Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
Sajnos en mar nehezen elnem meg "kezdeskent", sokat kivesz az emberbol tobb ev aktiv hardcore game. Minden este ottlenni keszulni, gyakorolni. Vagy igy csinalja az ember vagy sehogy.

505thZajcev[PT]
Ne izgulj voltak itt "az oregek" kozul akik hallgattak eloben Pepti kozvetiteseben a Vietnamos EA dontoket ;)

Running
Kezdésként pl nem ártana részt venni az infantry kupán...<#hehe>

505thZajcev[PT]
Teged nagyon rosszul informalt vki, ugyanis DarkHorse az eletben nem csitelt , ahogy a volt csapatunkbol senki sem. Persze sokan gondoltak igy rolunk, de azok mindig csondbe maradtak a LAN-okon, ahol mindig begyujtottuk az elso helyet.

Nem vitatom a JCSR per pill a BF2-es elcsapat!!! Minden elismeres erte. De ha egyszer sikerul vegre elkezdenunk warozni, es elkezdunk munkat beletolni egy jatekba, akkor reszkessen minden Top-csapat ;)

(ja es halal a wowra <#gonosz3> )

Én ott lõttem, de valamelyik hülye utas beletette a mancsát<#hehe>.
Jancsik
én a kommandereket sosem értem, ha egy nagy tömeget látnak jönni a bázisunkra, és a mi katonáink ott vannak, miért küldi az artilerry-t? a katonák azért vannak hogy elintézzék, ha nem sikerül akkor kéne küldeni, de volt olyan hogy 64es szerveren 22 embert tkzott a kommander, mert amire odaért az arti kinyyírtuk az összeset

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Persze én is rögtön tudtam, hogy én voltam a hibás.
Már a célzásnál látszott, hogy az a Blackhawk lehet, hogy útban lesz...<#hehe>
Azt bírom én is, mikor a köcsög vadászgép-pilóták bele jönnek a helimbe, aztán meg nyomják a punisht. Ezt az ilyeneknek:<#mf3>
alma2
Multkor szoba kerult itt a warrock bughalom, amiben nem talaltam legi jarmuveket.Atmenve a megfelelo topikba ma itt az sg-n kiderult, hogy csak a koreai verzioban van... szoval akit erdekel, latogasson at a masik forumba !
Bar bf2 grafikai szineten emliti ott az egyik illeto, ami kicsit fanatikus rajongokra utal, de egy probat ismet meger !

szerintem

uHs Gerzson
Okos majom :D tud trüköket? :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Jut eszembe ... Mekkora NOOB-ot láttam ... reggel korán keltzem, HUN szerverek üresek, kerestem egy külföldit ...

Elkezdtem csapatni ...

Drága csapattársam (továbbiakban: a majom :) ) beugik a jeep-be hogy a 3 méterre lévõ légvédelembe beüljön ... Nézem egy darabig ... csak ül .. beugrok a buggyba, nyomom a dudát, Get In ... erre rámfordul a majom és kiszedett Igla-val (A buggy robbanása persze õt is megölte ...) Mindegy, vannak még hülyék ... spawnolok vissza, beültem egy másik kocsiba, indulok el, egyszer csak valahonnan lõnek ... körbenézek ... sehol senki ... beugrok a géppuskába ... csak a majmot látom ... erre lelõ ... majd beugrik a kocsimba és elhajt ... semmi "Need a ride!" vagy hasonló ...

Itt jött el az a ritka pillanat, hogy a én is megkértem arra a kedves kollégát, hogy megkérdõjelezett erkölcsû feljebbmenõjével 18+-os dolgokat kövessen el ... persze magyarul, hagy filozofáljon a majom :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

uHs Gerzson
Nem is kell 5 perc 1 szerveren és Kiadja magából a magyar szókincs legjavát, 1 év a TS-n landoral feledhetettlen ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

DummyBoy
Anno tRs TS-en és is hallottam felõlle cirkalmas mondatokat :)

De én is szoktam érdekseket káromkodni a gép elõtt, Kedvesem elõre fél ha beülök játszani ... :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Me0w
Lol vagy, ugye tudod? Van egy rakat szar windowsod, amit lama vagy ujrarakni, meg valami ezereves vasad es evvel osztod az eszt mostmar honapok ota. Nem vennel vissza egy picinyt?

