Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne bassz

Me0w
Running, ha nem gond, akkor legyszi rakj inaktiv statuszba a Hordanal. Mostanaban tobb lett a munka, hetvegenkent meg inkabb AA-zok, a Bf2 nem nagyon kot le mar.

Together we'll fly someday...

Oké

Running
FIGYELEM FIGYELEM!!!

Tagfelvétel van a Hordába. Célirányosan repülõsöket, heliseket és tévés makikat keresünk a csapatba.
Követelmény:
- aktív játék heti 2-3x
- eredeti játék
- értelem se árt
- mikrofon legyen
- életkor mind1

Próbaidõ kb 1 hónap.
Akit érdekel a dolog, az jelentkezzen nálam.

Running
Akkor várom a két jellapot Gaboca.

Robogo
Hát igazából az volt a baj ha öszinte akarok lenni,hogy nem gyakoroltunk semmit és lebecsültük igazából az RDHA-t még taktika sem volt.És a végén csak elbuktuk épp egy kicsivel.Meg az volt nálunk a legnagyob baj,hogy nem volt helisünk vagyis volt csak nem az a kimondott helisek hanem csak olyanok akik soha nem nyomják publikon a helit csak valahogy õket tettük helisnek...De most már lesz kimondott helisünk akik kibaszott jól nyomják!
A másik pedig az,hogy hülyék voltunk hogy helis mapot választottunk úgy,hogy nincs is helisünk...

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

joebacsi
nyúl személyisége határozottan degradálódott mostanában, volt valami mûtéte nemrég, és nagyon úgy tûnik, hogy az agyát is megpiszkálták :D
meccsen is õ az, akinek ha elmondok valamit 10szer, 11edszerre is mást csinál...mondom nagyon gyanús ez a mûtét, mert elõtte nem volt ennyire debil :)
majdcsak helyrejön hamarosan :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Robogo
Izé pont ma akartam szólni,hogy a GBC klán kettõ csapattal indul az infranty HUNkup-on!Majd leadom a listát a kettõ csapatról!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

joebacsi
DC-s suhanc :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Me0w
Foleg az a szerencsetlen aki newl neven jatszik... a multkor omanon 11 perc kellett neki az elso korben hogy sikeresen kibannolja sajat magat a szerverrol. Sosem ertettem az ilyen lamakat, minek repulnek, csak ratapadnak a gombra, kiszornak 4 bombat, szarnak ra hogy barat vagy ellenseg van-e a helyszinen. En 3-szor forgiveltem meg, a tobbiek biztos nem voltak ilyen elnezoek mikor tizenkettedszerre dozerolta el a vedocsapatainkat kulonbozo zaszloknal.

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Igy van. Mijaza a RDHA vagy hogy is irják? És te kivagy? Ujfiu? Kérdezés helyett használd a keresõt, és a topic bannerjába a faq-t. Nem! Nem lehet zumolni a snipa fegyverrel, és s3 trio video kártyával nem megy a gém. <#vigyor><#bee1><#beka2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

joebacsi
te nagyon beverhetted mostanában a fejed :)
ezt a kooperációs bizbaszt sztem hagyjuk :)

joebacsi
jah, running nem fogadta el az 1es önértékelést, pedig tudhatná, hogy full newbie-k vagyunk :)

Ja.És a nevünk JEXCSR lesz<#hehe><#hehe><#hehe>

TS Zolly
TS-en éneklek majd neked egy nyugtató dalt. Ok?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
HBD Kari!!!<#pias><#pias>

pfff... ötpontosdzsó <#hehe>

Running
Ja igen szeretném mondani, hogy azok a klánok akik sokan vannak mint az oroszok azok 2 csapatot is kiállíthatnak. Valamint a klánok koperálhatnak akkor is egymással ha már van egy rendes csapatuk is. Példa
Indul a JCSR és eX egy-egy csapattal, de indulhat JCSR-eX együtt is...vili?<#nyes>

Murry
Szóval a GBC a legjobb? hmmm.

GBC megverte a CoR-t, az RDHA megverte a GBC-t, és a CoR megverte az RDHA-t.
Kezdek belezavarodni, hogy is van most ez? <#fejvakaras>

Eltûnt a wowos aláírás! :o

Running
Joe te inkább azzal törõggy hogy a Horda ellen ki tudj állítani egy használható csapatot az infanrty meccseken.<#nevetes1>

joebacsi
ez a pontozás még mindig
ha nagyon különbséget akarsz tenni a csapatok között, akkor mondjuk a cb-n való részvétel alapján ésszerûbb lenne :)

mé nem mentek át valami vietnámos topicba????????????????
EZ A BF2<#nezze><#nezze><#nezze>

