Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vitatom a JCSR per pill a BF2-es elcsapat!!! Minden elismeres erte. De ha egyszer sikerul vegre elkezdenunk warozni, es elkezdunk munkat beletolni egy jatekba, akkor reszkessen minden Top-csapat ;)
(ja es halal a wowra <#gonosz3>#gonosz3> )
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Már a célzásnál látszott, hogy az a Blackhawk lehet, hogy útban lesz...<#hehe>#hehe>
Azt bírom én is, mikor a köcsög vadászgép-pilóták bele jönnek a helimbe, aztán meg nyomják a punisht. Ezt az ilyeneknek:<#mf3>#mf3>
Bar bf2 grafikai szineten emliti ott az egyik illeto, ami kicsit fanatikus rajongokra utal, de egy probat ismet meger !
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Elkezdtem csapatni ...
Drága csapattársam (továbbiakban: a majom :) ) beugik a jeep-be hogy a 3 méterre lévõ légvédelembe beüljön ... Nézem egy darabig ... csak ül .. beugrok a buggyba, nyomom a dudát, Get In ... erre rámfordul a majom és kiszedett Igla-val (A buggy robbanása persze õt is megölte ...) Mindegy, vannak még hülyék ... spawnolok vissza, beültem egy másik kocsiba, indulok el, egyszer csak valahonnan lõnek ... körbenézek ... sehol senki ... beugrok a géppuskába ... csak a majmot látom ... erre lelõ ... majd beugrik a kocsimba és elhajt ... semmi "Need a ride!" vagy hasonló ...
Itt jött el az a ritka pillanat, hogy a én is megkértem arra a kedves kollégát, hogy megkérdõjelezett erkölcsû feljebbmenõjével 18+-os dolgokat kövessen el ... persze magyarul, hagy filozofáljon a majom :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
De én is szoktam érdekseket káromkodni a gép elõtt, Kedvesem elõre fél ha beülök játszani ... :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Together we'll fly someday...
-tRs-Landor
-tRs-Landor
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
jatékban: T4Ce|OBiNet|noob
-tRs-Landor
Elastic An-usZ Boys
Meg jo, hogy mobilra is atirtak, eleg jo lett !
szerintem
hete nem tudok játszani. 1.12 peccsem van, eddig minden zsir volt, de
mostanában nem tudok beloginolni az online account-ommal, amihez van
jo sok pontom private ranked serveren. CONNECTING TO ACCOUNT SERVER az
utolsó üzenet, és kész, nem megy tovább. Melóhelyen is be van állítva
az acc-om, ott simán jó. Ok, gondoltam meghülyült, reinstall, de
semmi. Uj particióra uj windows majd rá bf2, de semmi változás, ha a
Profiles-t oda másolom akkor se, ha retreive account-ot nyomok akkor
se. Ha rossz jelszóval probálom, visszajön a hiba üzi, hogy incorrect
passw. Ha csinálok uj acc-ot simán elfogadja, csak a saját jol bevált
acc-omat nemtom használni. Gondoltam EAGames letiltott, de nem mert a
melóhelyrõl csont nélkül beenged, 4 hónapig semmi gondom nem volt,
csak az elmult 4-5 napban szaraxik. Bárkinek bármilyen 5lete van, NE
TARTSA MAGÁBAN! PLEASE! Köszi: ssx
egyik mai játékban nincs már meg az a fícsör, hogy az ellen katona csípöretett kézzel várja, hogy ráirányítsam a pisztolyt :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha egy kurva kavicsra ráhajtottam úgy behimbálózott hogy lehánytam a képernyõt a tengeribetegségtõl :P
A DC-ben meg az Ambrams csúszkált :P
Assaultban a BFV a legjobb a mai napig :P
:P
Te meg amilyen zöldségeket hordassz össze, egy ilyet: <#levele>#levele>
-tRs-Landor
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<#mf2>#mf2>schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Míg BF2ben 5-10ms a pingjeim, addig BFV szerveren 1-4ms. Köszii.. <#wave>#wave>
Egyéb idióta kifogás? :D
Schrank te nagyon nem vagy képben a Battlefiled szériával.. <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Nem akarlak elkeseríteni, de a PunkBuster kapott el téged csitelésen. Ez a hiba üzenet ezt jelenti. Te egy csiter vagy. :D Legalábbis Misaab@a szerint.
Ilyen üzenete volt Teso2-nek is. Le is csiterezte öt a paréj. Nem kell aggodni, nem csit, csak egy sérült file. Megoldás tényleg az, ha valamelyik barátod átküldi neked az ö hibátlan fájlát.
Magyarosítás? Lehet. Mióta ujra raktam a gémet, azóta nem vág ki a PB, csak admin. :D
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy