Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Abszolút, de abszolút offos a téma, csak azé írok ide, mert nagy itt az élet.
Nincs meg valakinek az a Postabank reklám, amiben a Csonka Bandi bénázik?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Persze kivetel van.
szerintem
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
-tRs-Landor
Tudom utálni fogtok de én nem találtam megoldást.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Majd rásegítek lövés után a koaxal <#hehe>#hehe>
Jaja, onnan lehet felismerni a rotorbuzikat hogy soha nem ugranak ki nehogy lekéssék a heli spawnját <#hehe>#hehe>
Mi az istent ..sztam el? Léccci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Nem feltétlenûl kell 30m-re lenni a foglalandó zászlóhoz.
Általában minden tank környékén van ellenséges gyalogos aki megpróbálja szétcsavarozni (tapasztalom mikor megpróbálom lebombázni a páncélost néha napján). uav vagy spott nélkûl észre se venni, hogy szálsz ki szerelni?:)
Elastic An-usZ Boys
tank egy lövés de még lesz idejük kiugrani de ahogyan ismerem a heliseket benmaradnak <#idiota>#idiota>
HMMWV a géppuska túlmelegedése elõtt végez vele <#ravasz1>#ravasz1>
Még ha sikerül meglepni a helit és beleküldök egyett általában hamarabb fordul és lõ ki engem minthogy az én ágyúm újratöltene :(
Ha nyilvánvaló túlerõ jön (tank+APC+gyalogság) akkor inkább visszább húzódom a hõsi halál helyett hogy nõjjenek az esélyeim, jobban lehet a másikat hátráltatni azzal hogy egyfolytában figyelnie kell mert "van itt még egy tank valahol..."
Ahhoz hogy a tankra hatékonyan lehessen spawnolni túl közel kell lennie a foglalásra váró zászlóhoz, ha meg biztonságos távolságban marad akkor már értelme sincs rá spawnolni szvsz
"Ha magában mászkál a tank akkor halálra van itélve."
Ez szerintem erõs túlzás, a földrõl max városi mappon igaz de ott se feltétlenül, nyílt terepen tankot csak tankkal lehet kiszedni (meg persze a levegõbõl, de onnan úgyis bármit szét lehet lõni szal ebbõl a szempontból mindegy)
Ilyenkor rendre lebaszok elé egy akánt; ezt szedd fel bazdmeg! :Ð
Egyébként szerintem igenis lehet tankkal aktívan squadozni. Leaderként is élnek a rám spawnolás lehetõségével, persze ilyenkor is akad mindig egy két jóképeseggû, beugrik a tankomba gunnernek és hevesen lõni kezdi az ellen tankját, ezzel biztosítva hogy még véletlenül se tudjak lopakodva támadni. Persze spawnolni sem lehet ilyenkor.. :) A másik eset - ami ugyan ritkább de élvezetesebb - amikor egy ütõs squad tagjaként a leader él azzal a lehetõséggel, hogy használja taktikailag a tankomat: megbeszéljuk hova támadjak, hova álljak védeni, hova vigyem õt, kér nekem supplyt, stb..
A fullos tank egy lövéssel való kiiktatása sajnos a tapasztalataim alapján majdhogynem mindennaposak. Ez szerintem újfent egy olyan BF2 engi fjúcsör ami benne is marad...
Javítani én sokat szoktam és szerintem igenis kell (fõként amikor nincs commander) egy tankosnak!
-tRs-Landor
Nem csak a tank mozog a gyalogsággal, ez kölcsönös. Nincs lekötve a tank. Fedezetet és 1 spawnhelyet nyújt. + Nagyot tud kaszálni ha kilépnek elé. Ha magában mászkál a tank akkor halálra van itélve.
Elastic An-usZ Boys
Örültem volna ha majd visszaköszön egy modban :(
Szóval szerintem :) a tank squadon kívül vagy két fõs suaddal hatékonyabb mintha kötötten együtt kell mozognia a gyalogsággal
Elastic An-usZ Boys
Ha sérül akkor jó messzire vissza kell tolatni hogy javítani lehessen, ha kilövik az engi úgysem a leaderre spawnol hanem a bázisra stb...
Ettõl függetlenül nagyon hatékony lehet ha figyeli a minimappot és jó úttörõ módjára ahol tud segít :)
Közelharcra tényleg rosszabb mint a korábbi részekben/modokban de középre és távolra brutális, foglalni is lehet vele csak jobb ha az ember bevárr egy gyalogos squadot
Amig az engineer javitja a tankot, addig a medic bentrõl automatikusan gyógyitja. Talán még akkor is, amikor a géppuskánál ül (bár ezt még nem sikerült ellenõriznem, de ha mûködik akkor az az über tankos kombó).
Medikként egyéblént szeretek tankban géppuskás lenni - ha nagyon elfogy az erõm, csak lebújok és néhány pillanat múlva már fullon vagyok. Igy nem szednek ki, csak ha a tank is robban... sok géppuskás amúgy se tudja, hogy le lehet bújni ha nagy a balhé és akkor csak a fentrõl jövõ lövedékek sebeznek...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Elastic An-usZ Boys
Mellesleg egyszer Kubra Dam-on (szerettem ott tankozni) védtem a második pontunkat, amikor kurva messzirõl (hídról) elkezdett egy AT lõni a tankomra. A probléma az volt, hogy a távolság miatt mire becsapódott a második rakéta, az elsõt már teljesen visszajavítottam. Nos, neki elfogyott a rakétája, nekem nem a csavarkulcsom...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nomeg amit Me0w is mondta vala az AT raksiját is csak úgy tudod kikerülni ha elõbb leszeded és vagy marad idõd kitérni vagy nem különben rádfordítja a raksit. Kicsit zabigyerek lett a tank amit szívembõl sajnálok, fõleg a legidegesítõbb hogy egy kurva vakondtúráson is otthagy egykét csíkot az életébõl... bezzeg az apc meg megy mint az olajozott istennyila...
Mi is kérünk kanyarban beforduló lövedéket meg reaktív páncélzatot!!!
<#hehe>#hehe>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Nézz utánna hogy hogyan is lehetésges ez<#ijedt>#ijedt>
Elastic An-usZ Boys
Kidugom az orrát jön az at.
Behuzom szerelem.
Majd kezdem elörrõl:D
Egy doboz sokkal értelmesebb a hátam mögött:)
Elastic An-usZ Boys
Idézeted nagyrésze amúgy jól behatárolható stílus. Csak nem magadtól a belsõ klánfórumról idéztél? LOL. 120%-ban lerí róla, hogy ki írta az eredetit, persze fõleg azért mert megvan az a magasztos stílusa amit ha a tagok veszik a fáradtságot akkor a bf.hu fórumon be tudnak azonosítani, no meg vannak benne olyan elemek (teso, stb.) amik ugyan nem viccbõl, hanem azért lettek az enevbalance felé történõ kommunikációba belerakva mivel nem tudtunk mire vélni dolgokat.
Amúgy még mindig azt mondanám ha va screenshot vagy banlist esetleg log bejegyzés akkor dobd már ki publicra. Ha nincs akkor szerintem az ügy felejthetõ, meg te magad is. Mivel a log csak nálam lehetne, szerintem értelmetlen feszegetni a témát, mert:
1, ezt az ügyet az enevbalance válasza után takarékra raktuk már régen
2, ha valami nem tetszik akkor face to face
3, az ilyen módszerrel történõ kényszerítõzés max a saját jellemet határolja be, de azt erõsen