Running
Infantry kupára jelentkezõk:
1. Horda - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 3 pont
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX) - Csapat osztályozása: 5 pont
4. Force-X eSport Division (frx) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 5 pont
5. Jeep CSata Rulez (JCSR) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 9 pont
6. Highly Trained Soldiers (HTS)- Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 6 pont
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)- Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 5 pont
8. Corps Of Rebels (CoR)
9. Red Devils Hungarian Army (RDHA) - Jellap elküldve - Csapat osztály.: 5 pont
10. Punisher Clan Elite Force (PCEF)- Jellap elküldve - Csapat osztály.: 5 pont
11. Hungarian Barmy Army[H - Csapat osztályozása: 8 pont
12. Alien vs Predator - Csapat osztályozása: 5 pont

Vasárnapig fogadom még a csapatok jelentkezését...

uHs Gerzson
Hát a tRs már BF42-s klánként van köztudatban és ha jól emlékszem úgy november december környékénéledt újra BFV-ben most megint hibernált állapotban van :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Murry
Pedig ismerjük õket.

Hatt
Mindezek mellett meglepõdnék ha ti ismernétek a tRs-t mint vietnamos csapatot vagy akár a 7th-t.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Mellékessen a Vietnámos suhancok a PT-6-el tolták a LAN döntõt.
A vietnamos NT csapatban 2 akkori Team De-s volt Freddy és Ryan.
Az hogy mi nem játszottunk 42-t nem azt jelenti hogy tudatlanok vagyunk.

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Nem csak ez a most szíven ütött érzékeny vagyok erre :D
Amugy tényleg vannak kivételek így csak azért írtam a kritériumot :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Murry
Na tessék erre megsértõdik...

Nem bántólag mondtam. biztos a hó miatt vagy ilyen ingerlékeny ma. <#vigyor2>

uHs Gerzson
Jó kérdés asszem, mehet az OFF :DDD

Hatt
Inkább semmit, jobb ez így:D

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Tényleg, ki is vagy te?:D

Elastic An-usZ Boys

Murry
:)

A spanyol viasz: Pecsétviasz. Gúny: feltalálja a spanyol viaszt: közismert dolgot újra felfedez. (Nem ötletes okos ember)

Mit is szóljak ehhez? <#papakacsint>

Hatt
:DDDDDDD

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Borg hol vagy igazságot a népnek :DDD

Hatt
Az, PB-t ide:DDD

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Én azt írtam hogy: dehogy tudod te suhanc, nyomás vissza a dzsungelbe

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
Lehet csíterek vagyunk már sg-n is :D

uHs Gerzson
Na HBD Kari :DDDD

Hatt
nem tudom:D

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
LOL ezt én írtam hogy került a te neved oda? :DDDD

Hatt
ezt nem én írtam:D

Elastic An-usZ Boys

Hatt
HBD Kari <#wink><#pias>

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson
"Õk a nagy, nagy "öregek" bár a vietnam-os, és BF2-es suhancoknak, minden régi dolog új"

Nem kénne az egész BFV scenet jelemezni ha megkérhetnélek, lehet hogy én ott kezdtem aktivan mégis tudom ki a Team-de és tisztelem az eredményeikért.

Hatt
A vietnamosokról senki nem tud semmit. Elvagyunk így fû alatt.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
"Õk a nagy, nagy "öregek" bár a vietnam-os, és BF2-es suhancoknak, minden régi dolog új."

Lehet igazad van, esetleg a spanyol viaszhoz mit szolsz?

Elastic An-usZ Boys

erdos
No csak annyi így hirtelenjében hogy ama bizonyos DE olyan eredményeket ért el és olyanszintû játéktudással rendelkezett a bf42-ben hogy mint csapatot (!!!) mindenképp én személy szerint tisztelem, ugyanúgy mint a COFB-t vagy aki jobb volt nálunk. Mert nem véletlenül voltak jobbak. Gondolom ez így megy a vietesek és a DC-sek között is, mindenki tudja kik voltak magyarországon a legjobbak mégha nem is játszanak jelenleg vagy gyengébben megy nekik.
kari meg éjjensoká!!!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Murry
Nem team-de hanem már PT-6.

hihetetlen, hogy néhányan még nem is hallottatok a team-de -rõl. <#ejnye1>
Õk a nagy, nagy "öregek" bár a vietnam-os, és BF2-es suhancoknak, minden régi dolog új.

Team-de (PT-6)

Legjobb eredményük egy 2. hely volt a "BF1942 Eastern Front CUP"-on, és sokáig elsõk voltak a "BF1942 Conquest Europe CB ladder"-on.

Ezeken mind szerepeltek:
* Battlefield1942 Battlefield 1942 Conquest
* Battlefield1942 Battlefield 1942 EuroCup X
* Battlefield1942 Battlefield 1942 Conquest Cup
* Battlefield1942 BF1942 Eastern Front CUP
* Battlefield1942 Battlefield 1942 EuroCup IX
* Battlefield1942 Infantry Europe
* Battlefield1942 Battlefield1942 InfantryCup I

FCH kari
uhh leesett(hepibörzdéj)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."