Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

telepítsd rá a 10-est..

-tRs-Landor

schrank
de nekem el van szállva a windows media playerem <#rinya>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Ez most komoly vagy csak vicceltél?

oooftoopikhüjegyerek! 😄
elõször is ie-bõl nyisd, mert ezek a nyál oldalak csak arra vannak optimalizálva
továbbá nem árt ha fenn van a legujabb windóz média pléyer is! <#mf1>

-tRs-Landor

MikX
Aham...
Na mind1, csak jó lett volna...
thx

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Danee
nem lehet

MikX
Hi!

Lenne egy kérdésem!
Utánanéztem, de nem nagyon kaptam rá választ, hogy lehetne-e Botokta tenni multiba, mivel LAN-on is játszanánk, csak 5-6 ember kicsit kevés egy pályára...
Csak azt nem értem, hogy az 1-be viszont volt alapból, és hogy ezt miért hagyták ki?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

schrank
mit kell feltelepítenem ahhoz hogy meg tudjam nézni a tv csatornák filmes izéit <#help>

vgez
amúgy más klánok aktív tagjai is küldhetnek képet magukról, hogy felkerüljenek a http://bf2s.eu.tt/-re egyenlõre a klánok közül a PT-6 klánból van fent a legtöbb játékos <#crazya>

vgez
ok, de akkor az eredetit tedd fel és ne az átrajzoltat, többieknek sem fogadtam el manipulált képet <#wink>

leveskocka
az oszinte sikitassal semmi bajom,ha egy magas szoke noi hang teszi ezt ilyenforman:URISTEN!NE HAGYD ABBA...vagy valami ehhez hasonlo<#hehe>
joebacsi
veled ellentétben nem mindenkinek az az elsõdleges, hogy õszintén sikítson <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Danee
GaBoCa

Ez igaz? 😄

Kovács legény
miért mijabajod a 10évesgyerekhanggal??? Nemszereted a MikiMáúzt-tán?

www.czekoart.hu

leveskocka
uzenet azoknak,akikkel most jatszottam dalianon,gsbf2 szerveren:az,hogy a mi oldalunkon a csapatmunka konvergalt a nullahoz,meg nem vette el a kedvem.
hogy egyedul en voltam szakaszban,az sem.hogy a parancsnok kolbaszolt,nos meg ez sem,kitarto vagyok😊de amikor egy tizeves gyerekhang beszolt a fejhallgatomba...hat,itt elszakadt a cerna😊alt+f4...pedig szekreny baratunkat meg le akartam tankozni parszor😊))
FCH kari
Légyszi cseréld le erre a képre az enyémet

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

joebacsi
és frankie, amúgy mi a helyzet, látom kovácsolódtok megint össze 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
áhh a dzsungelben megzavarodik nagyon az ember 😊

FCH kari
KÖSZÖNÖM MIDENKINEK😊)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Frankie
azért ennyire nem gond ;-)

mNzJean
Na ,most jutottam gépközelbe , szeretnék a PT-6-tól töredelmesen bocsánatot kérni ,tényleg nem tudtam ,hogy team de-->PT-6 nak felel meg ,bár nem irtam bántót ,remélem elnézitek egy kis vietnámos ficsur tudatlanságát.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jelentkezem Helisnek.
-=SoG=-gaben71 <#vigyor2>

petkogabi

mesor
Jó kis bajnokság lesz ez. Már alig várom!

<#vigyor3><#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

erdos
nemnem, onnan juttok majd eszembe hogy ex-eX = Essex ééérteed??? <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Robogo
OK!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Oks ezt hagyjuk.

Robogo
<#papakacsint>

TS Zolly
Pedig ne tudd meg millen szépen énekeljük Goreval a szovjet himnuszt. Fõleg éles war alatt. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Taknyos Béefes! 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

leveskocka
Kari ,boldog szulinapot!
vgez
Én <#crazya>
ha tényleg te vagy rajta kiteszem

frissült a http://www.bf2s.eu.tt/
A http://www.bf2-stats.de/ stat oldalon lehetõségem volt saját sig táblát készíteni, remélem tetszik,<#wink> (már készül a javított, szebb verzió) sajnos még mindig manuálisan kell frissíteni, (a lap alján a Statisztik jetz aktualisieren gombra rákattintani) amit ha idõm engedi hetente egyszer elvégzek.

Aki szeretne a stat oldalakra felkerülni csatolja a saját magáról készült függõleges formátumú fényképet, írja meg Bf2 nevét vagy PID számát, kérem küldje a [email protected] e-mail címre, elõre is köszönöm.

BurnBaby
ERykk03
PT-6 NaytmaN
^_M0csoK
LBandi
Megas4
SS_Dubi
PT-6 TBW
eX verzoo
Kari
HUNMarcus
PT-6 Rodat
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_
Apache
ACE_hun
PT-6 DDany
Admiral_Chris
MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR
Running
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer
badsec
sF*Slay3r
Fapuma
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
PT-6 UK74
|HUN|Akon
<CoR>Zolly
1KhLeT
ShamFight
Sisco
-=vgez=-

már beküldte!

<#worship>

Nagyon fel tudják ba**ni az agyam ezek a nyomorék csíterek!!!
Az elõbb egy svájci rankeden egy RRRoby nevezetû kis ge*i halomra öli a csapattársait (köztük engem) erre nem ám TK, simán számolja neki felfelé a pontokat...
Tegnap meg 3x "átlõttem" rakétavetõvel az ellenségen, szó szerint átment rajta a raki, semmi baja sem lett. (najó, ez lehet, h bug... <#buck>)

schrank
ki foglalkozik itt a bf2-es magyar képes oldallal mert szereztem gépet <#hehe>

Running
Csírájában fogom elfolytani a csíter flémetek pujárok.<#nyes>

vsly
Csalókkal nem flémelek<#idiota>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
"No akkor csírájában halt meg a fúzió"
-Váááá.Szavaiddal most elárultad magad,szal a hír igaz!

"akárhányszor rá fogok nézni az anyahajóra ti juttok eszembe csak fonetikusan"
-Értem,szal amint meglátod az anyahajót,összeszorítja sötét szívedet a félelem és reszketve fogsz elmenekülni<#mf2>

JCSR Apache
Fémeleljünk ma is együtt<#nevetes1>

Frankie
hehe van itt élet 😊

erdos
No akkor csírájában halt meg a fúzió, ex-eX csapattársak, vazze akárhányszor rá fogok nézni az anyahajóra ti juttok eszembe csak fonetikusan <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

vsly
Persze csak vicc:Én csítereket támogató és csítgyanús eseteket eltussoló bandával nem állok össze<#nyes>

Egyre jobb<#hehe>

vsly
Akko'má SEXCSR legyen<#nyes>

kicsit off/on:
BFV fanok! Gyertek, játszunk együtt BFV-t! Jobbára assaultra gondolok (egyébre itt van a BF2), TS, külföldi szerveren megmutatni hogy mit is érnek a Magyar Vietnamosok! <#nyes> Akit érdekelne még az koccoljon át a BFV fórumba és írja be jelentkezési szándékát.

-tRs-Landor

Running
Okés gondoltam, mert frx-esek is mondták h meow eltûnt mint szürkeszamár a ködben. Addig majd KTC pótol.<#hehe>

gergod
Azert az nem ugy van am, hogy elhatarozod, hogy lesz helisetek akik majd kibaszott jol fogjak nyomni <#hehe>

u.i. Magyarazd csak 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

joebacsi
a magyarázkodás helyett inkább küld el nekem a linket a br felvételhez 😊

Beers
Akkor remélem nem baj,ha ma nem megyek fel 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Nem a 100 pont miatt linkeltem be a képet, hanem a helikopterrel elért 49/0-ás K/D arány miatt, ami talán megér egy screenshotot.
Beers
Megnyugtatlak, mi sem gyakoroltunk és csak a meccs alatt alakult ki a taktikánk 😄 !
Szerintem CoR-osok sohasem voltak egyszerre egy bf2-es szerveren annyian mit a MB-n 😊 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!