Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Igen? Akkor te egy CSÍTER vagy! Na most jól besároztalak ezt már nem mosod le! <#hehe>#hehe>
Nem zörög a haraszt, ha nem rázza a paraszt.
Sok pletykának egyáltalán nincs alapja 😊
"Jo csináld meg hogy felmehesek törtel 😊)"
"Nem lesz tört szerver egyik rankedbõl sem,erre mérget vehetsz."
Te meg vegyél humorérzéket <#hehe>#hehe>
Amugymeg amig nemrak be ide valaki konkrét terhelõ bizonyitékot bárkirõl(tehát nem csak JCSRsrõl) addig nemválaszolok hülyeségekre.
Örülök hogy van bõven idõd de inkább forditsd valami hasznosabbra,pl ossz hajléktalanoknak ételt meg ienek, csupa-csupa jó dolog😉
www.czekoart.hu
az ünnepi kaki...
Ki nem mer játszani magyar szerveren? Ismersz ilyet? Halljuk!
Lelki szemeim elõtt látom, hogy sokszáz edzett BF játékos ül le cigivel, sörrel, kolbásszal és sajttal, borral a kezében sg BF topicot olvasni, közben izzik az MSN,ICQ sabada sabada hogy "megint flém, olvasd!"
Hidd el elég szórakoztató a "bátölfild" bábúk csatája után az elmék csatáját is megvívni. Bár gyõztest sosem hirdetünk és nincs Highscore táblicsku de ez a topic legalább él és nem smileikkal meg helikopterekkel van tele, azonban néha afelé tendál.
az ünnepi kaki...
Szerintem itt lenne az ideje egy bocsánat kérésnek....
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
különben repüles közben is lehet comanderkedni 😊 nyomd meg -t es jön az áldás 😉
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Felesleges a flém, a provokáció, meg a többi dolog ... van értelme? Nincs ...
Fõleg hogy ezzel nem azokat hoztad hülye helyzetbe akiket akartál, hanem magadat ... Az pedig több okból lehetséges hogy nem méltatnak válaszra ... ezeket kitalálhatod ...
Nekem elég a kenyér ... és szvsz sokaknak elég ... ilyen cirkusz nem kell ...
@atwe: Commanderként minek repülsz? <#confused>#confused>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
tört forever 😊)
Nem lesz tört szerver egyik rankedbõl sem,erre mérget vehetsz.
bárkimondhatja hogy csiter lesza..... én tudom jol játszok....<#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ilyenkor merre van az admin a fórumról? Aki a múltkor oly bátran DonC-ot is moderálta,mondván ne legyen flém????
Köszönettel
Hát nem sikerült. Nem is tudom mit vártam tõle. Tényleg nem sok értelme volt. Megyek is játszani.
Gyere Zajci, pörköljünk oda nekik!
az ünnepi kaki...
az ünnepi kaki...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ráadásul a "túl jó" játékosokat elõfordul hogy lecsíterezik ... Én nem vagyok ennyire skilles, de volt már olyan mákom, hogy utánna lecsítereztek ... Pedig még csak profi sem vagyok ...
Nameg ártatlanság vélelme van ugye 😊
mond el ki vagy, és hogy milyen néven ismerhetünk téged..."
Miert te ki vagy ha mar itt tartunk ? 😄 (no comment)
Tipikus, "beszólokhogyflémlegyen" hozzászólás ... felesleges erõltetni, Nekem is van haverom aki ezt mondta, egy másik meg amazt ...
Erre meg csak azt tudom mondani en is regota tudok errol a dologrol, csak eddig nem foglalkoztam vele. Egyreszt mert nincs kedvem csiterekrol dumalni, foleg nem energiat pazarolni rajuk. Valosagtartam? Lehet humbug az egesz, de tudod csak az tud besarazodni, aki piszokban jar....
ha kiderül, hogy az info amit közzé tettem hiteltelen, elnézést fogok kérni azoktól akiket hírbe hoztam. "
Bocs, hogy beleszólok, de akkor ezek szerint olyan információt tettél közre aminek a hitelessége bizonytalan????
Idéznék ... klasszikusokat csak "hangról hangra" :
"kiegészítendõ:
Ha az egyik legjobban szervezett és talán az egyik legerõsebb magyar csapat tagja szeretnél lenni, ahol ha megbuksz az anticheaten nem gond, mi elsimítjuk, akkor most itt a lehetõség!
Micsoda lehetõség "
Ez volt a te állítólagos "normális" hozzászólásod ... Miért vagy meglepõdve, hogy mivel ezek után semmiféle bizonyítékkal sem tudtál elõállni, a többi hsz-t ne is említsem, valaki is komolyan vesz?
