Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
bluefish.hu
aqua.hu
digitalmind.hu
visioncomputer.hu

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bugz
Nem tudtok ilyen számítógépes boltot a neten?
Ahol sok minden van.
Nekem fõleg a vid kártya és ram érdekel.
kössz

Dirty South

505thZajcev[PT]
Hagyd rajuk, ugylatszik vmelyikuket megoltem, aztan beraghattak ram 😉

505thZajcev[PT]
Ugyan, eddig is orulhetett hogy meghuzhatta magat mellettem <#eplus2>

joebacsi
szvsz ennyire azért nem kéne arcoskodni zacskóékkal szemben 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
öö darkhorse témát ne feszegessük, masszív féligazságok vannak mind a két oldalon, de mint egy nagy bölcs mondta volt, aki folyamatosan a múltat bámulja, az seggel megy a jövõbe 😊

joebacsi
jah, bug
klikk-görgö és plotty 😊
engem jobban zavar az a commander bug, mikor az uav nem mutatja nekem az ellenséget commander térképen, ha teljesen kizoomolok (nemtudom miért, de néha elõfordul, és kurva zavaró volt az elsõ pár alkalommal...speciel szegény gerzsonnal üvöltöztem egy sort, hogy "MÉÉÉRNEM MÉÉSZ BEE?? NINCS OTT SEENKII!!", aztán kiderült, hogy ott volt a fél ellencsapat, csak persze én nemláttam a piros pötyikéket, õ meg igen 😊)
másik kedvencem, meg ha scan közbe felnézek a térképbõl, akkor buktam a scan-t 😊

Bug, a legutóbbi patch cseszte el, addig jó volt. Belezoomolsz vagy rátartasz kicsit, úgy megoldható. Remélem javítani fogják az újban.

Minden jog fenntartva!

Áhhh! Semmi bajom vele. Még így ismeretlenûl is jófejnek tûnik. Mindig jókat derülök a hozzászólásain, meg az idióta képein. Igaz ugyan, hogy egy kicsit nagy a szája, de senki sem tökéletes. Na meg akkor, hogy lenne a társaság központja. Úgyhogy peace<#eljen>.
Kovács legény
bug,zatar is ien szar nemlehet pontosan csomagot dobni

www.czekoart.hu

Bugz
Kössz.
Most amugy intel celeron 2,4ghz, asus radeon 9200 és 256 mb rammel nyomom. 😞
De nem akarul elindulni.
😞
Alaplap Abit IS-V7
Az szerintetek jo?
Vagy abbol is kéne másik?

Dirty South

Crem
Ezzel a commanderkedéssel kapcsolatban, nekem is lenne egy észrevételem.
Vannak mapok, ahol nagyítás nélkül szeretném kirakni az UAV-t vagy az arty-t és kb 2-3 cm-el hátrébb rakja. Ez csak nálam van, vagy ez egy bug?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nézd meg néhányszor nyugodt körülmények közt (esetleg belenagyítva a commander térképébe), milyen sorrendben jönnek a becsapódások. 😉 Ugyanis nem összevissza következnek. Ugyanannyi becsapódás van ahány ágyúlövés. Csak nézd meg.
Ha figyelmes vagy, és párszor megnézted, akkor utána jó eséllyel meg tudod saccolni hová jönnek a következõ találatok, és kifutni belõle. Persze ehhez az kell, hogy az elsõ (kb) 2-3 ne találjon el (lásd merre indul a tûzcsapás), és legyen elég szufla a futáshoz.

Minden jog fenntartva!

Crem
😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

leveskocka
fog menni
leveskocka
na,akkor kettot vennek slibe😊
Bugz
Avval menne maxon a battlefield 2?
Intel Celeron 2,4 proci
+ vennék még 1gb ramot és egy vid kártyát 9800 256mb
Avval kb hogy menne?

Dirty South

Crem
<#alien2>

leveskocka
lasd a valaszt lentebb
Crem
Egy NVidia GeForce 7800 GT 50k-ért megéri..😄DDDD

Bugz
Szerintetek a 9800 jó 256 mb-al?

Dirty South

Bugz
Hi!
Tudtok vmi jó vid kártyát olyan 50 ezer körül ami 256 mb-os?
Elõre is kössz

Dirty South

leveskocka
6600gt...eleg a 128...de van valami ilyen forum valahol
itt
leveskocka
ha az arty kapja el a figurakat akkor a majom(bocs a plagizalasert😊 nem kap erte pontot!nem erted te ezt...<#hehe>
Bugz
Hi!
Szerintetek milyen videókártyát lenne érdemes venni?
Olyan 50 ezer közül?
Mondjatok egy párat lécci.
Kössz!!!
Ja és ha lehet 256mb-os legyen.😉

Dirty South

alma2
Hagyd sose ugorjal Schrank provokalasara, csak a szaja nagy, amikor bizonyitani kell akkor sosincs sehol 😊

szerintem

alma2
"Egyébként kis rutinnal ki is lehet futni belõle ha az elsõ 2 becsapódás nem téged kap el. 😊"

Mondd mar el az utvonalat legyszi, mar kinottem a terkep rajzolgatos idoszakombol, koszi 😊

szerintem

Azt azért én nem állítanám, hogy "TV-nek semmi köze a játékos képességéhez". Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy elég spéci vagyok benne, de hát "apróbb" malõrök még a legnagyobbakkal is elõfordulnak.
Egyébként meg nem kell össze-vissza nyomkodni, de ha mondjuk olyan valamire céloz vele az ember, amit nem is látni, akkor nem túl valószínû, hogy rögtön a rakéta indításánál pont rákattintott a célra, na ilyenkor kell korrigálni, de nem össze-vissza nyomkodni<#nezze><#hehe>.
Egyébként meg nem állt nekem feljebb. Én is nyomtam volna ebben az esetben a punisht: miért nem vigyáztam jobban, úgyhogy teljesen jogos volt a kick.
Kovács legény
egy szobában voltak,de már rég elköltözött Zajcev
levagy maradva egy kissé

www.czekoart.hu

vsly
Háhh!És még vicces is volt!

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

digitalenjoy
Jaja, végre písz van a bf2 scene-en belül, és ennek örülünk. Ha kelted itt a flémet szólok Panzinak, hogy ha hazajön melóból menjen át a szobádba és basszon le két hatalmasat. <#kacsint>

A JCSR nem kerülget ...

505thZajcev[PT]
Tudod ez tul magas labda volt, le kellett csapni 😉

1. Ha nem tudnád, kis késéssel érkezik a tüzérségi csapás. Vagyis lehet, hogy amikor kitette, nem volt ott épp csak ellen.
2. Látod, hová tette ki a commander, meg hallod is ha jön. Talán arrébb kéne vonszolni a seggét aki alatta áll.
3. Lehet, hogy célszerûbb megvárni amíg szétcsap köztük a tüzérség, és utána a maradékot kitisztogatni. Ha nem is kapja el a nagyját, szétszórja õket.
4. Lehet, hogy másik csapat kérte oda.
5. Lehet ám úgy is használni a tüzérséget, hogy a szélét pár méteres pontossággal tedd valaki/valami mellé. Én is szoktam ilyet kérni/csinálni. Lehet, hogy a zászlónál vagytok, mégis kirakja a commander a tüzérséget közvetlen mellétek. Ilyenkor ha figyelmetlen vagy, belesétálhatsz és IJ. Próbáld ki, hogy üres szerveren kirakod és figyeled miként mûködik. Így könyebben kikerülheted, ha jön. Meg ha netán leader vagy commander vagy akkor hatékonyabban alkalmazhatod. Persze ez nem fogja megmenteni azoknak a lámáknak a seggét, akik nem figyelnek. Egyébként kis rutinnal ki is lehet futni belõle ha az elsõ 2 becsapódás nem téged kap el. 😊

Minden jog fenntartva!

Robogo
Izé szerintem ez a 5 map legyen benne a infranty HUNkup-ba:
1.Sarki
2.Oman
3.Karkand
4.Mashtuur
5.Kubra Dam

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Crem
Te Zajcev!😄
Ez nem a Bf42, ahol a klánháború nem csak a játékban ment!😄
Itt leszámítva 2-3 embert mindenki jóban van a másikkal.Szal'nosztalgiázz,de ennél több NE legyen...

Gondolom emléxel még a bf42-es viharos idõszakára...

Igen.

Minden jog fenntartva!

TS Zolly
Hüha! Nebaz!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Jancsik
kap unlockot is...

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

schrank
innen látszik hogy a TV-nek semmi köze a játékos képességéhez csak nyomkodtok össze-vissza mert hallottatok valamit hogy nyomkodni kel ha a kockába van az ellenfél és ilyen kor meg nelkek áll feljebb ha csináltok egy -24 -es akciót <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Running
Ez is le van írva. Minden használható amit a választott kaszt kap.

Robogo
Minden lesz amit enged az alap játék csak az unlockoket nem aztán kész!Nem lehet sajna megállapodni ,hogy ne legyen C4 meg bogyó...Valaki akarja valaki nem.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

ÚÚÚÚÚÚÚ most még én is megijedtem<#hehe><#hehe><#hehe>

505thZajcev[PT]
Mint mondottam "TOP" csapatok, akit erint az tudja hogy rola van szo 😛

Inkább káromkodok egyet publikba, mintsemhogy szétverjek mégegy bilencset. <#eplus2>
A BFV kettõt emésztett fel. <#vigyor1>

-tRs-Landor

mesor
Tényleg <#idiota>!
Elkerülte a figyelmemet sorry!

Kovács legény
és robbanószerek?

www.czekoart.hu

Running
A jelentkezési lapon valamint a huncup oldalon pontosan le van írva. Egyébként nincs unlock.<#hehe>

mesor
Remélem unlock nem lesz a kupán.

Akkor elkezdünk reszketni (nagyon félõs szmájli)