Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy norvég szerveren voltam csatázni elég jó buli volt (64 fõs) én amcsi oldalon voltam...elõszõr az amcsik szorították be az arabusokat, aztán valahogy kijöttek a csávából. Nem gyõztünk a tetõre felmászni elõlük a végén, de nyertünk.
mellesleg egy dekát sem lagolt a cucc...a magyar szerverek enyhén szólva balkáni állapotokat idéznek e tekintetben.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Egy kill plusz egy teamkill volt a jutalmam a mutáns tank kilövése után.. <#vigyor3>#vigyor3>
Asszem a térképen kék volt, a célkeresztben meg piros.. Gondoltam leszarom és nyomtam rájuk egy TV-t. Kb olyan érzés volt mint amikor kitévézem az ellenség általunk elopott helijét:
- Legalább szép lövés volt!<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Most aztán már teli leszünk heti 3-om warral.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mi hogyan tudjuk leszedni ezt a battlerecorderes videót?
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
Egy tankban az ellenséggel. 1x-re szálltunk be a tankba, és így rohangáltunk a pályán vagy 5 percig, közben mind a ketten öltük a saját ellenségeinket. :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
És nem árt, ha a rotorfordulat nem a maxon van, mert akkor lassabban fordul.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
"...Dalian Plant, kínai oldal, helibe ültem egyedül, onnan küldtem a TV-rakétákat..."
Ezt,hogy lehet megcsinálni?Én ha egyedül ülök és tv-rakétázni akarok,akkor elkezd a heli forogni.
A segítséget elõre is köszi.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
szerintem
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Mostanában a halálaim 90% bomba, TV vagy másik tank, az AT-sok csak csoportosan veszélyesek, C4 meg (a kezdetekkel ellentétben) már csak ritkán tud kiszedni, javítás közben nem szoktam meghalni mert pár másodperc alatt fel lehet annyira javítani csavarkulcssal a tankot hogy mire odaérnek mér harckész legyek.
A láda viszont nagyon lassan javít, még ha van is a közelben akkor is csak lõszerért megyek oda a javítást inkább önerõbõl oldom meg ilyenkor is.
Ja és ez most nem nagyképûzés, egyáltalán nem vagyok pro-tankos csak már megtanultam hogy BF2-ben hogyan éri meg használni :)