Together we'll fly someday...

Az ilyeneket nem teljesen értem.... ok, lehet hogy nekem is bedurran egyszer-kétszer az agyam, de annyira nem szállok el, hogy utána say all-al begépeljem ...

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Ez nem kérdés Landor részérõl :DDDD

És tényleg felszólítottad az édesanyjával való nemi együttlétre?

Perszee.. csak poénból írtam <#beka2>

-tRs-Landor

hát miért nem lõttél át rajta a nyitott oldalajtókon?! <#buck>

-tRs-Landor

Anélkül hogy kötekednék: az, hogy kilõtt, ugye azt jelenti, hogy egyszerûen leszedett valami puskával, ágyúval vagy mittudoménmivel, mint egy közönságes játékos, igaz? Tehát nem adminjoggal élt, csak éppan admin volt aki kiszedett....

joebacsi
interstate modra emlékszel ratyi?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

T4CeOBiNet noob
jó lehetett a tímvörkpontod ;))

jatékban: T4Ce|OBiNet|noob

Szóval a hülye, lassú, mit sem sejtõ blackhawk nem tért ki a rakétád elõl, a szemetek! <#hehe>

Tegnap leszedtem egy teli Blackhawk-ot TV rakétával. Istenem, de szép lövés volt! Csak kár, hogy saját volt<#wave>. Én egy tankot céloztam, de ezek a hülyék berepültek a tûzvonalba, így õk vették be a raksit, én meg repültem a szerverrrõl<#nemtudom><#hehe>.
Hello.2kérdésem lenne:felrakom a gammát(igaz,tört,1.00-ás verzsön),próbálok accountot gyártani.De a masina csak a lan-on próbál gyártani ilyet.Ha meg begyek a menübe a single-ben és ott felhomályosítom,hogy a neten kéne erölködni,kiírja hogy nem vagyok online,próbáljam újra.A vicc az egészben az,hogy MINDIG a neten voltam,mikor elkezdtem próbálkozni.De a BF2 szakította a kapcsit!Ez mi miatt lehet?Windows tûzfal van fenn.A FAQ-ban lévõ portokat kéne külön-külön megnyitogatnom?Pls Valaki segítsen.

Nekem 1-2 napig csinalta, aztan megint jo lett...

T4CeOBiNet noob
aham .. látommán a plasztikai sebészek mindenre képesek<#nevetes1><#awink>

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

T4CeOBiNet noob
necce nektek flém :))

Valamelyik nap Landing Zone Albanyn beültem a jeepbe, Wild Thing muzsika full kakaóra és csak driver killeket toltam. Ez ment vagy 8(!) killig, egészen addig, amig ki nem lõtt az egyik admin, ekkor határozottan felszólítottam az édesanyjával való nemi együttlétre, aztán számomra érthetetlen okból kiírta a játék hogy Banned from server. <#idiota><#help><#wilting>

-tRs-Landor

Kovács legény
régiszépidõk mennyit ralliztunk mi is<#rinya>

www.czekoart.hu

Hatt
Hát nem tudom, szerintem mocsok jók voltak benne a jármûvek is:) Fõleg a jeep versenyeink míg a publik nép lövöldözött egymásra.

Elastic An-usZ Boys

alma2
Csipobol tuzelesrol hallottal mar ? Na ezek a katonak mesteri fokon uztek :)
Meg jo, hogy mobilra is atirtak, eleg jo lett !

szerintem

CONNECTING TO ACCOUNT SERVER!!! Remlem tud valaki segíteni. Már egy
hete nem tudok játszani. 1.12 peccsem van, eddig minden zsir volt, de
mostanában nem tudok beloginolni az online account-ommal, amihez van
jo sok pontom private ranked serveren. CONNECTING TO ACCOUNT SERVER az
utolsó üzenet, és kész, nem megy tovább. Melóhelyen is be van állítva
az acc-om, ott simán jó. Ok, gondoltam meghülyült, reinstall, de
semmi. Uj particióra uj windows majd rá bf2, de semmi változás, ha a
Profiles-t oda másolom akkor se, ha retreive account-ot nyomok akkor
se. Ha rossz jelszóval probálom, visszajön a hiba üzi, hogy incorrect
passw. Ha csinálok uj acc-ot simán elfogadja, csak a saját jol bevált
acc-omat nemtom használni. Gondoltam EAGames letiltott, de nem mert a
melóhelyrõl csont nélkül beenged, 4 hónapig semmi gondom nem volt,
csak az elmult 4-5 napban szaraxik. Bárkinek bármilyen 5lete van, NE
TARTSA MAGÁBAN! PLEASE! Köszi: ssx
Fasza játék.Ezzel gyakorolsz?

joebacsi
<#nevetes1><#eljen>
egyik mai játékban nincs már meg az a fícsör, hogy az ellen katona csípöretett kézzel várja, hogy ráirányítsam a pisztolyt :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Akárki akármit mond a wolf3D-nek a mai napig nincs párja.<#hehe>

Na mert az 1942 tankjai aztán hûha :P
Ha egy kurva kavicsra ráhajtottam úgy behimbálózott hogy lehánytam a képernyõt a tengeribetegségtõl :P
A DC-ben meg az Ambrams csúszkált :P
Assaultban a BFV a legjobb a mai napig :P

:P

Na mondjuk ez a kép megér egy ilyet: <#eljen>
Te meg amilyen zöldségeket hordassz össze, egy ilyet: <#levele>

-tRs-Landor

schrank
gyalogosan sokkal jobb volt mint a 1942 de a jármûvek <#vomit> márpedig a bf az azért bf mert jármûvekkel is <#nezze> ugyanaz a gépem van 2 éve ez az elsõ gépem semmit nem újjítottam rajta úgyhogy nem az én készülékemben van a hiba <#schmoll2>

schrank
lammer kérdezte hogy lagos ? én azt mondtam olyan a mozgás mintha lagolna szóval elég droidok benne a gépek <#vigyor3>
<#mf2>

vsly
Hagyd rá.Kib@szott fos gépe van és nem bírt lelöni senkit 2nap játék után.Atóta elkönyvelte,hogy xar játék.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

FLÉÉÉÉM..... FLÉÉÉÉM.....FLÉHÉHÉHÉMMMM

ja.. lagos mi.. hülye láma :)
Míg BF2ben 5-10ms a pingjeim, addig BFV szerveren 1-4ms. Köszii.. <#wave>
Egyéb idióta kifogás? :D
Schrank te nagyon nem vagy képben a Battlefiled szériával.. <#idiota>

-tRs-Landor

schrank
a jármûvek mozgása különöstekintettel a légiekre katasztrófális de ha szerencséd van akkor nem kell a szervereken való játszáshoz az 1GB-os peccs vagy nem is tudom mi volt az anno fel kellett telepíteni valami 1GB-osat abban a reményben hogy minden szebb és jobb lesz de ez sohasem következett be <#nemtudom>

Ja schrank! Tegnap a BSG kapcsán a tv2 oldalára tévedtem Operával; direkt kipróbáltam és lehet nézni stream videókat Operával is. Szóval tedd ujra az összes codecet. ACEMCP

-tRs-Landor

REmélem ez a hozzászólást csak flame inditásnak szántad a lagosságról.. bár, annak is van elõnye: ha lagos, akkor mindig szidhatom a gépet, nem a saját bénaságomat :)

schrank
semmi különbség nincs olyan a bfv mint egy kurvalaggos bf1942 vagy bf2 ami a fantasztikus motornak köszönhetõ <#kuss>

TS Zolly
Kedves Kari!

Nem akarlak elkeseríteni, de a PunkBuster kapott el téged csitelésen. Ez a hiba üzenet ezt jelenti. Te egy csiter vagy. :D Legalábbis Misaab@a szerint.

Ilyen üzenete volt Teso2-nek is. Le is csiterezte öt a paréj. Nem kell aggodni, nem csit, csak egy sérült file. Megoldás tényleg az, ha valamelyik barátod átküldi neked az ö hibátlan fájlát.

Magyarosítás? Lehet. Mióta ujra raktam a gémet, azóta nem vág ki a PB, csak admin. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Sajnos BFV-bõl nincs eredetim.... amúgy mennyi idõ átszokni a BF2-rõl a BFV-re? Megvolt anno a BFV, szingliben futottam is egy-két kört benne, de neten sose játszottam vele.