévedtem. Nem olvastam el a szabály rendesen, beismerem. Eddig arról van szó, hogy nincs jármû használat, és commander? Grátátról csak a gl volt képbe meg a c4. Ami lehet. Nem?

Drachomir
Szerintem nem a mod v nem a mod a kerdes. Szerintem ha tiszta infatry kudelmet szeretnenk a vodnik es a humwee meg belefer.Ezeket egy gratnatveto lovedekkel ellehet intezni. Ami fontosabb lenne az az alapfegyverek... C4 legyen v sem? ugyan mar !!! persze h kell!!! legalabb nem mindenki csak rarohan a zaszlora hanem szepen korbe vizslatja h hol bujhatott el egy atkos specopos...<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

joebacsi
nemtudom, ha errõl van szó én nembízok senkiben sem, még saját magamban se (viccen kívül, lehet, hogy pont a csata hevében jön elõ egy beidegzõdött mozdulat, és már repül a gránát)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
akkor meg faszság alapból az egész infantry cup, legyen infantry mod mindenképpen sztem...mi se játszunk olyan szerveren, ahol engedve van az unlock, annak ellenére, hogy ugye úgy egyeztunk meg, hogy tiltva van...elég csak 1 ember, hogy véletlenul dao12vel menjen, és leirtson 3 embert 1 pontnál, iszonyat sokat számít, és ez megtörtént normális klánnal szemben is...elnézést is kértek utánna, de miután egy ilyen eksön után bukott az a pont elhihetitek mennyire elnéztük...ugyanez a helyzet infantrynál is...

Murry
Nem szoktam így beszélni, bocs érte, de ennyire még soha nem akadtam ki, mint most.

TS Zolly
Kozsó? Ugyan már! Balázspalifeketepákó az már durva. Meg is keresem neked. 😄