Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A JCSR nem kerülget ...
Elastic An-usZ Boys
Utána már én is röhögtem, amikor (asszem) JCSR Gaba-t lecsíterezték, mert fél kör alatt több mint száz pontot szedett össze, én meg láttam, hogy épp BH-pilóta volt....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
"Két féligazságból sosem lesz egész, és ezért az igazságért már sokan adták a mások életét."<#fejvakaras>#fejvakaras>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Elastic An-usZ Boys
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Viszon kerdeznem, h talalkoztatok e ilyennel :
X1600 pro 256MB-os kartya , bf2 inditasa soran bedobja bf2 logos kepet majd szepen kilep (video lefutatasa nelkul) A WINDOWS ASZTALRA. A game erdeti es elozonap meg teljesen jol futott ua-zel a kartyaval. A driver a legujabb .. plz help me!!!<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Elastic An-usZ Boys
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Meg ne lássam hogy azzal rohangálsz😊
Elastic An-usZ Boys
Hát igen...ilyen katonák kellenének a közösségbe, máris megváltozna a közhangulat<#hehe>#hehe>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Mindamellett hogy nekem is megvan, még soha nem használtam lövöldözésre 1et se és a legzavaróbb mikor ilyennel lõnek le... Márpedig rankedon mindig F2000 és G36E amit lehet látni.
Elastic An-usZ Boys
Jó azok ellen akik teamkillerkednek heliért, elõkapom a fénygránátot aztán had száljon fel.<#nevetes2>#nevetes2> Mindig lezuhan<#hehe>#hehe>
Elastic An-usZ Boys
Amúgy nem volna rossz SF-et tolni, nekem pl. van eredeti de nem sokat nyomtam rajta pedig azt mondják jó :-)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(copirájt: crém) <#hehe>#hehe>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?