Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ahol sok minden van.
Nekem fõleg a vid kártya és ram érdekel.
kössz
Dirty South
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
klikk-görgö és plotty 😊
engem jobban zavar az a commander bug, mikor az uav nem mutatja nekem az ellenséget commander térképen, ha teljesen kizoomolok (nemtudom miért, de néha elõfordul, és kurva zavaró volt az elsõ pár alkalommal...speciel szegény gerzsonnal üvöltöztem egy sort, hogy "MÉÉÉRNEM MÉÉSZ BEE?? NINCS OTT SEENKII!!", aztán kiderült, hogy ott volt a fél ellencsapat, csak persze én nemláttam a piros pötyikéket, õ meg igen 😊)
másik kedvencem, meg ha scan közbe felnézek a térképbõl, akkor buktam a scan-t 😊
Minden jog fenntartva!
Most amugy intel celeron 2,4ghz, asus radeon 9200 és 256 mb rammel nyomom. 😞
De nem akarul elindulni.
😞
Alaplap Abit IS-V7
Az szerintetek jo?
Vagy abbol is kéne másik?
Dirty South
Vannak mapok, ahol nagyítás nélkül szeretném kirakni az UAV-t vagy az arty-t és kb 2-3 cm-el hátrébb rakja. Ez csak nálam van, vagy ez egy bug?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha figyelmes vagy, és párszor megnézted, akkor utána jó eséllyel meg tudod saccolni hová jönnek a következõ találatok, és kifutni belõle. Persze ehhez az kell, hogy az elsõ (kb) 2-3 ne találjon el (lásd merre indul a tûzcsapás), és legyen elég szufla a futáshoz.
Minden jog fenntartva!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Intel Celeron 2,4 proci
+ vennék még 1gb ramot és egy vid kártyát 9800 256mb
Avval kb hogy menne?
Dirty South
itt
Szerintetek milyen videókártyát lenne érdemes venni?
Olyan 50 ezer közül?
Mondjatok egy párat lécci.
Kössz!!!
Ja és ha lehet 256mb-os legyen.😉
Dirty South
szerintem
Mondd mar el az utvonalat legyszi, mar kinottem a terkep rajzolgatos idoszakombol, koszi 😊
szerintem
Egyébként meg nem kell össze-vissza nyomkodni, de ha mondjuk olyan valamire céloz vele az ember, amit nem is látni, akkor nem túl valószínû, hogy rögtön a rakéta indításánál pont rákattintott a célra, na ilyenkor kell korrigálni, de nem össze-vissza nyomkodni<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>.
Egyébként meg nem állt nekem feljebb. Én is nyomtam volna ebben az esetben a punisht: miért nem vigyáztam jobban, úgyhogy teljesen jogos volt a kick.
A JCSR nem kerülget ...
2. Látod, hová tette ki a commander, meg hallod is ha jön. Talán arrébb kéne vonszolni a seggét aki alatta áll.
3. Lehet, hogy célszerûbb megvárni amíg szétcsap köztük a tüzérség, és utána a maradékot kitisztogatni. Ha nem is kapja el a nagyját, szétszórja õket.
4. Lehet, hogy másik csapat kérte oda.
5. Lehet ám úgy is használni a tüzérséget, hogy a szélét pár méteres pontossággal tedd valaki/valami mellé. Én is szoktam ilyet kérni/csinálni. Lehet, hogy a zászlónál vagytok, mégis kirakja a commander a tüzérséget közvetlen mellétek. Ilyenkor ha figyelmetlen vagy, belesétálhatsz és IJ. Próbáld ki, hogy üres szerveren kirakod és figyeled miként mûködik. Így könyebben kikerülheted, ha jön. Meg ha netán leader vagy commander vagy akkor hatékonyabban alkalmazhatod. Persze ez nem fogja megmenteni azoknak a lámáknak a seggét, akik nem figyelnek. Egyébként kis rutinnal ki is lehet futni belõle ha az elsõ 2 becsapódás nem téged kap el. 😊
Minden jog fenntartva!
1.Sarki
2.Oman
3.Karkand
4.Mashtuur
5.Kubra Dam
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ez nem a Bf42, ahol a klánháború nem csak a játékban ment!😄
Itt leszámítva 2-3 embert mindenki jóban van a másikkal.Szal'nosztalgiázz,de ennél több NE legyen...
Gondolom emléxel még a bf42-es viharos idõszakára...
Minden jog fenntartva!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
A BFV kettõt emésztett fel. <#vigyor1>#vigyor1>
-tRs-Landor