Tipikus, "beszólokhogyflémlegyen" hozzászólás ... felesleges erõltetni, Nekem is van haverom aki ezt mondta, egy másik meg amazt ...
Abba kéne hagyni, fõleg hogy felesleges vita ...
PB-rõl még utolsó sorban ... jólsikerült PB update progginak köszönhetõen majdnem minden PB update után kihajigálnak a serverek amíg ki nem derítem hogy mit baszott el az a szar ... kidob módosított könyvtár miatt, ha átírom a ticketeket Single playerben ... stb ... Én is csíter vagyok?
Egy kis szünet
A jó commander még halottként is mindent lát😊
Homokvihar Warlordon😊

Azért tartom annyira épeszû és korrekt embernek az informátoromat, hogy ekkorát ne ferdítsen a tényeken, külömben nem háborodott volna fel a történteken.
A tárgyilagossághoz hozzátartozik, hogy én nem vádoltam meg senkit, hanem olyan információt tettem közzé, akár igaz, akár nem, ami esetleg kellemetlen lehet néhány embernek és csapatnak. Mérlegeltem, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni de az igazságérzetem azt mondta, hogy ennyivel tartozom a becsületes játékosoknak és azoknak akik pénzt és idõt ölnek eme szórakozásba. Mindig is jellemtelen dolognak tartottam ha valakinek, valakiknek saját pajtiaik felé hajlik a keze, mikor tükröt kéne tartani maguk elé. Ezért korbácsoltam fel a dolgokat. Ha még meggyõzõ érveket nem is hallottam, ellenben sok mocskolódó primitív beírást igen remélem akinek kell még idõben magába néz. El kel keserítselek de ilyen buta sértegetésekkel nem bántottál meg. Legfeljebb neked lóg ki a kapa a szádból.
"Ha már erre képes voltál akkor legyél még tökösebb, és fedd fel magadat,
mond el ki vagy, és hogy milyen néven ismerhetünk téged..."
Mielõtt azt gondolnád, hogy álnéven irogatok ide ilyen dolgokat elárulom, hogy nem így van. BF42 óta ezen a nicken irok. Hogy BF2 alatt milyen színekben és néven játszom azt könnyen kiderítheted. Nem kell hozzá sok ész. Talán neked is menni fog.
Tisztelettel
José Luis
ps:
ha kiderül, hogy az info amit közzé tettem hiteltelen, elnézést fogok kérni azoktól akiket hírbe hoztam.
az ünnepi kaki...
Minden ellenállás hasztalan!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
-tRs-Landor
Most is fentvan msn-be.😊
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ha gondolod átnyomom neked msn-be.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Az akitõl idéztél az csak hallott valamit, de nem tud mindent, és ezt ezek szerint sajnos közzé is tette, te meg ezek alapján fogod magad, és leírod a nevüket. Mégis hogy gondolod ezt?
A pb-sek semmi olyat nem válaszoltak, hogy ez vagy az az ember valamilyen csitet használt. Fõleg nem mondtak ilyet az MD5 file hibára. Ha az elõzõ hozzászólásomban nem csak a szidalmak miatti sértett ego-ddal fogalkoztál volna, hanem az érdemi rész is felfognád akkor, nem kéne még1x leírnom.
"Másik játékosunk a CoR soraiból Teso2 aki a csitet Kis teso néven használta..................."
Ez megint téves információ. Elõszõr is nem cheat hanem file hiba, mint már mondtam (MD5), másodszor nem Kis teso "áll néven", hanem Teso2 saját nevén, és accountján 2006 Jan. 19.-én este 8 órakor történt. Ez biztos.
1 szó mint száz, csomó téves infó, és fél infó alapján most nyilvánosan név szerint megvádoltad Teso-t. Sajnálatos, hogy a fejlett igazságérzeted olyan lila ködbe borít, hogy nem veszed észre azt, hogy rossz következtetéseket vonsz le.
Persze sokkal könnyebb vádaskodni, köpködni, és összeesküvés elméleteket gyártani, mint ténylegesen megkérdezni az igazságot az illetékesektõl.
Ha már erre képes voltál akkor legyél még tökösebb, és fedd fel magadat,
mond el ki vagy, és hogy milyen néven ismerhetünk téged...
Formatáltam a gépet és ujra raktam mindent bf2 fel pecs fel mini image fel
erre meg kidob az asztalra mindenel probáltam már 😞(
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy