Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
<#lama>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ne plíz! Nagyon fontos lenne...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Zs0lt1
<#banplz>

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hi all!

Abszolút, de abszolút offos a téma, csak azé írok ide, mert nagy itt az élet.

Nincs meg valakinek az a Postabank reklám, amiben a Csonka Bandi bénázik?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

alma2
Bar mar 1,5 hete nincs joyom, igy legi jarmuvek nelkul, mar tuti meguntam volna a jatekot 3 honap utan, sokak oromere :)

szerintem

schrank
ezt én is megerõsíthetem persze én a másik oldalról <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alma2
en mint "rotorbuzi" ugy mondanam 99 %, hogy belehalsz hiaba ugrottal ki a helibol evezredekkel elobb a nagy robbanasba, foleg, hogy a te palyad iranyaba zuhan sokszor, ha nem esik szet.Foleg BH-ra igaz, csak probald ki kiugrasz belole, majd siman visszaszallsz bele barmikor zuhanas kozben.
Persze kivetel van.

szerintem

Drachomir
pedig egyszeru.. csinalj masik nicket <#fejvakaras>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Drachomir
mondjuk a videoban kiugrottak.. talan botok voltak :D<#eplus2>

Drachomir
ami ugye megint baromsag mert egy tankot ujratolteni nem kerul 30 mpbe.. vagy esetleg megtobbe.. bar meg sose mertem le mennyi ido alatt tolt ujra egy M1 <#confused>

Na akkor a patchig marad a heligunnerkedés, aztán majd vissza a tankba! <#vigyor1>

-tRs-Landor

Drachomir
miert az nehez figyelni hany perc / mp-et toltesz bugyban v mas eszkozben? egyszeruen lustak voltak.. lasd sniper szerep.. szerintem csak azert kerult bele mert minden jatekba kell tavcsoves puska.. ajanlom a snipiknak a jarhead cimu filmet..

Bocs a képet nem sikerült berakni. Szal: The Uniquenick is already in use.
Tudom utálni fogtok de én nem találtam megoldást.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Pech. Sajnos el kell fogadni, hogy a táplálékláncon lejjeb van a tank, mint a heli. Én általában helizni szoktam, úgyhogy velem ugyanez a helyzet: a heli lejjeb található a táplálékláncon, mint a repcsik<#nezze>. Így hiába vagyok sokkal jobb helis, mint õ repcsis, általában õ nyer. Ha nem tud kilõni, max belém jön. 99%, hogy így is õ kapja a fraget<#falbav>. De hát ez van.
Mostmár tényleg meg kéne néznem azt a videot <#miaz>

Majd rásegítek lövés után a koaxal <#hehe>

Jaja, onnan lehet felismerni a rotorbuzikat hogy soha nem ugranak ki nehogy lekéssék a heli spawnját <#hehe>

Hi. Lehet hogy én vagyok vak, de nem találtam semmit itt ami segítene nekem.
Mi az istent ..sztam el? Léccci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Hatt
Azért ha a squadleader gyalogos akkor se megy a zászlóhoz:) Legalábbis azt is picsánrugnám mikor megteszi:D
Nem feltétlenûl kell 30m-re lenni a foglalandó zászlóhoz.
Általában minden tank környékén van ellenséges gyalogos aki megpróbálja szétcsavarozni (tapasztalom mikor megpróbálom lebombázni a páncélost néha napján). uav vagy spott nélkûl észre se venni, hogy szálsz ki szerelni?:)

Elastic An-usZ Boys

Már alig várom<#hehe><#hehe>

schrank
láttad az új peccs vid-et a heli kiszedése:
tank egy lövés de még lesz idejük kiugrani de ahogyan ismerem a heliseket benmaradnak <#idiota>
HMMWV a géppuska túlmelegedése elõtt végez vele <#ravasz1>

LOL!<#eljen>
Ha a helibe elég lenne egy lövés is a tankból akkor már boldog lennék de így...
Még ha sikerül meglepni a helit és beleküldök egyett általában hamarabb fordul és lõ ki engem minthogy az én ágyúm újratöltene :(

<#eljen>

Szerintem a tank elsõdleges feladata hogy az ellen tankjait és egyébb földi jármûveit írtsa és azzal segítse a saját csapatot hogy jármûmentessé teszi az utat elõttük, ezt nem tudja hatékonyan csinálni ha a mozgása akár egy kicsit is korlátozva van (a tanknak folyamatosan mozognia kell, csak akkor állhat meg ha tényleg muszály) és a spawnpont szerep szerintem ebbe beletartozik.
Ha nyilvánvaló túlerõ jön (tank+APC+gyalogság) akkor inkább visszább húzódom a hõsi halál helyett hogy nõjjenek az esélyeim, jobban lehet a másikat hátráltatni azzal hogy egyfolytában figyelnie kell mert "van itt még egy tank valahol..."
Ahhoz hogy a tankra hatékonyan lehessen spawnolni túl közel kell lennie a foglalásra váró zászlóhoz, ha meg biztonságos távolságban marad akkor már értelme sincs rá spawnolni szvsz

"Ha magában mászkál a tank akkor halálra van itélve."

Ez szerintem erõs túlzás, a földrõl max városi mappon igaz de ott se feltétlenül, nyílt terepen tankot csak tankkal lehet kiszedni (meg persze a levegõbõl, de onnan úgyis bármit szét lehet lõni szal ebbõl a szempontból mindegy)

schrank
én mostanában engineer és medic kasztokkal nyomom amíg meg nem lesz az expert és mindkettõbõl van 70-70 óra rutin na a lényeg a lényeg a 1.2-tõl megint nem lehet szétlõni az aknát <#eljen> mostanában gyakran látni a schrankAT mine XY feliratot játékban és csak nagyon ritkán van TK vele az a lényege hogy olyan helyre kell õket rakni ahol "nem látszk" <#ravasz1>

Akkor lenne aztán GameOverr ha magad ellen játszanál<#hehe><#hehe><#hehe>

Murry
Hát igen a tank egy veszélyeztetett faj. <#vigyor1>

Én soha nem használom fedezékként a tankot. Ezek a jármûvek vonzzák a bombákat meg a heliket. Így szerintem annál jobb, minnél távolabb van tõle az ember. Mondjuk vannak elképesztõen béna helisek, akik ész nélkül repkednek össze-vissza. Hiába spottolom nekik gunnerként a tankot, le sem szarják. Én pilótaként mindig figyelem ki mit mond, így a tankok általában nem sokáig húzzák. Még szerencse, hogy nem tudok magam ellen játszani<#hehe>.
A halálom amikor a sniper/medic viszi el a tankot.
Ilyenkor rendre lebaszok elé egy akánt; ezt szedd fel bazdmeg! :Ð
Egyébként szerintem igenis lehet tankkal aktívan squadozni. Leaderként is élnek a rám spawnolás lehetõségével, persze ilyenkor is akad mindig egy két jóképeseggû, beugrik a tankomba gunnernek és hevesen lõni kezdi az ellen tankját, ezzel biztosítva hogy még véletlenül se tudjak lopakodva támadni. Persze spawnolni sem lehet ilyenkor.. :) A másik eset - ami ugyan ritkább de élvezetesebb - amikor egy ütõs squad tagjaként a leader él azzal a lehetõséggel, hogy használja taktikailag a tankomat: megbeszéljuk hova támadjak, hova álljak védeni, hova vigyem õt, kér nekem supplyt, stb..
A fullos tank egy lövéssel való kiiktatása sajnos a tapasztalataim alapján majdhogynem mindennaposak. Ez szerintem újfent egy olyan BF2 engi fjúcsör ami benne is marad...
Javítani én sokat szoktam és szerintem igenis kell (fõként amikor nincs commander) egy tankosnak!

-tRs-Landor

Hatt
Csak akkor gázolja el ha az ember egybõl fut.
Nem csak a tank mozog a gyalogsággal, ez kölcsönös. Nincs lekötve a tank. Fedezetet és 1 spawnhelyet nyújt. + Nagyot tud kaszálni ha kilépnek elé. Ha magában mászkál a tank akkor halálra van itélve.

Elastic An-usZ Boys

kár :(
Örültem volna ha majd visszaköszön egy modban :(

Hát szerintem az erõforráspazarlás, az egyhelyben álló tank soha nem hosszúéletû, ha mozogna a bespawnoló és kiszálló squadtagokat csak legázolná és a géppuskaállásban is túl nagy lenne a jövésmenés ahhoz hogy használni lehessen.
Szóval szerintem :) a tank squadon kívül vagy két fõs suaddal hatékonyabb mintha kötötten együtt kell mozognia a gyalogsággal

A géppuskás nem tudja a saját tankot gyógyítani, a lebújás meg tényleg szinte mindentõl véd de pl az APC robbanós lövedékeitõl nem, természetesen ha géppuskás vagyok 100% hogy egy APC lesz a következõ amivel a tankunk elsõre összefut <#idiota>

Hatt
Én úgy gondoltam hogy a tank nem foglal csak rá spawnolnak és úgy rohamoznak:) hatásos

Elastic An-usZ Boys

Akkor én lettem csak óvatosabb <#hawaii>

Sajnos a tankkal nem igazán lehet squadozni :(
Ha sérül akkor jó messzire vissza kell tolatni hogy javítani lehessen, ha kilövik az engi úgysem a leaderre spawnol hanem a bázisra stb...

Ettõl függetlenül nagyon hatékony lehet ha figyeli a minimappot és jó úttörõ módjára ahol tud segít :)
Közelharcra tényleg rosszabb mint a korábbi részekben/modokban de középre és távolra brutális, foglalni is lehet vele csak jobb ha az ember bevárr egy gyalogos squadot

Szerintem nem... láttam már ilyet (voltam szenvedõ alanya is) patch óta is.

Legutóbbi tapasztalatom szerint az igazán jó tankos csapat az egy medic a tankban és egy engineer a géppuskánál....
Amig az engineer javitja a tankot, addig a medic bentrõl automatikusan gyógyitja. Talán még akkor is, amikor a géppuskánál ül (bár ezt még nem sikerült ellenõriznem, de ha mûködik akkor az az über tankos kombó).

Medikként egyéblént szeretek tankban géppuskás lenni - ha nagyon elfogy az erõm, csak lebújok és néhány pillanat múlva már fullon vagyok. Igy nem szednek ki, csak ha a tank is robban... sok géppuskás amúgy se tudja, hogy le lehet bújni ha nagy a balhé és akkor csak a fentrõl jövõ lövedékek sebeznek...

Azt szerintem már javították a pecsben mert a legújabb pecs óta (legalább is nálam) soha nem robban a fullos tank egy lövéstõl azelõtt meg tényleg egy csomószor volt

Sajna nekem gyakran csinálja: vnincs is jobb móka, mint felszállni a helivel, majd hirtelen fõmenüben találni magamat, idegesen nyomkodni az esc gombot, ezzel kiváltva még 2-3 ki-be ugrálást.....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hatt
Ha egyedûl van a tankos mint páncélos és esetleg a támadó csapat tagjai rá spawnolgatnak, esetleg közössen támadnak akkor azért a medic a nyerõ:) Meg is nyúznám a tankost amelyik kiszáll a tankból javítani.

Elastic An-usZ Boys

Tegnap nekem is csinálta ezt a bedobom az inditóképernyõt aztán vissza a desktopra mókát. Egy újrainditásig....

Na jah, publicon gyakori az olyan....

Mellesleg egyszer Kubra Dam-on (szerettem ott tankozni) védtem a második pontunkat, amikor kurva messzirõl (hídról) elkezdett egy AT lõni a tankomra. A probléma az volt, hogy a távolság miatt mire becsapódott a második rakéta, az elsõt már teljesen visszajavítottam. Nos, neki elfogyott a rakétája, nekem nem a csavarkulcsom...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

DonC
nehézkes na :D

DonC
Igen csak ennyi mindent neházes lenne runtime figyelni. Ötletnek nem rossz. Annó volt olyan is, hogy lenne benne pilóta cast, aztán az sem lett.

Ha rajtam múlna nem is engedném hogy az engin kívül bármely más cast hassználhassa a tankot, hatalmas különbség ha engi ül benne szvsz :)

erdos
Izé most olvastam át, Me0w csak az AT-t mondta, a többiért váálalom a felellõsséget <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Hááát, jó kezekben igen szépen muzsikál ám az a sörétes <#nyes>
Nomeg amit Me0w is mondta vala az AT raksiját is csak úgy tudod kikerülni ha elõbb leszeded és vagy marad idõd kitérni vagy nem különben rádfordítja a raksit. Kicsit zabigyerek lett a tank amit szívembõl sajnálok, fõleg a legidegesítõbb hogy egy kurva vakondtúráson is otthagy egykét csíkot az életébõl... bezzeg az apc meg megy mint az olajozott istennyila...
Mi is kérünk kanyarban beforduló lövedéket meg reaktív páncélzatot!!!
<#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Hatt
<#zavart2>
Nézz utánna hogy hogyan is lehetésges ez<#ijedt>

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Hát akárhogy próbálgatom sose sikerûl megjavítanom:D
Kidugom az orrát jön az at.
Behuzom szerelem.
Majd kezdem elörrõl:D
Egy doboz sokkal értelmesebb a hátam mögött:)

Elastic An-usZ Boys

DonC
Én már tudom igen nagy valószinüséggel, hogy milyen szinekben, csapatban és néven játszol... meg is van errõl a véleményem. Kár erõlködni :) A csít témákról mivel a rankedek adminjai igen behatároltak, olyan szûk körben mozoghat információ, hogy nem nehéz kitalálni ki van látszólag olyan viszonyban velük, de mondjuk ki az frx-el, hogy tudhat esetleg részinformációkról, történésekrõl, logtartalmakról, meg az általad emlegetett elvi döntésekrõl. A döntés ami itt érdekes egyébként mert arról, hogy mit döntöttem én egyes szám elsõ személyben kb. 5 ember tudott konkrétan, a listába beleértve BB-t, Morfi-t meg magamat.

Idézeted nagyrésze amúgy jól behatárolható stílus. Csak nem magadtól a belsõ klánfórumról idéztél? LOL. 120%-ban lerí róla, hogy ki írta az eredetit, persze fõleg azért mert megvan az a magasztos stílusa amit ha a tagok veszik a fáradtságot akkor a bf.hu fórumon be tudnak azonosítani, no meg vannak benne olyan elemek (teso, stb.) amik ugyan nem viccbõl, hanem azért lettek az enevbalance felé történõ kommunikációba belerakva mivel nem tudtunk mire vélni dolgokat.

Amúgy még mindig azt mondanám ha va screenshot vagy banlist esetleg log bejegyzés akkor dobd már ki publicra. Ha nincs akkor szerintem az ügy felejthetõ, meg te magad is. Mivel a log csak nálam lehetne, szerintem értelmetlen feszegetni a témát, mert:
1, ezt az ügyet az enevbalance válasza után takarékra raktuk már régen
2, ha valami nem tetszik akkor face to face
3, az ilyen módszerrel történõ kényszerítõzés max a saját jellemet határolja be, de azt erõsen